business plan στην Ελλαδα???
Μονο για ρουσφετι και λεφτα στην Ελβετια ειμαστε
ναι ρε, δίνουμε και ελκυστικό μπόνους, λες να μην έχουμε υποψήφιους?
business plan στην Ελλαδα???
Μονο για ρουσφετι και λεφτα στην Ελβετια ειμαστε
ο πίτσι που κολλάει;
Διαφωνω,μονο ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Χρυσαργος ειναι αισθητη απωλεια.
το ξεμασκάρεμα γίνεται πριν την καθαρή δευτέρα...
Σε παρακαλώ είναι τεράστιες και οι περιγραφές του Σκορπιούλη για τα γλυφομούνια στις τάνες της Φυλής.
Με γλυφομούνι ερωτεύομαι ή κάτι τέτοιο......
Τι έγινε ρε μάγκες στην Ιρλανδία;;;
Δεν έκανε κυβέρνηση αυτούς που ήταν ενάντια στο Μνημόνιο ο αδούλωτος Ιρλανδικός λαός;
Και αυτοί κοιμούνται;
Και αυτοί αφήνουν τις Τράπεζες να τους πίνουν το αίμα;
Τι λέει για τις τράπεζες?Εγώ δεν ρώτησα τι κάνανε οι μνημονιακοί.
Εγώ ρώτησα τι κάνανε οι ΑΝΤΙ-μνημονιακοί.
Τουμπεκί όμως εεεεεε;;;;;
Και τι το θέλεις το Ιρλανδικό μνημόνιο; Για να δεις τι λέει για τις Τράπεζες μήπως;;;;
για να δει με τι συμφωνία πήρανε τα λεφτά ίσως;Εγώ δεν ρώτησα τι κάνανε οι μνημονιακοί.
Εγώ ρώτησα τι κάνανε οι ΑΝΤΙ-μνημονιακοί.
Τουμπεκί όμως εεεεεε;;;;;
Και τι το θέλεις το Ιρλανδικό μνημόνιο; Για να δεις τι λέει για τις Τράπεζες μήπως;;;;
ε τα ιδια με το δικο μας λεει. Αφου το δικο μας μνημονιο ηταν τοσο πετυχημενο το αντεγραψαν κι αυτοιγια να δει με τι συμφωνία πήρανε τα λεφτά ίσως;
αμφιβαλλεις?
για να δει με τι συμφωνία πήρανε τα λεφτά ίσως;
Αφου εισαστε τοσο περιεργοι για το Ιρλανδικο μνημονιο, εδω ειναι κατευθειαν απο το ΔΝΤ. Δεν ειναι το ιδιο με της Ελλαδος.
χρειάζεται?
το βλέπουμε στο 6,5% ύφεση και στην χρεωκοπία που πλησιάζει στις 25 του Μάρτη....
τύπε όταν ο στρος καν λέει ότι σε όλες τις χώρες έγιναν διαμαρτυρίες και η Κυβερνηση πήρε ψήφο, είναι σαν λέει ο νταβατζής στη πουτάνα...πώς ένα καλό κορίτσι σαν εσένα κάνει αυτή τη δουλειάΑφου εισαστε τοσο περιεργοι για το Ιρλανδικο μνημονιο, εδω ειναι κατευθειαν απο το ΔΝΤ. Δεν ειναι το ιδιο με της Ελλαδος.
τύπε όταν ο stross can λέει ότι σε όλες τις χώρες έγιναν διαμαρτυρίες και η Κυβερνηση πήρε ψήφο, είναι σαν λέει ο νταβατζής στη πουτάνα, πώς ένα καλό κορίτσι σαν εσένα κάνει αυτή τη δουλειά
τύπε όταν ο stross can λέει ότι σε όλες τις χώρες έγιναν διαμαρτυρίες και η Κυβερνηση πήρε ψήφο, είναι σαν λέει ο νταβατζής στη πουτάνα, πώς ένα καλό κορίτσι σαν εσένα κάνει αυτή τη δουλειά