- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Γενικά αυτά δείχνουν ότι η Ελληνική εκπαίδευση είναι για τον πούτσο και δεν υπάρχει καμμία ελπίδα.
Ποιος την έκανε έτσι ?
Γενικά αυτά δείχνουν ότι η Ελληνική εκπαίδευση είναι για τον πούτσο και δεν υπάρχει καμμία ελπίδα.
όλα σωστά εκτός από δύο παραμέτρους:να κόψετε την κλάψα, τον οδυρμό και το γοερό κλάμα και ν αρχίσετε να δουλεύετε.
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
να ψάχνετε λύσεις με τις δικές σας δυνάμεις και όχι με τον Τρισέ, την ΕΕ το ΔΝΤ το ΚΠΛ, το ΦΣΨ και το ΠΠΤ.
εν πάση περιπτώσει να ζήσετε όπως κατάφεραν να ζήσουν προηγούμενες γενεές με πολύ περισσότερα δεινά από τη δική μας.
γενικά βλέπω στην ελλάδα μια αντιμετώπιση σαν να ρθε το τέλος του κόσμου.
τι λέτε ρε χαλβάδες; άλλοι περάσαν κατοχή, χούντες, πείνα, κυνηγητό, εξορίες, εμφυλίους.....
στην τελική κατέληξα έκαμα λάθος ....
όχι γαμώ τη ράτσα μου.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ.
αγαπητέ είναι τραγικό να έχει φτάσει (για οιουσδήποτε λόγους) η χώρα σε αυτό το σημείο και αυτοί αντί να συσπειρωθούν κοινωνικά να πολώνονται ακόμα περισσότερο.Ο Δημόσιος Τομέας έχει γιγαντωθεί για να διαφθείρει! Οι δαιδαλώδεις μηχανισμοί λειτουργίας του έχουν σαν μοναδικό σκοπό το να μην έχει κανείς τελικά την ευθύνη ή, στη "στραβή", να μη μπορείς να βρεις ποιός είχε την ευθύνη!
Αυτό ας το καταλάβουμε. Και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι οι τελευταίοι που φταίνε!! πιόνια ήταν και είναι.
Όταν (επί Σημίτη νομίζω αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) σε κάποια κρίση ή υποψία σκανδάλου άκουσα από επίσημα χείλη το αμίμητο "η ευθύνη είναι συλλογική" έξυσα το κεφάλι μου....
ΌΧΙ ρε πούστη μου, η ευθύνη δεν είναι συλλογική! Αυτό το λες μόνο όταν δεν θέλεις να βρεις ποιανού είναι!
Και εδώ ΚΑΛΆ κάνει ο Πάγκαλος και τους βγάζει στη σέντρα, ΑΤΟΜΙΚΑ τους υπουργούς!
ΥΓ. Τα παραπάνω ισχύουν και για τη ΝΔούλα (Και να μη χαίρονται οι Νδίτες).
Ο Δημόσιος Τομέας έχει γιγαντωθεί για να διαφθείρει! Οι δαιδαλώδεις μηχανισμοί λειτουργίας του έχουν σαν μοναδικό σκοπό το να μην έχει κανείς τελικά την ευθύνη ή, στη "στραβή", να μη μπορείς να βρεις ποιός είχε την ευθύνη!
Αυτό ας το καταλάβουμε. Και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι οι τελευταίοι που φταίνε!! πιόνια ήταν και είναι.
Όταν (επί Σημίτη νομίζω αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) σε κάποια κρίση ή υποψία σκανδάλου άκουσα από επίσημα χείλη το αμίμητο "η ευθύνη είναι συλλογική" έξυσα το κεφάλι μου....
ΌΧΙ ρε πούστη μου, η ευθύνη δεν είναι συλλογική! Αυτό το λες μόνο όταν δεν θέλεις να βρεις ποιανού είναι!
Και εδώ ΚΑΛΆ κάνει ο Πάγκαλος και τους βγάζει στη σέντρα, ΑΤΟΜΙΚΑ τους υπουργούς!
ΥΓ. Τα παραπάνω ισχύουν και για τη ΝΔούλα (Και να μη χαίρονται οι Νδίτες).
εσύ θά μπορούσες από τά σαλόνια νά πάς στά αλόνια..να κόψετε την κλάψα, τον οδυρμό και το γοερό κλάμα και ν αρχίσετε να δουλεύετε.
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
να ψάχνετε λύσεις με τις δικές σας δυνάμεις και όχι με τον Τρισέ, την ΕΕ το ΔΝΤ το ΚΠΛ, το ΦΣΨ και το ΠΠΤ.
εν πάση περιπτώσει να ζήσετε όπως κατάφεραν να ζήσουν προηγούμενες γενεές με πολύ περισσότερα δεινά από τη δική μας.
γενικά βλέπω στην ελλάδα μια αντιμετώπιση σαν να ρθε το τέλος του κόσμου.
τι λέτε ρε χαλβάδες; άλλοι περάσαν κατοχή, χούντες, πείνα, κυνηγητό, εξορίες, εμφυλίους.....
στην τελική κατέληξα έκαμα λάθος ....
όχι γαμώ τη ράτσα μου.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ.
προσωπικά θα ήθελα δήλωση χρεοκοπίας με ταυτόχρονη εγγραφή του ΔΝΤ και της ΕΕ στα νεοελληνικά παπάρια μας.Και για να τελειώνω, πριν πάω για φαγητό:
Η ιστορία γράφεται και δεν ξεγίνεται, όλοι μας ξέρουμε το τι έγινε τους τελευταίους 6 μήνες.
Δεχόμαστε ότι το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε σκατά, πολύ χειρότερα απότι τα περίμενε. Ας δεχτούμε επίσης ότι βρέθηκε μπροστά σε "επίθεση κερδοσκόπων", που όμοιά της δεν είχε αντιμετωπίσει καμιά κυβέρνηση, πουθενά στο κόσμο.
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Με βάση τα παραπάνω, η ουσιαστική δήλωση χρεωκοπίας και η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ήταν μονόδρομος?
εδώ σας θέλω μάγκες μου .... ;)
βρε μαλάκα....
η προηγούμενη κυβέρνηση είναι ακριβώς αυτό...προηγούμενη, ΚΡΙΘΗΚΕ
τις αμέσως επόμενες προτάσεις τις διάβασες ή διαβάζεις μόνο την πρώτη πρόταση κάθε άρθρου;;;;
τι παραλήρημα είναι αυτό;;;
πότε στο διάολο θα καταλάβετε όλοι οι κομματικοποιημένοι πως είστε όλοι σκουλήκια ολκής και το μόνο που σας αξίζει είναι να σας πατήσουμε όλοι μας;;
εσύ θά μπορούσες από τά σαλόνια νά πάς στά αλόνια..
μπορείς νά συμβιβαστείς???
εκεί πού κάθεσε μέ τίς ώρες στόν υπολογιστή νά πάς νά κόψεις τό μεροκάματο τού πακιστανού καί νά μαζέψεις ντομάτες??με 23 ευρώ??
μην γελάς διότι εάν δέν προτιμήσουν τά ελληνικά ομολογα αντί τής χρεοκοπιμενης ισλανδιας εκεί θά καταλήξουν πολλοι...
τότε νά δείς πός θά κυνιγάς τούς φίλους σου μετανάστες μέ αεροβολο διοτι σού τρώνε τό μεροκαματο
είσαι εκτός πραγματικότηταςΦίλε, μη γίνεσαι θύμα της πιο αισχρής προπαγάνδας που έχει γίνει σε αυτή τη κωλοχώρα! Έχουν στοχοποιήσει διάφορες κοινωνικές ομάδες με απλό και σιχαμένο σκοπό τη διαίρεση. "Διαίρει και βασίλευε" δλαδή. Γιατί αν γίνει κανένα θαύμα και μείνουμε ενωμένοι θα φύγουν ΝΥΧΤΑ!
Και για να μην υπεκφεύγω, κάποιος άλλος υφυπουργός (ίσως και του ΠΑΣΟΚ - αν θες το ψάχνω) πριν από καποια χρόνια τα έδωσε. Και μάλλον τα έδωσε σαν επίδομα, για να μην δώσει αύξηση στους μισθούς. Και τώρα ο νυν, εκμεταλευόμενος το γεγονός ότι σε αυτη τη κωλοχώρα η μνήμη είναι πολύ μικρή, τα βγάζει στη σέντρα ουρλιάζοντας: Κοιτάξτε τι επιδόματα παίρνουν - οι άχρηστοι!!
ΝΤΡΟΠΗ τους!
το κρίθηκε σημαίνει πως έχασε στις εκλογές.To κρίθηκε τι εννοούμε; Κάποιος δεν σου κάνει μια δουλειά. Δεν ξαναπάς. Όμως υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα. Αυτά τα πλήρωσε κανείς;
Ποιος την έκανε έτσι ?
Το ποιός την έκανε έτσι είναι μεγάλη κουβέντα.
Αλλά ας πούμε ότι ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν όσοι λοιδωρούσαν την Γιαννάκου διότι καθιέρωσε το 10 ως βάση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και όσοι δεν εξεγέρθηκαν όταν η Διαμαντοπούλου το πήρε πίσω.
Τι μέλλον έχει μία χώρα που στα Πανεπιστήμια υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν πιάσει το 10;;;
Και ακόμη περισσότερο όταν αυτοί που δεν έπιασαν το 10 τρέχουν στην Βουλγαρία για να λένε ότι είναι πτυχιούχοι;;
το κρίθηκε σημαίνει πως έχασε στις εκλογές.
επομένως τώρα κρίνουμε τις κινήσεις της παρούσας κυβέρνησης και όχι κατα αντιπαράθεση του τι έγινε στο παρελθόν αλλά ως προς το τι πρέπει να γινει ΤΩΡΑ.
Να στο πω αλλιώς.
Όταν στο σπίτι σου έχεις ένα χρέος, σε ενδιαφέρει να βρεις από πού ήρθε η τρύπα και να την καλύψεις ώστε να μην ξαναγίνει. Το ποιος την έκανε είναι δεύτερο θέμα.
Εδώ ασχολούμαστε διαρκώς με το ποιος την έκανε και όχι με το πώς θα κλείσει σωστά.
είσαι εκτός πραγματικότητας
δεν υπάρχει διαίρει και βασίλευε γιατί δυστυχώς είναι όλα μαζί τα κακώς κείμενα.
και αν νομίζεις πως δεν συμβαίνουνε αυτά, τότε είσαι σε παράλληλο σύμπαν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία έστω μια φορά!!
ΛάθοςΑυτό ας το καταλάβουμε. Και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι οι τελευταίοι που φταίνε!! πιόνια ήταν και είναι.
παρακολουθώ σιωπηλά το θρεντ από την αρχή.
δεν παρεμβαίνω γιατί δεν βρίσκω ότι έχω κατι πρωτότυπο να πω,
αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω μια ερώτηση...
Τι επιτέλους θέλετε να γίνει, τι απαιτείτε από τους πολιτικούς, όλοι εσείς που γράφετε;
Να προχωρήσει το ΠΣΑ της κυβέρνησης ή όχι;
Να έρθει το ΔΝΤ/ΕΕ ή όχι;
Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο από αυτό που κάνει η κυβερνηση;
Να κηρύξει η χώρα σταση πληρωμών και να κάνει επαναδιαπραγματευση χρέους (το είπε κι ο Ανδριανόπουλος σήμερα..);
Αν θέλετε απαντάτε...
Συγνώμη αν σας χαλάω την ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ άλλο!
Αν ενοχλούν οι ερωτήσεις μου, αγνοήστε τις...
Το ΠΑΣΟΚ την έκανε έτσι. Μην ντρέπεσαι να το πεις. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.
Ρε μπαγλαμα πασοκο-σκυλο η μια γραμμη που βάζει ο λαμογιό-Αλεξ στο άρθρο στην αρχή ,για να βρει άλλοθι και να πάρει μετά φορά και σε καμμιά 50 και βάλε γραμμές να ξευτιλίζει το καθυστερημένο μαλάκα Τζέφρυ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΡΘΡΟ???Άλλος καθυστερημένος.
ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΠΑΡΑ, όταν ο πλοπλοπ ποστάρισε μόνον το μισό άρθρο που ήσουνα;;;;
Αγαπητέ τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κάποιος απο το κόμμα του θεσμοποιημένου αμοραλισμού"(Γιανναράς) Ηταν είναι και θα είναι πρόστυχοι λωποδύτες αυτοί οι Πασοκτζήδες.Φίλε, μη γίνεσαι θύμα της πιο αισχρής προπαγάνδας που έχει γίνει σε αυτή τη κωλοχώρα! Έχουν στοχοποιήσει διάφορες κοινωνικές ομάδες με απλό και σιχαμένο σκοπό τη διαίρεση. "Διαίρει και βασίλευε" δλαδή. Γιατί αν γίνει κανένα θαύμα και μείνουμε ενωμένοι θα φύγουν ΝΥΧΤΑ!
ΝΤΡΟΠΗ τους!
Αυτό έγινε απο το 81 κυρίως και μετά οταν μπαίνοντας στη παπανδρεική Ελλάδα το κράτος οι νόμοι, οι θεσμοί και οι λειτουργοί του απέκτησαν διακοσμητικό χαρακτήρα στην οργάνωση της κοινωνίας και όλα υπάκουαν βασικά στη κομματική εντολή.Ο Δημόσιος Τομέας έχει γιγαντωθεί για να διαφθείρει! Οι δαιδαλώδεις μηχανισμοί λειτουργίας του έχουν σαν μοναδικό σκοπό το να μην έχει κανείς τελικά την ευθύνη ή, στη "στραβή", να μη μπορείς να βρεις ποιός είχε την ευθύνη!
Αυτό λέγεται συγκάλυψη.Αν πιάσουν το κλητήρα θα ξηλωθούν όλοιΌταν (επί Σημίτη νομίζω αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) σε κάποια κρίση ή υποψία σκανδάλου άκουσα από επίσημα χείλη το αμίμητο "η ευθύνη είναι συλλογική" έξυσα το κεφάλι μου....
ε χμμ ποιος Παγκάλος?Ο γνωστός αποτυχημένος μποχέσας των Ιμίων και του Οτσαλαν?Και εδώ ΚΑΛΆ κάνει ο Πάγκαλος και τους βγάζει στη σέντρα, ΑΤΟΜΙΚΑ τους υπουργούς!