Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Αυυτή η χρεωκοπία είναι θεία δίκη.Είναι απέραντη ηδονή να τους βλέπεις να τσουρουφλίζονται.Τα καθήκια είχαν πάρει τα κεφάλια τους αέρα,είναι απορίας άξιον πώς δεν τους έκαψαν το 2008.Ο κάθε γαμιόλης,ηλίθιος,βληματικός ένιωθε το εγώ του να φουσκώνει και πραγματικά μας είχαν καθήσει στο σβέρκο.Ηθελα να χέσω πάνω τους και να τους πυρπολήσω.Η στιγμή έφτασε.Ευτυχώς είναι τόσο απέραντα βλάκες που δεν έχουν συναίσθηση της καταστροφής που τους περιμένει.Εδώ χρειάζεται η παράλληλη δράση ώστε να βρίσκονται οι γύφτοι συνεχώς προ εκπλήξεων.Γαμήστε τους,καθαρίστε τους.

σε ποιους αναφερεσαι ? μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε νομίζω ότι είναι αγροίκοι ούτε αμόρφωτοι. Ειδικότερα η νέα γενιά, έχει πολύ καλούς τρόπους και τα μυαλά τους δουλεύουν σε πολύ περισσότερες στροφές από ότι τα δικά μας όταν ήμασταν στην ηλικία τους...
Πιστεύω ότι είμαστε παρεξηγημένοι σαν λαός, γιατί λαμβάνουμε υπόψη μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων (τους δημόσιους υπάλληλους για π.χ.) και από εκεί βγάζουμε συμπεράσματα για όλους τους υπόλοιπους...

οι μισοί έλληνες ειναι νυν η τέως δημ. υπάλληλοι και συνταξιούχοι

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
και ελλάδα και εκτος ελλάδος ....

Εκτός ελλάδας ίσως είναι και πιο αντιπροσωπευτικά αυτά που βλέπεις!
Γιατί εκεί αντικατοπτρίζεται καλύτερα η νοοτροπία κάποιων λαών!
Αλλά γιατί μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι έλληνες της διασποράς μας κάνουν περήφανους σε όποια χώρα και αν βρίσκονται;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να πάνε να γαμηθούν οι μαλάκες.Ξέρεις τι λένε;τι θα ήσουνα χωρίς εμένα.Ησουνα για τον πούτσο και εγώ σε έκανα μηχανικό.Ησουνα για τα μπάζα και εγώ σε έκανα γιατρό.Ησουν κλαπαρχίδης και εγώ σε έκανα δημόσιο υπάλληλο.Εγώ σε έφτιαξα μη μιλάς.Φάε λοιπόν τώρα το σκατιάρη,τον κλαπαρχίδη και το μπάζο που έβαλες,φάτους καλά.Με αυτή τη σύνθεση δεν ήταν δυνατό να πάνε καλά.Τα δάνεια τους φούσκωναν,να δούμε τώρα πώς θα επιβιώσουν χωρίς τις εισροές.Παλιοπούστηδες έχουν κάψει τη γενιά μου,νιώθουμε ένα τεράστιο μίσος για αυτούς πνίγουν κάθε αντίθετη φωνή.Τώρα θα φάνε πούτσα χοντρή made in Balkans.
Για ποιο λόγο να επεξεργαστούμε εμείς μια πρόταση βελτίωσης όταν κάνουν αυτά που κάνουν.Για ποιο λόγο.Δεν υπάρχει συναίνεση λέει ο άλλος.Μα πώς να υπάρξει με το βιαστή με αυτό το καργιολουποκείμενο.Ας βγουν οι πούτσες έξω και θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τους.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να πάνε να γαμηθούν οι μαλάκες.Ξέρεις τι λένε;τι θα ήσουνα χωρίς εμένα.Ησουνα για τον πούτσο και εγώ σε έκανα μηχανικό.Ησουνα για τα μπάζα και εγώ σε έκανα γιατρό.Ησουν κλαπαρχίδης και εγώ σε έκανα δημόσιο υπάλληλο.Εγώ σε έφτιαξα μη μιλάς.Φάε λοιπόν τώρα το σκατιάρη,τον κλαπαρχίδη και το μπάζο που έβαλες,φάτους καλά.Με αυτή τη σύνθεση δεν ήταν δυνατό να πάνε καλά.Τα δάνεια τους φούσκωναν,να δούμε τώρα πώς θα επιβιώσουν χωρίς τις εισροές.Παλιοπούστηδες έχουν κάψει τη γενιά μου,νιώθουμε ένα τεράστιο μίσος για αυτούς πνίγουν κάθε αντίθετη φωνή.Τώρα θα φάνε πούτσα χοντρή made in Balkans.

ταρίφας είσαι ? η νταβατζής της ομόνοιας ?  

γιατι το λεκτικό σο ειναι απαίσιο ....

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως φίλε Kman2 δε μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που λες!
Η έχω χάσει επεισόδια ή δε μπορώ να σε καταλάβω με το τρόπο που γράφεις...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πάντως φίλε Kman2 δε μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που λες!
Η έχω χάσει επεισόδια ή δε μπορώ να σε καταλάβω με το τρόπο που γράφεις...

+

και ας προσπαθήσουμε όσο γίνεται να μείνουμε στο θέμα. για βρισίματα - χωσίματα στους γαμημένους έχει και άλλα νήματα καλύτερα για αυτό το σκοπό..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
θα το τιναξεις το λουκουμακι παλι?  :2funny:

Εδώ εσύ τινάζεις ολόκληρη συκιά για να κατεβάσεις σύκα και κουνάς την αχλαδιά.....

Βλάκα αρκετά.
Δεν ασχολούμαι σήμερα άλλο μαζί σου.
Μην μου τρίβεσαι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι λένε στο νέο σήμερα;πέρασες πανελήνιες;είσαι ένας ηλίθιος παπαγάλος,δεν αξίζεις μία.Δεν πέρασες πανελλήνιες,είσαι ένας ηλίθιος χαραμοφάης.Είσαι ένας βλάκας,άχρηστος,μέτριος,τεμπέλης,οκνηρός,πνιγμένος στη μαλακία.Αυτά ακούει ο νέος κάθε μέρα.Μιλάμε για φοβερή οργή.Γιατί ταυτόχρονα βλέπει τις μπάμιες να αναδεικνύονται.Δεν πέρασες πανελλήνιες;Α,είναι γιατί σου κόβει πολύ και δεν μπορείς να αποστηθίσεις.Πέρασες πανελλήνιες;προχωράς με το σπαθί σου.Δηλαδή εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα με εκάστη κοινωνική κατηγορία και αυτά παίρνουν νομική μορφή.Οπότε ο άλλος βλέπει αδιέξοδο.Δηλαδή ό,τι και να κάνει την έχει πουτσίσει γιατί το μέλλον του έχει προαποφασιστεί ανεξαρτήτως του ατόμου του.Για αυτό και η βία είναι η φυσική αντίδραση.Απλά όσο παίρνανε τα δάνεια για πολιτικούς λόγους οι κουράδες εξαγόραζαν τον κόσμο και είχαν άλλοθι να με εμάς πάτε καλά,ενώ τώρα φαίνεται τι γινότανε και ζητάνε οι γάμιολοι να τους βοηθήσουν οι ικανοί που έχουν παραγκωνίσει.Ενα κάρο αρχίδια θα πάρουν.
Το ίδιο γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα.Θα απαλλοτριωθεί η μέση τάξη λόγω ανικανότητας.

Επισκέπτης
Εδώ εσύ τινάζεις ολόκληρη συκιά για να κατεβάσεις σύκα και κουνάς την αχλαδιά.....

Βλάκα αρκετά.
Δεν ασχολούμαι σήμερα άλλο μαζί σου.
Μην μου τρίβεσαι.
εσυ μου τριφτηκες βρε νουμερο! τι σε κανει να πιστευεις οτι ασχολουμαι μαζι σου? αντε φαε τον μπακλαβα σου τωρα να κανεις κωλους! :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι λένε στο νέο σήμερα;πέρασες πανελήνιες;είσαι ένας ηλίθιος παπαγάλος,δεν αξίζεις μία.Δεν πέρασες πανελλήνιες,είσαι ένας ηλίθιος χαραμοφάης.Είσαι ένας βλάκας,άχρηστος,μέτριος,τεμπέλης,οκνηρός,πνιγμένος στη μαλακία.Αυτά ακούει ο νέος κάθε μέρα.Μιλάμε για φοβερή οργή.Γιατί ταυτόχρονα βλέπει τις μπάμιες να αναδεικνύονται.Δεν πέρασες πανελλήνιες;Α,είναι γιατί σου κόβει πολύ και δεν μπορείς να αποστηθίσεις.Πέρασες πανελλήνιες;προχωράς με το σπαθί σου.Δηλαδή εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα με εκάστη κοινωνική κατηγορία και αυτά παίρνουν νομική μορφή.Οπότε ο άλλος βλέπει αδιέξοδο.Δηλαδή ό,τι και να κάνει την έχει πουτσίσει γιατί το μέλλον του έχει προαποφασιστεί ανεξαρτήτως του ατόμου του.Για αυτό και η βία είναι η φυσική αντίδραση.Απλά όσο παίρνανε τα δάνεια για πολιτικούς λόγους οι κουράδες εξαγόραζαν τον κόσμο και είχαν άλλοθι να με εμάς πάτε καλά,ενώ τώρα φαίνεται τι γινότανε και ζητάνε οι γάμιολοι να τους βοηθήσουν οι ικανοί που έχουν παραγκωνίσει.Ενα κάρο αρχίδια θα πάρουν.
Το ίδιο γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα.Θα απαλλοτριωθεί η μέση τάξη λόγω ανικανότητας.

????  απο Δαφνή μεριά ξέφυγε ?

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις...πιστεύω ότι κάτι θέλει να πει ο ποιητής, αλλά η οργή δεν τον αφήνει...και με το δίκιο του, γιατί όλος ο κόσμος πλέον είναι εκνευρισμένος σε οριακά σημεία και κανείς δε μπορεί να προβλέψει τι αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν, οι οποίες πιθανόν να είναι και πολύ βίαιες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατί το μόνο που τους απασχολεί είναι ποιο είναι το σημείο βρασμού,πόσο και με ποια ταχύτητα πρέπει να πέσει το βιοτικό επίπεδο για να αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη.Αυτό εξετάζουν συνεχώς και για αυτό ζητούν συνεχώς πληροφορίες οι ξένοι.Το σημείο πιθανόν έχει τοποθετηθεί στο 50%.Οι Γερμανοί(ο μέσος Γερμανός δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να πληρώσει για να μην πληρώσει ο εμφανιζόμενος που φταίει δηλαδή ο Ελληνας).
Ρωτήστε όποιον δούλεψε στη Γερμανία τη δεκαετία του 2000 τι τράβαγε ο κώλος του για να βγάζει όσα ο Ελληνας που έξυνε τα αρχίδια του στην Ελλάδα.Η ελληνική οικονομία ήταν καθαρά φουσκωμένη και αυτό φάνηκε.Δηλαδή ήταν εντελώς φανερό γιατί δεν είναι δυνατόν ο ένας να γαμιέται στη δουλειά για να βγάζει όσα ο ξυνόμενος ενώ παράγει 3 φορές περισσότερα,αυτό που συνέβαινε είναι οτι ένα τμήμα του προιόντος της εργασίας του διοχετευόταν στον τεμπέλη για πολιτικούς λόγους.Ο Γερμανός το δεχόταν αυτό για τον εγχώριο γερμανό τεμπέλη ως κατακτημένο σοσιαλιστικό δικαίωμα δεν το δεχόταν όμως για το μεσογειακό τεμπέλη όπου τον ανάγκαζαν να πληρώνει με βάση πολιτικές ισορροπίες και βασικά επικαλούμενοι τα δεινά των πολέμων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom