Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Άντε πάω να δω μια σειρά ... μπουχαχαχα! Περσόνα αγόρι μου πολύ χατζηστεφάνου τη είδες! Άκου και λίγο Μπάμπη το πρωί, μη δουλεύεις τόσο.
Δεν διαφωνουμε πουθενα.αιντε να μάθεις και κάτι όμορφο σήμερα.
επί μητσοτάκουλα έγινε το μεγαλύτερο κερδοσκοπικό πέσιμο στην ελλάδα που έγινε ποτέ.
2 γερμανικές τράπεζες ζήτησαν ΑΜΕΣΑ όλα τα απαιτητά χρέη απο τις ελληνικές τράπεζες για να γαμήσουν τη δραχμή. Τότε δεν υπήρχε ευρώ.
Εφαγαν πούτσα γιατί ΚΑΝΕΙΣ τους δεν περίμενε η τράπεζα της Ελλάδος να έχει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ δολλαρίου όσα είχε η Ελλάς τότε στην υπόγα του Θησαυροφυλακείου.
πόσα θες μαγκα; τόσα; πάρτα και άει γαμήσου.
Ακόμα το φυσάνε τα γερμάνια και δεν κρυώνει. Μόλις βεβαίως μπήκαμε στο ευρώ θησαυροφυλάκειο τέλος.
και κατά συνέπεια μαγκιές τέλος.
κάνε τις αναγωγές σου.
Τωρα μιλαμε πιο σοβαρα. Ωραια.
Για πες μου τι εννοεις να ξεσηκωθω.
Και φυσικα θα κριτικαρω πότε αντιδραει ο κοσμος περισσοτερο, γιατι ετσι ακριβως πληττεται η αξιοπιστια της διαμαρτυριας.
Οταν τωρα διαλυεται το συμπαν και δεν τρεχει τιποτα, δεν μπορω να μην σκεφτω οτι καποτε γινοταν χαμος για το τιποτα.
Και δεν πινω εσπρεσσο, φιλτρου πινω.
Ναι, για το τιποτα.Για το τίποτα ο χαμός....
Μάλιστα...
Γύρνα το σε εσπρέσο ή άλλαξε καφετιέρα αν θες τη γνώμη μου.
αναγωγές στο τι εκανε η ντόιτσε μπανκ λέω ρε ταραμά.
ποτέ οι τράπεζες οι τοπικές στην ευρώπη δεν κινουνται ανεξάρτητα απο τις νόρμες της κεντρικής τράπεζας της χώρας.
Ενω τωρα ειναι νωρις δηλαδη?Τι εννοώ να ξεσηκωθείς????
Άσε ρε αλέκο που θες και φροντιστήριο αντίδρασης τώρα.
Δε γίνεται έτσι. Θα σου βγει από μόνο του όταν έρθει η ώρα.
Θα είναι αργά βέβαια..
τυπε εισαι σιγουρος οτι θα γινει deflation;μαλον για defloration παει.Γιατί μόνο τράπεζες ήταν που αγόραζαν ελληνικό χρέος? Και μόνο γερμανικές? Και άντε πες και πήραν το σκάρτο ελληνικό χρέος. Και θα γίνει deflation μετά. Αυτές πως επωφελούνται?
το ξέρω εδώ και χρόνια απο συγγενή που δούλευε στην τράπεζα της ελλλάδος.Δεν διαφωνουμε πουθενα.
Στον βολταιρο να τα πεις, που θεωρει οτι η γερμανια δεν πλουτιζει σε βαρος του νοτου.
Τ
Για πες μου τι εννοεις να ξεσηκωθω.
Και φυσικα θα κριτικαρω πότε αντιδραει ο κοσμος περισσοτερο, γιατι ετσι ακριβως πληττεται η αξιοπιστια της διαμαρτυριας.
Οταν τωρα διαλυεται το συμπαν και δεν τρεχει τιποτα, δεν μπορω να μην σκεφτω οτι καποτε γινοταν χαμος για το τιποτα.
Τι εννοώ να ξεσηκωθείς????
Θα είναι αργά βέβαια..
ΕΛΛΗΝΙΚΟΓιατί μόνο τράπεζες ήταν που αγόραζαν ελληνικό χρέος? Και μόνο γερμανικές? Και άντε πες και πήραν το σκάρτο ελληνικό χρέος. Και θα γίνει deflation μετά. Αυτές πως επωφελούνται?
καλα απο φανφαρες οι τσεγκεβαρες του διαδικτιου αλλο τιποτα.Τι εννοώ να ξεσηκωθείς????
Θα είναι αργά βέβαια..
Μιλαμε για τον ιδιο Μητσοτακη που 8 μηνες αφου ανελαβε την κυβερνηση, ξεκινησαν για πρωτη φορα καταληψεις σε σχολεια και πορειες 300.000 ατομων στην αθηνα, ενω ειχε παρει 47% ε?το ξέρω εδώ και χρόνια απο συγγενή που δούλευε στην τράπεζα της ελλλάδος.
θυμάσαι τότε που είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί υποτίμησης αλλά τελικά ο μητσοτάκουλας βγήκε και είπε δεν υποτιμάμε;
σφαγή είχε γινει τότε. η Ελλάδα έχασε πολλά εκατομμύρια δολλάρια σε μια μέρα μόνο και μόνο για να κόψει τον τσαμπουκά στους κερδοσκόπους.
πάνω κάτω ότι έκανε και ο ΓΑΠ μόλις ανέλαβε την κυβέρνηση.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχααχαχχαα
Τι εννοώ να ξεσηκωθείς????
Θα είναι αργά βέβαια..
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΝΗΣΑΚΙΑ
ΔΕΗ
ΟΣΕ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
ρε μαλάκα νόμιζα ότι είσαι έξυπνος......
ναι και για τον ίδιο ΓΑΠ που αφού πήρε 44% όταν του λέγαν να δανειστει με 6-7% αντί να πει ως πολιτικός με αρχίδια άμα δε μου δώκετε με 2-3 όπως πέρσι κηρύττω στάση πληρωμών στις τράπεζες-δανειστές μου και σας γαμάω το ευρώ και την ΕΕ έβγαινε και ελεγε ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΛΑΨ ΛΥΓΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ.Μιλαμε για τον ιδιο Μητσοτακη που 8 μηνες αφου ανελαβε την κυβερνηση, ξεκινησαν για πρωτη φορα καταληψεις σε σχολεια και πορειες 300.000 ατομων στην αθηνα, ενω ειχε παρει 47% ε?
Μαλιστα, μαλιστα....
ναι και για τον ίδιο ΓΑΠ που αφού πήρε 44% όταν του λέγαν να δανειστει με 6-7% αντί να πει ως πολιτικός με αρχίδια άμα δε μου δώκετε με 2-3 όπως πέρσι κηρύττω στάση πληρωμών στις τράπεζες-δανειστές μου και σας γαμάω το ευρώ και την ΕΕ έβγαινε και ελεγε ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΨ ΛΥΓΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ.
οχι κρεμάλα......
με τα άλογα τράβηγμα στα ποδια και τα χέρια λέμεεεεεε...
οχι κρεμάλα......
ναι και για τον ίδιο ΓΑΠ που αφού πήρε 44% όταν του λέγαν να δανειστει με 6-7% αντί να πει ως πολιτικός με αρχίδια άμα δε μου δώκετε με 2-3 όπως πέρσι κηρύττω στάση πληρωμών στις τράπεζες-δανειστές μου και σας γαμάω το ευρώ και την ΕΕ έβγαινε και ελεγε ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΛΑΨ ΛΥΓΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ.
οχι κρεμάλα......