Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άσε τώρα, μην ρίχνεις αλάτι στην πληγή.

Όταν βγήκε το γκαπ, τις πούλησα όλες. Εκτός από ΕΤΕ.
Έλεγα, αν καταρρεύσει αυτή, θα γυρίσουμε στις σπηλιές.
Του πούστη, δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστος.

Δι ρεστ ιζ ολρέντι χίστορι.

Όσες φορές έχω πει "δεν μπορει, του πούστη, αυτά δεν γίνονται" σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, μετά μάζευα τα άντερά μου από το πάτωμα (μεταφορικά μιλώντας, έτσι- δεν είχα ακόμη συναπάντημα με κάποιον άσπονδο εχθρό από δω μέσα) ...
Μπορεί και παραμπορεί...
Και βλέποντας τί γίνεται παγκοσμίως, μια παροιμία μου έρχεται στο μυαλό: "εδώ γαμούν αρσενικούς και κάποιοι γυρεύουν νύφη"...

Την καλημέρα μου και σόρυ που δεν μπαίνω συχνότερα αλλά το κλεμμένο wifi είναι πάντα γλυκό αλλά σπανίως σταθερό!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όλος ο ντουνιάς είναι ΓΑΥΡΟΣ (πούστη Θείο, γαμώ τα λεφτά σου  :grin: :grin:) σήμερα και εσείς κάθεστε και ασχολείσται με  :jerking: :jerking:
Μα με τι ν' ασχοληθεί κανείς ρε φίλε - οι γαύροι το έχουν καβατζώσει το πρωτάθλημα 2012 από τα Θεοφάνεια. :o :rolleyes:

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μα με τι ν' ασχοληθεί κανείς ρε φίλε - οι γαύροι το έχουν καβατζώσει το πρωτάθλημα 2012 από τα Θεοφάνεια. :o :rolleyes:
Όπου ακούς αγορά σήμερα είναι στα κόκκινα, βαθιά κόκκινα...
Εκτός του χρυσού  :grin: :grin: :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όσες φορές έχω πει "δεν μπορει, του πούστη, αυτά δεν γίνονται" σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, μετά μάζευα τα άντερά μου από το πάτωμα (μεταφορικά μιλώντας, έτσι- δεν είχα ακόμη συναπάντημα με κάποιον άσπονδο εχθρό από δω μέσα) ...
Μπορεί και παραμπορεί...
Και βλέποντας τί γίνεται παγκοσμίως, μια παροιμία μου έρχεται στο μυαλό: "εδώ γαμούν αρσενικούς και κάποιοι γυρεύουν νύφη"...

:rockon: :rockon: :rockon:

Την καλημέρα μου και σόρυ που δεν μπαίνω συχνότερα αλλά το κλεμμένο wifi είναι πάντα γλυκό αλλά σπανίως σταθερό!

Μάην καμαράντ, μην λες τέτοια, κυκλοφορούν και τεφτέρια.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όπου ακούς αγορά σήμερα είναι στα κόκκινα, βαθιά κόκκινα...
Εκτός του χρυσού  :grin: :grin: :grin:
Χρυσό και μάλιστα πάρα πολύ έχουν οι Γερμανοί. ;) Εμείς αντίθετα έχουμε λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και τ' αγόρι μου. :2funny:

(ΥΓ)

Γαμιέται ο βρωμο-πειραιάς κι ο κόκκαλης ο πουσταράς. :)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
URL]]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δεν καταλαβαίνω τι κακό έχουν τα πάρτι στην Φιλοθέη...
Ίσα ίσα, που έχουν μερικά καλά γκομενάκια.
Μήπως ζουλεύουν κάποιοι;

Ζηλεύουν, χαχαχαχαχαχαχα.

Γιατί να ζηλέψουν όταν έχουν τα CT που σμπρώχνει (έσμπρωχνε) ο αποτυχημένος ανθυπονταβαντζάκος;

Φθάνει τα πάρτυ να είναι πραγματικά και όχι στην φαντασία κάποιων που έχουν inside information από την Γερμανική Καγκελλαρία.

Διότι οι καλά πληροφορημένες πηγές στα πάρτυ γεννεθλίων της Φιλοθέης λέγανε φέτος τον Φεβρουάριο ότι:

έχω και κάποια νέα (απο σημερινό πάρτυ γενεθλίων με τη μισή φιλοθέη καλεσμένη): όλοι είναι μέσα στη καλή χαρά.  :jerking: λες και άλλαξε κάτι.... η ΕΚΤ (λένε) έχει ήδη αγοράσει 150δις ελλ. χρέους στο 70%, θα μας τα πουλήσει με αντίστοιχο δάνειο 150δις σλλά στο 80% (ε, να βγάλουμε και κάτι) οπότε πρακτικά το haircut έχει γίνει....

και σήμερα διαβάζω στο Bloomberg ότι:

The ECB has already bought 77 billion euros of Greek, Portuguese and Irish debt, according to central bank data.

Τώρα γιατί εγώ ξέρω ότι τα περισσότερα πάρτυ γεννεθλίων στην Φιλοθέη τα κάνουν κάτι σιτεμένα μιλφόνια;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ζηλεύουν, χαχαχαχαχαχαχα.

Γιατί να ζηλέψουν όταν έχουν τα CT που σμπρώχνει (έσμπρωχνε) ο αποτυχημένος ανθυπονταβαντζάκος;

Φθάνει τα πάρτυ να είναι πραγματικά και όχι στην φαντασία κάποιων που έχουν inside information από την Γερμανική Καγκελλαρία.

Διότι οι καλά πληροφορημένες πηγές στα πάρτυ γεννεθλίων της Φιλοθέης λέγανε φέτος τον Φεβρουάριο ότι:

και σήμερα διαβάζω στο Bloomberg ότι:

The ECB has already bought 77 billion euros of Greek, Portuguese and Irish debt, according to central bank data.

Τώρα γιατί εγώ ξέρω ότι τα περισσότερα πάρτυ γεννεθλίων στην Φιλοθέη τα κάνουν κάτι σιτεμένα μιλφόνια;
δηλαδη μας λες πως οι inside information του tipos ηταν σωστες  :birdman:

το υψος διαφερει μονο  :birdman:

την πατησες σαβρουκο, τραβα ριξε κανα παραγαδι τωρα και μην προσπαθεις να παιξεις το μαγκα μεσω του γουυγλη  :birdman:

:2on1:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Θα υπάρχει conflict of interest...

Ο ένας λέει να τρως με καλαμάκι (άρα άντερα μέσα και δόντια όξω) αλλά ο άλλος λέει να βγουν τα έντερα όξω (άρα δόντια στη θέση τους)...  :think:

Εγώ λέω να συνεδριάσει η ΚΕ της ΦΑΡΜΑΣ να μας πει την οριστική απόφαση

ΥΓ: Αν και πιστεύω ότι θα υπερισχύει η Ισιδωρίνα με το μολοτώφιασμα...  :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε, δεν παρακολούθησα την συζήτηση (ή δεν την θυμάμαι), αλλά στην τελική όλοι κάνουμε λάθη.
Ουδείς άσφαλτος, που λέει και η λαίδη. Παμ' παρακάτ'.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
δηλαδη μας λες πως οι inside information του tipos ηταν σωστες  :birdman:

το υψος διαφερει μονο  :birdman:

την πατησες σαβρουκο, τραβα ριξε κανα παραγαδι τωρα και μην προσπαθεις να παιξεις το μαγκα μεσω του γουυγλη  :birdman:

:2on1:

Μεμάκο, κομμένοι οι λούτσοι.

Το έχεις χάσει τελείως από τα πολλά ωμέγα λιπαρά.

Πες μας τώρα και πότε θα γίνει ο παγκόσμιος πόλεμος για να σωθεί ο καπιταλισμός....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μεμάκο, κομμένοι οι λούτσοι.

Το έχεις χάσει τελείως από τα πολλά ωμέγα λιπαρά.
τι κομμενοι ρε?  :uglystupid:

μηπως ειχες πιασει και τιποτα τοσους μηνες?  :birdman:

ακομη και σαν ψαρας αχρηστος εισαι  :birdman:

:2on1: :2on1: :2on1:

:2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/08/standard-and-poor-sovereign-ratings.png[/img[/URL]]
[/quote]

Τύπε, παίζεις βρώμικα και κόβεις την χαρά και την εθνική υπερηφάνια από τον πορνόπαπο!

[QUOTE="streetwalker, post: 3031129"]

Μάην καμαράντ, μην λες τέτοια, κυκλοφορούν και τεφτέρια.
[/quote]

Νταξ, της γειτονικής καφετέριας είναι, δεν λήστεψα (ουπς, σόρυ, απαλλοτρίωσα ήθελα να πω) και τράπεζα!
Άλλωστε η μόνη κλοπή που υπάρχει είναι της υπεραξίας του ιδρώτα των εργατών!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ένα βαθμό έριξε κάτω τους αμερικάνους η φίλη σ εν π και εγινε αυτό...
δηλαδή του χρόνου μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ τι θα γίνει?
καλά που ο βενιζέλος έβαλε τον πάτο του..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Φτιάξανε special rating (CC) ειδικά για πάρτη μας - ποιος τη χάρη μας ρε κουφάλες. :boobies: :rockon: :2funny:

Δεν το 'χε πει ο Ρακιντζής στη Eurovision πριν μερικά χρόνια άλλωστε... I am P.A.T.O.S. lol. :cheesy: :grin:

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε μάγκες?
Λύθηκε το ζήτημα των στέιτς ή να βγάλει τπτ προγραμματικές ο τράνυ??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φτιάξανε special rating (CC) ειδικά για πάρτη μας - ποιος τη χάρη μας ρε κουφάλες. :boobies: :rockon: :2funny:

Δεν το 'χε πει ο Ρακιντζής στη Eurovision πριν μερικά χρόνια άλλωστε... I am P.A.T.O.S. lol. :cheesy: :grin:

Δεν καταλαβες καλα! CCC μιλαμε ασχετως τι βλεπεις στον πινακα!

Το επομενο βημα προς τα κατω D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom