Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μου φαίνεται κάτι πάει να γίνει, διαβάστε το άρθρο.  :thumbsup:
[size=20pt]Τώρα είναι η ώρα µε ψυχραιµία και χωρίς πατριωτικές κορόνες να τεθεί µε τον πιο επίσηµο τρόπο το θέµα των πολεµικών αποζηµιώσεων, που ξεπερνούν το 70% του συνολικού χρέους µας.Ακόµη και αν χαθεί η παρτίδα, τουλάχιστον να σταµατήσει το µαρτύριο της σταγόνας και να µάθουµε όσο πιο σύντοµα γίνεται τι σχεδιάζει η Γερµανία για το µέλλον της χώρας µας.Τότε θα µπορούµε νηφάλια και ξεκάθαρα να αποφασίσουµε µόνοι µας αν επιθυµούµε να πορευτούµε µαζί της στο µέλλον.[/size]
αυτα τα χα πει και γω-θα βρω το ποστ-αλλα δεν ειδα απαντηση....αμα τα γραψει κανας μαλακας σε καμια φυλλαδα τοτε τα βρισκετε σπουδαια :sunglasses:

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
τελικα δε γυρισαμε στη δραχμη οπως ελεγε ο ματζεστικ ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Με θέλετε , ή όχι ??????? :think:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
αυτα τα χα πει και γω-θα βρω το ποστ-αλλα δεν ειδα απαντηση....αμα τα γραψει κανας μαλακας σε καμια φυλλαδα τοτε τα βρισκετε σπουδαια :sunglasses:

δεν το είχα δει. και το θέμα δεν το ξέρω.

δεν ξέρω ούτε αν έχει βάση, ούτε αν μπορεί να γίνει κάτι.

το σκεπτικό όμως επιτέλους να παίξουμε και λίγο hardball (με την έννοια της διαπραγμάτευσης - Playing hardball is a negotiation term used to describe an attitude of intransigence) με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
το θεμα ειναι εσυ μας θελεις; :P

Έτσι είναι, η πείνα αυτά φέρνει.
Τώρα, βέβαια, θέλει η πουτάνα να κρυφτεί καί ή χαρά δεν την αφήνει.......
Ο λαός είναι διεφθαρμένος.
Ας αρχίσει η παρτούζα.
Τα ύπόλοιπα είναι πικάντικα ψέμματα χα χα χα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν το είχα δει. και το θέμα δεν το ξέρω.

δεν ξέρω ούτε αν έχει βάση, ούτε αν μπορεί να γίνει κάτι.

το σκεπτικό όμως επιτέλους να παίξουμε και λίγο hardball (με την έννοια της διαπραγμάτευσης - Playing hardball is a negotiation term used to describe an attitude of intransigence) με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
ειμαστε η μονη αν θυμαμαι χωρα που δεν εχει παρει αποζημιωσεις συν το κατοχικο δανειο που συνηφθη.....
μικρο το κακο...

καρτα αλλαγης δεν εχει τ ακινητο π αγορασες;  :2funny: :2funny:
δεν πειραζει ρε....ηταν κελεπουρι....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και απ τον majestic να...γλυτωσεις, σε περιμενει ο Mr. Doom Tipos με τις (νεες) πλακες του Μωυση Στρος-Καν  :grin: :grin:
κοιτα για τον τυπο δεν απορω...καλα κανει το παιδι και στηριζει το κομμα του......ειναι νεος και φερελπις οικονομικος επιστημων και καλος στο αντικειμενο του...εγω δεν ειμαι κανας οικονομολογος,αλλη η επιστημη μου....

απο τα βαθη της μεγαλης καρδιας μου του ευχομαι τον μαρτη οπως λεν οι οιωνοι να χουμε εκλογες,να βγει ο αντωνακης και να εγκαταλειψει το μνημονιο ...να κηρυξει αμεσα σταση πληρωμων ,χρεοκοπια και οταν πας με την καρτα στο ΑΤΜ να μην σε αφηνει να κανεις αναληψη ουτε για τα ψωνια του σαββατοκυριακου.....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ο αντωνακης και να εγκαταλειψει το μνημονιο ...να κηρυξει αμεσα σταση πληρωμων ,χρεοκοπια και οταν πας με την καρτα στο ΑΤΜ να μην σε αφηνει να κανεις αναληψη ουτε για τα ψωνια του σαββατοκυριακου.....

1. ο Αντωνακης ειναι αστεια προσωπικοτητα

2. ΚΑΝΕΙΣ δεν προκειται να κηρυξει σταση πληρωμων  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ο Βέλγος μνημονιακός κάνει παρέα με υψηλά ιστάμενο ελληνικό στέλεχος-υπερσαπιστή της ελληνικής πραγματικότητας και τρόπου ζωής.
το υψηλά ιστάμενο ελληνικό στέλεχος-υπερσαπιστής της ελληνικής πραγματικότητας και τρόπου ζωής, είναι μέλος στο bourdela dot com και αναλαμβάνει με πρώτη ευκαιρία να ενημερώσει την κοινότητα (τους λόγους τους ξέρει το ίδιο -το υψηλά ιστάμενο ελληνικό στέλεχος-).
τυχαίο ;;;
Έλα ντε!

Ποτέ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχουν οι κεντροευρωπαίοι και οι βορειοευρωπαίοι με τα ελληνικά ξενυχτάδικα.
Η άποψη ότι "αφού διασκεδάζουν έχουν λεφτά" είναι εντελώς απλοϊκή και λαϊκίστικη.
Δεν διατυπώνουν αυτή την άποψη, τουλάχιστον σε συζητήσεις μαζί μου και στο βαθμό που γνωρίζω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ο Βέλγος μνημονιακός κάνει παρέα με υψηλά ιστάμενο ελληνικό στέλεχος-υπερσαπιστή της ελληνικής πραγματικότητας και τρόπου ζωής.
το υψηλά ιστάμενο ελληνικό στέλεχος-υπερσαπιστής της ελληνικής πραγματικότητας και τρόπου ζωής, είναι μέλος στο bourdela dot com και αναλαμβάνει με πρώτη ευκαιρία να ενημερώσει την κοινότητα (τους λόγους τους ξέρει το ίδιο -το υψηλά ιστάμενο ελληνικό στέλεχος-).

τυχαίο ;;;

Τι Βέλγοι μνημονιακοί και παπαριές καμαρωτές.

Εδώ με τον Πουρ πήγαμε τον Ζαν Κλωντ στο Λίντο τον Μάϊο για να πειστεί να αγοράσει Ελληνικά ομόλογα το μαγαζάκι του και με τον Ζίρροου τον Ντομινίκ στο Στουρνάρη 29 για να επιμηκύνει τα δάνεια.

Άκου Βέλγος μνημονιακός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom