Επισκέπτης
Αλλή μία καλή έμπνευση!!!Η υπογραφή
Αλλή μία καλή έμπνευση!!!Η υπογραφή
τα ιδια περιπου ελεγε και ο χοντρος, γιατι δεν τον πιστευες;;εγω λεω να μην κανουμε τιποτα απο αυτα που λεει ο ΓΑΠ.
Ας περιμένουμε να τα απαιτησει το ΔΝΤ.
Αλλή μία καλή έμπνευση!!!
φίλε είμαι τόσο ανήσυχος πού δέν εχω διάθεση γιά χιούμορ τύπου τζεφρυς κλπ.Αγαπητέ δεν ξέρω αν πρέπει να είμαστε όλοι μαζί αλλά σίγουρα θα πρέπει να είναι αυτοί που θα επηρεαστουν άμεσα απο τα επερχόμενα μέτρα. Και για να χουμε καλο ερώτημα θα μπορουσες ενδεικτικά να αναφέρεις κάποιες προσωπικοτητες της παπανδρεικης Πασοκο-Ελλαδας που θα ενέπνεαν τον Ελληνα να κλείσει τα μάτια σε ολα οσα εγιναν και ακόμα και τώρα -λιγο πριν το υποτιθέμενο μεγάλο μπάμ- γίνονται και να υποστει τις θυσίες που θα του ζητάγε ένας Τζέφρυς ??
τί προτείνεις//??
να κόψετε την κλάψα, τον οδυρμό και το γοερό κλάμα και ν αρχίσετε να δουλεύετε.
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
να ψάχνετε λύσεις με τις δικές σας δυνάμεις και όχι με τον Τρισέ, την ΕΕ το ΔΝΤ το ΚΠΛ, το ΦΣΨ και το ΠΠΤ.
εν πάση περιπτώσει να ζήσετε όπως κατάφεραν να ζήσουν προηγούμενες γενεές με πολύ περισσότερα δεινά από τη δική μας.
γενικά βλέπω στην ελλάδα μια αντιμετώπιση σαν να ρθε το τέλος του κόσμου.
τι λέτε ρε χαλβάδες; άλλοι περάσαν κατοχή, χούντες, πείνα, κυνηγητό, εξορίες, εμφυλίους.....
στην τελική κατέληξα έκαμα λάθος ....
όχι γαμώ τη ράτσα μου.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ.
Εχεις συνειδητοποιησει σε ποια χώρα ζεις και τι ανοητα υποκειμενα μας κυβερνούν?αλήθεια έχεις συνειδητοποιησει τήν κατασταση πού βρισκόμαστε??τί προτείνεις//??
Μα και ο ΓΑΠ ο καημένος δε τα ζητάει αυτός,το ΔΝΤ τον αναγκάζειεγω λεω να μην κανουμε τιποτα απο αυτα που λεει ο ΓΑΠ.
Ας περιμένουμε να τα απαιτησει το ΔΝΤ.
εγώ έφυγα γιατί ήξερα ότι εάν μείνω έρχεται οικοδομή.δεν γουσταρουμε οικοδομη.
Σκουξε.
εγώ έφυγα γιατί ήξερα ότι εάν μείνω έρχεται οικοδομή.
κλάψε.
σε λίγο αυτοί θα σου κάνουν υποδείξεις....και εμεις κατι θα βρουμε
οποτε υποδειξεις στους πακηδες σου
και εμεις κατι θα βρουμε
οποτε υποδειξεις στους πακηδες σου
Πως θα αισθανονται αυτοι οι γονεις που θυσιασαν τη ζωη τους αν δουν οτι -εξαιτίας κάποιων- η ολη τους θυσία είχε απλα σαν αποτελεσμα τα παιδια τους να διεκδικούν τις δουλειές των πάκηδων?να κόψετε την κλάψα, τον οδυρμό και το γοερό κλάμα και ν αρχίσετε να δουλεύετε.
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
Πως θα αισθανονται αυτοι οι γονεις που θυσιασαν τη ζωη τους αν δουν οτι -εξαιτίας κάποιων- η ολη τους θυσία είχε απλα σαν αποτελεσμα τα παιδια τους να διεκδικούν τις δουλειές των πάκηδων?
πάμε στο νησι να το παιζουμε στελέχη?
γι αυτό με καλοπιάνεις να πάμε για καφέ μωρή καριόλα.η καλυτερη δουλεια!
Εγω θα το παιζω και ιδιοκτητης καμπαρε μαλιστα με ρωσιδια
η καλυτερη δουλεια!
Εγω θα το παιζω και ιδιοκτητης καμπαρε μαλιστα με ρωσιδια
γι αυτό με καλοπιάνεις να πάμε για καφέ μωρή καριόλα.
Κι εγω θα λέω οτι θα κρατάω το ταμέιο!!!
ε ρε θα βουλιάξει το νησι λέμε!!
εμ δεν ειναι ευκολη η δουλεια.
Πρεπει να μου μαθεις πως να θεατρινιζω