stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Εχεις καταθεσεις?
αποταμιευση συγκεκριμενα βλεπεις απο μικρος στα δυσκολα
μαζεψα κατι ;) ;) ;) ;)
Εχεις καταθεσεις?
αποταμιευση συγκεκριμενα βλεπεις απο μικρος στα δυσκολα
μαζεψα κατι ;) ;) ;) ;)
Απο τα καλαντα τα μαζεψες?
Μπραβο σου παντως!!!
Mπορει καποιος να μου πει τι θα γινει με της καταθεσεις σε περιπτωση πτωχευσης?
εχω ακουσει πολλες εκδοχες
Αυτο ίσχυε εφόσον πτωχευαν οι τραπεζες...αν ισχύει ακόμα ο νόμος του Παπαθανασίου, το κράτος έχει εγγυηθεί τις καταθέσεις σου μέχρι 100.000.
παλι εντασεις δημιουργεις;
Αυτο το ειδα πριν λιγο στο "Ζουγκλα ΤV"
Στην «τσιμπίδα» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αλλά και των εφοριών μπαίνουν χιλιάδες Έλληνες, που από τα τέλη του 2009 και έπειτα μετέφεραν χρηματικά ποσά συνολικού ύψους30[size=14pt]50[/size] δισ. ευρώ, προερχόμενα από καταθέσεις, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου, της Μ. Βρετανίας, της Ελβετίας αλλά και των Η.Π.Α.
έκανα ένα μικρό update στα στοιχεία σου ;)
Ευχαριστω...Ε,ρε που καταντησαμε,ουτε στην Κατοχη ρε δε γινοσαντε αυτά...
καλό, δεν το ήξερα.
το κρατάω για το καλοκαίρι στο πέλαγο με ένα λιθουανάκι και μια παγωμένη
τσήηρς!
as Greek as it gets
Δεν ξέρω αν έχεις πάει (100m από τη "μεγάλη" έξοδο του Earl's Court Rd., όχι στο Εxhibition), το φαγητό είναι καλό (τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο) αλλά η κοπέλα που το έχει είναι πιθανότατα η ωραιότερη Ελληνίδα που ξέρω τόσα χρόνια εδώ.
Δεν ξέρω αν έχεις πάει (100m από τη "μεγάλη" έξοδο του Earl's Court Rd., όχι στο Εxhibition), το φαγητό είναι καλό (τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο) αλλά η κοπέλα που το έχει είναι πιθανότατα η ωραιότερη Ελληνίδα που ξέρω τόσα χρόνια εδώ.