Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
δεν ξέρω. το πρόβλημα της ελλάδας δεν είναι το αίσθημα αυτή τη στιγμή.
το φαί ειναι.....
Να σου πω εγω.Να μπουν μέσα τα λαμόγια και μέτα θα βρούμε και ενα πιάτο φαί..το πολυ πολυ να κάνουμε και λίγο δίαιτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να σου πω εγω.Να μπουν μέσα τα λαμόγια και μέτα θα βρούμε και ενα πιάτο φαί..το πολυ πολυ να κάνουμε και λίγο δίαιτα
μια χαρά το πας. και γουστάρω που δεν έχει κλάψα....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
μια χαρά το πας. και γουστάρω που δεν έχει κλάψα....
Ε μεγάλε η φτώχεια θέλει καλοπέραση.Ξέρεις τι χλιδή είναι π.χ. να παλευείς να φας τη δουλειά του Πάκη τη στιγμη ομως που ξέρεις οτι ο Γιάννος,ο Ακης ο μικροπαντρεμένος και άλλα μπουμπουκια της μεγάλης δημοκρατικής παρατάξης(και του Καραμαν-Αλη σαφώς) ειναι στην εξοχή του Κορυδαλλού......οχι κλάψα αλλα  χαρές και πανηγύρια :grin: :grin:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• arianna.jpg
    arianna.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 15

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

δεν εχεις βαρε8ει να προσποιεισαι κατι που δεν εισαι.....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχ, Κέϋνς και άγιος ο Θεός.

Μαζί με ολίγον από Μπιρμπίλη:

Finally, the President supports creation of the Homestar program to jumpstart home energy efficiency retrofits.  Modeled on the successful Cash for Clunkers rebate, the Homestar program would let homeowners receive rebates at home improvement stores for efficiency-improving home remodel supplies and from servicers for installation costs.  By making energy retrofits temporarily less expensive, the program aims to bring forward such projects from well in the future.  This stimulates demand for production and for construction labor at a time when the economy desperately needs it, and should save consumers money over time.  And, of course, it provides much needed energy conservation.

μεσσιανικο το μυνημα

read in between the lines...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
καλως τον γυμνοσαλιαγκα πασοκο.... ρε νουμερο ολοι εχουν ευθυνη εκτος απο εσας ε;; ο σιμητης οταν εδινε πλαστα στοιχεια και με υπογραφη του μογκολου γιωργακη δεν εχει ευθυνη;; οταν παρελαβε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ υποβρυχιο που γερνει δεν εχει εθυνη;;  οταν εκαναν υπερκοστολογησεις σε ολα τα ολυμπιακα εργα δεν εχει εθυνη το μογκολο που ηταν στο κυσεα και υπεγραφε;; οταν γινοταν απευθειας αναθεσεις για την μελετη του σκεπαστρου του οακα στον καλατραβα απο τον μπενυ με μεσολαβηση της λαμπακη-πλακα δεν εχει ευθυνη;; οταν ο καλατραβα με την σειρα του πιεζε να γινει οπως και εγινε απευθειας αναθεσης της κατασκευης του στεγαστρου στον ακτωρα δεν εχει ευθυνη το μογκολο που εβαζε υπογραφη;; οταν ο παπανου το 2000-2002 σχεδον καθημερινα συναντουσε τον χριστοφορακο και το μογκολο τον εχει εξ απορητων δεν εχει ευθυνη;; οταν αποδεδειγμενα γνωριζε την κατασταση της οικονομιας προεκλογικα και εταζε λαγους μονο και μονο να παρει την εξουσια δεν εχει ευθυνη;; ρε αστε γαμηθητε πρωι πρωι ,,,ποντιοι πιλατοι..

Ευγε Χ 10000.....000000000000000!!!!!!!
Κάποιοι φίλε μου θα έπρεπε να ντρέπονται που γράφουν στο συγκεκριμένο τόπικ.
Ας πάνε να γράψουν στα υπόλοιπα για πουτάνες και πουτανιές να εχουν υπόσταση.

να κόψετε την κλάψα, τον οδυρμό και το γοερό κλάμα και ν αρχίσετε να δουλεύετε.
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
να ψάχνετε λύσεις με τις δικές σας δυνάμεις και όχι με τον Τρισέ, την ΕΕ το ΔΝΤ το ΚΠΛ, το ΦΣΨ και το ΠΠΤ.
εν πάση περιπτώσει να ζήσετε όπως κατάφεραν να ζήσουν προηγούμενες γενεές με πολύ περισσότερα δεινά από τη δική μας.
γενικά βλέπω στην ελλάδα μια αντιμετώπιση σαν να ρθε το τέλος του κόσμου.
τι λέτε ρε χαλβάδες; άλλοι περάσαν κατοχή, χούντες, πείνα, κυνηγητό, εξορίες, εμφυλίους.....

στην τελική κατέληξα έκαμα λάθος ....
όχι γαμώ τη ράτσα μου.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ.
Ταπεινά σε συγχαίρω.
Αν δε βρέξεις κώλο και δεν ξέρεις να ψαρευεις δεν τρώς ψάρι.
Κάποιοι ειδικοί εδώ μέσα για τσιγάρα και πουτάνες γυρευουν απ τον παππού και τον μπαμπά ακόμη , και τώρα τους ξυνίζει η κατάσταση....

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΠΟ ΘΕΣΕΩΣ
Θα αυτοκτονήσουμε;
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ | Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η προσφυγή στο ΔΝΤ είναι οικονομική και πολιτική αυτοκτονία. Ας ελπίσουμε ότι η επιστολή του υπουργού Οικονομίας κ. Γ. Παπακωνσταντίνου αποσκοπεί στο να σιγουρέψει την ύπαρξη της βοήθειας από ΔΝΤ και ΕΕ και να διαφανεί καθαρά- για να το δουν οι αγορές- ότι υπάρχουν τα λεφτά διαθέσιμα και ότι δουλεύουμε μαζί με τους τεχνοκράτες του ΔΝΤ για να βγάλουμε την οικονομία από το αδιέξοδο. Διότι, αν σκοπεύει πράγματι να προσφύγει στη βοήθεια, μπορούμε να περιμένουμε τα χειρότερα.

Η κυβέρνηση δεν έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες που έχει η ελληνική οικονομία προτού προσφύγει στην ολέθρια λύση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Και πρέπει έστω και την τελευταία στιγμή να αποφύγει την προσφυγή σε ένα πρόγραμμα που θα εξυπηρετήσει μόνο τα συμφέροντα των πιστωτών μας και θα μας οδηγήσει σε βαθιά ύφεση, φτώχεια, ανεργία, απώλεια των περιουσιακών στοιχείων και σε εκτός ελέγχου κοινωνικές αναταραχές.

Γιατί προσφεύγουμε στο ΔΝΤ; Επειδή μας λείπουν για εφέτος περίπου 20 δισ. ευρώ για την εξυπηρέτηση των δανείων μας. Αυτά τα χρήματα είναι κυριολεκτικά αστεία για την ισχύ της ελληνικής οικονομίας. Το Δημόσιο έχει πολλούς τρόπους να τα αντλήσει από τις διεθνείς αλλά και από την εγχώρια αγορά. Φυσικά θα του κοστίσουν ακριβά. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κοστίσουν τόσο ακριβά όσο θα μας κοστίσει η προσφυγή στο ΔΝΤ. Το υπουργείο Οικονομικών σήκωσε με μεγάλη άνεση πριν από λίγες ημέρες 5 δισ. ευρώ με έντοκα γραμμάτια. Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να σηκώσει πολύ περισσότερα. Θα μπορούσε λοιπόν η κυβέρνηση να συνεχίσει τις εκδόσεις εντόκων γραμματίων. Εκτός αυτού, οι διεθνείς αγορές μάς δανείζουν με επιτόκια υψηλά, αλλά εν πάση περιπτώσει μας δανείζουν. Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να προσφύγουμε. Τρίτον, η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ένα πακέτο μέτρων το οποίο ακόμη δεν έχει αποδώσει. Πρέπει να περιμένει να αποδώσουν τα μέτρα και, αν θεωρεί ότι δεν επαρκούν, να πάρει και άλλα. Μόνη της. Τα μέτρα τα ξέρει, το πρόβλημα το ξέρει, τις αδυναμίες της τις ξέρει. Ας προσπαθήσει λοιπόν μόνη της, χωρίς να εμπλέξει το ΔΝΤ στην προσπάθεια αυτή.

Είναι απορίας άξιον γιατί ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ως πριν από λίγες ημέρες δήλωνε ότι δεν θα προσφύγουμε στη βοήθεια, σήμερα δείχνει- με την επιστολή τουότι το ξανασκέφτεται. Μπορεί απλώς να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις των εταίρων μας. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνουμε εκεί. Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι μόνο μια κίνηση στη διπλωματική- οικονομική σκακιέρα, το «δράμα» της οποίας έχει απορροφήσει πλήρως την κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες. Και ας ελπίσουμε ότι ο Πρωθυπουργός θα κλείσει τα αφτιά του σε όλους αυτούς- οι οποίοι είναι πολλοί- που προβάλλουν τη λύση του ΔΝΤ ως μοναδική.

Η κυβέρνηση είναι νέα. Η οικονομία μας είναι ταλαιπωρημένη αλλά ισχυρή. Διαθέτουμε 300 δισ. ευρώ σε καταθέσεις και το Δημόσιο διαθέτει περιουσία επιπλέον 300 δισ. ευρώ. Διαθέτουμε ένα ΑΕΠ 280 δισ. ευρώ και κολλάμε στην αδυναμία είσπραξης των φόρων και στις ανεξέλεγκτες σπατάλες του Δημοσίου. Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε το χρέος μας; Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να συμμαζέψουμε το σπίτι μας; Στο κάτω κάτω της γραφής, τη συνταγή, το πακέτο των μέτρων που επιβάλλει το ΔΝΤ, τη γνωρίζουμε. Ας την εφαρμόσουμε μόνοι μας, με μερικές παραλλαγές που είναι απαραίτητες, για να μην πνίξουμε την οικονομία. Θεραπεία υπάρχει. Δεν είναι ανάγκη να αυτοκτονήσουμε για να σταματήσουμε να πονάμε.

gnikolo@dolnet.gr

Διαβάστε περισσότερα:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
να και μια αισιοδοξη σκεψη απο εναν πολυ γνωστη συντακτη (κατ εμε)  αλλα το θεμα ειναι!!! μπορουνε οι πολιτικοι μας???    πασοκονδσυριζολαος :think:    το παρελθον τους αλλα δειχνει :uglystupid:    μακαρι να μπορουσαν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν εχεις βαρε8ει να προσποιεισαι κατι που δεν εισαι.....
πάμε εσείς που ξέρετε...για να αποκτήσω αυτογνωσία.
λέγομαι γιώργος, είμαι υπαλληλος, το παίζω στέλεχος, θα παντρευτώ κύπρια το καλοκαίρι, ο πεθερός μου έχει βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι, δεν έχω πάει ποτέ στην Αμερική να ξέρω πώς είναι και παριστάνω κάτι που δεν είμαι καθώς όλοι με έχετε γνωρίσει με κάποιον απο τους κλώνους σας εδώ μέσα.
Εμαθα και για τον πλέζουρα στο θρεντ του. Του κόψανε το μισθό και δεν μπαίνει πια, αλλά βγήκε στο μεροκάματο γιατί ειναι ζήτουλας και δεν έχει πλέον να φάει.

Βιρτουαλ ριάλιτι από τρούλυ χρεοκοπημένους σε όλα έλληνες που μεγαλουργούν στο εξωτερικό με 4 5 μάστερ και 2-3 πτυχία .......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
πάμε εσείς που ξέρετε...για να αποκτήσω αυτογνωσία.
λέγομαι γιώργος, είμαι υπαλληλος, το παίζω στέλεχος, θα παντρευτώ κύπρια το καλοκαίρι, ο πεθερός μου έχει βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι, δεν έχω πάει ποτέ στην Αμερική να ξέρω πώς είναι και παριστάνω κάτι που δεν είμαι καθώς όλοι με έχετε γνωρίσει με κάποιον απο τους κλώνους σας εδώ μέσα.
Εμαθα και για τον πλέζουρα στο θρεντ του. Του κόψανε το μισθό και δεν μπαίνει πια, αλλά βγήκε στο μεροκάματο γιατί ειναι ζήτουλας και δεν έχει πλέον να φάει.

Βιρτουαλ ριάλιτι από τρούλυ χρεοκοπημένους σε όλα έλληνες που μεγαλουργούν στο εξωτερικό με 4 5 μάστερ και 2-3 πτυχία .......
Γιωργάκη,το κάλεσμα μην ξεχάσεις να στείλεις ρεεεε... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom