σιγουρα η ισπανια δεν εχει σχεση με την ελλαδα, ουτε σε μεγεθος ουτε και σε αεπ, και ολα αυτα τα περι ντομινο, οτι η ισπανια θα ειναι το επομενο θυμα των αγορων, τα ακουω βερεσε, μπορει να παγωσε ο κατασκευαστικος τους κλαδος, αλλα λογικο ηταν (ενας φιλος μου ελεγε οτι χτιζαν σα τρελοι ολο τον αιγιαλο τους) εφοσον δεν εχουν τοσο τεραστιο δημοσιο τομεα σαν εμας, δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα! εχουν και ενα σορο εταιριες ανανεωσημων πηγων ενεργειας, και ειναι και απο τους λιγους που επενδυουν στην ελλαδα σ αυτο το τομεα! και ανθηρες εταιριες τηλεπικοινωνιων, μια χαρα τους κοβω“Comparing Spain to Greece is like comparing Real Madrid to Alcoyano,” said Mr Botín in a dismissive footballing reference contrasting the Madrid side with an obscure, second-division Spanish club.
ελπίζω να βοήθησε. αλλά σε δεύτερο επίπεδο υπάρχει και άλλη ανάγνωση στην φράση -αλλά δεν βιαζόμαστε, αφού έχουμε ολόκληρη Νέα Εποχή να τα λέμε (το ρήμα χρειάζονταν διόρθωση από το απαρέμφατο πάντως, γιατί όντως αυτό νόμισα ότι σημείωσες)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
NAIIIIIIIIIIIIIIII Ισως τότε να καταλάβουν πως ΠΑΨΑΜΕ να ειμαστε πρόβατα γιατι ειμαστε και πλέον γίναμε λύκοι.Και αυτο να γίνεται με κάθε κυβέρνηση που θα έρθει.Τοτε ίσως κάτι αλλάξει. Όταν εμένα μου λενε σφύξε το ζωνάρι όταν δεν έχει άλλες τρύπες η ζώνη και πρέπει να ανοίξω και αυτη καλοπερνάνε και καλά κανουν αφου μπορούν τοτε τι να πω ειμαστε αξιοι για ότι τραβάμε"Να γίνουμε πλημυρα και να ρίξουμε τη κυβέρνηση!!!" ... ε και?
Θα αλλάξει κάτι?
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εδω φίλε κάνεις λάθος εκείνη τα ξεκίνησαν και απλα αυτη ακόμα τα συνεχίζουν τόσα χρόνια43 XRONIA PRIN ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΡΙΜΑ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟς ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑς ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!![video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=NmL_SJHvQMI[/video[/video]] AKRIBOS TA IDIA!!!!!
Καλημέρα.
Μίλαγα με ένα φίλο τραπεζίτη χτες και μου είπε το εξής καταπληκτικό.
Η προσφυγή στο ΔΝΤ οδηγεί μαθηματικά τα ελληνικά ομόλογα στα χέρια των hedge funds (ΝΑΙ ΝΑΙ, σε αυτούς τους κερδοσκόπους!!).
Πώς θα γίνει αυτό?
Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος του χρέους μας είναι στα χέρια ξένων τραπεζών και συντηρητικών funds (συνταξιοδοτικα κλπ).
Πολλά από αυτά μόλις ανακοινώσουμε επίσημα τη προσφυγή στο ΔΝΤ θα είναι υποχρεωμένα από το καταστατικό τους να ξεφορτώσουν. Διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι επενδυμένοι σε χαρτιά χωρών που έχουν προσφύγει στο ΔΝΤ!!
Και μαντέψτε ποιός θα έρθει να αγοράσει? ΝΑΙ ΝΑΙ οι κερδοσκόποι! Και θα τα πάρουν στη ξεφτίλα (με spread της τάξης 600-700, δηλαδή επιτόκια του 9-10%).
Και βέβαια, πιθανότατα μόλις ανακοινωθεί ότι "τα μέτρα αποδίδουν" θα πέσουν....και θα τσεπώσουν ένα 5-6% μέσα σε 3-6 μήνες!!
Το πάρτυ του αιώνα πάνω στις πλάτες όλων μας.
Ερώτηση ρε πούστη μου. Αυτά δεν τα ήξεραν οι φωστήρες που "μπλόφαραν" με το ΔΝΤ και έβαζαν τα πιστόλια στο τραπέζι?
Γιατί το πάρτυ θα έχει και συνέχεια, το χρέος είπαμε θα το στείλουμε μόνοι μας στα χέρια των κερδοσκόπων.... μετά τι θα γίνει?!?!
Η προσφυγή στο ΔΝΤ οδηγεί μαθηματικά τα ελληνικά ομόλογα στα χέρια των hedge funds (ΝΑΙ ΝΑΙ, σε αυτούς τους κερδοσκόπους!!).
Πώς θα γίνει αυτό?
Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος του χρέους μας είναι στα χέρια ξένων τραπεζών και συντηρητικών funds (συνταξιοδοτικα κλπ).
Πολλά από αυτά μόλις ανακοινώσουμε επίσημα τη προσφυγή στο ΔΝΤ θα είναι υποχρεωμένα από το καταστατικό τους να ξεφορτώσουν. Διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι επενδυμένοι σε χαρτιά χωρών που έχουν προσφύγει στο ΔΝΤ!!
Και μαντέψτε ποιός θα έρθει να αγοράσει? ΝΑΙ ΝΑΙ οι κερδοσκόποι! Και θα τα πάρουν στη ξεφτίλα (με spread της τάξης 600-700, δηλαδή επιτόκια του 9-10%).
Και βέβαια, πιθανότατα μόλις ανακοινωθεί ότι "τα μέτρα αποδίδουν" θα πέσουν....και θα τσεπώσουν ένα 5-6% μέσα σε 3-6 μήνες!!
Ερώτηση ρε πούστη μου. Αυτά δεν τα ήξεραν οι φωστήρες που "μπλόφαραν" με το ΔΝΤ και έβαζαν τα πιστόλια στο τραπέζι?
Γιατί το πάρτυ θα έχει και συνέχεια, το χρέος είπαμε θα το στείλουμε μόνοι μας στα χέρια των κερδοσκόπων.... μετά τι θα γίνει?!?!
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
λες να έκαναν λάθος??Ερώτηση ρε πούστη μου. Αυτά δεν τα ήξεραν οι φωστήρες που "μπλόφαραν" με το ΔΝΤ και έβαζαν τα πιστόλια στο τραπέζι?
Γιατί το πάρτυ θα έχει και συνέχεια.
και βέβαια, το πάρτυ μόλις άρχισε..
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
NAIIIIIIIIIIIIIIII Ισως τότε να καταλάβουν πως ΠΑΨΑΜΕ να ειμαστε πρόβατα γιατι ειμαστε και πλέον γίναμε λύκοι.Και αυτο να γίνεται με κάθε κυβέρνηση που θα έρθει.Τοτε ίσως κάτι αλλάξει. Όταν εμένα μου λενε σφύξε το ζωνάρι όταν δεν έχει άλλες τρύπες η ζώνη και πρέπει να ανοίξω και αυτη καλοπερνάνε και καλά κανουν αφου μπορούν τοτε τι να πω ειμαστε αξιοι για ότι τραβάμε
ετσι τυπε μου!!!!
καθε 5-6 μηνες και αλλαγη κυβερνησης!!!!
και με την επομενη να τα ριχνει στην προηγουμενη!!!
και προεκλογικοι αγωνες καθε τρεις και λιγο!!!
ετσι θα παει μπροστα η χωρα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλημέρα.
Πώς θα γίνει αυτό?
πόσα κιλά φαιά θέλει κανείς για να καταλάβει ότι τα σπρέντ πήγαν στα 530 γιατί μας εκβιάζουν τα εξωθεν λαμόγια να πάμε ΔΝΤ?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μην αγχώνεστε, τα λέμε πολύ καιρό τώρα. Δεν υπάρχουνε πολλές θεωρίες. Οι άνθρωποι αυτοί που βρίσκονται στα πολιτικά κλιμάκια είτε είναι εντελώς βλάκες (επειδή είναι ανεπάγγελτοι κατεπάγγελμα και ανίκανοι να δουλέψουνε) οπότε κακώς στηρίζουμε τόσα χρόνια την τύχη μιας χώρας σε αυτούς είτε είναι πανέξυπνοι και μας δουλεύουνε μπροστά στα μούτρα μας για επικοινωνιακούς λόγους οπότε είναι ξεκάθαροι κλέφτες και θέλουνε παλούκωμα.
Εγώ διαφωνώ με το να κατέβουμε στους δρόμους.
Στα σπίτια τους πρέπει να πάμε και να τους πάρουμε φαλάγγι. Γαλλική επανάσταση αδέρφια....
Στο δια ταύτα. Εδώ και 4 χρόνια το έλεγα πως σε 5 χρόνια θα κοιτάνε όλοι να φύγουνε...γμτ είχα δίκιο.
Εγώ διαφωνώ με το να κατέβουμε στους δρόμους.
Στα σπίτια τους πρέπει να πάμε και να τους πάρουμε φαλάγγι. Γαλλική επανάσταση αδέρφια....
Στο δια ταύτα. Εδώ και 4 χρόνια το έλεγα πως σε 5 χρόνια θα κοιτάνε όλοι να φύγουνε...γμτ είχα δίκιο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στα παπάρια μας.
ακόμα εδώ είσαι και κλαψομουνιάζεις.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Φίλε μου καλέ αφου οι ιδιοι οι πολιτικοι ειναι μέτοχη σε αυτες της εταιρίες και εχουν συμφέρον η εξυπηρετουν δικά τους συμφέροντα.ΤΠΤ δεν ειναι τυχαιο ακομα δεν το εχετε καταλάβει?Καλημέρα.
Πώς θα γίνει αυτό?
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Φίλε μου καλέ αφου οι ιδιοι οι πολιτικοι ειναι μέτοχη σε αυτες της εταιρίες και εχουν συμφέρον η εξυπηρετουν δικά τους συμφέροντα.ΤΠΤ δεν ειναι τυχαιο ακομα δεν το εχετε καταλάβει?
και η πρωινη συνωμοσιολογια.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
βαράνε μια γρήγορη να στανιάρουν....και η πρωινη συνωμοσιολογια.
φαί δεν έχει το ρίξαν στη μαλακία.
και η πρωινη συνωμοσιολογια.
ΝΑΙ ναι ετσι...
τι αλλο θα πει ενα κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ σαν κι εσενα ; ;
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Γιατι ρε παπαρα το θεωρεις απίθανο?Ασχετα με ποιο κομμα ειναικαι η πρωινη συνωμοσιολογια.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Γιατι ρε παπαρα το θεωρεις απίθανο?Ασχετα με ποιο κομμα ειναι
γιατι ειναι προφανες τι εχει συμβει.
Το κρατος επαθε ακριβως οτι ο μεσος έλληνας που ειχε μαθει πως οταν δεν εφτανε ο μισθος να κανει τη ζωη που ηθελε: επαιρνε δανεικα.
Καποια στιγμη τα δανεικα πρεπει να επιστραφουν.
Ποια συνωμοσια σε αυτο?
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για να αναγκαστει να παρει δανεικα το κρατος καπου πηγαν καποια χρήμματα σε μιζες κτλπ.Βατοπέδι ειχε συμβολαιογράφο την γυναικα του βουλγαράκη.Οι αμοιβες πήγαιναν εμμεσος στην προσοπικη τσέπη του βουλγαρου??? Τοσα εργα που εχουν ανατεθει σε εταιριες ποσοι μαλακες απο τους 300 ειναι μέτοχοι σε αυτες ειτε κουμπαροι,γυναικες τους φίλοι τους.γιατι ειναι προφανες τι εχει συμβει.
Το κρατος επαθε ακριβως οτι ο μεσος έλληνας που ειχε μαθει πως οταν δεν εφτανε ο μισθος να κανει τη ζωη που ηθελε: επαιρνε δανεικα.
Ποια συνωμοσια σε αυτο?
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Για να αναγκαστει να παρει δανεικα το κρατος καπου πηγαν καποια χρήμματα σε μιζες κτλπ.Βατοπέδι ειχε συμβολαιογράφο την γυναικα του βουλγαράκη.Οι αμοιβες πήγαιναν εμμεσος στην προσοπικη τσέπη του βουλγαρου??? Τοσα εργα που εχουν ανατεθει σε εταιριες ποσοι μαλακες απο τους 300 ειναι μέτοχοι σε αυτες ειτε κουμπαροι,γυναικες τους φίλοι τους.
ποσους απο τα λαμογια αυτα ψηφισα-ψηφισες-ψηφισαμε?
(προκειμενου να εχουμε συμμετοχη στις λαμογιες)
γιατι ειναι προφανες τι εχει συμβει.
Ποια συνωμοσια σε αυτο?
ο λαλιωτης με το τσουκατο,το κουτσογιωργα ,το τσοβολα ,το βουλγαρακη και το ρουσοπουλο και τα αλλα μπασταρδια
γιατι δεν επεστρεψαν τα δανεικα τους;
αντε γαμησου μωρη πασοκου
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
ο λαλιωτης με το τσουκατο,το κουτσογιωργα ,το τσοβολα ,το βουλγαρακη και το ρουσοπουλο και τα αλλα μπασταρδια
γιατι δεν επεστρεψαν τα δανεικα τους;
αντε γαμησου μωρη πασοκου
αν η πλειοψηφια ψηφισε πασοκ-ΝΔ και οχι λαος η χρυση αυγη φταει ο τσοβολας και ο βουλγαρακης?
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Mεγάλε προσωπικά βγάλε με εξω απο αυτο.ποσους απο τα λαμογια αυτα ψηφισα-ψηφισες-ψηφισαμε?
(προκειμενου να εχουμε συμμετοχη στις λαμογιες)
Το σωστό είναι ποσους απο τα λαμογια αυτα ψηφισες- -ψηφισατε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις