Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ σε πάω τύπε...
Προσωπικά μένω στο ένα ποτό και αυτό ή καμια περίεργη ΛΗΓΜΕΝΗ μπύρα η τζιν τόνικ ελαφρυ...
Το δεύτερο ποτό είναι πάντα περιέ ή κάτι ανάλογο!

Μια μικρή απαραίτητη διόρθωσις 0:)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγώ σε πάω τύπε...
Προσωπικά μένω στο ένα ποτό και αυτό ή καμια περίεργη μπύρα η τζιν τόνικ ελαφρυ...
αστα αυτα φασιστακι, το κελλαρι στο μπουνκερ σου ειναι γεματο εκλεκτα κρασια

hitlerwinePA1702_228x743.jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγώ σε πάω τύπε...
Προσωπικά μένω στο ένα ποτό και αυτό ή καμια περίεργη μπύρα η τζιν τόνικ ελαφρυ...
:grin:

http://[URL unfurl="true"]www.pzg.biz/stein_banner.jpg[/img[/URL]]

γεια μας καμαραντεν  :headbang3:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ σε πάω τύπε...

στο φαι επανω κανα ουζακι κανα κρασακι καμια μπυριτσα ελαφρια μαρεσει να πιω λιγο. αλλα ξεροσφυρι σε μαγαζια δε κατεβαινει τπτ κατω  :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν καταλαβες καλα! CCC μιλαμε ασχετως τι βλεπεις στον πινακα!

Μπορεί να το CC να είναι και κουπέ καμπριολέ, ειδικό ρέιτινγκ για την πάρτη μας.  :rockon:
Α ρε γκαπ, μεγαλεία που ζούμε.

Tottenham που λες πρέπει να έχουν πάει soisix και skaska...  :2funny:

Τύπε, 16Κ αστυνομικούς είπε θα ρίξει ο Κάμερον. Και ξέρεις τι είναι οι αστυνομικοί στο ΓιουΚέι ε;

Μόλις σε πάνε στην εντατική από τις κρανιοεγκεφαλικές, θα βγει ο σπόουκσμαν να πει "το παιδί παραπάτησε και έπεσε πάνω στο γκλομπ".

Ακόμα Αθήνα είσαστε ή σερφάρετε από τις παραλίες?  :bounce-glasses:

Είμαι μπατιράκι και λιώνω στην τσιμεντούπολη....  :S

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μια μικρή απαραίτητη διόρθωσις 0:)

Και στου το λεγα ρε μαλάκα, κάτι δεν πάει καλά που είχε τόσο φθηνες τις μπύρες!

http://[URL unfurl="true"]www.pzg.biz/stein_banner.jpg[/img[/URL]]

γεια μας καμαραντεν  :headbang3:
[/quote]

Πάλι με χρόνια με καιρούς μάην καμαραντ!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σύντροφε, :cheesy:
μη μου πεις ότι δε μπορείς να κοιμηθείς όπως και ο άλλος λόγω του χρέους, ε; :o :huh: :rolleyes:

Παρά το στυλ του, ο Persy έχει δίκιο τύπε.

Εκτός και αν εσύ νομίζεις, ότι τώρα που μπουκάρισαν οι μαύροι στην παρτούζα, ο δικός σου ο κώλος θα γλιτώσει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εκτός και αν εσύ νομίζεις, ότι τώρα που μπουκάρισαν οι μαύροι στην παρτούζα, ο δικός σου ο κώλος θα γλιτώσει.
Όταν νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό σου, κάπως έτσι σκέφτεσαι (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά ;)).

Η διαφορά μου με άλλoυς είναι ότι εγώ ξέρω που βρίσμομαι (where I stand που λένε), τι μου αξίζει και τι πήρα στη ζωή μέχρι στιγμής.

Δεν έχω ενοχές ούτε κατ' ελάχιστον για ότι συμβαίνει... sorry αλλά κοιμάμαι like a birdy το βράδυ. ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όταν νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό σου, κάπως έτσι σκέφτεσαι (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά ;)).
Η διαφορά μου με άλλoυς είναι ότι εγώ ξέρω που βρίσμομαι (where I stand που λένε), τι μου αξίζει και τι πήρα στη ζωή μέχρι στιγμής.
Δεν έχω ενοχές ούτε κατ' ελάχιστον για ότι συμβαίνει... sorry αλλά κοιμάμαι like a birdy το βράδυ. ;)

Μα ο λόγος που δεν κοιμάσαι δεν είναι αποκλειστικά και μόνο οι ενοχές και η δική σου συμπεριφορά. Αυτό σου είπε ο Persy.
Το γαμήσι που πέφτει είναι μαζικό, και μαζί με αυτούς που "φταίνε" το τρώνε και αυτοί "που δεν φταίνε".

Και αν νομίζεις ότι για εσένα θα γίνει εξαίρεση... μάλλον είναι επειδή νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ποιος Πέρσυ και η Περσεφόνη ρε φίλε μεσημεριάτικα. Σου εξήγησα - είμαι μια χαρά... αν πέσουμε όλοι μαζί, θα πέσω με τη μάζα. Και λοιπόν; Που την είδες την εξαίρεση; :idiot:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το γαμήσι που πέφτει είναι μαζικό, και μαζί με αυτούς που "φταίνε" το τρώνε και αυτοί "που δεν φταίνε".
και ποιοι είναι αυτοί που "φταίνε" - για πες μας. Και γιατί ακριβώς - συγκεκριμένα όμως.

Επισκέπτης
Και να σκεφτείς ότι από τύχη δεν την πέτυχα Πλατεία μια μέρα διότι δεν έπιανε το κινητό μου να πάρω το Γκάμπα...

Φαντάζεσαι ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ;

ΓΚΑΜΠΑ: Από εδώ η Μπεϊκονίδου, από εδώ ο Lover of the Republic.

Lover of the Republic: Θα μου επιτρέπατε να περάσω το χέρι μου γύρω από τη μέση σας; Πάντα με τη συναίνεση σας φυσικά!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!

Tυχερός είσαι.
Αν της πέταγες τέτοια ατάκα..

Ούτε να το σκέφτομαι :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
και ποιοι είναι αυτοί που "φταίνε" - για πες μας. Και γιατί ακριβώς - συγκεκριμένα όμως.

Θα μπορούσα να σε παραπέμψω σε άπειρα ποστς που ο καθένας αναλύει γιατί το "αγαπημένο" του γκρουπάκι δικαίως τρώει της ψωλιές, με επιχειρηματολογία μάλιστα. Από τους ΔΥ (το ολ τάιμ κλάσσικ) στους επιχειρηματίες, και από τους συνδικαληστές στα πρόβατα. Γιου τέικ γιορ πικ. Το φταίνε μπήκε σε εισαγωγικά, ακριβώς γιατί βαριέμαι να ψάχνω τις δικές σου αγάπες, αλλά και γιατί η βασική σημασία της πρότασης είναι ότι το γαμήσι είναι μαζικό.

Σε κάθε περίπτωση, με 2 ερωτήσεις στα τελευταία 2 μηνύματα, είσαι προφανώς ακόλουθος της  πορνοπαπικής σχολής.

Επισκέπτης
Ετοίμαζε μπριτζολάκια και άσε τις προγραμματικές.
Δες τις αγγλιδούλες  :tits2: :tits2: :tits2:
20118914456676580_19.jpg
«Μπερδεμένη η Βρετανία, προσπαθεί να καταλάβει το ξαφνικό ξέσπασμα βίας», είναι ο τίτλος της «International Herald Tribune». Ξαφνικό; Πόσο ξαφνικό μπορεί να είναι αλήθεια; Ποιος Βρετανός, αλήθεια, δεν το περίμενε; Ο αστυνομικός σήκωσε το όπλο του και σκότωσε. Έναν 29χρονο μαύρο. Είπαν μετά ότι βρέθηκε σφαίρα όπλου στον πομπό ενός αστυνομικού. «Όχι», γράφει η εφημερίδα The Guardian, «η σφαίρα που βρέθηκε ήταν από όπλο αστυνομικού». Στημένο παιχνίδι, λοιπόν. Στημένη κάλυψη για το επεισόδιο που έσπασε το φράγμα της αντοχής και της ανοχής.

Ε,οχι ρε πουστη μου...Και στην Αγγλια να γινονται τετοια πραματα,να κανουν τετοιες μπινιες της πενταρας οι μπατσοι?

Τσ,τσ,τσ...

ΥΓ Κατα τα αλλα ΚΑΙ η κυρια Μπελλη"ΞΕΧΑΣΕ",η φουκαριαρα,τον 12/08...

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ανώνυμος επενδυτής "είδε", δηλαδή πως οι ΗΠΑ θα υποβαθμιστούν, χάνοντας την αξιοπιστία τους, και θα πέσουν από το ΑΑΑ και άδραξε την ευκαιρία, για να βγάλει περισσότερα χρήματα.

Όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ερωτήματα εγείρονται για το κατά πόσο ο εν λόγω επενδυτής είχε πληροφορίες εκ των έσω πριν ποντάρει 850 εκατ δολάρια ή αν όντως προέβη στο στοίχημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φήμες κάνουν λόγο πως ο επενδυτής είναι ο 80χρονος Τζορτζ Σόρος, ο οποίος κέρδισε φήμη ως ο "άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας" αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 1 δισ. δολαρίων κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992.

Ωστόσο, η εφημερίδα επικαλείται πηγή, η οποία αρνείται πως ο Σόρος σχετίζεται με το εν λόγω φημολογούμενο στοίχημα, εκφράζοντας παράλληλα αμφιβολίες για το κατά πόσο έγινε κάτι τέτοιο.

Το όνομα του Σόρος μπλέχτηκε κυρίως επειδή έχει συνδεθεί με τη διοίκηση του Ομπάμα από το 2008, όπως λέει ο Examiner, ενώ πρόσφατα σταμάτησε να διαχειρίζεται κεφάλαια για ξένους επενδυτές, πράγμα που σημαίνει πως τον ελέγχει λιγότερο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Το τελευταίο ποντάρισμα έγινε στις 21 Ιουλίου σύμφωνα με την ETF Daily News.

Φαίνεται πως το ρίσκο του επενδυτή του βγήκε σε καλό μετά την απόφαση της Standard and Poor’s ενώ όποιος και αν κρύβεται πίσω από το στοίχημα, εάν έγινε, προσδοκά να ανέβουν τα επιτόκια μετά την υποβάθμιση.

Μεταξύ άλλων, το στοίχημα εγείρει σημαντικά ερωτήματα για το κατά πόσο ο Ομπάμα και ο υπουργός Οικονομικών Γκάιτνερ γνώριζαν από καιρός για μια πιθανή υποβάθμιση των ΗΠΑ.

Ωστόσο, το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, φανερά ενοχλημένο, κατηγόρησε  τον οίκο αξιολόγησης Standard&Poor’s ότι έκανε ένα "χονδροειδές και ερασιτεχνικό" λάθος υπολογισμό, κατά 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, στις προβλέψεις του για τον προϋπολογισμό της χώρας στην ανάλυσή του με την οποία αιτιολόγησε την υποβάθμιση του αξιόχρεου της.

"Ένας λάθος υπολογισμός 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μιλάει από μόνος του", δήλωσε στον Τύπο εκπρόσωπος του υπουργείου, μετά την ανακοίνωση του S&P ότι υποβαθμίζει την εκτίμησή του για το αξιόχρεο των ΗΠΑ κατά μία βαθμίδα, από το AAA στο AA+.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
«Μπερδεμένη η Βρετανία, προσπαθεί να καταλάβει το ξαφνικό ξέσπασμα βίας», είναι ο τίτλος της «International Herald Tribune». Ξαφνικό; Πόσο ξαφνικό μπορεί να είναι αλήθεια; Ποιος Βρετανός, αλήθεια, δεν το περίμενε; Ο αστυνομικός σήκωσε το όπλο του και σκότωσε. Έναν 29χρονο μαύρο. Είπαν μετά ότι βρέθηκε σφαίρα όπλου στον πομπό ενός αστυνομικού. «Όχι», γράφει η εφημερίδα The Guardian, «η σφαίρα που βρέθηκε ήταν από όπλο αστυνομικού». Στημένο παιχνίδι, λοιπόν. Στημένη κάλυψη για το επεισόδιο που έσπασε το φράγμα της αντοχής και της ανοχής.

Ε,οχι ρε πουστη μου...Και στην Αγγλια να γινονται τετοια πραματα,να κανουν τετοιες μπινιες της πενταρας οι μπατσοι?

Τσ,τσ,τσ...

ΥΓ Κατα τα αλλα ΚΑΙ η κυρια Μπελλη"ΞΕΧΑΣΕ",η φουκαριαρα,τον 12/08...
Σχολιαστές αποδίδουν την έκρηξη του κύματος βίας στις περικοπές των κοινωνικών παροχών που επιβλήθηκαν στο πλαίσιο της σκληρής πολιτικής λιτότητας της κυβέρνησης για τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος.
Πολλοί από τους συμμετέχοντες στα βίαια επεισόδια προέρχονται από φτωχές περιοχές με μεγάλα ποσοστά ανεργίας.

"Είναι πολύ θλιβερό να το παρακολουθεί κανείς...αλλά τα παιδιά δεν έχουν δουλειά, δεν έχουν μέλλον και οι περικοπές έχουν επιδεινώσει την κατάσταση. Αυτά τα παιδιά ανήκουν σε διαφορετική γενιά από μας και απλώς δεν τους νοιάζει", δήλωσε ένας 39χρονος ηλεκτρολόγος κάτοικος του Χάκνεϊ.

σχετικα με αυτο που ειπες.!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom