Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μάστορα πότε θα το κόψεις αυτό το τροπάρι? Ο Γιάνκης και ο Γερμαναράς καλά κάνουν. Αφού βρίσκουν τον μαλάκα, θα του αλλάξουν τα φώτα ,θα τον αφήσουν? Εσύ τι κάνεις? Που είναι οι επενδύσεις σου, η παραγωγή, η καινοτομία. Δηλαδή ο ισραηλινός πως πήρε την έρημο και την έκανε παράδεισο? Το Νορβηγό και το Σουηδό πως και δε τον εκμεταλλεύτηκαν οι κακοί αμερικάνοι και γερμανοί? Ακόμη και τον Τούρκο τώρα.
δε διαφωνώ πουθενά.
τα έγκλημα της κλοπής όμως είτε γίνει με την πορτα ξεκλείδωτη είτε με παραβίαση συναγερμού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λιγότερο έγκλημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι μάγκα μου, πλερώστε εσείς που τους επιλέξατε.
Προτιμώ να τα δώκω στο Χριστόφια που'ναι και συντροφάκος παρά σε σας..
νατα τ αραπάκια στο νείλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βλήμα.
μια χαρά είναι για σένα που είσαι πορνοτουρίστας.
αλλάζουν οι ρόλοι στο μοντέλο.....
η κόρη σου θα είναι η πουτάνα τώρα. όχι η κόρη του ταυλανδού.

Όλμε.

είσαι λάθος... δεν ήμουν μόνο πορνοτουρίστας  ;)

το έκανα και αυτό άλλα όχι συνέχεια  :uglystupid:

ΠΥΡ  :cheesy:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και έχω την εντύπωση ότι το πάρτε λεφτά με τη σέσουλα έγινε με το συγκεκριμένο πλάνο εδώ και καιρό.
θεωρώ απιθανο να μην ήξερε ο γερμανός ότι η ελλαδα ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ τις προυποθέσεις ένταξης.

σωωωωωωωωωπα....
 ο γερμανος καλα εκανε
 εκεινο το αρχιδι που ηταν ΚΡΑΤΟΣ τοτε τι εκανε;
 αααα ξεχασα
 ειχε νταραβερια με την Γκολντμαν σακσ

σακ μαι ντικ τωρα και αυτος ειναι ζαμπλουτος απομαχος πολιτικος

γαμω την ρατσα μου!!!!!!!!!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ντόιτς τσιφλίκ θα γίνουμε.
και έχω την εντύπωση ότι το πάρτε λεφτά με τη σέσουλα έγινε με το συγκεκριμένο πλάνο εδώ και καιρό.
θεωρώ απιθανο να μην ήξερε ο γερμανός ότι η ελλαδα ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ τις προυποθέσεις ένταξης.
απλά τα μετέπειτα μακροπρόθεσμα οφέλη πολύ περισσότερα απο τα βραχυπρόθεσμα ελλείματα

Α να γεια σου ακόμα μία φορά.

Τώρα θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον γκάμπα για ένα πμ που του έστειλα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Στα σκαριά είναι να δούμε κατά πόσο είναι νόμιμον και συνταγματικόν να δανείζεις χώρα λεφτά τα οποία ξέρεις πολύ καλά ότι δε δύναται να σου ξεπληρώσει.

Γι'αυτό σου μίλησα και για μαχαίρι στους εισαγώμενους αλλά μην πάμε πάλι εκεί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δε διαφωνώ πουθενά.
τα έγκλημα της κλοπής όμως είτε γίνει με την πορτα ξεκλείδωτη είτε με παραβίαση συναγερμού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λιγότερο έγκλημα.

Αυτά άσ τα για τον τρίτο δικαστή. Εσύ τώρα που είσαι αυτός που σε έκλεψαν και κάνεις αυτοκριτική, τι θα πεις? Α οι κακοί μπήκαν και με έκλεψαν? Ενώ εγώ είχα την πόρτα ορθάνοιχτη και τα κοσμήματα μπροστά μπροστά ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Όχι μάγκα μου, πλερώστε εσείς που τους επιλέξατε.
Προτιμώ να τα δώκω στο Χριστόφια που'ναι και συντροφάκος παρά σε σας..
Εγω δεν επελεξα κανεναν που να εκοψε δωρα, επιδοματα, συνταξεις, να πηγε τη βενζινη 1,70 απο 0,70 σε ενα χρονο και το ΦΠΑ απο 18 στο 23.
Η κυβερνηση που επελεξα, ειχε πληθωρισμο 2%, την βενζινη 0,70, τα εισιτηρια 1 ευρω, το ΦΠΑ 18% και δανειζοταν με επιτοκιο 2%.
Δεν ξερω πώς το καταφερνε, ας το καταφερουν και οι τωρινοι.
Αλλά γι αυτην την κυβερνηση καψατε την αθηνα, ενω τωρα απλα μεμψιμοιρειτε οτι φταινε ολοι.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αυτά άσ τα για τον τρίτο δικαστή. Εσύ τώρα που είσαι αυτός που σε έκλεψαν και κάνεις αυτοκριτική, τι θα πεις? Α οι κακοί μπήκαν και με έκλεψαν? Ενώ εγώ είχα την πόρτα ορθάνοιχτη και τα κοσμήματα μπροστά μπροστά ?

Θα πεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!

απλά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α να γεια σου ακόμα μία φορά.

Τώρα θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον γκάμπα για ένα πμ που του έστειλα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Στα σκαριά είναι να δούμε κατά πόσο είναι νόμιμον και συνταγματικόν να δανείζεις χώρα λεφτά τα οποία ξέρεις πολύ καλά ότι δε δύναται να σου ξεπληρώσει.

Γι'αυτό σου μίλησα και για μαχαίρι στους εισαγώμενους αλλά μην πάμε πάλι εκεί.

Τα λεφτά ρε φιλαράκι δεν τα δάνειζε η " Γερμανία" ως κράτος. Ιδιώτες τα δάνειζαν, επενδυτές που πήραν ελληνικά ομόλογα. Έβγαζε η Ελλάδα ένα ομόλογο ως επενδυτικό προιόν, πήγαινε ο επενδυτής στην πιάτσα, το κόζαρε, τόσο κοστίζει, τόσο ο τόκος, τόσο το ρίσκο, πάρτο- ή μη το παίρνεις αναλόγως. Σου λένε οι επενδυτές, Ε.Ε, ευρώ, καλό είναι, που να πάει το μυαλό τους. Έτσι πάει η διαδικασία. Ποια συνταγματικά κλπ που κολλάνε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όλμε.

είσαι λάθος... δεν ήμουν μόνο πορνοτουρίστας  ;)

το έκανα και αυτό άλλα όχι συνέχεια  :uglystupid:

ΠΥΡ  :cheesy:

ε και ο γερμανός δε θα το κάνει αυτό συνέχεια.......
οι ΗΠΑ κάποτε με το σχέδιο μάρσαλ έκαναν τον περαία το μεγαλύτερο πουτανείο του στόλου τους.
οι γερμανοί τώρα με το σχέδιο στήριξης θα κάνουν όλη την ελλάδα πουτανείο του λαού τους.

Αιγαίο, νησάκια, εταιρείες ολόακερες (οτε) τζάμπα βίζα και χωρίς διατυπώσεις κατευθείαν στο ψαχνό.
μη σου κάνει καμμιά εντύπωση όταν οι κόρες σου αρχίζουν και παντρεύονται γερμανούς....
θυμάσαι μήπως πώς φτιάχτηκε το ισχυρό ελληνοαμερικάνικο λόμπυ;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εμ αυτά τα μουνιά ψέμα θα σε πουν. Εσύ ως πολίτης τι έκανες ? Που κελαηδούσες ? Την απάντηση την έδοσε ο περσόνα λίγο παραπάνω.

Τον αλλαξα,χωρις ομως να τον ΤΙΜΩΡΗΣΩ..
 Και ηρθε ο Κωστακης,αλλος μαλακας αυτος
 Και αυτον τον αλλαξα ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ....
 Και ηρθε ο Γκιωργος και μου ραβει κουστουμακι που δεν τιμωρησα ολους τους προηγουμενους
 για την κακοδιοικηση

Ελπιζω ΚΑΠΟΤΕ να παψει αυτο το οργιο ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ!!!!!!!!
 Τοτε μπορει κατι να καλυτερεψει σε αυτον τον τοπο

Επισκέπτης
νατα τ αραπάκια στο νείλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Άμα γουστάρει ο άλλος μάγκα μου να γίνει ναυάγιο και να τρώει από τους κάδους που λέει και μια ψυχή (που κάποιοι προσπάθησαν να του κολλήσουν και ρετσινιά παιδέρα) μαγκιά τους.
Στην τελική είπαμε, δε σώζεται αυτός που δε γουστάρει να σωθεί..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τα λεφτά ρε φιλαράκι δεν τα δάνειζε η " Γερμανία" ως κράτος. Ιδιώτες τα δάνειζαν, επενδυτές που πήραν ελληνικά ομόλογα. Έβγαζε η Ελλάδα ένα ομόλογο ως επενδυτικό προιόν, πήγαινε ο επενδυτής στην πιάτσα, το κόζαρε, τόσο κοστίζει, τόσο ο τόκος, τόσο το ρίσκο, πάρτο- ή μη το παίρνεις αναλόγως. Σου λένε οι επενδυτές, Ε.Ε, ευρώ, καλό είναι, που να πάει το μυαλό τους. Έτσι πάει η διαδικασία. Ποια συνταγματικά κλπ που κολλάνε?

Θα δούμε πού κολλάνε στην πορεία.

Που να πάει το μυαλό τους? Χαζέψαν ξαφνικά οι αλαμανοί? Πώς δεν τους πιάσαμε και κότσους απορώ....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ε και ο γερμανός δε θα το κάνει αυτό συνέχεια.......
οι ΗΠΑ κάποτε με το σχέδιο μάρσαλ έκαναν τον περαία το μεγαλύτερο πουτανείο του στόλου τους.
οι γερμανοί τώρα με το σχέδιο στήριξης θα κάνουν όλη την ελλάδα πουτανείο του λαού τους.

Αιγαίο, νησάκια, εταιρείες ολόακερες (οτε) τζάμπα βίζα και χωρίς διατυπώσεις κατευθείαν στο ψαχνό.
μη σου κάνει καμμιά εντύπωση όταν οι κόρες σου αρχίζουν και παντρεύονται γερμανούς....
θυμάσαι μήπως πώς φτιάχτηκε το ισχυρό ελληνοαμερικάνικο λόμπυ;

και σε ποιον τα λες αυτά ρε ΜΟΡΤΗ,

ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ;;;;   :uglystupid:

εγώ τα έφαγα με τις ταυλανδέζες  :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 Τον αλλαξα,χωρις ομως να τον ΤΙΜΩΡΗΣΩ..
 Και ηρθε ο Κωστακης,αλλος μαλακας αυτος
 Και αυτον τον αλλαξα ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ....
 Και ηρθε ο Γκιωργος και μου ραβει κουστουμακι που δεν τιμωρησα ολους τους προηγουμενους
 για την κακοδιοικηση

Ελπιζω ΚΑΠΟΤΕ να παψει αυτο το οργιο ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ!!!!!!!!
 Τοτε μπορει κατι να καλυτερεψει σε αυτον τον τοπο

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες ( όχι εσύ προσωπικά, αλλά ως πολίτης , γενικά) πως ότι είναι να γίνει πρεπει να γίνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ , ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΩΤΗΡΑ.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες ( όχι εσύ προσωπικά, αλλά ως πολίτης , γενικά) πως ότι είναι να γίνει πρεπει να γίνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ , ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΩΤΗΡΑ.

Ναι αλλά άμα λέμε για τσεκούρια και μαχαίρια μας λέτε ανρχοάπλυτους μετά..... :2funny: :2funny: :2funny:

Ε ρε να μην είναι εδώ ο ΦΠ σήμερα ρε πούστη μου.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το 4ο ράιχ πουστάκια είναι εδώ.
και όπως η Αγγλία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να αφήσει την Κύπρο ελεύθερη μετά τον Βουπουπου έτσι και σας στοχοποιησε ως το καλύτερο φιλέτο ανάμεσα σε πορτογαλία, ιρλανδία  :sunglasses:

τώρα αλε τσουζάμεν.
ντόιτσλαντ ούμπερ άλες.

Επισκέπτης
Εγω δεν επελεξα κανεναν που να εκοψε δωρα, επιδοματα, συνταξεις, να πηγε τη βενζινη 1,70 απο 0,70 σε ενα χρονο και το ΦΠΑ απο 18 στο 23.
Η κυβερνηση που επελεξα, ειχε πληθωρισμο 2%, την βενζινη 0,70, τα εισιτηρια 1 ευρω, το ΦΠΑ 18% και δανειζοταν με επιτοκιο 2%.
Δεν ξερω πώς το καταφερνε, ας το καταφερουν και οι τωρινοι.
Αλλά γι αυτην την κυβερνηση καψατε την αθηνα, ενω τωρα απλα μεμψιμοιρειτε οτι φταινε ολοι.

Η κυβέρνηση που ψήφισες κάποτε και τη μνημονεύεις σα χαμένη ευκαιρία ήταν η πρώτη που πήγε τη βενζίνη από 60δρχ στις 140..

Να τα θυμόμαστε όλα, έτσι??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα δούμε πού κολλάνε στην πορεία.

Που να πάει το μυαλό τους? Χαζέψαν ξαφνικά οι αλαμανοί? Πώς δεν τους πιάσαμε και κότσους απορώ....

Οι γερμανοί ρε φιλαράκι που κολλάνε? Σε δάνειζε η τάδε τράπεζα, το τάδε hedge fund, το δείνα ασφαλιστικό ταμείο... ο τάδε επιχειρηματίας που είχε λεφτά... Ανάμεσά τους και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ τράπεζες... Ε άμα σε έβγαζε ένα ομόλογο 10 , 15 χρόνια πριν να μύριζε τα δάχτυλά του ο αλφα ή βήτα επενδυτής  πως η Ελλάδα θα φτανε στο αμήν το 2010?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom