trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βαλτε να δειτε αλτερ
ποσα χρονια οι πουλημένες ηγεσίες δεν κάνουν τιποτα για την αξιοποίηση του πλουτου της πατρίδας....
το πιο αναξιόπιστο ...
Βαλτε να δειτε αλτερ
ποσα χρονια οι πουλημένες ηγεσίες δεν κάνουν τιποτα για την αξιοποίηση του πλουτου της πατρίδας....
το μνημόνιο απλώς δίνει χρόνο στις τράπεζες και στο ευρώ. η Ελλάδα παίρνει τα μέτρα του μνημονίου, που άλλα από αυτά είναι απαραίτητα, άλλα είναι άσχετα και άλλα είναι καταστροφικά. Μέτρα που θα ήταν επίσης απαράιτητα δεν παίρνονται, διότι ... δεν προβλέπονται στο μνημόνιο.
μη μπλέκεις πούτσες με βούρτσες (xcuse my language)
τι σχέση έχει η Pimco με GS ή City?
ή θελεις να πεις ότι έχει πάρει θέση για χρεωκοπία της Ελλάδας?
η συγκεκριμένη δεν παίρνει τέτοιες θέσεις απότι ξέρω.
Βαλτε να δειτε αλτερ
Πες μου πια μετρα που αναγραφονται στο μνημονιο θεωρεις ασχετα??![]()
Βαλτε να δειτε αλτερ
ενταξει συμφωνω...αλλα υπαρχουν παιδια με πολυ καλες σπουδες που εδω το συστημα τα εκανε τραπεζουπαλληλους ή υπαλληλους στον γερμανο και τα μουλτιραμα πχ με 500 600 ευρω....ή δεν ξερω και γω τι αλλο,μεχρι και τυλιχτες σουβλακιων.....αρα ολοι ειναι δυνητικοι μεταναστες πια...ερχεται η νεα μεταναστευση ....και δεν θα ειναι πλεον ανειδικευτοι εργατες για γερμανια.....για λατζα και οικοδομη...θα ειναι επιστημονες....ευτυχως οι ελληνες για μια ακομη φορα θα εξαργυρωσουν ενα πραμα ....την ψωρα αν θες ή την λοξα των γονιων τους για ανωτερες σπουδες και μαθηση .....
λοξα που δεν υπαρχει μην νομιζεις σε πολλες αλλες ''προηγμενες'' χωρες....και αυτο γιατι εκει υπαρχουν δουλειες και βιομηχανια....η ελλαδα εχασε την βιομηχανια,εξαφανισε και τον πρωτογενη τομεα ενεκα ΕΕ,απεμπολησε τον τουρισμο με τις μαλακιες της και τι της εμεινε;ο δημοσιος τομεας του ενας δουλευει και πεντε καθονται,ο φτωχοιδιωτικος τομεας του πεντε δουλευουν ενας αμοιβεται και οι μικρομεσαιες επιχειρησεις που ανοιγοκλεινουν για να παιρνουν την επιδοτηση του ΟΑΕΔ που ελεγε και ο αλλος φιλος διπλα....
αφου ειμααστε καλλιτεχνες ρε τυπε.....οργανοπαιχτες...Χαχαχαχα γελάτε!
Όλες οι χωρες βγάζουν ότι έχουν,
κι εμείς βγά ζουμε το πουλί μας και το παίζουμε εδω και χρόνια![]()
δεν με πιανεις....αλλα τεσπα....πολωνοί τσέχοι βούλγαροι ρουμάνοι λιθουανοί λετονοι εσθονοι σλοβακοι σλοβένοι πιο καλοί και πιο φτηνοί και πιο δουλευταράδες απο τους έλληνες χωρίς να ειναι λαμογια ...
Τυπε, είμαστε η μόνη χωρα που δεν έχει καν ασχοληθει με το να ορίσει ΑΟΖαφου ειμααστε καλλιτεχνες ρε τυπε.....οργανοπαιχτες...![]()
![]()
πολωνοί τσέχοι βούλγαροι ρουμάνοι λιθουανοί λετονοι εσθονοι σλοβακοι σλοβένοι πιο καλοί και πιο φτηνοί και πιο δουλευταράδες απο τους έλληνες χωρίς να ειναι λαμογια ...
Οι έλληνες αγαπητέ μου φίλε, στη πλειοψηφία τους ΔΕΝ είναι λαμόγια.
Αντιθέτως είναι φιλότιμοι και μάλιστα πολύ!
Οι πολιτικοί μας είναι τα καθίκια της υπόθεσης και για αυτούς τη πληρώνει ο απλός κοσμάκης τούτες τις δύσκολες για όλους μας ώρες!
Και μη ξεχνάς ότι την παιδεία που έχουν οι έλληνες, δε την βρίσκεις εύκολα σε όλες αυτές τις φυλές που ανέφερες, χωρίς να έχω βέβαια τίποτε με τους ανθρώπους αυτούς...
Αυυτή η χρεωκοπία είναι θεία δίκη.Είναι απέραντη ηδονή να τους βλέπεις να τσουρουφλίζονται.Τα καθήκια είχαν πάρει τα κεφάλια τους αέρα,είναι απορίας άξιον πώς δεν τους έκαψαν το 2008.Ο κάθε γαμιόλης,ηλίθιος,βληματικός ένιωθε το εγώ του να φουσκώνει και πραγματικά μας είχαν καθήσει στο σβέρκο.Ηθελα να χέσω πάνω τους και να τους πυρπολήσω.Η στιγμή έφτασε.Ευτυχώς είναι τόσο απέραντα βλάκες που δεν έχουν συναίσθηση της καταστροφής που τους περιμένει.Εδώ χρειάζεται η παράλληλη δράση ώστε να βρίσκονται οι γύφτοι συνεχώς προ εκπλήξεων.Γαμήστε τους,καθαρίστε τους.
που μενεις και τα βλεπεις αυτα;οι έλληνες ειναι αμορφωτοι και αγροικοι ...
μην ασχολειστε με τον ηλιθιο...που μενεις και τα βλεπεις αυτα;![]()
Αυυτή η χρεωκοπία είναι θεία δίκη.Είναι απέραντη ηδονή να τους βλέπεις να τσουρουφλίζονται.Τα καθήκια είχαν πάρει τα κεφάλια τους αέρα,είναι απορίας άξιον πώς δεν τους έκαψαν το 2008.Ο κάθε γαμιόλης,ηλίθιος,βληματικός ένιωθε το εγώ του να φουσκώνει και πραγματικά μας είχαν καθήσει στο σβέρκο.Ηθελα να χέσω πάνω τους και να τους πυρπολήσω.Η στιγμή έφτασε.Ευτυχώς είναι τόσο απέραντα βλάκες που δεν έχουν συναίσθηση της καταστροφής που τους περιμένει.Εδώ χρειάζεται η παράλληλη δράση ώστε να βρίσκονται οι γύφτοι συνεχώς προ εκπλήξεων.Γαμήστε τους,καθαρίστε τους.