Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πες μου κι εμένα τίνος είμαι κλώνος...κάνε μία ανάλυση των μηνυμάτων μου...
Του μαλακα που ησουν και πριν με το παλιο νικ....νικ αλαξες οχι μαλακια,η ιδια σε δερνει και με το καινουργιο νικ.. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Rotterdam;! τοσο χαμηλα πλεον;  :grin: :grin:

Eδώ ο Μπαγκντατής (sic) διέλυσε χθες τον Murray (τι μετριότητα, θεέ μου) και οι συνάδελφοι took it to heart. Είναι πάντως περίεργη χρονιά, οι Federer/Nadal είναι (για διαφορετικούς λόγους) κατώτεροι των περιστάσεων. Ενδιαφέρουσα σεζόν, αν μη τι άλλο.

Συνημμένα

• 231bsony_dscT100.jpg
    231bsony_dscT100.jpg
    208 KB · Εμφανίσεις: 29

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Eδώ ο Μπαγκντατής (sic) διέλυσε χθες τον Murray (τι μετριότητα, θεέ μου) και οι συνάδελφοι took it to heart. Είναι πάντως περίεργη χρονιά, οι Federer/Nadal είναι (για διαφορετικούς λόγους) κατώτεροι των περιστάσεων. Ενδιαφέρουσα σεζόν, αν μη τι άλλο.

οταν ημουν στο..νησι ειχα βαρε8ει ν ακουω/βλεπω την ψυχωση περι Henman...ιδιατερα αραουντ Wimbledon

...ο Murray, Σκωτζεζος με 'περιεργες' anti monarchy επιρροες, παρ'οτι οχι τοσο δημοφιλης, ειναι υπερεκτιμημενος κατα την αποψη μου

πς αλη8εια, τι να κανει αυτη η ψυχη ο Rusedski... :grin: :grin:

πς περισσοτερο φαν Wozniacki (ποσο 8 'αντεξει' ακομα χωρις Grand Slam?) /Clistjers (ελεω σοβαρου ανταγωνισμου....one woman's show...lately)
πς2 ποσα Grand Slams tours εχεις 'γυρισει';

Επισκέπτης
οταν ημουν στο..νησι ειχα βαρε8ει ν ακουω/βλεπω την ψυχωση περι Henman...ιδιατερα αραουντ Wimbledon

...ο Murray, Σκωτζεζος με 'περιεργες' anti monarchy επιρροες, παρ'οτι οχι τοσο δημοφιλης, ειναι υπερεκτιμημενος κατα την αποψη μου

πς αλη8εια, τι να κανει αυτη η ψυχη ο Rusedski... :grin: :grin:

πς περισσοτερο φαν Wozniacki (ποσο 8 'αντεξει' ακομα χωρις Grand Slam?) /Clistjers (ελεω σοβαρου ανταγωνισμου....one woman's show...lately)
πς2 ποσα Grand Slams tours εχεις 'γυρισει';

Wimbledon σχεδόν κάθε χρόνο ή μάλλον χρόνο παρά χρόνο...5 ή 6 φορές, με πρώτη το 2001. Στο χωμάτινο, 2. Δεν έχω πάει- αν και πολύ θα το ήθελα- ούτε Flushing Meadows ούτε Australian Open.

Συμφωνώ για Murray. Γενικά, ξέρεις καλύτερα από εμένα την ψύχωση των tabloids με τους αθλητές τους. Προσωπικά, έχω να δω μεγάλο Βρετανό αθλητή από την εποχή του...Sir Sebastian Coe.*
H Wozniacki κάνει πάντα κάτι και το χαλάει. H Clistjers είναι η αγαπημένη μου, πανέξυπνη αθλήτρια με υψηλότατη τεχνική. Η μόνη που αντιστάθηκε στη "λαίλαπα" των Williams.

* Aδικώ τον Sir Redgrave. Eπανορθώνω.

Συνημμένα

• 2009W19_145.jpg
    2009W19_145.jpg
    241,9 KB · Εμφανίσεις: 34

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Wimbledon σχεδόν κάθε χρόνο ή μάλλον χρόνο παρά χρόνο...5 ή 6 φορές, με πρώτη το 2001. Στο χωμάτινο, 2. Δεν έχω πάει- αν και πολύ θα το ήθελα- ούτε Flushing Meadows ούτε Australian Open.

Συμφωνώ για Murray. Γενικά, ξέρεις καλύτερα από εμένα την ψύχωση των tabloids με τους αθλητές τους. Προσωπικά, έχω να δω μεγάλο Βρετανό αθλητή από την εποχή του...Sir Sebastian Coe.*
H Wozniacki κάνει πάντα κάτι και το χαλάει. H Clistjers είναι η αγαπημένη μου, πανέξυπνη αθλήτρια με υψηλότατη τεχνική. Η μόνη που αντιστάθηκε στη "λαίλαπα" των Williams.

* Aδικώ τον Sir Redgrave. Eπανορθώνω.

well done, buddy!!

συμφωνω απολυτα...κ η Henin (τοτε) ειχε καταβαλει καποιες (φιλοτιμες) προσπα8ειες...αλλα...

πς η Zvonareva στο 3..wtf!...προβλεψιμη, μπειζ λαιν....μποοορινγκ
πς2 η Ivanonic που (γιατι) 'επεσε' τοσο;
πς3 Sir Redgrave...Προσωπικοτητα!! αλη8εια δεν εχει κανα Dover-Calais High speed ferry στο ονομα τ;  :grin: :grin:

Επισκέπτης
well done, buddy!!

συμφωνω απολυτα...κ η Henin (τοτε) ειχε καταβαλει καποιες (φιλοτιμες) προσπα8ειες...αλλα...

πς η Zvonareva στο 3..wtf!...προβλεψιμη, μπειζ λαιν....μποοορινγκ
πς2 η Ivanonic που (γιατι) 'επεσε' τοσο;
πς3 Sir Redgrave...Προσωπικοτητα!! αλη8εια δεν εχει κανα Dover-Calais High speed ferry στο ονομα τ;  :grin: :grin:

Nαι, ήταν πολύ καλή η Henin. Από τις (όχι και τόσο) πιτσιρίκες μου αρέσει η Petkovic. Δεν είναι new breed για να κυριαρχήσει αλλά ξέρει πολύ καλά τα fundamentals...

ps. Δε συμπαθώ τις Ρωσίδες. Γενικώς  :grin:
ps2. Δεν το "χάνουν" γενικά οι όμορφες (πρώην) Ανατολικές με τις φωτογραφήσεις και τους famous boyfriends; Sarapova...
ps3.  :2funny: :2funny: :2funny:. Δεν ξέρω, δεν έχω περάσει ποτέ από "επάνω" (κακώς!!!) για να ψωνίσω στις γαλλικές κάβες  :grin:. Με εκείνο το...cogwheel  :grin: μέσα από το τούνελ πηγαίνω...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Nαι, ήταν πολύ καλή η Henin. Από τις (όχι και τόσο) πιτσιρίκες μου αρέσει η Petkovic. Δεν είναι new breed για να κυριαρχήσει αλλά ξέρει πολύ καλά τα fundamentals...

ps. Δε συμπαθώ τις Ρωσίδες. Γενικώς  :grin:
ps2. Δεν το "χάνουν" γενικά οι όμορφες (πρώην) Ανατολικές με τις φωτογραφήσεις και τους famous boyfriends; Sarapova...
ps3.  :2funny: :2funny: :2funny:. Δεν ξέρω, δεν έχω περάσει ποτέ από "επάνω" (κακώς!!!) για να ψωνίσω στις γαλλικές κάβες  :grin:. Με εκείνο το...cogwheel  :grin: μέσα από το τούνελ πηγαίνω...

πς but...but...why? :grin: :grin:
πς2 χμμ...και η μεγαλη Steffi, προ...Agassi, δεν ηταν με εναν απ τ Barilla heirs?  :grin:
πς 2.1 μεμπερ εμεριτους οφ γουι χειτ Σαραποβα κλαμπ!! - δεν βλεπεται...εχει παρει τ χειροτερα κ απ τις 2 κουλτουρες...νομιζω

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Βάλε και αυτόν:
images

Επισκέπτης
πς but...but...why? :grin: :grin:
πς2 χμμ...και η μεγαλη Steffi, προ...Agassi, δεν ηταν με εναν απ τ Barilla heirs?  :grin:
πς 2.1 μεμπερ εμεριτους οφ γουι χειτ Σαραποβα κλαμπ!! - δεν βλεπεται...εχει παρει τ χειροτερα κ απ τις 2 κουλτουρες...νομιζω

ps. Nαι, σαφώς έχουν τα...assets  ;) τους αλλά (τουλάχιστον αυτές που i am acquainted with) πάσχουν από μία ακατάσχετη εμμονή επίδειξης νεοπλουτισμού, του τύπου Sex & the City (με κάποιο σημαντικό time delay...). Tις προάλλες, άκουσα μία Λιθουανή να λέει σε μία (εξαίρετη) Γαλλίδα "we, the british people"... :2funny: :2funny: :2funny:. Aυτά τα EU expansions μας κατέστρεψαν...
pσ2. Δεν το ήξερα. Τεράστια αθλήτρια η Γκραφ.
ps2.1. Ήταν μικρή στο Chernobyl. I am serious...

Επισκέπτης

Πράγματι, ατυχέστατη παράλειψη  :dunno:. Μέγας!

ΥΓ. Για να ελαφρύνω λίγο τη θέση μου: ήμουν ειλικρινά πολύ μικρός στους Ολυμπιακούς του '84 για να εκτιμήσω το μεγαλείο των δεκαθλητών. Άλλωστε, οι μεσαίες αποστάσεις είναι πιο τηλεοπτικό αγώνισμα, πόσο μάλλον στα μάτια ενός νηπίου :cheesy:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ps. Nαι, σαφώς έχουν τα...assets  ;) τους αλλά (τουλάχιστον αυτές που i am acquainted with) πάσχουν από μία ακατάσχετη εμμονή επίδειξης νεοπλουτισμού, του τύπου Sex & the City (με κάποιο σημαντικό time delay...). Tις προάλλες, άκουσα μία Λιθουανή να λέει σε μία (εξαίρετη) Γαλλίδα "we, the british people"... :2funny: :2funny: :2funny:. Aυτά τα EU expansions μας κατέστρεψαν...
pσ2. Δεν το ήξερα. Τεράστια αθλήτρια η Γκραφ.
ps2.1. Ήταν μικρή στο Chernobyl. I am serious...

πς  :2funny: :2funny: though....πισω απ τα Dior (πρωτη γραμμη), βρισκεται (συνη8ως) μια...ενδιαφερουσα εμπειρια...ριμεμπερ...dont jusge...book....cover
πς2 Τεραστια Α8λητρια...8υμαμαι εναν απ τους τελευταιους αγωνες της καριερας της με την ανερχομενη (τοτε) Hantuchova....pure poetry :grin: :grin:
πς2.1 φακ...didnt know that!

Επισκέπτης
πς  :2funny: :2funny: though....πισω απ τα Dior (πρωτη γραμμη), βρισκεται (συνη8ως) μια...ενδιαφερουσα εμπειρια...ριμεμπερ...dont jusge...book....cover
πς2 Τεραστια Α8λητρια...8υμαμαι εναν απ τους τελευταιους αγωνες της καριερας της με την ανερχομενη (τοτε) Hantuchova....pure poetry :grin: :grin:
πς2.1 φακ...didnt know that!

ps. Είναι αλήθεια ότι τo fashion faux pas με εκνευρίζει περισσότερο από όσο πρέπει. Πάντως, πάντοτε είχα/έχω μία ροπή προς το Αγγλοσαξωνικό μοντέλο  :grin:
ps2. Αναρωτιέμαι αν θα άντεχα ένα game απέναντι της. Πολύ αμφιβάλλω, μάλλον ούτε point...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Το γκλέϊμουρ φάκτορ (γκλαμουριά επί το ελληνικότερον) μπορεί να ήταν και μικρότερο δεδομένου ότι θα κληρονομήσουν και την Μίσκο:

(Ωχχχχχχχ, και τώρα θα μας την πέσουν ξανά όλοι οι ημίτρελλοι για την Σόφτεξ και την Ιζόλα.)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ps. Είναι αλήθεια ότι τo fashion faux pas με εκνευρίζει περισσότερο από όσο πρέπει. Πάντως, πάντοτε είχα/έχω μία ροπή προς το Αγγλοσαξωνικό μοντέλο  :grin:
ps2. Αναρωτιέμαι αν θα άντεχα ένα game απέναντι της. Πολύ αμφιβάλλω, μάλλον ούτε point...

πς too deterministic for my liking!  :grin: :grin:
πς2 παιζεις; ...μεχρι μεσα Μαρτιου, 8α 'ανεβω' για 1 βδομαδα....να φερω κ την....Rossignol μ;  :grin: :grin:

Επισκέπτης
πς too deterministic for my liking!  :grin: :grin:
πς2 παιζεις; ...μεχρι μεσα Μαρτιου, 8α 'ανεβω' για 1 βδομαδα....να φερω κ την....Rossignol μ;  :grin: :grin:

ps2. Eίμαι φρικτός. Βλέπεις, ξεκίνησα να το μάθω από ένα φίλο Νιγηριανό, ο οποίος παράλληλα με το LLM του έφθασε εκείνη τη χρονιά στον τελικό του πρωταθλήματος του "federal university of london" (καταλαβαίνεις τι εννοώ). Πέραν αυτής της τραυματικής εμπειρίας, απλώς "ρίχνω" κάπως καλά για baseliner. Αλλά, αθλητικά μιλώντας, δε μου μένει και χρόνος να το καλυτερεύσω. Το δε squash, ΔΕΝ. Ποτέ.

Επισκέπτης
(Ωχχχχχχχ, και τώρα θα μας την πέσουν ξανά όλοι οι ημίτρελλοι για την Σόφτεξ και την Ιζόλα.)

Τα βιντεάκια που ποστάρουν οι εθνικοπαράφρονες με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και το στρατηλάτη Παττακό μου αρέσουν πάντως. Διαστροφή  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom