voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
μπα, δε νομίζω...
Ποιός μας τα είχε πρήξει με τις υπογραμμίσεις διότι νόμιζε ότι έτσι αποκτά βαρύτητα η επιχειρηματολογία του;
μπα, δε νομίζω...
Ποιός μας τα είχε πρήξει με τις υπογραμμίσεις διότι νόμιζε ότι έτσι αποκτά βαρύτητα η επιχειρηματολογία του;
εγώ στα γαμωσταυρίδια τον πέτυχα....
δε θυμάμαι επιχειρήματα!
Ο συγκεκριμενος παντως δεν εχει δειξει σαφη ταση μπινελικιου.
Ακόμη είναι νωρίς Άλεξ
Ρε τον κατσαριδακο...δροσερό
εγώ στα γαμωσταυρίδια τον πέτυχα....
δε θυμάμαι επιχειρήματα!
Χα, δεν θυμάσαι τα επιτελικά σχέδια επί χάρτου για το πως θα βομβαρδίσουμε τα διϋλιστήρια της Σμύρνης και τις γέφυρες του Κερατίου.
Χα, δεν θυμάσαι τα επιτελικά σχέδια επί χάρτου για το πως θα βομβαρδίσουμε τα διϋλιστήρια της Σμύρνης και τις γέφυρες του Κερατίου.
Γιατι να βομβαρδισουμε?
Δεν θα μας δωσουν οι Ρωσοι την Κωνσταντινουπολη χωρις πολεμο?
Ετσι δεν λενε οι προφητειες?
δροσερό εννοείς τον hotscorpio ή όχι;
Το κατσαριδακι μας.δροσερό εννοείς τον hotscorpio ή όχι;
Ρε τον κατσαριδακο...
Το αβαταρι παντως ειναι λογικη συνεχεια του Στελαρα,δε λεω.
Διαφωνω,μονο ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Χρυσαργος ειναι αισθητη απωλεια.Τελικά αισθητή η απουσία του Πίτσι.
Βεβαίως.
Τελικά αισθητή η απουσία του Πίτσι.
Αλλαξε ντηλερ γιατι το σταφ ειναι σκαρτο.Για σου και σένα (χρυσό μου)
Πες της κολλητής σου της γλυκατζού - Αρβέλερ
Ότι είναι πολύ γλυκιά, μόνο που το κερασάκι της (ΠΑΣΟΚ) βρώμισε πλέον
και δεν το τρώνε ούτε οι πακιστανοί.
καλά, να πάμε δηλαδή από μια κυβέρνηση ανίκανων κομματόσκυλων σε μια κυβέρνηση άχρηστων προσωπικοτήτων?
η ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση τεχνοκρατών! υπουργούς που θα προσληφτούν με βάση συγκεκριμένο business plan και στόχους. Αν τους πετύχουν θα πάρουν μπόνους 2 CT ο καθένας, αν όχι σπίτι τους! παραδείγματα:
- υπ. ανάπτυξης: να πετύχει ανάπτυξη 30% πάνω από το ΜΟ της ευρωζώνης σε 2 χρόνια. να κρατήσει το πληθωρισμό στο 60% του ΜΟ αντίστοιχα.
- υπ. τουρισμου: μαρκετήαρ με στόχο να κάνει την ελλάδα 3η σε αφίξεις τουριστών στο κόσμο μέσα σε 3 χρόνια
- υπ. υγείας: οι ασφαλισμένοι να κλείνουν ραντεβού με γιατρό σε 5 μέρες. το 90% των ραντεβού να τηρείται!
- υπουργός εργασίας: μείωση της ανεργίας 30% σε 2 χρόνια
- υπουργός υποδομών: μείωση των θανατηφόρων ατυχημάτων κατά 50%, οποιαδήποτε επιχείρηση να έχει τις βασικές υπηρεσίες σε 48 ώρες, Αθ-θεσνίκη με τρένο σε 3 ώρες.
- υπουργός οικονομικών: δεν με νοιάζει να κάνεις και συμφωνία με το διάολο, θέλω να βρεις τα λεφτά για όλα τα παραπάνω!
κλπ, όλοι με στόχους: έτσι ώστε να μπορούμε να τους μετρήσουμε!
[size=8pt](και μετά ξύπνησα)[/size]
Που είσαστε κορίτσια προσοχη μην σας έρθει περίοδος
γιατί ξέχασα να σας αγοράσω τα σερβιετάκια σας
γλυκατζούδες μου εσείς