Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα αυτη η καραμελα με τα χρηματα τους πισω ειναι πολυ παιδικη....αρχιδια θελουν πισω....κερδοσκοποι ειναι και τους τοκους θελουν και εξασφαλισμενους.....ειπαμε δεν υπαρχει χρημα και ρευστο και αηδιες....το χρημα ειναι εικονικο....απλα υπαρχει καλη πιστη,καλοπληρωτες και κακοπληρωτες,προσδοκιες υψηλες και προσδοκιες χαμηλες.....αερας ειναι τα ομολογα....φουσκες σαν το χρηματιστηριο....δεν ειναι αξια,δεν ειναι πραγματικα λεφτα.....
[/quote

φοβάμαι οτι ξεχνάς το μνημόνιο που έχουμε υπογράψει ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
καλα αυτη η καραμελα με τα χρηματα τους πισω ειναι πολυ παιδικη....αρχιδια θελουν πισω....κερδοσκοποι ειναι και τους τοκους θελουν και εξασφαλισμενους.....ειπαμε δεν υπαρχει χρημα και ρευστο και αηδιες....το χρημα ειναι εικονικο....απλα υπαρχει καλη πιστη,καλοπληρωτες και κακοπληρωτες,προσδοκιες υψηλες και προσδοκιες χαμηλες.....αερας ειναι τα ομολογα....φουσκες σαν το χρηματιστηριο....δεν ειναι αξια,δεν ειναι πραγματικα λεφτα.....

Αχαχαχαχα εσυ φιλε Gl πρεπει να συχναζεις στα Εξαρχεια με τα φιλαρακια μου!!  :2funny: :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ο γιωργάκης φίλε gl το υπέγραψε για όλους μας δυστυχώς.
Και το έκανε με την εντολή που του έδωσε ο ελληνικός λαός πριν 1,5 χρόνο περίπου.
Ας πρόσεχε λοιπόν ο καθένας μας τι ψήφιζε τότε και τι θα ψηφίσει στις 3 απριλίου, αν και πιστεύω ότι πλέον είναι αργά για τη σωτηρία της χώρας μας. Οι υπογραφές του πρωθυπουργού και των υπουργών του με ο ΔΝΤ, μας έχουν δέσει χειροπόδαρα για πολλά πολλά χρόνια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υπέγραψε η ελληνικη κυβερνηση που σε εκπροσωπεί χωρίς να σε ρωτησει ....
καλα μαζι τα φαγαμε με την ελληνικη κυβερνηση; :idiot:

παγκαλος εντελως εισαι;η ελληνικη κυβερνηση ας πληρωσει..... :grin: :grin:

μην κιοτευεις ρε....τι θα σου κανουν;θα σου παρουν το σπιτι;θα σου παρουν το αμαξι;ωραια....εγω με τις σπουδες που εχω εξωτερικο βγαζω 5000 τον μηνα....κανω μια βαλιτσα και εφυγα για αυστραλια.....το εγω μου και την αξια μου δεν μπορουν να μου την παρουν ουτε τις γνωσεις μου....και που καθομαι ηδη μετανιωνω.....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

μην κιοτευεις ρε....τι θα σου κανουν;θα σου παρουν το σπιτι;θα σου παρουν το αμαξι;ωραια....εγω με τις σπουδες που εχω εξωτερικο βγαζω 5000 τον μηνα....κανω μια βαλιτσα και εφυγα για αυστραλια.....το εγω μου και την αξια μου δεν μπορουν να μου την παρουν ουτε τις γνωσεις μου....και που καθομαι ηδη μετανιωνω.....

καλο ταξιδι  και να μας γραφεις ...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ gl είσαι η μειοψηφία των ελλήνων πολιτών!
Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί με τα δικά σου προσόντα, οι οποίοι μια ωραία ημέρα θα τα μαζέψουν από εδώ και θα πάνε να ζήσουν αξιοπρεπώς σε άλλη χώρα, βρίσκοντας εύκολα δουλειά και μάλιστα καλοπληρωμένη;
Οι περισσότεροι από αυτούς που θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν, θα είναι σε συνθήκες χειρότερες από αυτούς που μετανάστευσαν από τη χώρα μας τη δεκαετία του '60.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλα βρε Τυπε, πρωτη φορα νομιζεις οτι τα λενε αυτα οι χρηματαγορες?? Ισως να μην τα ελεγαν δημοσια, αλλα τα ξεραμε απο την αρχη. Η χρεωκοπια (κουρεμα) της Ελλαδας αναποφευκτη, και θεμα χρονου. Μαθηματικα αναποφευκτη!!

Το μνημονιο απλως δινει χρονο στην Ελλαδα να προσαμοστει οικονομικα και να παρει ορισμενα απαραιτητα μετρα! Θαυματα δεν γινονται  ;)

το μνημόνιο απλώς δίνει χρόνο στις τράπεζες και στο ευρώ. η Ελλάδα παίρνει τα μέτρα του μνημονίου, που άλλα από αυτά είναι απαραίτητα, άλλα είναι άσχετα και άλλα είναι καταστροφικά. Μέτρα που θα ήταν επίσης απαράιτητα δεν παίρνονται, διότι ... δεν προβλέπονται στο μνημόνιο.

καλησπερα,
καθε ενας απο αυτους τους κυριους της (pimco,city,goldman,nomura ... κλπ) λεει τα δικα του αναλογα με την επενδυτικη θεση που εχει λαβει
που πολλες φορες ειναι αντιθετη απο επενδυτικες θεσεις μεσα στην ιδια επενδυτικη εταιρια (τα λεγομενα σινικα τειχη)
το ζητουμενο ειναι τι κανουμε εμεις ως χωρα ωστε να διαψευσουμε τις προφητειες του καθε  λευκου κολαρου ...

μη μπλέκεις πούτσες με βούρτσες (xcuse my language)
τι σχέση έχει η Pimco με GS ή City?
ή θελεις να πεις ότι έχει πάρει θέση για χρεωκοπία της Ελλάδας?
η συγκεκριμένη δεν παίρνει τέτοιες θέσεις απότι ξέρω.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Βαλτε να δειτε αλτερ
ποσα χρονια οι πουλημένες ηγεσίες δεν κάνουν τιποτα για την αξιοποίηση του πλουτου της πατρίδας....

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
αν ριξει μια ματια κανεις στις επιδοσεις της γερμανικης οικονομιας την δεκαετια που μας περασε θα δει οτι
το εμπορικο πλεονασμα το οποιο εσημειωσε οφειλεται κατα 60 % στους εταιρους της στην ευρωζωνη
στους οποιους περιλαμβανεται και ο προβληματικος δημοσιο-οικονομικα νοτος

σιγα σιγα ακουγονται φωνες μεσα στη γερμανια που περα απο την σκληρη κριτικη που ασκουν στην κυρα-αγκελα (βλεπε σμιτ κα)
παιρνουν σαφη θεση υπερ τις στηριξης των οικονομιων του νοτου ακομα και με τονωση της ζητησης

οχι οτι μας αγαπουν ... απλα ο ρεαλισμος τους βοηθα να καταλαβουν πως ειναι προτιμοτερη μια ενωμενη αγορα 300+ εκατ παρα η στενη
αγορα των 100 και κατι εκατ της γερμανιας

απο την αλλη σε προσφατη δημοσκοπηση περιπου οι μισοι γερμανοι θελουν επιστροφη στο μαρκο ... την καψουρα τους
ε αυτους προσπαθει να χαιδεψει η κυρα-αγκελα γιατι εχει και εκλογες φετος ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
το μνημόνιο απλώς δίνει χρόνο στις τράπεζες και στο ευρώ. η Ελλάδα παίρνει τα μέτρα του μνημονίου, που άλλα από αυτά είναι απαραίτητα, άλλα είναι άσχετα και άλλα είναι καταστροφικά. Μέτρα που θα ήταν επίσης απαράιτητα δεν παίρνονται, διότι ... δεν προβλέπονται στο μνημόνιο.

Πες μου πια μετρα που αναγραφονται στο μνημονιο θεωρεις ασχετα??  :think:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο γιωργάκης φίλε gl το υπέγραψε για όλους μας δυστυχώς.
Και το έκανε με την εντολή που του έδωσε ο ελληνικός λαός πριν 1,5 χρόνο περίπου.
Ας πρόσεχε λοιπόν ο καθένας μας τι ψήφιζε τότε και τι θα ψηφίσει στις 3 απριλίου, αν και πιστεύω ότι πλέον είναι αργά για τη σωτηρία της χώρας μας. Οι υπογραφές του πρωθυπουργού και των υπουργών του με ο ΔΝΤ, μας έχουν δέσει χειροπόδαρα για πολλά πολλά χρόνια...

ακριβολογείς ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εσύ gl είσαι η μειοψηφία των ελλήνων πολιτών!
Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί με τα δικά σου προσόντα, οι οποίοι μια ωραία ημέρα θα τα μαζέψουν από εδώ και θα πάνε να ζήσουν αξιοπρεπώς σε άλλη χώρα, βρίσκοντας εύκολα δουλειά και μάλιστα καλοπληρωμένη;
Οι περισσότεροι από αυτούς που θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν, θα είναι σε συνθήκες χειρότερες από αυτούς που μετανάστευσαν από τη χώρα μας τη δεκαετία του '60.
ενταξει συμφωνω...αλλα υπαρχουν παιδια με πολυ καλες σπουδες που εδω το συστημα τα εκανε τραπεζουπαλληλους ή υπαλληλους στον γερμανο και τα μουλτιραμα πχ με 500 600 ευρω....ή δεν ξερω και γω τι αλλο,μεχρι και τυλιχτες σουβλακιων.....αρα ολοι ειναι δυνητικοι μεταναστες πια...ερχεται η νεα μεταναστευση ....και δεν θα ειναι πλεον ανειδικευτοι εργατες για γερμανια.....για λατζα και οικοδομη...θα ειναι επιστημονες....ευτυχως οι ελληνες για μια ακομη φορα θα εξαργυρωσουν ενα πραμα ....την ψωρα αν θες ή την λοξα των γονιων τους για ανωτερες σπουδες και μαθηση .....

λοξα που δεν υπαρχει μην νομιζεις σε πολλες αλλες ''προηγμενες'' χωρες....και αυτο γιατι εκει υπαρχουν δουλειες και βιομηχανια....η ελλαδα εχασε την βιομηχανια,εξαφανισε και τον πρωτογενη τομεα ενεκα ΕΕ,απεμπολησε τον τουρισμο με τις μαλακιες της και τι της εμεινε;ο δημοσιος τομεας του ενας δουλευει και πεντε καθονται,ο φτωχοιδιωτικος τομεας του πεντε δουλευουν ενας αμοιβεται και οι μικρομεσαιες επιχειρησεις που ανοιγοκλεινουν για να παιρνουν την επιδοτηση του ΟΑΕΔ που ελεγε και ο αλλος φιλος διπλα....

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727

αν δεν σε ενδιαφερει καθολου ... τοτε ωρα καλη στην πρυμνη σου και αερα στα πανια σου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom