Επισκέπτης
Υπογράφω με σφραγίδα..Και υπερέχει στο ευαίσθητο σημείο μου...![]()
![]()
Υπογράφω με σφραγίδα..Και υπερέχει στο ευαίσθητο σημείο μου...![]()
![]()
Εμεις ειμαστε πτωχοι πλην τιμιοι προλεταριοιΚαλησπέρα,
Εktor, ΦΠ, voltaire, str8, memosan & λοιπές "αγωνιστικές" δυνάμεις έχω 1 ερώτηση:
Ακόμα Αθήνα είσαστε ή σερφάρετε από τις παραλίες?![]()
Να σου πω, απο διατροφή διατηρείς το χειμωνιάτικο πρόγραμμα ή κάνεις ατασθαλίες απλά προσέχοντας να μην το παρακάνεις;
γιαφτο δε θα γινις ποτε πομποδις,μιοδις,τερατοδις χιστηςφυσικα και οχι. σαβουρδιζω χωρις να πιεζομαι. ποτε δε μαρεσαν γλυκα και παπαριες. ειμαι τυχερος απο εργοστασιακης κατασκευης
γενικα οποιος ακολουθει αποστειρωμενα προγραμματα διατροφων την παταει. το cheat meal ειναι μεσα στη σωστη διατροφη ;)
γιαφτο δε θα γινις ποτε πομποδις,μιοδις,τερατοδις χιστης
![]()
![]()
![]()
Υπογράφω με σφραγίδα..
τυπε τετοιες ατακες χρησιμοποιεις για να κανεις καμακι? ωρε θα μας χαλασεις το ιματζ της υπογας! κι εχουμε κι ενα προσωπο στο μπελαρουςΚαι να σκεφτείς ότι από τύχη δεν την πέτυχα Πλατεία μια μέρα διότι δεν έπιανε το κινητό μου να πάρω το Γκάμπα...
Φαντάζεσαι ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ;
ΓΚΑΜΠΑ: Από εδώ η Μπεϊκονίδου, από εδώ ο Lover of the Republic.
Lover of the Republic: Θα μου επιτρέπατε να περάσω το χέρι μου γύρω από τη μέση σας; Πάντα με τη συναίνεση σας φυσικά!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!
Και να σκεφτείς ότι από τύχη δεν την πέτυχα Πλατεία μια μέρα διότι δεν έπιανε το κινητό μου να πάρω το Γκάμπα...
Φαντάζεσαι ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ;
γιαφτο δε θα γινις ποτε πομποδις,μιοδις,τερατοδις χιστης
![]()
![]()
![]()
τυπε τετοιες ατακες χρησιμοποιεις για να κανεις καμακι? ωρε θα μας χαλασεις το ιματζ της υπογας! κι εχουμε κι ενα προσωπο στο μπελαρους![]()
καντης δωρο ενα σαπουνι στο πρωτο ραντεβου τοτεΌχι ρε, αλλά θα άξιζε να το πω ιδιαιτέρως σε αυτήν να κόψω μούτρα και αντιδράσεις...![]()
καντης δωρο ενα σαπουνι στο πρωτο ραντεβου τοτε
![]()
![]()
με αρωμα καμμενου μπεϊκον γιανα μην την πιασει και καμια αλλεργια...Το οποίο σαπούνι θα είναι συλλεκτικό από τη Φίρμα "eau de pighada"![]()
Το οποίο σαπούνι θα είναι συλλεκτικό από τη Φίρμα "eau de pighada"![]()
με αρωμα καμμενου μπεϊκον γιανα μην την πιασει και καμια αλλεργια...
Όχι ρε, αλλά θα άξιζε να το πω ιδιαιτέρως σε αυτήν να κόψω μούτρα και αντιδράσεις...
@lopez:
Ούτε εγώ πολυγουστάρω γλυκά, αλλά το αλκοολ πάρα πολύ (βλέπε υπογραφή). Οπότε μια α κατακράτηση υπάρχει για κανένα διήμερο μετά την κατάχρηση.
Κατά τα άλλα τα προγραμματάκια κανονικά και οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την καύση λίπους οπότε δεν πρέπει να πάνε χαμένες...
ουτε πινω φιλε. με αηδιαζει. το ξερω, με ζηλευει ολος ο κοσμος![]()
ουτε πινω φιλε. με αηδιαζει. το ξερω, με ζηλευει ολος ο κοσμος![]()
Ούτε ΠΙΤΣΕΣ - ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ καταβροχθίζεις;
ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΆΛΛΟ...
Καλησπέρα,
Εktor, ΦΠ, voltaire, str8, memosan & λοιπές "αγωνιστικές" δυνάμεις έχω 1 ερώτηση:
Ακόμα Αθήνα είσαστε ή σερφάρετε από τις παραλίες?![]()