Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Οι μεγάλες ατάκες του ΓΑΠ

προεκλογικά

1. Υπάρχουν τα λεφτά!
2. Θα γίνουμε η Δανία της Μεσογείου
3. Θα σας κάνω εμιράτο

μετεκλογικά

1. που πήγαν τα λεφτά?
2. έχουμε το πιστόλι οπλισμένο πάνω στο τραπέζι! Τρέμετε κερδοσκόποι!
3. Σε καμία περίπτωση η χωρα δε θα προσφύγει στο ΔΝΤ!
4. Ε εντάξει, καλό ειναι και το ΔΝΤ
5. Το ΔΝΤ είναι η μόνη λύση!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν πιστευω να ξαφνιαζεσαι ετσι???? Αναμενομενα ηταν οπως και αναμενομενα ειναι αυτα που θα ερθουν

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
και αντι να παρετε τα οπλα για πραξικοπημα καθεστε και κλαψομουνιαζετε?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μία… προοπτική κλήσης για κατάθεση προκάλεσε ένταση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου και της λίμνης Βισθωνίδας.

Πρόκειται για την προοπτική κλήσης του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Έχει ζητηθεί από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ενημερώσει την Επιτροπή, τόσο για τους ελέγχους των οικονομικών δραστηριοτήτων του εμπλεκομένου στην υπόθεση, επιχειρηματία Αθ. Πάπιστα (με δεδομένη, όπως έχουν υποστηρίξει, την γνωριμία των κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Πάπιστα), όσο και για την διερεύνηση των οικονομικών επιλογών της Μονής εκ μέρους των υπηρεσιών του υπουργείου, κατά την μέχρι στιγμής θητεία του κου Παπακωνσταντίνου.

Τρίτο ζήτημα που αφορά την Επιτροπή, είναι και η επιλογή του υπουργού, να ακυρώσει τις αποφάσεις του προκατόχου του, Γ. Παπαθανασίου, σχετικά με τον τρόπο επιστροφής στο Δημόσιο, των εκτάσεων που παραχωρήθηκαν στη Μονή Βατοπαιδίου.

Για την κλήση του κ Παπακωνσταντίνου, συνηγορεί το Κομμουνιστικό Κόμμα, ενώ συναινούν επίσης ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να επιτευχθεί ομοφωνία στις κινήσεις της Επιτροπής.

Κατηγορηματικά αντίθετοι υπήρξαν ωστόσο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι διέκριναν στην πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπάθεια επικοινωνιακού αντιπερισπασμού.

Μια ενδιάμεση πρόταση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δ. Τσιρώνη, να απευθυνθεί ο υπουργός στην Επιτροπή μέσω εγγράφου, δεν έγινε δεκτή από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ανέφερε ότι «θα σταθμίσουμε πάρα πολύ σοβαρά το αν αυτή η επιτροπή επιτελεί πραγματικά έργο, ή αν επιτελεί άλλο ρόλο και κατά συνέπεια θα σταθμίσουμε πάρα πολύ σοβαρά αν θα παραμείνουμε στις εργασίες της επιτροπής».

Η λήψη απόφασης, αναβλήθηκε για αύριο.

Πρώτος μάρτυρας στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής, υπήρξε ο πρώην γενικός διευθυντής real estate του Ομίλου Πάπιστα, Βασίλης Βλασερός, ο οποίος εμφανίζεται εμπλεκόμενος σε αγοραπωλησία, που, κατά τους εμπειρογνώμονες της Τράπεζας της Ελλάδος, φέρει έντονη την σφραγίδα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος:

Εκπροσωπώντας τον Όμιλο Πάπιστα, ο μάρτυρας είχε υπογράψει για αγορά ακινήτου έναντι 6,7 εκ. ευρώ, μία μέρα αφότου ο αντισυμβαλλόμενος επιχειρηματίας, Ι. Παπαϊωάννου, είχε αγοράσει το ίδιο ακίνητο στη μισή τιμή (3,6 εκ. ευρώ), με επιταγές του ίδιου του κ Βλασερού.

«Όταν έφθασε η στιγμή αυτών των συμβολαίων, εγώ ρώτησα τον κ Πάπιστα και του ζήτησα να μου εξηγήσει τι γίνεται. Μου είπε πως με τον κ Παπαϊωάννου είχε μια επιχειρηματική συνεργασία.

«Δεν σε αφορά, είναι δικό μου θέμα, εγώ είμαι επιχειρηματίας και σου δίνω εντολή μέσα από τα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου, να παραστείς και να υπογράψεις το συμβόλαιο» μου είπε. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι κάτι δεν πάει καλά» ανέφερε ο μάρτυς.

Δεύτερος μάρτυρας της σημερινής διαδικασίας, υπήρξε ο πρόεδρος του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών, Ι. Μουρμούρας, ο οποίος στην κατάθεσή του υπερασπίστηκε τους εκτιμητές του ΣΟΕ, υπογραμμίζοντας πως, διερευνώντας την υπόθεση, διενήργησε άλλες δύο εκτιμήσεις του δάσους της Ουρανούπολης και της λίμνης Βισθωνίδας με τους δύο αρχαιότερους εκτιμητές του ΣΟΕ, αλλά και με ξένη, αμερικανική εταιρεία, οι οποίες κινήθηκαν περίπου στα επίπεδα των αρχικών, με αποκλίσεις μονάχα της τάξης του 10%.

Μόνο στη λίμνη Βισθωνίδα, παρουσιάζεται μια υπερτίμηση της αξίας κατά 17%, οφειλόμενη ωστόσο, στην θεώρηση της λίμνης ως ιχθυοτροφικής επιχείρησης, με τις αντίστοιχες αυξομειώσεις της τιμής των προϊόντων της - υποστήριξε ο μάρτυς.

«Σε διάστημα δεκαεπτά μηνών η τιμή της λίμνης αυξήθηκε κατά 17%. Αυτό μπορώ να σας το πω. Οι πιο ειδικοί θα πουν εάν μπορεί μια λίμνη μέσα σε δεκαεπτά μήνες να ανέβει 17%. Θα το δείτε εσείς, εγώ δεν είμαι ορκωτός εκτιμητής.

Εάν όμως, αυτή η απόκλιση του 17% θεωρείται ότι είναι το έγκλημα το οποίο παρουσιάστηκε ότι έκαναν οι ορκωτοί εκτιμητές, εγώ δεν συμφωνώ» ανέφερε ο μάρτυς.

Άλλο τόσο, ο κ. Μουρμούρας υπολόγισε πως η αξία των εκτός σχεδίου οικοπέδων που παραχωρήθηκαν στην Μονή Βατοπαιδίου στην Καλαμαριά, δεν ξεπερνούσε τα 3,15 εκ. ευρώ - σε αντίθεση με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Τσιρώνη, ο οποίος επέμεινε πως η αξία τους ξεπερνα τα 20 εκ ευρω.

Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αν μια ζωη εχετε συνηθισει στο κλαψομουνιασμα μη στο χαλαω.
συνεχισε
αχχαχα εισαι αστειος εγω δεν κλαιω γελαω με την καταντια την δικη σου και τον πολλών που δυστιχως ψηφιζουν και πιδανε τους ελαχιστους λογικους ανθροπους

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αχχαχα εισαι αστειος εγω δεν κλαιω γελαω με την καταντια την δικη σου και τον πολλών που δυστιχως ψηφιζουν και πιδανε τους ελαχιστους λογικους ανθροπους

Ητανε λέει ένας Πόντιος, ο Γιωρίκας, ο οποίος εκεί που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο υψηλής ταχύτητας, ακούει στο ραδιόφωνο μία έντρομη φωνή του εκφωνητή ειδήσεων του τοπικού καναλιού να λέει :

"ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Ενας τρελός οδηγάει ανάποδα στον δρόμο, προσέχετε κίνδυνος - θάνατος !!! "

Κοιτάζοντας έξω ο Γιωρίκας αναφωνεί :

"ρε τι λέει ο παπάρας... Τι ΕΝΑΣ ? Ολοι ανάποδα πάνε...! "

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Την απόφαση να διακοπεί η λειτουργία του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου και Χορού αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο διάστημα ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω περικοπών. Προβληματισμός και για τη συνέχιση του θεσμού των ΔΗΠΕΘΕ...

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, τα ετήσια λειτουργικά έξοδα του 2009 του ΕΚΕΘΕΧ (ύψους περίπου 650.000 ευρώ), μειώθηκαν φέτος κατά το ήμισυ.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι προβληματισμός επικρατεί και για το εάν θα πρέπει να συνεχιστεί ο θεσμός των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων (ΔΗΠΕΘΕ). Μία σκέψη του υπουργείου είναι να αποσύρει την οικονομική ενίσχυση (τουλάχιστον για τα δύο τρίτα από αυτά) και να αποτελεί επιλογή των δήμων εάν θα θελήσουν να βοηθήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Πολιτισμού χρηματοδοτεί εξ ημισείας με τον αντίστοιχο δήμο κάθε ΔΗΠΕΘΕ.

Μια απόφαση για κλείσιμό τους θα ισοδυναμεί και με απώλειες θέσεων εργασίας (υπολογίζεται ότι σε κάθε ένα απασχολούνται από δέκα έως 15 υπάλληλοι και δέκα ηθοποιοί ανά σεζόν).

Ένα ακόμα θέμα που απασχολεί το υπουργείο είναι εκείνο της ανανέωσης της θητείας του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, Γιάννη Χουβαρδά, η οποία εξαρτάται από το ζήτημα της μείωσης του προϋπολογισμού για την επόμενη σεζόν.

tanea

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Ητανε λέει ένας Πόντιος, ο Γιωρίκας, ο οποίος εκεί που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο υψηλής ταχύτητας, ακούει στο ραδιόφωνο μία έντρομη φωνή του εκφωνητή ειδήσεων του τοπικού καναλιού να λέει :

"ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Ενας τρελός οδηγάει ανάποδα στον δρόμο, προσέχετε κίνδυνος - θάνατος !!! "

Δέν πάμε costa costa γιά καμιά μπύρα λέω έγώ ??????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Ωραία ήταν κάποτε που γελάγαμε με τα ανέκδοτα περί Ποντίων.

Εδώ στα περίχωρα της ECB, τα αντίστοιχα ανέκδοτα αφορούν Έλληνες πλέον.

Ντρέπεσαι να δηλώνεις Έλληνας.

Μέχρι και οι πουτάνες, όταν λαμβάνουν απάντηση "Έλληνας" στην ερώτηση "Από που είσαι?", αστειεύονται και σου λένε: "Θα με πληρώσεις μπροστά. Γιατί μέχρι να τελειώσεις, μπορεί και να έχεις χρεοκοπήσει"

Ξεφτίλα ρε πούστη μου...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αν μου καθήσετε δέχομαι εγώ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααα και πού είσαι.. πρώτα θα κάτσει η on και μετά εσύ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε δεν ντρεπεσαι που δεχεσαι να κατσεις σε ελλεηνιδα?
μετα με τι μουτρα θα ψωλάρεις εδω?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Την απόφαση να διακοπεί η λειτουργία του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου και Χορού αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο διάστημα ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω περικοπών. Προβληματισμός και για τη συνέχιση του θεσμού των ΔΗΠΕΘΕ...

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, τα ετήσια λειτουργικά έξοδα του 2009 του ΕΚΕΘΕΧ (ύψους περίπου 650.000 ευρώ), μειώθηκαν φέτος κατά το ήμισυ.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι προβληματισμός επικρατεί και για το εάν θα πρέπει να συνεχιστεί ο θεσμός των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων (ΔΗΠΕΘΕ). Μία σκέψη του υπουργείου είναι να αποσύρει την οικονομική ενίσχυση (τουλάχιστον για τα δύο τρίτα από αυτά) και να αποτελεί επιλογή των δήμων εάν θα θελήσουν να βοηθήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Πολιτισμού χρηματοδοτεί εξ ημισείας με τον αντίστοιχο δήμο κάθε ΔΗΠΕΘΕ.

Μια απόφαση για κλείσιμό τους θα ισοδυναμεί και με απώλειες θέσεων εργασίας (υπολογίζεται ότι σε κάθε ένα απασχολούνται από δέκα έως 15 υπάλληλοι και δέκα ηθοποιοί ανά σεζόν).

Ένα ακόμα θέμα που απασχολεί το υπουργείο είναι εκείνο της ανανέωσης της θητείας του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, Γιάννη Χουβαρδά, η οποία εξαρτάται από το ζήτημα της μείωσης του προϋπολογισμού για την επόμενη σεζόν.

tanea
Αντι να κλεισουν το καναλι της βουλης που ζημειωνεται με 1-2εκ ευρω κλεινουν το θεατρο που απο εκει δεν τσιμπανε

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
oλα και όλα .. οι ελλεηνίδες είναι το χόμπυ μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

δεν πιστευω να εισαι απο αυτους που μετα βγαινουν εδω και κοροιδευουν τις ελλεηνιδες και δη τις γυναικες του σαιτ?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ωραία ήταν κάποτε που γελάγαμε με τα ανέκδοτα περί Ποντίων.

Εδώ στα περίχωρα της ECB, τα αντίστοιχα ανέκδοτα αφορούν Έλληνες πλέον.

Ντρέπεσαι να δηλώνεις Έλληνας.

Μέχρι και οι πουτάνες, όταν λαμβάνουν απάντηση "Έλληνας" στην ερώτηση "Από που είσαι?", αστειεύονται και σου λένε: "Θα με πληρώσεις μπροστά. Γιατί μέχρι να τελειώσεις, μπορεί και να έχεις χρεοκοπήσει"

Ξεφτίλα ρε πούστη μου...

Νοοτροπία Καμπουράκη: "Έλληνας δεν γεννιέσαι ούτε γίνεσαι - καταντάς", το είπε το πρωί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom