Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Αγαπητέ δεν ξέρω αν πρέπει να είμαστε όλοι μαζί αλλά σίγουρα θα πρέπει να είναι αυτοί που θα επηρεαστουν άμεσα απο τα επερχόμενα μέτρα. :grin: :grin:Και για να χουμε καλο ερώτημα θα μπορουσες ενδεικτικά να αναφέρεις κάποιες προσωπικοτητες της παπανδρεικης Πασοκο-Ελλαδας που θα ενέπνεαν τον Ελληνα να κλείσει τα μάτια σε ολα οσα εγιναν και ακόμα και τώρα -λιγο πριν το υποτιθέμενο μεγάλο μπάμ- γίνονται και να υποστει τις θυσίες που θα του ζητάγε ένας Τζέφρυς ?? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
φίλε είμαι τόσο ανήσυχος πού δέν εχω διάθεση γιά χιούμορ τύπου τζεφρυς κλπ.
τό καλύτερο θά ήταν καί άς μέ πούν μαλάκα πολλοι.. νά είναι ελληνες από τό εξωτερικο πού είναι εκτός τού ελληνικού συστήματος..
πχ ο πρώην επιτυχημενος κυνερνητης της μασαχουσετης καί υποψήφιος προεδρος των ηνωμενων πολιτειων μαικλ δουκακης...
εχω οδηγηθει στό συμπερασμα ότι κανενας πολιτικός δέν θά είναι σέ θέση νά διαχειριστει αυτό πουρχετε...
αλήθεια έχεις συνειδητοποιησει τήν κατασταση πού βρισκόμαστε??τί προτείνεις//??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

να κόψετε την κλάψα, τον οδυρμό και το γοερό κλάμα και ν αρχίσετε να δουλεύετε.
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
να ψάχνετε λύσεις με τις δικές σας δυνάμεις και όχι με τον Τρισέ, την ΕΕ το ΔΝΤ το ΚΠΛ, το ΦΣΨ και το ΠΠΤ.
εν πάση περιπτώσει να ζήσετε όπως κατάφεραν να ζήσουν προηγούμενες γενεές με πολύ περισσότερα δεινά από τη δική μας.
γενικά βλέπω στην ελλάδα μια αντιμετώπιση σαν να ρθε το τέλος του κόσμου.
τι λέτε ρε χαλβάδες; άλλοι περάσαν κατοχή, χούντες, πείνα, κυνηγητό, εξορίες, εμφυλίους.....

στην τελική κατέληξα έκαμα λάθος ....
όχι γαμώ τη ράτσα μου.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ.

Επισκέπτης
όπως δούλεψε και έκανε περιουσία ο πατέρας μου και όλοι του οι φίλοι που φόραγαν τρύπια παπούτσια, δεν είχαν φαί κάθε μέρα και έπαιρναν το λεωφορείο αντί για ποδαρόδρομο όποτε περίσσευαν δίφραγκα.
ν αφήσετε τα κλάψ λυγμ και την αγκαλίτσα του μπαμπα και της μαμάς και να βάλετε το χέρι σας εκεί που δεν ντρεπονται να το βάλουν οι πακιστανοί, οι αλβανοί, οι πάκηδες και οι ρωσσοπόντιοι.
να ψάχνετε λύσεις με τις δικές σας δυνάμεις και όχι με τον Τρισέ, την ΕΕ το ΔΝΤ το ΚΠΛ, το ΦΣΨ και το ΠΠΤ.
εν πάση περιπτώσει να ζήσετε όπως κατάφεραν να ζήσουν προηγούμενες γενεές με πολύ περισσότερα δεινά από τη δική μας.
γενικά βλέπω στην ελλάδα μια αντιμετώπιση σαν να ρθε το τέλος του κόσμου.
τι λέτε ρε χαλβάδες; άλλοι περάσαν κατοχή, χούντες, πείνα, κυνηγητό, εξορίες, εμφυλίους.....

στην τελική κατέληξα έκαμα λάθος ....
όχι γαμώ τη ράτσα μου.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΩΣΗ.

δεν γουσταρουμε οικοδομη.
Σκουξε.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
αλήθεια έχεις συνειδητοποιησει τήν κατασταση πού βρισκόμαστε??τί προτείνεις//??
Εχεις συνειδητοποιησει σε ποια χώρα ζεις και τι ανοητα υποκειμενα μας κυβερνούν?
Ο λαός δε θέλει πρόσωπα για να πείστει να θυσιαστεί.Θέλει πράξεις.Θέλει να δει φάτσες πίσω
απο τα κάγκελα.
Η γελοιότητα αυτών που κυβερνούν είναι οτι προσπαθούν να ξορκίσουν αυτην την αλήθεια.
εγω λεω να μην κανουμε τιποτα απο αυτα που λεει ο ΓΑΠ.
Ας περιμένουμε να τα απαιτησει το ΔΝΤ.
Μα και ο ΓΑΠ ο καημένος δε τα ζητάει αυτός,το ΔΝΤ τον αναγκάζει :grin: :grin:
Τιποτα δε προκειται να περάσει....ο λαός θέλει αίμαααα για να πείστει :grin: :grin:
Και οταν λέω αίμα δεν εννοώ Μαζιώτηδες και λοιπά απλυτα σούργελα που δημιουργησε το Πασοκ 30 χρόνια προκειμένου μετά να τα συλλαμβάνει και να γίνονται ήρωες οι διάφοροι Χρυσοχοιδηδες :grin:
Ο λάος και κυρίως οι Πασόκοι πρώτοι, οτάν τους έρθει το κουστούμι , θα ζητήσουν να πληρώσουν οι αρχικλέφτες..και οι ίδιοι οι άπλοι Πασόκοι ξέρουν πότε φαγώθηκε το πολύ χρήμα και απο ποιους ..τότε τη περίοδο της ισχυρής και στο πυρήνα της Ευρώπης Ελλάδας :2funny: :2funny:
Ακριβώς!!!Τη χρυση περίοδο του σπουδαίου ηγέτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ :rockon:Ας ξεκινήσουν λοιπον να χώνουν σιγά σιγά μέσα τους πρώτους και τότε ίσως πειστεί και ο Ελληνας οτι αξίζει -αν του ζητηθούν- να κάνει θυσίες ;)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Πως θα αισθανονται αυτοι οι γονεις που θυσιασαν τη ζωη τους αν δουν οτι -εξαιτίας κάποιων- η ολη τους θυσία είχε απλα σαν αποτελεσμα τα παιδια τους να διεκδικούν τις δουλειές των πάκηδων?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πως θα αισθανονται αυτοι οι γονεις που θυσιασαν τη ζωη τους αν δουν οτι -εξαιτίας κάποιων- η ολη τους θυσία είχε απλα σαν αποτελεσμα τα παιδια τους να διεκδικούν τις δουλειές των πάκηδων?

δεν ξέρω. το πρόβλημα της ελλάδας δεν είναι το αίσθημα αυτή τη στιγμή.
το φαί ειναι.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμ δεν ειναι ευκολη η δουλεια.
Πρεπει να μου μαθεις πως να θεατρινιζω :birdman:

βασικά το πρώτο που πρέπει να μάθεις είναι να μην παρακαλάς ρωσσίδες.  :birdman:
μετά μαθαίνεις να τις έχεις σούζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom