Επισκέπτης
oh, yes.... ;)
Kαλό παιδί και ο ιδιοκτήτης αλλά, πώς να το πω...αταίριαστοι...
oh, yes.... ;)
καλό καυλέτo, όντως
wtf?...δεν ηξερες...Moloko...χμμμ....η αντιπολιτευση δεν σ αφηνει πολυ...ελευ8ερο χρονο φαινεται
Δεν γνωρίζω, και στο asgreek φίλοι βέλγοι και δανοί με πήγαν, δεν το ήξερα, δεν είμαι fan του λονδίνου και δεν γνωρίζω πολλά.
Aντίθετα, στο (Great?, δε θυμάμαι) Alexander στο Camden Town (πίσω από το koko/Camden palace) το προσωπικό δε "λέει" τίποτα. Αλλά έχει καλύτερο φαγητό
Δεν γνωρίζω, και στο asgreek φίλοι βέλγοι και δανοί με πήγαν, δεν το ήξερα, δεν είμαι fan του λονδίνου και δεν γνωρίζω πολλά.
Όταν λοιπόν πήγαμε στο asgreek και τους είπα ότι είναι μαλάκες που με πάνε σε ελληνικό, μου απάντησαν περίμενε και θα δεις.
Το καυλέτο ήταν η απάντηση.
PS: λες και θα την γαμούσαμε, αλλά χαβαλές να γίνεται
@ voltaire45 γουι8 λοτς οφ λαβ:
Τώρα πως οι δικοί μας εισαγωγείς και καβατζήδες είδαν μείωση των πωλήσεων 30% μάλλον στην αιώνια κλάψα θα πρέπει να το αποδώσω.
όχι ρε, το 90% της μουσικής την άκουγα στο αυτοκίνητο
αλλά τώρα ακούω Τράγκα στο πηγαιμο το πρωί και Αθηναϊδα στο γυρισμό το βράδυ!
Απαράδεκτοι, (Covent Garden). Ο Βολταίρος, που αν κατάλαβα καλά είναι λάτρης της μπύρας, θα το ξέρει σίγουρα.
Όχι, δεν το ξέρω.
Παρά το γεγονός ότι στο Λονδίνο βρίσκει κανείς την μεγαλύτερη ποικιλία Βέλγικης μπύρας εκτός του Βελγίου προτιμάμε τα τοπικά προϊόντα.
Με όλη την αναγέννηση των microbreweries και το κίνημα του real ale πίνουμε Αγγλικές μπύρες όταν βρισκόμαστε στο νησί.
Διότι εκτός από την μπύρα μελετάμε και το μοντέλο:
Beer fans are role models for economic recovery, study finds
Black Sheep (Bitter Ale) σου αρέσει;
Εισαι θεατρο ρε πουστη μου...keep up with the good workΠάλι εδώ;
Πφφφφ....
ποιος ειναι ο νεος παιχτης;κανας γνωστος αγνωστος;Εισαι θεατρο ρε πουστη μου...keep up with the good work
Γνωστος τρομπας του μπουρδελλα.....με αλλο νικ...εγινε λορδος τωρα....ποιος ειναι ο νεος παιχτης;κανας γνωστος αγνωστος;
ποιος ειναι ο νεος παιχτης;κανας γνωστος αγνωστος;
στειλε πμΓνωστος τρομπας του μπουρδελλα.....με αλλο νικ...εγινε λορδος τωρα....
Γνωστος τρομπας του μπουρδελλα.....με αλλο νικ...εγινε λορδος τωρα....