Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να κόψετε την κλάψα, τον οδυρμό και το γοερό κλάμα και ν αρχίσετε να δουλεύετε.
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
να ψάχνετε λύσεις με τις δικές σας δυνάμεις και όχι με τον Τρισέ, την ΕΕ το ΔΝΤ το ΚΠΛ, το ΦΣΨ και το ΠΠΤ.
εν πάση περιπτώσει να ζήσετε όπως κατάφεραν να ζήσουν προηγούμενες γενεές με πολύ περισσότερα δεινά από τη δική μας.
γενικά βλέπω στην ελλάδα μια αντιμετώπιση σαν να ρθε το τέλος του κόσμου.
τι λέτε ρε χαλβάδες; άλλοι περάσαν κατοχή, χούντες, πείνα, κυνηγητό, εξορίες, εμφυλίους.....

στην τελική κατέληξα έκαμα λάθος ....
όχι γαμώ τη ράτσα μου.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ.
όλα σωστά εκτός από δύο παραμέτρους:
1. δεν υπήρχε τέοιος ρυθμός ανάπυξης των επιστημών, της τεχνολογίας κλπ, που σημαίνει πως δεν έχις την πολυτέλεια να "περιμένεις", γιατί απλά σε παίρνουνε μπάλα οι εξελίξεις και
2. τότε υπήρχανε ευκαιρίες, που τώρα δεν υπάρχουνε. Τότε η Ελλάδα ΔΕΝ ε΄χε υποδομές, υπηρεσίες, ήτανένα κράτος χωρίς υπόσταση καν. Όλοι οι πατεράδες μας μπόρεσαν να φτιάξουνε κάτι γιατί υπήρχανε ευκαιρίες. Τώρα είναι εξαιρετικά λίγες οι ευκαρίες και πρεπει να είναι κάτι πρωτοποριακό - οπότε κολλάει με το πρώτο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Δημόσιος Τομέας έχει γιγαντωθεί για να διαφθείρει! Οι δαιδαλώδεις μηχανισμοί λειτουργίας του έχουν σαν μοναδικό σκοπό το να μην έχει κανείς τελικά την ευθύνη ή, στη "στραβή", να μη μπορείς να βρεις ποιός είχε την ευθύνη!

Αυτό ας το καταλάβουμε. Και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι οι τελευταίοι που φταίνε!! πιόνια ήταν και είναι.

Όταν (επί Σημίτη νομίζω αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) σε κάποια κρίση ή υποψία σκανδάλου άκουσα από επίσημα χείλη το αμίμητο "η ευθύνη είναι συλλογική" έξυσα το κεφάλι μου....

ΌΧΙ ρε πούστη μου, η ευθύνη δεν είναι συλλογική! Αυτό το λες μόνο όταν δεν θέλεις να βρεις ποιανού είναι!

Και εδώ ΚΑΛΆ κάνει ο Πάγκαλος και τους βγάζει στη σέντρα, ΑΤΟΜΙΚΑ τους υπουργούς!

ΥΓ. Τα παραπάνω ισχύουν και για τη ΝΔούλα (Και να μη χαίρονται οι Νδίτες).
αγαπητέ είναι τραγικό να έχει φτάσει (για οιουσδήποτε λόγους) η χώρα σε αυτό το σημείο και αυτοί αντί να συσπειρωθούν κοινωνικά να πολώνονται ακόμα περισσότερο.
τραγική κοινωνία η νεοελληνική, ακόμα πιο τραγικός ο τρόπος που αντιλαμβάνεται ο κάθε μικρός/μεσαίος/μικρομεσαίος αυτό του συντελείται αυτή τη στιγμή....
είπα και πριν μερικές μέρες...
τους λένε για τους υπαλλήλους της πολεοδομίας Κυκλάδων με 1 μύριο ευρώ ο καθείς καταθέσεις και αυτοί ζητάνε να τους σταυρώσουν. Δεν ζητάνε να βρούν ποιοι από αυτούς που τους έβαλαν τα λεφτά στην τράπεζα για να κάνουν τα στραβά μάτια χρωστάνε δις στο κράτος.....
ακόμα και ο αλ καπόνε συνελήφθη για φοροδιαφυγή. Εδώ ξεκινάνε από τους διεφθαρμένους υπαλλήλους λες και εάν δεν γαμήσεις τον καρχαρία οι επόμενοι που θα τους αντικαταστήσουν θα είναι αποδεδειγμένα ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ.

τι να πω.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Και για να τελειώνω, πριν πάω για φαγητό:

Η ιστορία γράφεται και δεν ξεγίνεται, όλοι μας ξέρουμε το τι έγινε τους τελευταίους 6 μήνες.

Δεχόμαστε ότι το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε σκατά, πολύ χειρότερα απότι τα περίμενε. Ας δεχτούμε επίσης ότι βρέθηκε μπροστά σε "επίθεση κερδοσκόπων", που όμοιά της δεν είχε αντιμετωπίσει καμιά κυβέρνηση, πουθενά στο κόσμο.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Με βάση τα παραπάνω, η ουσιαστική δήλωση χρεωκοπίας και η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ήταν μονόδρομος?

εδώ σας θέλω μάγκες μου ....  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Δημόσιος Τομέας έχει γιγαντωθεί για να διαφθείρει! Οι δαιδαλώδεις μηχανισμοί λειτουργίας του έχουν σαν μοναδικό σκοπό το να μην έχει κανείς τελικά την ευθύνη ή, στη "στραβή", να μη μπορείς να βρεις ποιός είχε την ευθύνη!

Αυτό ας το καταλάβουμε. Και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι οι τελευταίοι που φταίνε!! πιόνια ήταν και είναι.
:rolleyes:
Όταν (επί Σημίτη νομίζω αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) σε κάποια κρίση ή υποψία σκανδάλου άκουσα από επίσημα χείλη το αμίμητο "η ευθύνη είναι συλλογική" έξυσα το κεφάλι μου....

ΌΧΙ ρε πούστη μου, η ευθύνη δεν είναι συλλογική! Αυτό το λες μόνο όταν δεν θέλεις να βρεις ποιανού είναι!

Και εδώ ΚΑΛΆ κάνει ο Πάγκαλος και τους βγάζει στη σέντρα, ΑΤΟΜΙΚΑ τους υπουργούς!

ΥΓ. Τα παραπάνω ισχύουν και για τη ΝΔούλα (Και να μη χαίρονται οι Νδίτες).

Για το θέμα αυτό ο Στάθης της Ελευθεροτυπίας είχε κάνει κάποια σχόλια στο Κυριακή με Δράση πολύ σωστά. Όμως πέραν των ευθυνών του Κράτους επί 30 χρόνια, που κατέστησε το 22,3 του εργατικού δυναμικού ΔΥ χωρίς να υπάρχει καμιά ανάπτυξη, οι ίδιοι που τα παίρνουν δε φταίνε; Και τι ακριβώς συλλογική ευθύνη υπάρχει στο ρουσφέτι του καμματόσκυλου; Πέραν του 78% δικομματισμού... :grin:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
να κόψετε την κλάψα, τον οδυρμό και το γοερό κλάμα και ν αρχίσετε να δουλεύετε.
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
να ψάχνετε λύσεις με τις δικές σας δυνάμεις και όχι με τον Τρισέ, την ΕΕ το ΔΝΤ το ΚΠΛ, το ΦΣΨ και το ΠΠΤ.
εν πάση περιπτώσει να ζήσετε όπως κατάφεραν να ζήσουν προηγούμενες γενεές με πολύ περισσότερα δεινά από τη δική μας.
γενικά βλέπω στην ελλάδα μια αντιμετώπιση σαν να ρθε το τέλος του κόσμου.
τι λέτε ρε χαλβάδες; άλλοι περάσαν κατοχή, χούντες, πείνα, κυνηγητό, εξορίες, εμφυλίους.....

στην τελική κατέληξα έκαμα λάθος ....
όχι γαμώ τη ράτσα μου.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ.
εσύ θά μπορούσες από τά σαλόνια νά πάς στά αλόνια..
μπορείς νά συμβιβαστείς???
εκεί πού κάθεσε μέ τίς ώρες στόν υπολογιστή νά πάς νά κόψεις τό μεροκάματο τού πακιστανού καί νά μαζέψεις ντομάτες??με 23 ευρώ??
μην γελάς διότι εάν δέν προτιμήσουν τά ελληνικά ομολογα αντί τής χρεοκοπιμενης ισλανδιας εκεί θά καταλήξουν πολλοι...
τότε νά δείς πός θά κυνιγάς τούς  φίλους σου μετανάστες μέ αεροβολο διοτι σού τρώνε τό μεροκαματο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για να τελειώνω, πριν πάω για φαγητό:

Η ιστορία γράφεται και δεν ξεγίνεται, όλοι μας ξέρουμε το τι έγινε τους τελευταίους 6 μήνες.

Δεχόμαστε ότι το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε σκατά, πολύ χειρότερα απότι τα περίμενε. Ας δεχτούμε επίσης ότι βρέθηκε μπροστά σε "επίθεση κερδοσκόπων", που όμοιά της δεν είχε αντιμετωπίσει καμιά κυβέρνηση, πουθενά στο κόσμο.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Με βάση τα παραπάνω, η ουσιαστική δήλωση χρεωκοπίας και η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ήταν μονόδρομος?

εδώ σας θέλω μάγκες μου ....  ;)
προσωπικά θα ήθελα δήλωση χρεοκοπίας με ταυτόχρονη εγγραφή του ΔΝΤ και της ΕΕ στα νεοελληνικά παπάρια μας.
στην τελική ποιός ο λόγος να φυτοζωώ από το να αρχίσω απ το μηδέν μαζεύοντας στην αρχή χόρτα.......

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Περίμενε την απάντηση του Θη-σαυρούκου!!!  :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
βρε μαλάκα....
η προηγούμενη κυβέρνηση είναι ακριβώς αυτό...προηγούμενη, ΚΡΙΘΗΚΕ

τις αμέσως επόμενες προτάσεις τις διάβασες ή διαβάζεις μόνο την πρώτη πρόταση κάθε άρθρου;;;;

τι παραλήρημα είναι αυτό;;;
πότε στο διάολο θα καταλάβετε όλοι οι κομματικοποιημένοι πως είστε όλοι σκουλήκια ολκής και το μόνο που σας αξίζει είναι να σας πατήσουμε όλοι μας;;

Άλλος καθυστερημένος.

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΠΑΡΑ, όταν ο πλοπλοπ ποστάρισε μόνον το μισό άρθρο που ήσουνα;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ θά μπορούσες από τά σαλόνια νά πάς στά αλόνια..
μπορείς νά συμβιβαστείς???
εκεί πού κάθεσε μέ τίς ώρες στόν υπολογιστή νά πάς νά κόψεις τό μεροκάματο τού πακιστανού καί νά μαζέψεις ντομάτες??με 23 ευρώ??
μην γελάς διότι εάν δέν προτιμήσουν τά ελληνικά ομολογα αντί τής χρεοκοπιμενης ισλανδιας εκεί θά καταλήξουν πολλοι...
τότε νά δείς πός θά κυνιγάς τούς  φίλους σου μετανάστες μέ αεροβολο διοτι σού τρώνε τό μεροκαματο

είναι προφανές ότι και συ έχεις ατομικό πρόβλημα αντίληψης.
έμαθα να ζω απο τον υπολογιστή και το πληκτρολόγιο. αφού λοιπόν αυτό έμαθα καλώς και αφού η ελλάς δε μου έδιδε πλέον άλλα περιθώρια αποφάσισα να το πάρω μαζί μου το πληκτρολόγιο και να πάω αλλού.
εάν πάντως δεν είχα άλλη επιλογή θα αναγκαζόμουνα να κάνω και τη δουλειά του μπετατζή.
τοσο απλό είναι.
το τραγικότερο είναι πως αριστοκρατικές μορφές απασχόλησης επιζητούν άτομα που δεν έχουθν γράψει ούτε μια ώρα εμμισθης απασχόλησης σε οποιοδήποτε τομέα.
έτσι τους είπε ο μπαμπάς πως είναι το σωστό λες και τους χρωστάει η ζωή επαγγελματική αριστοκρατία έτσι πράττουν.
αρα:
είναι, ή όχι θέμα προσωπικής αντίληψης του καθενός η επαγγελματική και κοινωνική του θέση; 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε, μη γίνεσαι θύμα της πιο αισχρής προπαγάνδας που έχει γίνει σε αυτή τη κωλοχώρα! Έχουν στοχοποιήσει διάφορες κοινωνικές ομάδες με απλό και σιχαμένο σκοπό τη διαίρεση. "Διαίρει και βασίλευε" δλαδή. Γιατί αν γίνει κανένα θαύμα και μείνουμε ενωμένοι θα φύγουν ΝΥΧΤΑ!

Και για να μην υπεκφεύγω, κάποιος άλλος υφυπουργός (ίσως και του ΠΑΣΟΚ - αν θες το ψάχνω) πριν από καποια χρόνια τα έδωσε. Και μάλλον τα έδωσε σαν επίδομα, για να μην δώσει αύξηση στους μισθούς. Και τώρα ο νυν, εκμεταλευόμενος το γεγονός ότι σε αυτη τη κωλοχώρα η μνήμη είναι πολύ μικρή, τα βγάζει στη σέντρα ουρλιάζοντας: Κοιτάξτε τι επιδόματα παίρνουν - οι άχρηστοι!!

ΝΤΡΟΠΗ τους!

είσαι εκτός πραγματικότητας
δεν υπάρχει διαίρει και βασίλευε γιατί δυστυχώς είναι όλα μαζί τα κακώς κείμενα.
και αν νομίζεις πως δεν συμβαίνουνε αυτά, τότε είσαι σε παράλληλο σύμπαν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία έστω μια φορά!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
To κρίθηκε τι εννοούμε; Κάποιος δεν σου κάνει μια δουλειά. Δεν ξαναπάς. Όμως υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα. Αυτά τα πλήρωσε κανείς;
το κρίθηκε σημαίνει πως έχασε στις εκλογές.
επομένως τώρα κρίνουμε τις κινήσεις της παρούσας κυβέρνησης και όχι κατα αντιπαράθεση του τι έγινε στο παρελθόν αλλά ως προς το τι πρέπει να γινει ΤΩΡΑ.

Να στο πω αλλιώς.

Όταν στο σπίτι σου έχεις ένα χρέος, σε ενδιαφέρει να βρεις από πού ήρθε η τρύπα και να την καλύψεις ώστε να μην ξαναγίνει. Το ποιος την έκανε είναι δεύτερο θέμα.
Εδώ ασχολούμαστε διαρκώς με το ποιος την έκανε και όχι με το πώς θα κλείσει σωστά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ποιος την έκανε έτσι ?

Το ποιός την έκανε έτσι είναι μεγάλη κουβέντα.

Αλλά ας πούμε ότι ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν όσοι λοιδωρούσαν την Γιαννάκου διότι καθιέρωσε το 10 ως βάση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και όσοι δεν εξεγέρθηκαν όταν η Διαμαντοπούλου το πήρε πίσω.

Τι μέλλον έχει μία χώρα που στα Πανεπιστήμια υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν πιάσει το 10;;;

Και ακόμη περισσότερο όταν αυτοί που δεν έπιασαν το 10 τρέχουν στην Βουλγαρία για να λένε ότι είναι πτυχιούχοι;;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το ποιός την έκανε έτσι είναι μεγάλη κουβέντα.

Αλλά ας πούμε ότι ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν όσοι λοιδωρούσαν την Γιαννάκου διότι καθιέρωσε το 10 ως βάση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και όσοι δεν εξεγέρθηκαν όταν η Διαμαντοπούλου το πήρε πίσω.

Τι μέλλον έχει μία χώρα που στα Πανεπιστήμια υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν πιάσει το 10;;;

Και ακόμη περισσότερο όταν αυτοί που δεν έπιασαν το 10 τρέχουν στην Βουλγαρία για να λένε ότι είναι πτυχιούχοι;;

Το ΠΑΣΟΚ την έκανε έτσι. Μην ντρέπεσαι να το πεις. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το κρίθηκε σημαίνει πως έχασε στις εκλογές.
επομένως τώρα κρίνουμε τις κινήσεις της παρούσας κυβέρνησης και όχι κατα αντιπαράθεση του τι έγινε στο παρελθόν αλλά ως προς το τι πρέπει να γινει ΤΩΡΑ.

Να στο πω αλλιώς.

Όταν στο σπίτι σου έχεις ένα χρέος, σε ενδιαφέρει να βρεις από πού ήρθε η τρύπα και να την καλύψεις ώστε να μην ξαναγίνει. Το ποιος την έκανε είναι δεύτερο θέμα.
Εδώ ασχολούμαστε διαρκώς με το ποιος την έκανε και όχι με το πώς θα κλείσει σωστά.

Ναι αλλά συνεχώς ανοίγει και συνεχώς "κρίνεται"

Macheath

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
είσαι εκτός πραγματικότητας
δεν υπάρχει διαίρει και βασίλευε γιατί δυστυχώς είναι όλα μαζί τα κακώς κείμενα.
και αν νομίζεις πως δεν συμβαίνουνε αυτά, τότε είσαι σε παράλληλο σύμπαν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία έστω μια φορά!!

παρακολουθώ σιωπηλά το θρεντ από την αρχή.
δεν παρεμβαίνω γιατί δεν βρίσκω ότι έχω κατι πρωτότυπο να πω,
αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω μια ερώτηση...

Τι επιτέλους θέλετε να γίνει, τι απαιτείτε από τους πολιτικούς, όλοι εσείς που γράφετε;

Να προχωρήσει το ΠΣΑ της κυβέρνησης ή όχι;

Να έρθει το ΔΝΤ/ΕΕ ή όχι;

Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο από αυτό που κάνει η κυβερνηση;

Να κηρύξει η χώρα σταση πληρωμών και να κάνει επαναδιαπραγματευση χρέους (το είπε κι ο Ανδριανόπουλος σήμερα..);

Αν θέλετε απαντάτε...
Συγνώμη αν σας χαλάω την ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ άλλο!
Αν ενοχλούν οι ερωτήσεις μου, αγνοήστε τις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λάθος
είναι οι πρώτοι.
Γιατί είναι οι πρώτοι που πάνε και γλείφουνε και λαδώνουνε για να μπούνε στο Δημόσιο.
Γιατί είναι οι πρώτοι που βάζουνε θεούς και δαίμονες αντί να μάθουνε να δουλεύουνε να μπούνε σε μια υπηρεσία δημόσια με Ό,ΤΙ σκατά συμβόλαιο και να τους δώσουνε και μετά ζητάνε μονιμοποίηση

Επιτέλους, θα πρέπει οι γονείς να μάθουμε τα παιδάκια μας να έχουνε τα αρχίδια να παλέψουνε στην ελεύθερη αγορά.
Να στρώσουνε τον κώλο κάτω και με τις δικές τους δυνάμεις να μπούνε στη ζωή.

Και όχι να θρέφουμε θρεφτάρια μέχρι τα 30 και 35 και μετά να ψάχνουνε οι μανούλες να τους βρίσκουνε νύφες στα κανάλια...

Δεν φταίνε όλο οι άλλοι.
Δεν φταίνε οι πολιτικοί μόνο. Κάποιοι τους ψηφίζουνε και μάλιστα ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ασχέτως του τι μαλακίες κάνουνε.

Το κράτος είσαι εσύ και εγώ, αν θες να αλλάξει το κράτος, άλλαξε πρώτα εσύ και σταμάτα να μου λες να μην αλλάξω εγώ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
παρακολουθώ σιωπηλά το θρεντ από την αρχή.
δεν παρεμβαίνω γιατί δεν βρίσκω ότι έχω κατι πρωτότυπο να πω,
αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω μια ερώτηση...

Τι επιτέλους θέλετε να γίνει, τι απαιτείτε από τους πολιτικούς, όλοι εσείς που γράφετε;

Να προχωρήσει το ΠΣΑ της κυβέρνησης ή όχι;

Να έρθει το ΔΝΤ/ΕΕ ή όχι;

Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο από αυτό που κάνει η κυβερνηση;

Να κηρύξει η χώρα σταση πληρωμών και να κάνει επαναδιαπραγματευση χρέους (το είπε κι ο Ανδριανόπουλος σήμερα..);

Αν θέλετε απαντάτε...
Συγνώμη αν σας χαλάω την ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ άλλο!
Αν ενοχλούν οι ερωτήσεις μου, αγνοήστε τις...

Είναι προφανές ότι η πολιτική των 30 ετών έχει αποτύχει. Εκτός του ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει μέτρα που θα έρθουν σε αντίθεση με αυτούς που τους ψήφισαν, θα πρέπει να μείνει και στην ατιμωρησία... προφανώς

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το ΠΑΣΟΚ την έκανε έτσι. Μην ντρέπεσαι να το πεις. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.

Θα μου επιτρέψεις όμως να πιστεύω ότι το ποιός καλλιέργησε το πνεύμα της "ήσσονος προσπάθειας" που διαπερνά το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι θέμα μεγάλης κουβέντας.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Άλλος καθυστερημένος.

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΠΑΡΑ, όταν ο πλοπλοπ ποστάρισε μόνον το μισό άρθρο που ήσουνα;;;;
Ρε μπαγλαμα πασοκο-σκυλο η μια γραμμη που βάζει ο λαμογιό-Αλεξ στο άρθρο στην αρχή ,για να βρει άλλοθι και να πάρει μετά φορά και σε καμμιά 50 και βάλε γραμμές να ξευτιλίζει το καθυστερημένο μαλάκα Τζέφρυ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΡΘΡΟ???
Ε ρε πασοκο-καρβουνόοο

Φίλε, μη γίνεσαι θύμα της πιο αισχρής προπαγάνδας που έχει γίνει σε αυτή τη κωλοχώρα! Έχουν στοχοποιήσει διάφορες κοινωνικές ομάδες με απλό και σιχαμένο σκοπό τη διαίρεση. "Διαίρει και βασίλευε" δλαδή. Γιατί αν γίνει κανένα θαύμα και μείνουμε ενωμένοι θα φύγουν ΝΥΧΤΑ!

ΝΤΡΟΠΗ τους!

Αγαπητέ τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κάποιος απο το κόμμα του θεσμοποιημένου αμοραλισμού"(Γιανναράς) :grin: Ηταν είναι και θα είναι πρόστυχοι λωποδύτες αυτοί οι Πασοκτζήδες.
Αλλά..χωρις να θέλω να ακουστώ χαιρέκακος :grin: μήπως όντως αυτή η ελεεινη τακτική - την οποια  προσπαθεί να συγκαλυψει ο αισχρος ελληνικος τύπος- είναι αυτό που αξίζει σε αυτούς που ψήφισαν αυτους τους αγύρτες.
Αφου τους τα δώσαν τώρα τους βγάζουν στη σέντρα ως αποδιοπομπαίους τράγους :grin:
Ποταπή πασοκική λογική :2funny:
Βέβαια τα πανικόβλητα πασοκικά ποντίκια δε βλέπουν οτι αυτοί που δίνουν είναι οι ίδιοι τους οι ψηφοφόροι.
Αυτό έγινε απο το 81 κυρίως και μετά οταν μπαίνοντας στη παπανδρεική Ελλάδα το κράτος οι νόμοι, οι θεσμοί και οι λειτουργοί του απέκτησαν διακοσμητικό χαρακτήρα στην οργάνωση της κοινωνίας και όλα υπάκουαν βασικά στη κομματική εντολή.
Η τραγικότητα της σημερινής Ελλάδας είναι οτι ζει -με ευθυνη όλων των πολιτικών- το Παπαντρεικο παράλογο το οποίο απο το 81 και μετά εχει φέρει αυτη την απίστευτη συγχυση στο μυαλό και στη ζωη των ανθρωπών που ζουν σε μια χώρα οπου ναι μεν υπάρχουν γράπτοι νόμοι αλλά everythin goes ανάλογα με τις προσταγές του εκάστοτε κόμματος.
Τώρα μας βγάζουν στη φόρα και οι ξένοι αναφερόμενοι σε fakelakia και rusfetia αλλά την πιο ευστοχη παρατήρηση διάβασα απο γερμάνο ο οποίος με όποιο τάκτ διέθετε έγραφε σε άρθρο του "..πως για οτιδήποτε γραπτό στην Ελλάδα καθώς και για την ισχύ αυτού πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικος.Ακόμα και αν πρόκειται για πινακίδες δρόμων"
Που να φανταστεί ο δόλιος οτι εδώ αν δε κάνει καλά τη δουλειά σου(π.χ. σωστή καταγραφή οδών) απλά δε θα υποστείς καμμία μα καμμία συνέπεια

Αυτό λέγεται συγκάλυψη.Αν πιάσουν το κλητήρα θα ξηλωθούν όλοι

ε χμμ  :think:ποιος Παγκάλος?Ο γνωστός αποτυχημένος μποχέσας των Ιμίων και του Οτσαλαν?
Ναι όντως,είναι εύκολο να το παίζει κακός σε αυτούς που απλά δε προλάβαν να κλέψουν
Μην ανησυχεις και θα έρθει και η ώρα και αυτού του αποτυχημένου :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom