Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
το μνημόνιο απλώς δίνει χρόνο στις τράπεζες και στο ευρώ. η Ελλάδα παίρνει τα μέτρα του μνημονίου, που άλλα από αυτά είναι απαραίτητα, άλλα είναι άσχετα και άλλα είναι καταστροφικά. Μέτρα που θα ήταν επίσης απαράιτητα δεν παίρνονται, διότι ... δεν προβλέπονται στο μνημόνιο.

μη μπλέκεις πούτσες με βούρτσες (xcuse my language)
τι σχέση έχει η Pimco με GS ή City?
ή θελεις να πεις ότι έχει πάρει θέση για χρεωκοπία της Ελλάδας?
η συγκεκριμένη δεν παίρνει τέτοιες θέσεις απότι ξέρω.

διευκρινιση τοτε :)
η pimco ειναι παγκοσμιος διαχειριστης ομολογων με πελατες GS κλπ
αυτο δεν αναιρει αυτο που προειπα
το καθε λευκο κολαρο λεει οτ θελει μεχρι να ευωδοθουν οι ποθοι του ...
μερσι για την παρεμβαση ..!

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Βαλτε να δειτε αλτερ
ποσα χρονια οι πουλημένες ηγεσίες δεν κάνουν τιποτα για την αξιοποίηση του πλουτου της πατρίδας....

μην επαναπαυομαστε στον ορυκτο πλουτο της χωρας ...
ακομα κι αν υπαρχει ..που το ευχομαι ..για να κανεις ταμειο θα περασει μια δεκαετια ..
μεχρι τοτε τι ?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Χαχαχαχα γελάτε!
Όλες οι χωρες βγάζουν ότι έχουν,
κι εμείς βγάζουμε το πουλί μας και το παίζουμε εδω και χρόνια  :jerking:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει συμφωνω...αλλα υπαρχουν παιδια με πολυ καλες σπουδες που εδω το συστημα τα εκανε τραπεζουπαλληλους ή υπαλληλους στον γερμανο και τα μουλτιραμα πχ με 500 600 ευρω....ή δεν ξερω και γω τι αλλο,μεχρι και τυλιχτες σουβλακιων.....αρα ολοι ειναι δυνητικοι μεταναστες πια...ερχεται η νεα μεταναστευση ....και δεν θα ειναι πλεον ανειδικευτοι εργατες για γερμανια.....για λατζα και οικοδομη...θα ειναι επιστημονες....ευτυχως οι ελληνες για μια ακομη φορα θα εξαργυρωσουν ενα πραμα ....την ψωρα αν θες ή την λοξα των γονιων τους για ανωτερες σπουδες και μαθηση .....

λοξα που δεν υπαρχει μην νομιζεις σε πολλες αλλες ''προηγμενες'' χωρες....και αυτο γιατι εκει υπαρχουν δουλειες και βιομηχανια....η ελλαδα εχασε την βιομηχανια,εξαφανισε και τον πρωτογενη τομεα ενεκα ΕΕ,απεμπολησε τον τουρισμο με τις μαλακιες της και τι της εμεινε;ο δημοσιος τομεας του ενας δουλευει και πεντε καθονται,ο φτωχοιδιωτικος τομεας του πεντε δουλευουν ενας αμοιβεται και οι μικρομεσαιες επιχειρησεις που ανοιγοκλεινουν για να παιρνουν την επιδοτηση του ΟΑΕΔ που ελεγε και ο αλλος φιλος διπλα....

πολωνοί τσέχοι βούλγαροι ρουμάνοι λιθουανοί λετονοι εσθονοι σλοβακοι σλοβένοι πιο καλοί και πιο φτηνοί και πιο δουλευταράδες απο τους έλληνες χωρίς να ειναι λαμογια ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πολωνοί τσέχοι βούλγαροι ρουμάνοι λιθουανοί λετονοι εσθονοι σλοβακοι σλοβένοι πιο καλοί και πιο φτηνοί και πιο δουλευταράδες απο τους έλληνες χωρίς να ειναι λαμογια ...
δεν με πιανεις....αλλα τεσπα....

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οι έλληνες αγαπητέ μου φίλε, στη πλειοψηφία τους ΔΕΝ είναι λαμόγια.
Αντιθέτως είναι φιλότιμοι και μάλιστα πολύ!
Οι πολιτικοί μας είναι τα καθίκια της υπόθεσης και για αυτούς τη πληρώνει ο απλός κοσμάκης τούτες τις δύσκολες για όλους μας ώρες!
Και μη ξεχνάς ότι την παιδεία που έχουν οι έλληνες, δε την βρίσκεις εύκολα σε όλες αυτές τις φυλές που ανέφερες, χωρίς να έχω βέβαια τίποτε με τους ανθρώπους αυτούς...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
αφου ειμααστε καλλιτεχνες ρε τυπε.....οργανοπαιχτες... :2funny: :2funny:
Τυπε, είμαστε η μόνη χωρα που δεν έχει καν ασχοληθει με το να ορίσει ΑΟΖ
τι λέμε τωρα....

Οι μεγαλύτεροι οργανοπαίκτες ειμαστε!!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

δεν ξέρω για αυτούς που λες.

για λιθουανές όμως κααααάτι ξέρω  :grin:
καλές και δουλευταρούδες!!  :fuck2:

Για Τσέχες .... ρώτα τον Λούκ!  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυυτή η χρεωκοπία είναι θεία δίκη.Είναι απέραντη ηδονή να τους βλέπεις να τσουρουφλίζονται.Τα καθήκια είχαν πάρει τα κεφάλια τους αέρα,είναι απορίας άξιον πώς δεν τους έκαψαν το 2008.Ο κάθε γαμιόλης,ηλίθιος,βληματικός ένιωθε το εγώ του να φουσκώνει και πραγματικά μας είχαν καθήσει στο σβέρκο.Ηθελα να χέσω πάνω τους και να τους πυρπολήσω.Η στιγμή έφτασε.Ευτυχώς είναι τόσο απέραντα βλάκες που δεν έχουν συναίσθηση της καταστροφής που τους περιμένει.Εδώ χρειάζεται η παράλληλη δράση ώστε να βρίσκονται οι γύφτοι συνεχώς προ εκπλήξεων.Γαμήστε τους,καθαρίστε τους.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι έλληνες αγαπητέ μου φίλε, στη πλειοψηφία τους ΔΕΝ είναι λαμόγια.
Αντιθέτως είναι φιλότιμοι και μάλιστα πολύ!
Οι πολιτικοί μας είναι τα καθίκια της υπόθεσης και για αυτούς τη πληρώνει ο απλός κοσμάκης τούτες τις δύσκολες για όλους μας ώρες!
Και μη ξεχνάς ότι την παιδεία που έχουν οι έλληνες, δε την βρίσκεις εύκολα σε όλες αυτές τις φυλές που ανέφερες, χωρίς να έχω βέβαια τίποτε με τους ανθρώπους αυτούς...

ολοι οσοι ανέφερα είναι μέλη της ΕΕ με εργασιακό κοστος χαμηλότερο των ελληνων όσο για τα της παιδείας μην εισαι τοσο απόλυτος .... οι έλληνες ειναι αμορφωτοι και αγροικοι ... και απειθαρχοι ενω οι άλλοι το αντιθετο ...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αυυτή η χρεωκοπία είναι θεία δίκη.Είναι απέραντη ηδονή να τους βλέπεις να τσουρουφλίζονται.Τα καθήκια είχαν πάρει τα κεφάλια τους αέρα,είναι απορίας άξιον πώς δεν τους έκαψαν το 2008.Ο κάθε γαμιόλης,ηλίθιος,βληματικός ένιωθε το εγώ του να φουσκώνει και πραγματικά μας είχαν καθήσει στο σβέρκο.Ηθελα να χέσω πάνω τους και να τους πυρπολήσω.Η στιγμή έφτασε.Ευτυχώς είναι τόσο απέραντα βλάκες που δεν έχουν συναίσθηση της καταστροφής που τους περιμένει.Εδώ χρειάζεται η παράλληλη δράση ώστε να βρίσκονται οι γύφτοι συνεχώς προ εκπλήξεων.Γαμήστε τους,καθαρίστε τους.

Ρε φίλε ανατρίχιασα βραδιάτικα!
:grin: :grin: :grin:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

γιατι τοση κακία ? στο κατω κατω έλληνες ειναι οτι και να συμβεί ...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ο Αντονιομαζι ειναι πολίτης του κόσμου
ποτέ δε μένει 2ο βραδυ στην ιδια χώρα
σαν τον ασαντζ ενα πραμα  :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δε νομίζω ότι είναι αγροίκοι ούτε αμόρφωτοι. Ειδικότερα η νέα γενιά, έχει πολύ καλούς τρόπους και τα μυαλά τους δουλεύουν σε πολύ περισσότερες στροφές από ότι τα δικά μας όταν ήμασταν στην ηλικία τους...
Πιστεύω ότι είμαστε παρεξηγημένοι σαν λαός, γιατί λαμβάνουμε υπόψη μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων (τους δημόσιους υπάλληλους για π.χ.) και από εκεί βγάζουμε συμπεράσματα για όλους τους υπόλοιπους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom