Επισκέπτης
Δεν πειραζει.
Πληρωνετε.
Όχι μάγκα μου, πλερώστε εσείς που τους επιλέξατε.
Προτιμώ να τα δώκω στο Χριστόφια που'ναι και συντροφάκος παρά σε σας..
Δεν πειραζει.
Πληρωνετε.
δε διαφωνώ πουθενά.Ρε μάστορα πότε θα το κόψεις αυτό το τροπάρι? Ο Γιάνκης και ο Γερμαναράς καλά κάνουν. Αφού βρίσκουν τον μαλάκα, θα του αλλάξουν τα φώτα ,θα τον αφήσουν? Εσύ τι κάνεις? Που είναι οι επενδύσεις σου, η παραγωγή, η καινοτομία. Δηλαδή ο ισραηλινός πως πήρε την έρημο και την έκανε παράδεισο? Το Νορβηγό και το Σουηδό πως και δε τον εκμεταλλεύτηκαν οι κακοί αμερικάνοι και γερμανοί? Ακόμη και τον Τούρκο τώρα.
νατα τ αραπάκια στο νείλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΌχι μάγκα μου, πλερώστε εσείς που τους επιλέξατε.
βλήμα.
μια χαρά είναι για σένα που είσαι πορνοτουρίστας.
αλλάζουν οι ρόλοι στο μοντέλο.....
η κόρη σου θα είναι η πουτάνα τώρα. όχι η κόρη του ταυλανδού.
και έχω την εντύπωση ότι το πάρτε λεφτά με τη σέσουλα έγινε με το συγκεκριμένο πλάνο εδώ και καιρό.
θεωρώ απιθανο να μην ήξερε ο γερμανός ότι η ελλαδα ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ τις προυποθέσεις ένταξης.
ντόιτς τσιφλίκ θα γίνουμε.
και έχω την εντύπωση ότι το πάρτε λεφτά με τη σέσουλα έγινε με το συγκεκριμένο πλάνο εδώ και καιρό.
θεωρώ απιθανο να μην ήξερε ο γερμανός ότι η ελλαδα ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ τις προυποθέσεις ένταξης.
απλά τα μετέπειτα μακροπρόθεσμα οφέλη πολύ περισσότερα απο τα βραχυπρόθεσμα ελλείματα
δε διαφωνώ πουθενά.
τα έγκλημα της κλοπής όμως είτε γίνει με την πορτα ξεκλείδωτη είτε με παραβίαση συναγερμού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λιγότερο έγκλημα.
Εγω δεν επελεξα κανεναν που να εκοψε δωρα, επιδοματα, συνταξεις, να πηγε τη βενζινη 1,70 απο 0,70 σε ενα χρονο και το ΦΠΑ απο 18 στο 23.Όχι μάγκα μου, πλερώστε εσείς που τους επιλέξατε.
Αυτά άσ τα για τον τρίτο δικαστή. Εσύ τώρα που είσαι αυτός που σε έκλεψαν και κάνεις αυτοκριτική, τι θα πεις? Α οι κακοί μπήκαν και με έκλεψαν? Ενώ εγώ είχα την πόρτα ορθάνοιχτη και τα κοσμήματα μπροστά μπροστά ?
Α να γεια σου ακόμα μία φορά.
Τώρα θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον γκάμπα για ένα πμ που του έστειλα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Στα σκαριά είναι να δούμε κατά πόσο είναι νόμιμον και συνταγματικόν να δανείζεις χώρα λεφτά τα οποία ξέρεις πολύ καλά ότι δε δύναται να σου ξεπληρώσει.
Γι'αυτό σου μίλησα και για μαχαίρι στους εισαγώμενους αλλά μην πάμε πάλι εκεί.
Όλμε.
είσαι λάθος... δεν ήμουν μόνο πορνοτουρίστας ;)
το έκανα και αυτό άλλα όχι συνέχεια
ΠΥΡ
Εμ αυτά τα μουνιά ψέμα θα σε πουν. Εσύ ως πολίτης τι έκανες ? Που κελαηδούσες ? Την απάντηση την έδοσε ο περσόνα λίγο παραπάνω.
νατα τ αραπάκια στο νείλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Τα λεφτά ρε φιλαράκι δεν τα δάνειζε η " Γερμανία" ως κράτος. Ιδιώτες τα δάνειζαν, επενδυτές που πήραν ελληνικά ομόλογα. Έβγαζε η Ελλάδα ένα ομόλογο ως επενδυτικό προιόν, πήγαινε ο επενδυτής στην πιάτσα, το κόζαρε, τόσο κοστίζει, τόσο ο τόκος, τόσο το ρίσκο, πάρτο- ή μη το παίρνεις αναλόγως. Σου λένε οι επενδυτές, Ε.Ε, ευρώ, καλό είναι, που να πάει το μυαλό τους. Έτσι πάει η διαδικασία. Ποια συνταγματικά κλπ που κολλάνε?
ε και ο γερμανός δε θα το κάνει αυτό συνέχεια.......
οι ΗΠΑ κάποτε με το σχέδιο μάρσαλ έκαναν τον περαία το μεγαλύτερο πουτανείο του στόλου τους.
οι γερμανοί τώρα με το σχέδιο στήριξης θα κάνουν όλη την ελλάδα πουτανείο του λαού τους.
Αιγαίο, νησάκια, εταιρείες ολόακερες (οτε) τζάμπα βίζα και χωρίς διατυπώσεις κατευθείαν στο ψαχνό.
μη σου κάνει καμμιά εντύπωση όταν οι κόρες σου αρχίζουν και παντρεύονται γερμανούς....
θυμάσαι μήπως πώς φτιάχτηκε το ισχυρό ελληνοαμερικάνικο λόμπυ;
Τον αλλαξα,χωρις ομως να τον ΤΙΜΩΡΗΣΩ..
Και ηρθε ο Κωστακης,αλλος μαλακας αυτος
Και αυτον τον αλλαξα ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ....
Και ηρθε ο Γκιωργος και μου ραβει κουστουμακι που δεν τιμωρησα ολους τους προηγουμενους
για την κακοδιοικηση
Ελπιζω ΚΑΠΟΤΕ να παψει αυτο το οργιο ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ!!!!!!!!
Τοτε μπορει κατι να καλυτερεψει σε αυτον τον τοπο
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες ( όχι εσύ προσωπικά, αλλά ως πολίτης , γενικά) πως ότι είναι να γίνει πρεπει να γίνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ , ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΩΤΗΡΑ.
Εγω δεν επελεξα κανεναν που να εκοψε δωρα, επιδοματα, συνταξεις, να πηγε τη βενζινη 1,70 απο 0,70 σε ενα χρονο και το ΦΠΑ απο 18 στο 23.
Η κυβερνηση που επελεξα, ειχε πληθωρισμο 2%, την βενζινη 0,70, τα εισιτηρια 1 ευρω, το ΦΠΑ 18% και δανειζοταν με επιτοκιο 2%.
Δεν ξερω πώς το καταφερνε, ας το καταφερουν και οι τωρινοι.
Αλλά γι αυτην την κυβερνηση καψατε την αθηνα, ενω τωρα απλα μεμψιμοιρειτε οτι φταινε ολοι.
Θα δούμε πού κολλάνε στην πορεία.
Που να πάει το μυαλό τους? Χαζέψαν ξαφνικά οι αλαμανοί? Πώς δεν τους πιάσαμε και κότσους απορώ....