Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Oλα  ξεκίνησαν από τους Γερμανούς.. από την δεκαετία του 80 οι Γερμανοί έβαλλαν στόχο να γίνουν και πάλι η πρώτη δύναμη της Ευρώπης !!! ενώθηκαν με τους ανατολικογερμανους με τρομακτικό οικονομικό κόστος.. και με συγκεκριμένη καταστροφική επιθετική εμπορική πολιτική στους ετέρους της ευρωπαϊκής ένωσης κατάφεραν να έχουν σήμερα 120 δις εύρα το χρονο θετικό εμπορικό ισοζύγιο αφήνοντας μακράν τους Γάλλους !!!  με 40 δις  και τους υπόλοιπους  εταίρους . Στον καπιταλισμό όποιος έχει το κεφάλαιο φτιάχνει και τους κανόνες του παιχνιδιού …ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ περιόρισαν  δραματικά της αμερικάνικες τράπεζες σε όλη την Ευρώπη εκτός από την Αγγλία  και μετέφεραν το κέντρο τον αποφάσεων της Ευρώπης άτυπα από της Βρυξέλες στην καγκελαρία  της Γερμανίας  !!!!!!!!! η Γερμανία αυτήν την στιγμή είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της ευρωπαϊκής ένωσης το μόνο που υπολογίζει η γερμανική κυβέρνηση είναι η αντιπολίτευση και ο τύπος της  Γερμανίας!! Ο< Κινέζος >Σιμιτις ακολουθώντας πιστά την γερμανική συνταγή έκανε το ίδιο πράγμα στο κατά τους Γερμανούς  ελλαδισταν .πήρε τα λεφτά από την μεσαία τάξη <χρηματιστήριο > . εξαφάνισε τα τεράστια πακέτα ντελορ και υπέρ χρέωσε την Ελλάδα σε όλους τους τομείς !! έργα εξοπλίστηκα  δημόσιο ολυμπιάδα  Κτλ οι Γερμανοί  τον βράβευσαν οι Αμερικανοί όμως  θέλοντας να περιορίσουν τους Γερμανούς  τον έριξαν με την παλιά συνταγή !!! σκάνδαλα  εσωτερικά επίθεση μέσα στο κόμμα πίεση στα εθνικά θέματα  κτλ. Κινέζος  όμως  ο καθηγητής άφησε τον γεοργακη να την πλήρωση . άλλωστε το χρήμα της χώρας είναι στα χέρια τον δικόν του.. ο καραμανλης που έρχονταν  ήταν αδύνατο να μαζέψει  την τεράστια οικονομική τρύπα της χώρας  όποτε και αυτός έκανε το ίδιο. ότι είχε απομείνει το έδωσε στους δικούς του μαζί με τρομακτικό δανεισμό της χώρας ..όταν τα νούμερα  πήγαν να σκάσουν  την έκανε και αυτός με ελαφρά πιδιματακια γιατί είχε <<κουραστεί >>ο άνθρωπος   και  άφησε τον γιωργακη να την πληρώσει .. ο Κινέζος  το είπε κιόλας επί καραμανλη η χώρα πάει για Δ.Ν.Τ  και τα παπαγαλάκια τότε τον χαρακτιρησαν γραφικό !!!  που να ήξεραν τι τους έφτιαξε ο Κινέζος!!!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ο πλούτος της χώρας είναι σε πολύ λίγα χέρια άλλος πλούτος δεν υπάρχει ούτε θα δημιουργηθεί λόγω επιτήρησης της χώρας <<Δ.Ν.Τ Ευρώπη>>  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ όποιος ΕΧΕΙ  ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ τους κανόνες τους παιχνιδιού άμα δεν γίνει παγκόσμια αλλαγή στο σημερινό οικονομικόπολιτικο σύστημα  είμαστε δεμένοι σε αυτούς τους λίγους ανθρώπους !!!!!!!!!!! τουλάχιστον αλλά 50 χρόνια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΔΟΣ  ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ Κανένας ΣΥΝΓΑΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???????????????????????????????????????????????????/ Υ.Γ το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι δουλειά εξωτερικό και Ελλάδα μόνο για διακοπές!!!! Αλλά με την γαμιμενη την κρίση που να πας!!!!!!!!!!!    

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειναι σαν να λες "εγω το λεγα οτι θα κερδισει η ταδε ομαδα την Κυριακη"
αλλα να χεις στοιχηματισει στην αντιπαλη.
γιατί έχω στοιχηματίσει στην ανίπαλη;;;;;
δεν τον καταλαβαίνω το συσχετισμό.
όταν τα έλεγα μου λέγανε όλοι πως όλα είναι μια χαρά. Πως δεν υπάρχει πρόβλημα, πως λεφτά έχει ο κοσμάκης κλπ. Αν θυμάσαι πριν από 4 χρόνια όλοι είχανε την ευφορία της στιγμής.

Τώρα όλοι ζορίζονται.

Και το ξαναλέω:
χωρίς ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ό,τι και να γίνει θα είναι μπάλωμα.

Κακώς συγκρίνουνε την Ελλάδα με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
όλα τα άλλα κράτη έχουνε παραγωγή - ΒΑΡΙΑ βιομηχανία που στηρίζεται η οικονομία.
Εδώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

είναι σαν να λες πως φτιάχνεις τράπεζα χωρίς ρευστό. Δεν γίνεται - τόσο απλά.

Μας φάγανε δυστυχώς οι οικονομολόγοι. Δυστυχώς η οικονομία δεν είναι ούτε τα σπρεντ, ούτε τα ομόλογα, ούτε οι μετοχές ούτε τα λοιπά οικονομικά τερτίπια. Οι σύγχρονοι οικονομολόγοι έχουνε ξεχάσει πως η οικονομία μιας χώρας ΔΕΝ είναι τα νούμερα αλλά η φυσική υπόσταση των χρημάτων πίσω από αυτά.

Αν λοιπόν νομίζεις πως θα τρως εσαεί με αέρα, κάποια στιγμή τουμπανιάζεις και σκας.

Η Ελλάδα δεν έχει πραγματικό χρήμα. κινεί αέρα. Μέσα και έξω από εδώ.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
γιατί έχω στοιχηματίσει στην ανίπαλη;;;;;
δεν τον καταλαβαίνω το συσχετισμό.
όταν τα έλεγα μου λέγανε όλοι πως όλα είναι μια χαρά. Πως δεν υπάρχει πρόβλημα, πως λεφτά έχει ο κοσμάκης κλπ. Αν θυμάσαι πριν από

τα ελεγες αλλα δεν τα πιστευες.
γι αυτο εμεινες στην Ελλάδα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Aσχετο με το θέμα αλλα σχετικό για την οικονομικη μας κατάσταση. Καλως τα δεχτήκαμε

"Ακυβέρνητο έμεινε αργά χθες το βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή των Σποράδων, ιστιοφόρο σκάφος με σημαία Ουκρανίας, το οποίο μετέφερε 32 οικονομικούς μετανάστες -15 άνδρες και 17 γυναίκες. "

λέτε να έχει και 17 ουκρανέζες ρε παιδες? :tits: :tits: :tits:

άντε που φωνάζετε όλο για πάκηδες!
οι προσευχές μας εισακούστηκαν! :rolleyes:
θα γεμισουμε με οικονομικές μετανάστριες έτοιμες για ολα! :fuck1: :pipa2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και αντι να παρετε τα οπλα για πραξικοπημα καθεστε και κλαψομουνιαζετε?
με τα όπλα δεν φέρνεις ούτε επενδύσεις ούτε ευφημερείς.
με τα όπλα απλά διώχνεις τον κόσμο.

Δεν χρειάζονται όπλα.
χρειάζεται απλά όλοι αυτοί οι ωραιότατοι τύποι που έχουνε κατακλέψει την χώρα αλλά παρόλαυτά βγαίνουνε και μιλάνε να δούνε δημεύσεις περιουσιών και να φάνε το ξύλο της αρκούδας.
ΜΟΝΟ αυτοί και αυτό θα είναι αρκετό...πίστεψέ με.

σου είπα...δυστυχώς, πλέον φτάσαμε να χρειαζόμαστε μια Γαλλική επανασταση.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
με τα όπλα δεν φέρνεις ούτε επενδύσεις ούτε ευφημερείς.
με τα όπλα απλά διώχνεις τον κόσμο.

Δεν χρειάζονται όπλα.
χρειάζεται απλά όλοι αυτοί οι ωραιότατοι τύποι που έχουνε κατακλέψει την χώρα αλλά παρόλαυτά βγαίνουνε και μιλάνε να δούνε δημεύσεις περιουσιών και να φάνε το ξύλο της αρκούδας.
ΜΟΝΟ αυτοί και αυτό θα είναι αρκετό...πίστεψέ με.

σου είπα...δυστυχώς, πλέον φτάσαμε να χρειαζόμαστε μια Γαλλική επανασταση.

Η απαντηση μου πηγαινε σε νοσταλγο του Παπαδοπουλου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα ελεγες αλλα δεν τα πιστευες.
γι αυτο εμεινες στην Ελλάδα.
άμα δεν πεις τη μαλακία σου κάτι παθαίνεις...

το να μείνει κάποιος σε ένα μέρος είναι μονο επειδή δεν θέλει να φύγει έτσι;

το μπορεί δεν το βάζει ο νους σου...
πώς μου αρέσει που κρίνετε τους άλλους χωρίς να τους γνωρίζετε καν....
φλόμπες

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οταν ημουν 18 χρονω ..  με ψαρωσε ο πατερας μου με κατι μαλακιες περι "δεν βγαζεις διαβατηριο αν δεν ψηφισεις ή οτι θα σε περνουν για παντα εφορευτικες επιτροπες ή οτι θα με στιγματισει κλπ"
ψαρωσα ειναι η αμαρτια μου και ψηφισα
οχι κατι απλα πηρα ολα τα χαρτια και τα εβαλα σε ενα φακελπ ολα ακυρα με 50 ψηφους το καθενα
απο τοτε ουτε απο εξω δε περναω απο κεντρα εκλογων
που θελω να καταληξω......
δεν ειμαι ο μονος τετοιος  ... τετοιοι ειμαστε πολλοι που δουλευουμε και δεν παμε για καφεδες στο κολωνακι και μπλα μπλα......
ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???
και μην ακουσω οτι δεν θα γινει
θα γινει
εγω γουσταρω ολοι οι νεοι 30 και κατω να φυγουν απο την σκατοχωρα
να πανε να δουλεψουν αλλου και να γινουν μια δευτερη αποδημιτικη γενια
να δω που στο διαολο θα βρουν λεφτα για συνταξεις, εργα , κλπ
να μεινουμε μονο οσοι δεν εχουμε επιλογη λογω ιλικιας -υποχρεωσεων
και να ψηφιζει το 1% του πληθυσμου
ολοι οσοι μπηκαν δημοσιο σιγα σιγα τον πουλο
ο τελευταιος θα κλεισει την πορτα
δεν θα υπαρχουν λογοι να ψηφισει κανεις... δεν θα χει ρουσφετια κλπ
αρα τι μας σωζει??
χρεωκοπια
να ξαναγυρισουμε στο 50 και να τα δουμε ολα κολιομενα
ΑΑΑΑ και ας παρει καποιος καριολης πολιτικος τη γαμημενη εκκλησιαστικη περιουσια που ειναι η μεγαλυτερη γαμημενη φοροδιαφυγικη οργανωση απο την αρχη του χρονου
για το κρατος οχι για την παρτη του
αυτα και με τις υγειες μας
και οπως ειπε ο συναγωνιστης
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?????

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???

εγω γουσταρω ολοι οι νεοι 30 και κατω να φυγουν απο την σκατοχωρα
να πανε να δουλεψουν αλλου και να γινουν μια δευτερη αποδημιτικη γενια
να δω που στο διαολο θα βρουν λεφτα για συνταξεις, εργα , κλπ
να μεινουμε μονο οσοι δεν εχουμε επιλογη λογω ιλικιας -υποχρεωσεων
και να ψηφιζει το 1% του πληθυσμου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom