Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
To ζητημα δεν ειναι αν το σκηνικο θυμιζει Αθηνα 2008,η Παρισι 2005,αλλα οτι οι ελληνες δημοσιοκατι προτιμουν να ΜΗΝ αναφερουν τον δεκεμβρη νουμερο δυο.

Κατι σαν τα γκολντενμπους που ηπιαν το αμιλητο νερο.
Αναφέρθηκε σε δελτία ειδήσεων. Τώρα βέβαια ειδικές εκπομπές ντάλα καλοκαίρι δεν υπάρχουν για περαιτέρω ανάλυση. :hmm: Εφημερίδες δεν ξέρω τι παίζει καθόλου. :dunno:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκο, ούτε κι εγώ είμαι ειδήμων, γι'αυτό ζητάω τα φώτα των πεφωτισμένων.
Όταν βλέπω έκτακτα μέτρα κάπως μου'ρχεται ;)

τα μέτρα που θα εφαρμοσθούν είναι εξαιρετικά σκληρά .... μηδενική ρευστότητα - recession και υποχώρηση σε κάθε δείκτη .....

νεα νομισματική πολιτική σε παγκόσμια βάση ..... άλλο νομισμα ως παγκοσμιος στυλοβάτης σε ενεργαικά - οικονομικά προιόντα .... οχι US$

Επισκέπτης
η ευρωπαική αλλά και η αμερικανική οικονομία ασθενούν και τις συνέπειες θα τις υποστουμε όλοι ...

δυστυχώς η συνέχεια θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη - διαρκής και συνεχώς επεκτεινόμενο ....

λύση ? ασιατικές αγορες και απεξαρτηση απο αμερικάνικά ομόλογα .....

λόγος ? τα υπέρογκα χρέη των δυτικών οικονομιών ....  

Μπααααα???
Τι έγινε ρε άπλα? Μήπως δε θα πεινάσχουμε μόνο εμείς οι κάφροι?
Μήπως πεινάσετε κι εσείς οι υπεράνω??

Λέω εγώ τώρα..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αναφέρθηκε σε δελτία ειδήσεων. Τώρα βέβαια ειδικές εκπομπές ντάλα καλοκαίρι δεν υπάρχουν για περαιτέρω ανάλυση. :hmm: Εφημερίδες δεν ξέρω τι παίζει καθόλου. :dunno:

Θα μας τα αναλύσει ο Πρετεντέρης, τωρα που εφαγε το γελαδινό με 0% λυπαρα :2funny:

Ελλαδα 2011, πτυχιουχοι Financial Management & Accounting απο γνωστο αρπακολλαδικο της Βρεττανιας, θεριζουν στην οδο Σοφοκλεους, στην σκια των ερειπιων του ναου του Καπιταλισμου.

Επισκέπτης
Εν κατακλείδι..
Η πούτσα του κινέζου είναι μικρή, αλλά πονάει πολύ.

Μαζί τα φάγαμε??

Καληνύχτα σας.
Πάω να ποτίσω τις καναβουριές μου..

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπααααα???
Τι έγινε ρε άπλα? Μήπως δε θα πεινάσχουμε μόνο εμείς οι κάφροι?
Μήπως πεινάσετε κι εσείς οι υπεράνω??

Λέω εγώ τώρα..

Η Ελλάδα οχι απλά θα πεινάσει ... τον επόμενο χειμώνα θα τα τινάξει .... νεα μέτρα απο δεκέμβριο ... νεες μειώσεις και επιχειρηματικές χρεωκοπίες ,,,,

οι εκτος των τειχών ... όπως μπορει ο καθένας ,,,,

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα μας τα αναλύσει ο Πρετεντέρης, τωρα που εφαγε το γελαδινό με 0% λυπαρα :2funny:

Ελλαδα 2011, πτυχιουχοι Financial Management & Accounting απο γνωστο αρπακολλαδικο της Βρεττανιας, θεριζουν στην οδο Σοφοκλεους, στην σκια των ερειπιων του ναου του Καπιταλισμου.

σοφοκλέους ? μ'ηπως λ. αθηνών πλέον ?

Επισκέπτης
Αρπαχτε οτι μπορειτε κι ετσι.
New%252520Orleans%252520Looting.jpg

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η Ελλάδα οχι απλά θα πεινάσει ... τον επόμενο χειμώνα θα τα τινάξει .... νεα μέτρα απο δεκέμβριο ... νεες μειώσεις και επιχειρηματικές χρεωκοπίες ,,,,

οι εκτος των τειχών ... όπως μπορει ο καθένας ,,,,

Οι προσωπικές εκτιμήσεις φυσικά και έχουν αξια, στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου.

Απλά να σε ενημερώσω oτι ακόμα δεν έχω διαβάσει τον economist αλλα θα το κάνω. Οποτε στο λέω να μην κουράζεσαι με μεταφράσεις κειμενων που παρουσιάζεις σα δικά σου

Το ύφος σου με παραξενεύει, μιας και όσο περισσότερα ξέρει κανεις τόσο λιγότερο σίγουρος είναι. Και εσύ εμφανίζεσαι σαν πολύ σίγουρος

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι προσωπικές εκτιμήσεις φυσικά και έχουν αξια, στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου.

Απλά να σε ενημερώσω oτι ακόμα δεν έχω διαβάσει τον economist αλλα θα το κάνω. Οποτε στο λέω να μην κουράζεσαι με μεταφράσεις κειμενων που παρουσιάζεις σα δικά σου

Το ύφος σου με παραξενεύει, μιας και όσο περισσότερα ξέρει κανεις τόσο λιγότερο σίγουρος είναι. Και εσύ εμφανίζεσαι σαν πολύ σίγουρος

για το μέλλον της ψωροκώσταινας είμαι σίγουρος, ευρύτερα όχι ....

δεν αναπαράγω κείμενα απο μεταφράσεις ,,,, απλά σήμερα ήμουν όλη την μερα στην credit swiss

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
λύση ? ασιατικές αγορες και απεξαρτηση απο αμερικάνικά ομόλογα .....

λόγος ? τα υπέρογκα χρέη των δυτικών οικονομιών ....  
Δε νομίζω. Όλες οι οικονομίες (σχεδόν) είναι interconnected και ο οικονομικός πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τώρα αν θα κερδίσει η πολιτική ή η οικονομία είναι λίγο πρόωρο να το πούμε imho. :hmm:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και μαυροι και ανευ γραβατας,για να μη μιλησουμε για φαηνανσιαλκατι πτυχια.

μαύρη σαβούρα - λέρα .... οτι χειρότερο .... κατι σαν βδέλες που απομυζούν την κοινωνία ....

γιατι ανακατευεις πούτσα - βούρτσα ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε νομίζω. Όλες οι οικονομίες (σχεδόν) είναι interconnected και ο οικονομικός πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τώρα αν θα κερδίσει η πολιτική ή η οικονομία είναι λίγο πρόωρο να το πούμε imho. :hmm:

globalization ... yet those ready to suffer to offer to claim what they deserve - will get their pay ....

premature ? think not ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom