Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

επίσης αυτό που μου προκαλεί επίσης απερίγραπτη λύπη είναι ότι για την κατάσταση της χώρας εκδφράζουνε γνώμη, λοιδωρούνε (ακόμη και εδώ με΄σα) άνθρωποι οι οποίοι αποφύγανε με κάθε τρόπο τις υποχρεώσεις τους προς την χώρα, τα βρήκαν έτοιμα και μιλάνε εκ του ασφαλούς, ή ακόμη προασπίζονται ιδεολογίες που σαν σκοπό και στόχο έχουν την διάλυση της..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα πρέπει να στο γράψω λίγο άγαρμπα βέβαια, άλλα αυτοί που υποστηρίζουν τους "Δημοκράτες", και μαλιστα τους έχουν κάνει και εικόνισμα στο προφίλ τους αντιλαμβάνονται την μαλακία τους, (και ότι πουλήθηκαν) μόνο όταν η πούτσα κάνει διάτρηση σε όλο τους το κορμί και ξεπροβάλει άξαφνα από το στόμα.

σε κάθε άλλη περίπτωση, δυστυχώς, εκλαμβάνεται ως απόλαυση

Πραγματικά λυπάμαι, για την αντιληπτική τους ικανότητα, και για την εκπόρνευση των εννοιών που αυτοί ποιούν.
βάζοντας άτοπα και ουτοπικά εικονίσματα και παρακολουθώντας πιθανώς Χιώτη και Πρετεντέρη.

Και συμπάθα με και εσύ.

Απλά περιμένω πότε επιτέλους, θα γίνει της Τυνησίας με τα μουνόπανα "της σοσιαλιστικής διεθνούς"

Λες για τη στάση μου και το σεβασμό μου απέναντι στο Πολίτευμα. Έκλαβέ την όπως θέλεις. Γράψε και για την αντιληπτική μου ικανότητα, για την εκπόρνευση των εννοιών και ό, τι άλλο θέλεις.

Εν τω μεταξύ, ονειρέψου καταστάσεις εκτροχιασμού, αναρχίας, καταστροφής, θανάτου και επικράτησης της οργανωμένης μειοψηφίας.

Και δεν μιλάω για τις εμφανιζόμενες εικόνες μας. Τί έχω εγώ και τί εσυ... Οπότε, άσ' το

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι μοναδικές μου ψιλοδιαφωνίες είναι στα ΑΣΧΕΤΑ μέτρα τα οποία θεωρητικά (και πρακτικά σε μεγάλο βαθμό) ενεργούν υπέρ της ανταγωνιστικότητας και της αύξησης των επενδύσεων (η οποία οδηγεί σε αύξηση του ΑΕΠ και συνεπώς σε αυξηση των δημοσίων εσόδων) όπως και στην ιδιωτικοποίηση των βασικών υπηρεσιών, στην οποία είμαι μεν αντίθετος αλλά έχοντας υπόψιν την μέρχι στιγμής εμπειρία από το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και τον Ελληνικό λαό αρχίζει να μου φαίνεται σαν ΛΥΣΗ...
τίποτα δεν ενεργεί υπέρ της ανταγωνιστικότητας όταν οι διαδικασίες για να ανοίξεις μια επιχείρηση είναι αδιαφανείς και χρονοβόρες, και όταν δεν ξέρει μια επιχείρηση τι θα πρέπει να υπολογίσει στα λειτουργικά της κόστη σαν φορολογία

Ένα από τα βασικά πράγματα που κοιτάς κάνοντας επένδυση στο εξωτερικό (και στο εσωτερικό αλλά συνηθως τα εν οίκω τα ξερεις καλά) είναι η πολιτική και η οικονομική σταθερότητα. Εδώ δεν έχουμε τίποτα από τα δύο.
Επιπλέον όταν ο συνδικαλισμός σου κλείνει την επιχείρηση για πλάκα...απλά δεν την αγγίζεις την Ελλάδα ακόμα και τσάμπα να είναι η μισθοί.
Και να σκεφτείς πως οι συνδικαλιστές στην πλειοψηφία τους δεν έχουνε δουλέψει ποτέ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σωστα, ωραιες εποχες.
Εποχές ΕΡΕ.

Ε, ΡΕ Άσε τα κόμματα στην απέξω :cheesy:
Τα "δανεικά όνειρα" του Ανδρέα, και ο Καραμανλάκος που και αυτός σε πούλησε φταίνε.
και φυσικά οι απόγονοι τους.

Απλά τότε ήταν η αρχή της μεθόδευσης και δεν το καταλάβαινες.

Και συγνώμη αν σε πληγώνω.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λες για τη στάση μου και το σεβασμό μου απέναντι στο Πολίτευμα. Έκλαβέ την όπως θέλεις. Γράψε και για την αντιληπτική μου ικανότητα, για την εκπόρνευση των εννοιών και ό, τι άλλο θέλεις.

Εν τω μεταξύ, ονειρέψου καταστάσεις εκτροχιασμού, αναρχίας, καταστροφής, θανάτου και επικράτησης της οργανωμένης μειοψηφίας.

Και δεν μιλάω για τις εμφανιζόμενες εικόνες μας. Τί έχω εγώ και τί εσυ... Οπότε, άσ' το

Το καθωσπρέπει δεν είναι απαραίτητα ηθικόν!

και να με συμπαθάς αν σε στεναχώρησα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τίποτα δεν ενεργεί υπέρ της ανταγωνιστικότητας όταν οι διαδικασίες για να ανοίξεις μια επιχείρηση είναι αδιαφανείς και χρονοβόρες, και όταν δεν ξέρει μια επιχείρηση τι θα πρέπει να υπολογίσει στα λειτουργικά της κόστη σαν φορολογία

Ένα από τα βασικά πράγματα που κοιτάς κάνοντας επένδυση στο εξωτερικό (και στο εσωτερικό αλλά συνηθως τα εν οίκω τα ξερεις καλά) είναι η πολιτική και η οικονομική σταθερότητα. Εδώ δεν έχουμε τίποτα από τα δύο.
Επιπλέον όταν ο συνδικαλισμός σου κλείνει την επιχείρηση για πλάκα...απλά δεν την αγγίζεις την Ελλάδα ακόμα και τσάμπα να είναι η μισθοί.
Και να σκεφτείς πως οι συνδικαλιστές στην πλειοψηφία τους δεν έχουνε δουλέψει ποτέ...

δυστυχώς το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας ειδικά σε ότι αφορά σχέσεις πολίτη-δημοσίου φτιάχτηκε για ν αδικαιολογήσει την μίζερη ύπαρξη υπερβολικά μεγάλου αριθμού δημοσίων υπαλλήλων .. μόνιμη επωδός όλων των διεκδηκήσεων των δημοσίων ήταν (και είναι) η έλλειψη προσωπικού (και ας μοιράζονται τρία άτομα την ίδια καρέκλα)...

κάποιος από τους τροικανούς είπε στην περίφημη συνέντευξη (πολύ σωστά κατά την γνώμη μου) ότι απαιτείται άμεσα απλουστευση διαδικασιών .. έχετε είπε ένα φορολογικό νόμο 550 σελίδων ενώ σε όλα τα κράτη ο φορολογικός νόμος δεν ξεπερνά τις 35...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΌΧΙ!

Άμα δεν μας αρέσουν, θα τους αλλάξουμε στις επόμενες Γενικές Βουλευτικές Εκλογές!
σόρρυ, αλλά μπαρμπούτσαλα
έχουμε χούντα εδώ και 30 χρόνια
δεν υπάρχει αντίλογος στην πλειοψηφία και η πλειοψηφία ψηφίζει αδιαμαρτύρητα Ο,ΤΙ και να πει ο εκάστοτε υπουργός - πρωθυπουργός

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν υπάρχει αντίλογος στην πλειοψηφία και η πλειοψηφία ψηφίζει αδιαμαρτύρητα Ο,ΤΙ και να πει ο εκάστοτε υπουργός - πρωθυπουργός

Α, σε παρακαλώ δικέ μου, μην τους το χαλάς :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Hello, σού εχω νέα. Το να αποφασιζει η πλειοψηφια μπορώντας να παρακαμψει τον αντιλογο, λέγεται Δημοκρατια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τα ίδια ακριβώς έλεγαν οι Πασόκοι για να αλλάξει ο Καραμαλίκος
πήρε ο χοντρός τον πούλο και εμείς σαν λαός έναν πούτσο ΝΑ με το συμπάθειο

ας πρόσεχε ο λαός να έβαζε καπότα.. τώρα αντε να την παλέψει με το AIDS του ΠΑΣΟΚ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Hello, σού εχω νέα. Το να αποφασιζει η πλειοψηφια μπορώντας να παρακαμψει τον αντιλογο, λέγεται Δημοκρατια.
λάθος
δημοκρατία είναι να αντικατοπτρίζει η πλειοψηφία αυτών που αποφασίζουν την πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν
όταν το 40% καπελώνει το 60% δεν είναι δημοκρατία
ειδικά όταν το 60% δεν έχει δικαίωμα καν να μιλήσει

σου έχω νέα κι εγώ

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Προφανώς μιλάς για τον αντίλογο των μειοψηφιών, στη δημοκρατία ετσι;
για δώσε και κανένα τρανό παράδειγμα  :cheesy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ας πρόσεχε ο λαός να έβαζε καπότα.. τώρα αντε να την παλέψει με το AIDS του ΠΑΣΟΚ...
σωστό
αλλά δεν μπορείς να αδικήσεις ένα μέρος του λαού που είχε φάει πούτσα από τον Κωστάκη και έφαγε δούλεμα χοντρό από το Γιωργάκη για καλύτερες μέρες...

ασχέτως αν φωνάζαμε πως δεν γίνεται αυτοί που το βλέπαμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
λάθος
δημοκρατία είναι να αντικατοπτρίζει η πλειοψηφία αυτών που αποφασίζουν την πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν
όταν το 40% καπελώνει το 60% δεν είναι δημοκρατία
ειδικά όταν το 60% δεν έχει δικαίωμα καν να μιλήσει

σου έχω νέα κι εγώ
Εχω κι άλλα νεα.
Το 60% τοτε να αποκτησει ενιαια σταση και να κυβερνησει πλειοψηφικα.
Αλλιως θα κυβερνησει το 40%. Ομορφα κι ωραια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τα ίδια ακριβώς έλεγαν οι Πασόκοι για να αλλάξει ο Καραμαλίκος
πήρε ο χοντρός τον πούλο και εμείς σαν λαός έναν πούτσο ΝΑ με το συμπάθειο

αφου εσεις δεν τον ψηφισατε το πασοκ σας φταιει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
σωστό
αλλά δεν μπορείς να αδικήσεις ένα μέρος του λαού που είχε φάει πούτσα από τον Κωστάκη και έφαγε δούλεμα χοντρό από το Γιωργάκη για καλύτερες μέρες...

Ποια ακριβως πούτσα εφαγε ο λαος απο τον Κωστακη?
Μπορω να ακουσω ενα παραδειγμα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σωστό

για πες για πες.. ποιοί είναι αυτοί που φάγανε πούτσα από τον Κωστάκη? ΙΜΟ ο Κωστάκης φέρθηκε όπως ακριβώς και ο ΑΓΠ στην δεκαετία του '80.. δώσε δώσε από αυτά που δεν είχε..
εκτός αν εννοείς τους συμβασιούχους που είχε βάλει ο κινέζος με την σέσουλα και δεν τους μονιμοποίησε όλους ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom