Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ενα ακομα θαυμα του Γιαχβε: O πρωθυπουργος της Ιρλανδιας λεγεται Cowen, δηλαδη Κοεν. Τρεις χρεοκοπημενες χωρες, τρεις εβραιοι "πρωθυπουργοι". Ισλανδια, Ελλαδα Ιρλανδια, Χααρντε, Τζεφρυ (και Αβουρης), Κοεν.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
Kαι αυτον τον λενε Κοεν αλλα και βεδουινος να ηταν στα @@ μου

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Λοιπόν, εχθές έχω πάει βόλτα με Βέλγους φίλους μνημονιακούς.

Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 και κάτι το πρωί, όλα γεμάτα έξω.

Δεν τους πείθω με τίποτα ότι ο κόσμος πεινάει.

Και για να σας προλάβω, δεν βόσκαμε στο Κολωνάκι.
Moνο στο γκαζι γινεται αυτο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπόν, εχθές έχω πάει βόλτα με Βέλγους φίλους μνημονιακούς.

Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 και κάτι το πρωί, όλα γεμάτα έξω.

Δεν τους πείθω με τίποτα ότι ο κόσμος πεινάει.

Και για να σας προλάβω, δεν βόσκαμε στο Κολωνάκι.
τις τελευταιες μερες  παω πριν την δουλεια στο Σκλαβενιτη στον Πειραια για ψωνια, συγκεκριμενα στην Χατζηκυριακου
καθε μερα βλεπω 4-5 ατομα, διαφορετικα καθε μερα να ψαχνουν στα σκουπιδια του σουπερ μαρκετ και να διαλεγουν φαγωσιμα
δεν τους πας τους Βελγους απο εκει καμια μερα;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
έχεις έρθει καθόλου Πανόρμου μεριά?
Αυτο που βλεπω οταν βγαινω εξω ειναι αρκετος κοσμος, δεν λεω, αλλα οσον αφορα την καταναλωση ειναι περιορισμενη. Ειδικα στα μπαρ με ενα ποτο βγαινει ολη η νυχτα. Θα ξαναρθουν οι ενδοξες μερες που μπαιναμε στα μαγαζια με κρυμμενα μπουκαλια (τα φλασκια δεν χωρανε αρκετο).

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
οχι δεν εχω ερθει φιλε tramountana απο εκει,αλλα επειδη με τον yorgo εχουμε και ιδια γουστα(μας αρεσουν οι ψιλες)τον κοβω για εκει.Θα δουμε τι θα πει και ο ιδιος αν θελει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτο που βλεπω οταν βγαινω εξω ειναι αρκετος κοσμος, δεν λεω, αλλα οσον αφορα την καταναλωση ειναι περιορισμενη. Ειδικα στα μπαρ με ενα ποτο βγαινει ολη η νυχτα. Θα ξαναρθουν οι ενδοξες μερες που μπαιναμε στα μαγαζια με κρυμμενα μπουκαλια (τα φλασκια δεν χωρανε αρκετο).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ έχω κρατήσει δύο μπουκάλια πλακέ μισά.. από TAROM στο αεροπλανο τα είχα αγοράσει πριν και γω δεν ξέρω πόσα χρόνια...

καμμιά φορά αμα πάω σε καμμιά μεγάλη πίστα γεμίζω ένα και το έχω μαζί μου... γιατί το μπουκάλι το κρασί δεν φτάνει και το θεωρώ μαλακία να τους πληρώσω 100-150 το μπουκάλι το ουίσκι (που δεν μπορώ να το πιώ και όλομόνος μου διότι η κυρά δεν πολυπίνει)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οχι δεν εχω ερθει φιλε tramountana απο εκει,αλλα επειδη με τον yorgo εχουμε και ιδια γουστα(μας αρεσουν οι ψιλες)τον κοβω για εκει.Θα δουμε τι θα πει και ο ιδιος αν θελει

αντε και ρίχτε κανένα μήνυμα να εκδράμω και γω προς τα ποτάδικα... να πιούμε ένα ουισκάκι (μεταξύ μας δεν ξέρω κανέναν πότη να λέει πάω για τα ποτά μου.. όλοι λέμε πάμε για ένα ποτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καμμιά φορά αμα πάω σε καμμιά μεγάλη πίστα γεμίζω ένα και το έχω μαζί μου... γιατί το μπουκάλι το κρασί δεν φτάνει και το θεωρώ μαλακία να τους πληρώσω 100-150 το μπουκάλι το ουίσκι (που δεν μπορώ να το πιώ και όλομόνος μου διότι η κυρά δεν πολυπίνει)...
:2funny: Σωστος...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Κανείς δεν έχει στόχο να χάσει άλλά να κερδίσει άρα όλοι είμαστε κερδοσκόποι.
Όσον άφορά τα σενάρια συνωμοσίας δέν φταίει ο ξένος αλλά έμείς οί Έλληνες  
που σκεπτόμενοι καί πράττοντας άπληστα ύπερκαταναλώναμε πολλαπλάσια τών δυνατοτήτων μας.

Σωστά αγαπητή αλλά μέχρις ενός σημείου.

Το θέμα της υπερκατανάλωσης, υπερδανεισμού κλπ δεν είναι τόσο απλό όσο θέλουν να μας κανουν να πιστέψουμε.. (Με σκοπό βέβαια να επιβάλλουν συλλογική ενοχή, να σωπάσουμε και να φάμε τη χασούρα).

Αν ήταν έτσι τότε φταίνε και οι Αμερικάνοι και οι Ιρλανδοί και οι Ισλανδοί και οι Βέλγοι και οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι.... δεν έχει τελειωμό αυτό το "φταίμε".

ΙΜΗΟ η ρίζα του προβλήματος είναι στις στρεβλώσεις και στις παρενέργειες της εφαρμογής στη πράξη του μοντέλου της "ελεύθερης αγοράς". Ειδικότερα στην Ελλάδα όπου εφαρμόστηκε και σαν "ανάπτυξη βασισμένη στην εσωτερική κατανάλωση"

Το μοντέλο λειτούργησε άψογα ... μέχρις ενός σημείου. Έχουμε δάνεια για όλους! πάρε κόσμε! ο κόσμος μέσα στην γενική ευφορία και "ανάπτυξη" θεωρεί λογικό ότι μετά από μερικά χρόνια θα βγάζει περισσότερα και θα αποπληρώσει εύκολα τα δάνεια, άρα παίρνει και άλλη μια κάρτα ή παίρνει επιτέλους ένα σπιτάκι κοκ...κοκ ...και δεύτερο σπιτάκι για "επένδυση" ...κοκ κοκ ... και φυσικά .... είχαμε "μια χαρά" ανάπτυξη!!  :dancing: :dancing:
Μη μου πεις ότι δεν θυμάσαι τους πανηγυρισμούς όλων των κυβερνήσεων!  :headbang:

Μέχρι τη στιγμη που το σύστημα μαζεύει τόσο πολύ αέρα που δεν μπορεί άλλο και .... σκάει!

Πριν 20 χρόνια γιατί δεν "υπερκατανάλωνες"?

Η απλή απάντηση είναι: Διότι δεν μπορούσες!

Αν μπορούσες?  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Moνο στο γκαζι γινεται αυτο
Σε ένα άξονα από Κηφισιά μέχρι Πειραιά, τίγκα όλα.

Και οι σαμπάνιες με το μίνι καπνογόνο να είναι στο πέρα δώθε λες και ήταν ρεβεγιόν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε ένα άξονα από Κηφισιά μέχρι Πειραιά, τίγκα όλα.

Και οι σαμπάνιες με το μίνι καπνογόνο να είναι στο πέρα δώθε λες και ήταν ρεβεγιόν.

εγω ειχα την αντιθετη πορεια ακριβως.

υ.γ. τι της εκανες της τζουλιας ρε και πιστολιασε το μαγαζι?  :tickedoff:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κοίτα, βολοδέρνω τις τελευταίες μέρες, έχω πάρει μία αναρρωτική και κυκλοφορώ πολύ.

Που λες, Δευτέρα, Τρίτη πεσμένα τα πράγματα παντού, πολλά είναι κλειστά άλλωστε.

Τετάρτη ανεβαίνει το πράγμα.

Από Πέμπτη γίνεται όμως χαμός και μέχρι το πρωί. Και όχι μόνο στο villa, guezel και eleven.

Π και Σ δεν ξέρω, δεν βγαίνω.

Στο W εχθές και μέχρι τις 3 και κάτι, ανοίγανε οι σαμπάνιες υπό τον ήχο R'n'B (μέρος και μουσική δεν θα έλεγες upper scale) λες και πήραμε το Euro ξανά.

Το dream city επίσης μέρος όχι top of the range, είχε κόσμο μέχρι τις 5 και επίσης το νέκταρ έρεε ποτάμι.

Εντάξει, δεν θα σου πω ότι το dybbuk ήταν πίτα μέχρι τις 7 το πρωί, γιατί θα μου πεις ότι ήταν Κολωνάκι.

Και δεν έχω πάει τους Βέλγους ακόμη βόλτα στα γαβγίσματα γιατί φοβάμαι τι θα ζητήσουν στο μνημόνιο 4.

Δεν είναι εικόνα αυτή χώρας σε κρίση και μάλιστα μεσοβδόμαδα.

Σε ότι αφορά μουνιά, ελληνικά αλόγατα μάλιστα, eleven και dybbuk, σε δείγμα 2 εβδομάδων, με διαφορά τα καλύτερα μουνιά overall με όρεξη μάλιστα για games.

Ανατολικά dogs παντός καιρού στο W και DC. Στα υπόλοιπα μέρη, μετριότητες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εγω ειχα την αντιθετη πορεια ακριβως.

υ.γ. τι της εκανες της τζουλιας ρε και πιστολιασε το μαγαζι?  :tickedoff:

Τους είπα, ότι με προσωπικό πάνω από 25 άτομα (χορεύτριες, σερβοτόροι, κλπ), συνολικό πρόγραμμα 90 λεπτά (Τζούλια και open up artists), την υπόλοιπη ώρα DJ να παίζει playlists από winamp δεν θα δουν ποτέ πάνω από 100 πελάτες με τίποτα οπότε δεν βγάζουν χριστούγεννα.

Φαίνεται το κατάλαβαν.

:cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοίτα, βολοδέρνω τις τελευταίες μέρες, έχω πάρει μία αναρρωτική και κυκλοφορώ πολύ.

Που λες, Δευτέρα, Τρίτη πεσμένα τα πράγματα παντού, πολλά είναι κλειστά άλλωστε.

Τετάρτη ανεβαίνει το πράγμα.

Από Πέμπτη γίνεται όμως χαμός και μέχρι το πρωί. Και όχι μόνο στο villa, guezel και eleven.

Π και Σ δεν ξέρω, δεν βγαίνω.

Στο W εχθές και μέχρι τις 3 και κάτι, ανοίγανε οι σαμπάνιες υπό τον ήχο R'n'B (μέρος και μουσική δεν θα έλεγες upper scale) λες και πήραμε το Euro ξανά.

Το dream city επίσης μέρος όχι top of the range, είχε κόσμο μέχρι τις 5 και επίσης το νέκταρ έρεε ποτάμι.

Εντάξει, δεν θα σου πω ότι το dybbuk ήταν πίτα μέχρι τις 7 το πρωί, γιατί θα μου πεις ότι ήταν Κολωνάκι.

Και δεν έχω πάει τους Βέλγους ακόμη βόλτα στα γαβγίσματα γιατί φοβάμαι τι θα ζητήσουν στο μνημόνιο 4.

Δεν είναι εικόνα αυτή χώρας σε κρίση και μάλιστα μεσοβδόμαδα.

Σε ότι αφορά μουνιά, ελληνικά αλόγατα μάλιστα, eleven και dybbuk, σε δείγμα 2 εβδομάδων, με διαφορά τα καλύτερα μουνιά overall με όρεξη μάλιστα για games.

Ανατολικά dogs παντός καιρού στο W και DC. Στα υπόλοιπα μέρη, μετριότητες.

μη κοιτας το μπουγιο. το ταμειο στο τελος δε χρειαζεται ουτε κομπιουτερακι στο μετρημα.  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τους είπα, ότι με προσωπικό πάνω από 25 άτομα (χορεύτριες, σερβοτόροι, κλπ), συνολικό πρόγραμμα 90 λεπτά (Τζούλια και open up artists), την υπόλοιπη ώρα DJ να παίζει playlists από winamp δεν θα δουν ποτέ πάνω από 100 πελάτες με τίποτα οπότε δεν βγάζουν χριστούγεννα.

Φαίνεται το κατάλαβαν.

:cheesy:

δε ξερω τι καταλαβαν αλλα η τζουλια ξυπνησε μια μερα και δε πηγε ποτε  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μη κοιτας το μπουγιο. το ταμειο στο τελος δε χρειαζεται ουτε κομπιουτερακι στο μετρημα.  ;)
Δεν ασχολούμαι με λογιστικά, βλέπω τις σαμπάνιες με το βεγγαλικό που κάνουν βόλτα και καταλαβαίνεις τι παίζει.

PS: Τι μαλακία είναι να πρέπει να βλέπει όλο το μαγαζί ότι κάποιος πήρε σαμπάνια? Όχι τίποτα άλλο, μου λέει ο Βέλγος σε κάποια φάση ότι έχει μετρήσει 12 σε μισή ώρα μέσα και δεν είχα τι να απαντήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom