Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Mπορει καποιος να μου πει τι θα γινει με της καταθεσεις σε περιπτωση πτωχευσης?

εχω ακουσει πολλες εκδοχες

αν ισχύει ακόμα ο νόμος του Παπαθανασίου, το κράτος έχει εγγυηθεί τις καταθέσεις σου μέχρι 100.000.

Επισκέπτης
αν ισχύει ακόμα ο νόμος του Παπαθανασίου, το κράτος έχει εγγυηθεί τις καταθέσεις σου μέχρι 100.000.
Αυτο ίσχυε εφόσον πτωχευαν οι τραπεζες... :2funny:

Αμα πτωχευσει το κράτος ο καημενος ο Σταματακις θα παρει απο τα τρια .... οποιο του αρεσει περισσοτερο  :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Αυτο το ειδα πριν  λιγο στο "Ζουγκλα ΤV"

Στην «τσιμπίδα» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αλλά και των εφοριών μπαίνουν χιλιάδες Έλληνες, που από τα τέλη του 2009 και έπειτα μετέφεραν χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 30 δισ. ευρώ, προερχόμενα από καταθέσεις, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου, της Μ. Βρετανίας, της Ελβετίας αλλά και των Η.Π.Α.

Προδόθηκαν από τον πανικό τους

Τα χαρτιά τους στην. Εφορία, φαίνεται ότι άνοιξαν χιλιάδες φορολογούμενοι, οι οποίοι υπό το κράτος του πανικού την περασμένη άνοιξη έσπευσαν να φυγαδεύσουν τα χρήματα τους σε τράπεζες του εξωτερικού.[/b]
Τώρα η εφορία γνωρίζει μεγάλο μέρος των αποταμιεύσεων τους και βεβαίως θα ελεγχθούν εάν αυτές προέρχονται από εισοδήματα, που είχαν δηλωθεί(και φορολογηθεί) κανονικά ή από άλλα, που απεκρύβησαν και ουδέποτε φορολογήθηκαν.
Εμπρός στον πανικό της εποχής εκείνης, (2009 – 2010) που περιελάμβανε σενάρια χρεοκοπίας, επιστροφής στη δραχμή, ακόμη και κατάρρευσης των τραπεζών μετέφεραν σε τράπεζες του εξωτερικού περίπου 30 δισ. ευρώ με ιδιαίτερη προτίμηση πιστωτικά ιδρύματα της Ελβετίας, της Κύπρου, της Αγγλίας και άλλων χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής.

(Eχει και αλλο ρεπορταζ,διαβαστε το   απο κει).

Οχι αλλους ελεγχους...αρχιδια  ελεγχους,που,ρε, στους κολλητους της κωλοκυβερνησης τους?Προφανως  αλλο ενα παραμυθακι της κυβερνησης του τζεφρυ,για να αποσπασει την προσοχη απο τα νεα μετρα που διαταζουν τα  αφεντικα του[εδωσε σημερα και λογαριασμο κατευθειαν στους αμερικανοεβραιους νταβαδες,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ...]Ε, ρε πουστη,ποτε θα γινει Αιγυπτος...Ας ειναι καλα τα πουλημενα ρουφιανοκομματα και οι πουστοσυνδικαλες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχω ακουσει οτι θα κοπουν στο μισο.... και τα μισα θα πανε στο χρεος...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
   Αυτο το ειδα πριν  λιγο στο "Ζουγκλα ΤV"

Στην «τσιμπίδα» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αλλά και των εφοριών μπαίνουν χιλιάδες Έλληνες, που από τα τέλη του 2009 και έπειτα μετέφεραν χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 30 [size=14pt]50[/size] δισ. ευρώ, προερχόμενα από καταθέσεις, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου, της Μ. Βρετανίας, της Ελβετίας αλλά και των Η.Π.Α.

έκανα ένα μικρό update στα στοιχεία σου  ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ευχαριστω...Ε,ρε που καταντησαμε,ουτε στην Κατοχη ρε δε γινοσαντε αυτά...

καμμία κατοχή.

κατευθείαν αποτέλεσμα ενεργειών / δηλώσεων ΠΑΠΑΚ.

αυτά παθαίνεις όταν είσαι ένας αλλαζονικός άπειρος άσχετος υπουργός

και βγαίνεις και απειλείς...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
καλό, δεν το ήξερα.
το κρατάω για το καλοκαίρι στο πέλαγο με ένα λιθουανάκι και μια παγωμένη 

τσήηρς!

wtf?...δεν ηξερες...Moloko...χμμμ....η αντιπολιτευση δεν σ αφηνει πολυ...ελευ8ερο χρονο φαινεται  :2funny: :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
O Moυμπάρακ κανει ενα διαγγελμα...Παντως βλεπω στο καναλι του Ιραν,οτι ηδη(κατα πηγες της προεδριας) εχει ηδη φυγει απο τη χωρα,και το διαγγελμα ειναι κονσερβα...
Αντε και στα δικα μας...οχι να φυγουν...Γουδι στα πεντε μετρα και κατασχεση των περιουσιών τους...Πω-πω θα με κυνηγαει  η Κανελοπαπαρηγα...

Επισκέπτης

:grin: :grin: :grin:

Δεν ξέρω αν έχεις πάει (100m από τη "μεγάλη" έξοδο του Earl's Court Rd., όχι στο Εxhibition), το φαγητό είναι καλό (τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο) αλλά η κοπέλα που το έχει είναι πιθανότατα η ωραιότερη Ελληνίδα που ξέρω τόσα χρόνια εδώ.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Δεν ξέρω αν έχεις πάει (100m από τη "μεγάλη" έξοδο του Earl's Court Rd., όχι στο Εxhibition), το φαγητό είναι καλό (τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο) αλλά η κοπέλα που το έχει είναι πιθανότατα η ωραιότερη Ελληνίδα που ξέρω τόσα χρόνια εδώ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

καλό καυλέτo, όντως

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

oh, yes.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom