Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
globalization ... yet those ready to suffer to offer to claim what they deserve - will get their pay ....

premature ? think not ....

Αστο το αγγλικό γιατί κανεις λάθη. Άσε που δεν εντυπωσιάζεις κανέναν. Μάλλον θλιβερός είσαι. Δεν έχεις αυτοεκτίμηση?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αστο το αγγλικό γιατί κανεις λάθη. Άσε που δεν εντυπωσιάζεις κανέναν. Μάλλον θλιβερός είσαι. Δεν έχεις αυτοεκτίμηση?

gamoto mou ....παλι δεν εβγαλα μεροκάματο .....  κλαιω .......  

αυτο ... τι ?   οταν μπαίνω στο σουπερκαρο μου ανεβαινει ... οταν ειμαι ελλάντα - πλέμπα συνταγμα πέφτει ....

μπλιαχ .... κλαιω για σας και τα χαλια σας μικρολαμογια - νεοέλληνες ....

επιχειρείν ....  

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
globalization ... yet those ready to suffer to offer to claim what they deserve - will get their pay ....

premature ? think not ....
Φίλε μου μένει να το δούμε - κάπου εδώ γύρω θα είμαστε όλοι. ;) In the meantime, πάρε λίγο χιούμορ απ' την Αυστραλία. :)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
gamoto mou ....παλι δεν εβγαλα μεροκάματο .....  κλαιω .......  

αυτο ... τι ?   οταν μπαίνω στο σουπερκαρο μου ανεβαινει ... οταν ειμαι ελλάντα - πλέμπα συνταγμα πέφτει ....

μπλιαχ .... κλαιω για σας και τα χαλια σας μικρολαμογια - νεοέλληνες ....

επιχειρείν ....  

Άσε τις εξυπνάδες και πες μου: δεν αισθάνεσαι θλιβερός που παριστάνεις κάτι που δεν είσαι?

Πάντως έχω θέση στο συνεργείο μου για άτομο που μπορεί να κουβαλάει τα σιδερα για τις τέντες. Στείλε βιογραφικό

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Έλα ρε τύπε. Που χάθηκες εσύ;

γειά σου και σένα περιπατητή!
πολλή δουλειά, χωρίς πολυ΄χρόνο ονλάιν.

είπα σήμερα, με τον Αρμαγεδώνα, να θυμηθώ αυτό το παλιό μας θεματάκι....
;)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου μένει να το δούμε - κάπου εδώ γύρω θα είμαστε όλοι. ;) In the meantime, πάρε λίγο χιούμορ απ' την Αυστραλία. :)

μαλακίες ...ηλίθιο βρετανικό χιούμορ ....

χρέη χρέη χρέη ,,,  παντού χρέη .....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άσε τις εξυπνάδες και πες μου: δεν αισθάνεσαι θλιβερός που παριστάνεις κάτι που δεν είσαι?

Πάντως έχω θέση στο συνεργείο μου για άτομο που μπορεί να κουβαλάει τα σιδερα για τις τέντες. Στείλε βιογραφικό

διχασμένη προσωπικότητα ..... θλιβερός και καταφρονημένος .... αχ βαχ ....

βιογραφικό ? αγράαααμματος .....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
είπα σήμερα, με τον Αρμαγεδώνα, να θυμηθώ αυτό το παλιό μας θεματάκι....

Αρμαγεδδών... μην γίνεσαι υπερβολικός. Αφού το γκαπ το είπε εδώ και 15 μήνες.
Έχουμε μπει σε απάνεμο λιμάνι.

(Δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλά το απάνεμο λιμάνι το έχουν ταράξει οι σεισμοί.
Εκτός από ηλίθιος είναι και γκαντέμης)

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καμία απορία  :grin: :grin: :grin:
Όποιος έχει πρέσσα και αεροπλανοφόρα/βαλλιστικούς πυραύλους/πυρηνικά υποβρύχια και 1002 άλλα παιχνιδάκια ε, αυτός δεν χρεωκοπεί ποτέ  :grin: :grin: :grin:
Τον κώλο μας να φοβερίζουμε  :rolleyes: :rolleyes:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
tw είσαι πολύ δυσκοίλιος μου φαίνεται - μια χαρά ήταν το βιντεάκι. ;)

μπα .... είμαι πολύ τακτικός ακόμα κι εκεί ... όπως και γενικά στα της ζωής ....

απλά δεν αγαπώ το βρετανικό φλέγμα και χιούμορ ....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τώρα αν θα κερδίσει η πολιτική ή η οικονομία είναι λίγο πρόωρο να το πούμε imho. :hmm:
Eγω γιατι εχω την αισθηση οτι η μαχη εχει κριθει?

Η προσφατη Ευρωπαϊκη συμφωνια αλλα και εν μερει και η Αμερικανικη, ειναι ουσιαστικα η επισημη παραδοση των κλειδιων της εξουσιας στις "αγορες" ! Αυτες κανουν κουμαντο πλεον τοσο σε πολιτικο οσο και σε οικονομικο επιπεδο!  Και ειχε τεραστιο δικιο ενα δημοσιευμα (στους FT αν δεν κανω λαθος) που ελεγε πως οι σημερινοι πολιτικοι ειναι πολυ λιγοι για να βρουν λυση! Γιατι ακομη δεν μπορουν φαινεται να συνηδειτοποιησουν πως οταν αφηνεις εναν παπαρα κουστουμακια να τζογαρει (κυριολεκτικα) για αξιες, προοπτικες και υλες που ΔΕΝ ΕΧΕΙ στην κατοχη του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ για να το κανει αυτο, τοτε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ τα νουμερα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!  Ιδιως οταν εχουν ΑΠΑΝΤΕΣ οι πολιτικοι και τα κρατη παραχωρησει ακομη και την ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ στους ιδιους τους τζογαδορους που λεγαμε πριν! Και ιδιως οταν τα λεφτα αυτων των λαμογιων παραγονται κατα τρισεκατομμυρια με το πατημα ενος enter στο κομπιουτερ!

Δεν ξερω τι θα γινει τελικα, αν θα παει λ.χ. η Κινα να κατασχει τα αμερικανικα αεροπλανοφορα ως αποζημιωση για τη χασουρα των ομολογων της, το σιγουρο ειναι πως το συστημα οδευει ολοταχως προς τον ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ, και οποτε εχει φτασει εκει το πραγμα ιστορικα, οι απωλειες μετρηθηκαν σε δεκαδες εκατομμυρια ανθρωπινων ψυχων....

Δυστυχως, αποδειχθηκε περιτρανα πως δεν υπαρχει ουτε ενας πολιτικος στον κοσμο που να μην ειναι διεφθαρμενος και υποκινουμενος απο τις "αγορες", ο οποιος να εχει την ανεξαρτησια που απαιτειται για να παρει γενναιες αποφασεις και να στειλει τα λαμογια στα λαγουμια τους!  Γιαυτο και οποιες εξελιξεις ή αντιδρασεις πολιτων γινουν απο δω και περα, θα ειναι προτωγνωρες και παγκοσμιας κλιμακας!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Eγω γιατι εχω την αισθηση οτι η μαχη εχει κριθει?

Η προσφατη Ευρωπαϊκη συμφωνια αλλα και εν μερει και η Αμερικανικη, ειναι ουσιαστικα η επισημη παραδοση των κλειδιων της εξουσιας στις "αγορες" ! Αυτες κανουν κουμαντο πλεον τοσο σε πολιτικο οσο και σε οικονομικο επιπεδο!  Και ειχε τεραστιο δικιο ενα δημοσιευμα (στους FT αν δεν κανω λαθος) που ελεγε πως οι σημερινοι πολιτικοι ειναι πολυ λιγοι για να βρουν λυση! Γιατι ακομη δεν μπορουν φαινεται να συνηδειτοποιησουν πως οταν αφηνεις εναν παπαρα κουστουμακια να τζογαρει (κυριολεκτικα) για αξιες, προοπτικες και υλες που ΔΕΝ ΕΧΕΙ στην κατοχη του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ για να το κανει αυτο, τοτε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ τα νουμερα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!  Ιδιως οταν εχουν ΑΠΑΝΤΕΣ οι πολιτικοι και τα κρατη παραχωρησει ακομη και την ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ στους ιδιους τους τζογαδορους που λεγαμε πριν! Και ιδιως οταν τα λεφτα αυτων των λαμογιων παραγονται κατα τρισεκατομμυρια με το πατημα ενος enter στο κομπιουτερ!

Δεν ξερω τι θα γινει τελικα, αν θα παει λ.χ. η Κινα να κατασχει τα αμερικανικα αεροπλανοφορα ως αποζημιωση για τη χασουρα των ομολογων της, το σιγουρο ειναι πως το συστημα οδευει ολοταχως προς τον ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ, και οποτε εχει φτασει εκει το πραγμα ιστορικα, οι απωλειες μετρηθηκαν σε δεκαδες εκατομμυρια ανθρωπινων ψυχων....

Δυστυχως, αποδειχθηκε περιτρανα πως δεν υπαρχει ουτε ενας πολιτικος στον κοσμο που να μην ειναι διεφθαρμενος και υποκινουμενος απο τις "αγορες", ο οποιος να εχει την ανεξαρτησια που απαιτειται για να παρει γενναιες αποφασεις και να στειλει τα λαμογια στα λαγουμια τους!  Γιαυτο και οποιες εξελιξεις ή αντιδρασεις πολιτων γινουν απο δω και περα, θα ειναι προτωγνωρες και παγκοσμιας κλιμακας!

λεγε με Γκλενκορ ....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το πράγμα είναι πιο σύνθετο.

1. Οι οίκοι αξιολόγησης χρησιμοποιήθηκαν από κράτη σαν σύμβουλοι ώστε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να μπουν σ' ένα νόμισμα π.χ. (όνομα και μη χωριό :rolleyes:) παράλληλα όμως ανέκαθεν είχαν 2πλό ρόλο τον οποίο αξιοποιούν ανάλογα με τις περιστάσεις. Ποντάρω και στο default δηλ όταν οι συνθήκες ωριμάσουν κλπ.

2. Επίσης στοιχεία από οίκους χρησιμοποιήθηκαν για να διαμορφωθούν πολιτικές στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλα αυτά τα χρόνια, άρα πως θα γυρίσει ο Σαρκοζί να πει ότι παίζουν το διπλό παιχνίδι των αγορών και ότι ουσιαστικά κύριοι είστε αναξιόπιστοι; E; :rolleyes:

3. Όταν η LB παρέσυρε στην κρίση όλον τον πλανήτη, ο Obama έτρεξε να τη σώσει για να μη δημιουργηθεί ντόμινο. Δεν την άφησε να καταρρεύσει όπως φώναζαν οι ακροδεξιοί κύκλοι μια και κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, κατά κοινή ομολογία θα σημάνει και παγκόσμιο κραχ.

Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά νομίζω ότι η παγκοσμιοποίηση μάλλον σε παγκόσμια δικτακτορία θα/έχει ήδη οδηγήσει.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το πράγμα είναι πιο σύνθετο.

1. Οι οίκοι αξιολόγησης χρησιμοποιήθηκαν από κράτη σαν σύμβουλοι ώστε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να μπουν σ' ένα νόμισμα π.χ. (όνομα και μη χωριό :rolleyes:) παράλληλα όμως ανέκαθεν είχαν 2πλό ρόλο τον οποίο αξιοποιούν ανάλογα με τις περιστάσεις. Ποντάρω και στο default δηλ όταν οι συνθήκες ωριμάσουν κλπ.

2. Επίσης στοιχεία από οίκους χρησιμοποιήθηκαν για να διαμορφωθούν πολιτικές στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλα αυτά τα χρόνια, άρα πως θα γυρίσει ο Σαρκοζί να πει ότι παίζουν το διπλό παιχνίδι των αγορών και ότι ουσιαστικά κύριοι είστε αναξιόπιστοι; E; :rolleyes:

3. Όταν η LB παρέσυρε στην κρίση όλον τον πλανήτη, ο Obama έτρεξε να τη σώσει για να μη δημιουργηθεί ντόμινο. Δεν την άφησε να καταρρεύσει όπως φώναζαν οι ακροδεξιοί κύκλοι μια και κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, κατά κοινή ομολογία θα σημάνει και παγκόσμιο κραχ.

Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά νομίζω ότι η παγκοσμιοποίηση μάλλον σε παγκόσμια δικτακτορία θα/έχει ήδη οδηγήσει.

Η LB κατερρευσε σε ενα Σ/Κ και κανεις δεν την εσωσε. Αυτη την στιγμη υπαρχει μεγαλη αναταρραχη στις αγορες και μεχρι να καλμαρουν θα εχουμε καινουργιους εκατομμυριουχους!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom