Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
η ερώτηση βέβαια είναι η εξής απλή για τους περισσότερους
παλιά ίσχυε πως αν έχεις χρήμα στην πάντα, είναι καλύτερα να πάρεις ένα δάνειο χαμηλότοκο και να κάνεις μια δουλειά παρά να χρησιμοποιήσεις αυτά που έχεις στην πάντα
τώρα, αν έχεις πάρει ένα δάνειο με αυτή τη λογική, χρησιμοποιείς τα χρήματα που έχεις στην πάντα για αποπληρωμή του δανείου ή όχι;

πιο απλά... τι θα γίνει με τα δάνεια του κόσμου; Γιατί αυτά τον καίνε, όχι το χρεος των χωρών μεταξύ τους

Εξαρταται απο το δανειο που εχεις, αλλα σε γενικες γραμμες.............ΟΧΙ. Αν εχεις μετρητα, φυλαξε τα γιατι θα τα χρειαστεις!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
πιο απλά... τι θα γίνει με τα δάνεια του κόσμου; Γιατί αυτά τον καίνε, όχι το χρεος των χωρών μεταξύ τους
Ο μικρομεσαίος ίσως όντως να μην πολυ-ενδιαφέρεται για το τι γίνεται παγκοσμίως, σε κάθε περίπτωση όμως η ερώτηση είναι απλοϊκή γιατί μην ξεχνάς ότι οι χορηγήσεις δανείων είναι τραπεζικά προϊόντα και όταν δεν εξυπηρετούνται, υπάρχει πρόβλημα.

Δύσκολο να πω τι πρέπει να κάνει ο καθένας, πάντως εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε κάρτες ούτε δάνεια... δε θα μπορούσα να κοιμηθώ αν ήξερα ότι χρωστάω. :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Η μόνη λύση που βλέπω σήμερα είναι ένα ταυτόχρονο QE και στις δυό μεριές του Ατλαντικού.
Να μαζέψει η ΕΚΤ ένα-ενάμιση τρις ομόλογα της ευροζώνης.
Να κάνει το ίδιο και η FED στην άλλη μεριά.
Και να τα διαγράψουν με ταυτόχρονο τύπωμα ευρώ και δολλαρίων.

Ρε γελοίε σου έχω πει τόσες φορές να μην ανακατεύεσαι με πράγματα που ΔΕΝ καταλαβαίνεις.

Ρε γελοίο υποκείμενο, αν κουρέψουν τα ομολόγα γιατί να τυπώσουν χρήμα;;;

Πόσο ανόητος είσαι;;;;

Και αν πιστολιάσουν οι Ευρωπαϊκές χώρες ομόλογα 1,3 τρισ. από που θα δανειστούνε του χρόνου;

πάντως η λύση που πρότεινα (που προφανώς δεν είναι δική μου), είναι η μόνη που φέρνει κάποια ισορροπία.

Ααααα ναι;

Δεν είναι δική σου η λύση;

Και ποιανού είναι;

Την άκουσες μήπως σε κανένα πάρτυ στην Φιλοθέη;

έχω και κάποια νέα (απο σημερινό πάρτυ γενεθλίων με τη μισή φιλοθέη καλεσμένη): όλοι είναι μέσα στη καλή χαρά.  :jerking: λες και άλλαξε κάτι.... η ΕΚΤ (λένε) έχει ήδη αγοράσει 150δις ελλ. χρέους στο 70%, θα μας τα πουλήσει με αντίστοιχο δάνειο 150δις σλλά στο 80% (ε, να βγάλουμε και κάτι) οπότε πρακτικά το haircut έχει γίνει....

τώρα βεβαια .. κάτι λένε και για εκλογές τον Απρίλη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ο μικρομεσαίος ίσως όντως να μην πολυ-ενδιαφέρεται για το τι γίνεται παγκοσμίως, σε κάθε περίπτωση όμως η ερώτηση είναι απλοϊκή γιατί μην ξεχνάς ότι οι χορηγήσεις δανείων είναι τραπεζικά προϊόντα και όταν δεν εξυπηρετούνται, υπάρχει πρόβλημα.

Δύσκολο να πω τι πρέπει να κάνει ο καθένας, πάντως εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε κάρτες ούτε δάνεια... δε θα μπορούσα να κοιμηθώ αν ήξερα ότι χρωστάω. :S
γι αυτό ο μικρομεσαίος είναι η καταστροφή του ανθρώπινου είδους.
εσύ για παράδειγμα κοιμάσαι γιατί λες ότι δε χρωστάς επειδή δε σου χουν στείλει προσωπικό λογαριασμό απο τα 40 περίπου χιλιάρικα που χρωστάς λόγω εγγραφής στο Ληξιαρχείο.
Να το πεις βλακεία;
Μαλακία;
στρουθοκαμηλισμό;
στουπίντιτυ που λεν και τα αγγλόνια;

όπως και να το πεις η καταστροφή του ανθρώπινου είδους εκεί έγκειται.
στο ότι υπάρχουν εκατομμύρια μαλάκες ανά τον κόσμο χωρίς κάρτες δάνεια κλπ που νομίζουν ότι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι επειδή η τρόικα δεν τους έχει κόψει προσωπικό πρόστιμο
το πρόστιμο βεβαίως υπάρχει και εξοφλείται κανονικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
αλλα αφού δεν σου στέλνει ειδοποιητήριο στη διεύθυνση κατοικίας εσύ κοιμάσαι ήσυχος.

τι να πει κανείς..............
σε 2 χρόνια που θα έχει φτάσει το χρέος 60 και δε θα χεις ούτε δουλειά θα συνεχίσεις να κοιμάσαι ήσυχος.
Αφού ακομα δε θα σου χουν στείλει προσωπικό ειδοποιητήριο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε γελοίε σου έχω πει τόσες φορές να μην ανακατεύεσαι με πράγματα που ΔΕΝ καταλαβαίνεις.

Ρε γελοίο υποκείμενο, αν κουρέψουν τα ομολόγα γιατί να τυπώσουν χρήμα;;;

Πόσο ανόητος είσαι;;;;

Και αν πιστολιάσουν οι Ευρωπαϊκές χώρες ομόλογα 1,3 τρισ. από που θα δανειστούνε του χρόνου;

Ααααα ναι;

Δεν είναι δική σου η λύση;

Και ποιανού είναι;

Την άκουσες μήπως σε κανένα πάρτυ στην Φιλοθέη;
α.
είσαι πολύ φορτωμένος και χάνεις το δίκιο σου όσο το έχεις.
β.
προσπαθώ να κατανοήσω γιατί θα πρέπει όλος ο υπόλοιπος πλανήτης να πληρώνει διαρκώς τα διαγγέλματα του ομπάμα περί 3Α και δεν έχω απάντηση.
έχεις κάτι πρόχειρο;
γιατί ο δάσκαλος ο σημαδεμένος μπορεί το Β να το κάνει Α.
Αλλά τo D ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Α όσο σημαδεμένος και εάν είσαι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
γι αυτό ο μικρομεσαίος είναι η καταστροφή του ανθρώπινου είδους.
εσύ για παράδειγμα κοιμάσαι γιατί λες ότι δε χρωστάς επειδή δε σου χουν στείλει προσωπικό λογαριασμό απο τα 40 περίπου χιλιάρικα που χρωστάς λόγω εγγραφής στο Ληξιαρχείο.
Να το πεις βλακεία;
Μαλακία;
στρουθοκαμηλισμό;
στουπίντιτυ που λεν και τα αγγλόνια;
3 στα 3 - μέσα έπεσες γίγαντα με τα 50K posts. :rockon:

Ρε καρούμπαλε... άλλο το δάνειο από τις θερμοκοιτίδα για το οποίο δε φέρεις και πολλές ευθύνες σαν ένα ωάριο που μόλις έχει γονιμοποιηθεί και άλλο όταν σα μαλάκας 35άρης κωλο-έλληνας παίρνεις δάνειο για Passat 1800cc των 40 χιλιάδων τη στιγμή που είσαι μαραγκός στο μεροκάματο σε καμιά οικοδομή στη χάση και στη φέξη. :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
3 στα 3 - μέσα έπεσες γίγαντα με τα 50K posts. :rockon:

Ρε καρούμπαλε... άλλο το δάνειο από τις θερμοκοιτίδα για το οποίο δε φέρεις και πολλές ευθύνες σαν ένα ωάριο που μόλις έχει γονιμοποιηθεί και άλλο όταν σαν μαλάκας 35άρης κωλο-έλληνας παίρνεις δάνειο για Passat 1800cc των 40 χιλιάδων τη στιγμή που είσαι μαραγκός στο μεροκάματο σε καμιά οικοδομή στη χάση και στη φέξη. :jerking:

σωστό.
και οι δυό χρωστάτε 40+ με καμμιά πρόβλεψη μείωσης αλλά εσύ κοιμάσαι ήσυχος.

Υ.Γ.
τα 50Κ ποστς σε πείραξαν και σένα ρε κλώνε τις πούτσας;
Υ.Γ. 2
εγώ δεν κοιμάμαι ήσυχος παρόλο που έχω να πλερώ και τα 60Κ χωρίς προσωπικό ειδοποητήριο.
εσύ κοιμήσου ήσυχος. αλλωστε δεν υπήρξες και ποτέ ξύπνιος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Συγκρίνετε την σημερινή κατάσταση με την κατάσταση επί Καραμανλή και βγάλτε τα συμπεράσματά σας(και με χειρότερη διεθνή κρίση,της Λίμαν)

ΖΩΑ ψηφοφόροι,ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
σωστό.
και οι δυό χρωστάτε 40+ με καμμιά πρόβλεψη μείωσης αλλά εσύ κοιμάσαι ήσυχος.

Υ.Γ.
τα 50Κ ποστς σε πείραξαν και σένα ρε κλώνε τις πούτσας;
Υ.Γ. 2
εγώ δεν κοιμάμαι ήσυχος παρόλο που έχω να πλερώ και τα 60Κ χωρίς προσωπικό ειδοποητήριο.
εσύ κοιμήσου ήσυχος. αλλωστε δεν υπήρξες και ποτέ ξύπνιος.
Καθόλου δε με πείραξαν - δικά σου είναι άλλωστε. ;)

Πρέπει ν' αποφασίσεις αν είσαι στην απέξω ή σε αφορά το θέμα πραγματικά (χρωστάτε / δεν κοιμάμαι). Αποφάσισε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καθόλου δε με πείραξαν - δικά σου είναι άλλωστε. ;)

Πρέπει ν' αποφασίσεις αν είσαι στην απέξω ή σε αφορά το θέμα πραγματικά (χρωστάτε / δεν κοιμάμαι). Αποφάσισε.

όσο έχω να τα πληρώσω εσείς τα χρωστάτε.
κάνε τις αναγωγές σου.
όταν δε θα έχω θα είμαστε στο ίδιο καράβι.
εσύ κοιμήσου ήσυχος.
εγώ δεν κοιμάμαι μπας και δε γίνω σαν και σένα. να κοιμάμαι ήσυχος σε τέτοια κατάσταση.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν καταλαβαίνω τι κακό έχουν τα πάρτι στην Φιλοθέη...
Ίσα ίσα, που έχουν μερικά καλά γκομενάκια.
Μήπως ζουλεύουν κάποιοι;

@Persy: ρε κάθεσαι τώρα και ασχολείσαι με τον "αντικειμενικό";
Δεν έχεις μάθει ακόμα να ξεχωρίζεις τους μπαστόκους;
Μπήκαμε στο απάνεμο λιμάνι ρε τύπε, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μπήκαμε στο απάνεμο λιμάνι ρε τύπε, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

να κοιμάμαι ήσυχος δλδ ε;

αχαχαχαχαχαχαχα

εν τω μεταξύ εάν έχεις προσέξει όλα τα ζωοπασόκια κλωνάρια όταν συνδιαλλεγόμαστε το μόνο επιχείρημα που έχουν είναι τα 50Κ.

κορυφαία πασοκική στιγμή η δημόσια δήλωση εκπροσώπου της κυβέρνησης που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΑΣΕΠ (εκλογική διαδικασία), περί απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων.
κ

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Όλος ο ντουνιάς είναι ΓΑΥΡΟΣ (πούστη Θείο, γαμώ τα λεφτά σου  :grin: :grin:) σήμερα και εσείς κάθεστε και ασχολείσται με  :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σαφώς. Πως το έλεγε και ο καπετάνιος του Τιτανικού; "Δεν είναι τίποτα, ένα μικρό παγάκι στην θάλασσα".

εάν συνεχίσει έτσι το παγάκι στη θάλασσα, το χρηματιστήριο στο τέλος εβδομάδας θα είναι στο πεντακοσάρικο.  :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εάν συνεχίσει έτσι το παγάκι στη θάλασσα, το χρηματιστήριο στο τέλος εβδομάδας θα είναι στο πεντακοσάρικο.  :2funny:

Άσε τώρα, μην ρίχνεις αλάτι στην πληγή.

Όταν βγήκε το γκαπ, τις πούλησα όλες. Εκτός από ΕΤΕ.
Έλεγα, αν καταρρεύσει αυτή, θα γυρίσουμε στις σπηλιές.
Του πούστη, δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστος.

Δι ρεστ ιζ ολρέντι χίστορι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom