Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
assets_LARGE_t_942_16634787.jpg


«Γέμισε» το δημόσιο με υπαλλήλους. Το αδιαχώρητο προκλήθηκε σταδιακά όλα τα τελευταία χρόνια και οι δημόσιοι υπάλληλοι έφθασαν σήμερα στους 1.100.000.

Τα στοιχεία σοκ για την κατάσταση στον δημόσιο τομέα περιλαμβάνονται σε έκθεση του Κέντρου Μελετών και Ερευνών του ΕΒΕΑ που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.



Οι μόνιμοι υπάλληλοι πλησιάζουν τις 450.000 (συμπεριλαμβανομένου και του στρατιωτικού προσωπικού) ενώ οι υπόλοιποι προσλήφθηκαν με διάφορες δικαιολογίες και με διάφορες μορφές εργασίας. Ο αριθμός του συνολικού αριθμού των απασχολουμένων στο Δημόσιο προακαλεί ίλιγγο και δικαιολογεί τη δεινή θέση που έχει περιέλθει η οικονομία της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΒΕΑ, οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι κυμαίνονται γύρω στο 40% του συνόλου, ενώ οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου ξεπερνούν το 50%.

Προσλήψεις
Εφθασαν τα 1,1 εκατ. οι δημόσιοι υπάλληλοι

Αναφερόμενος στο μέγεθος του δημοσίου τομέα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, ζήτησε το «πάγωμα» των προσλήψεων για αόριστο χρονικό διάστημα, ή πάντως -στη χειρότερη περίπτωση- για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Διευκρίνισε ότι το Επιμελητήριο δεν τάσσεται υπέρ της άρσης της μονιμότητας στον δημόσιο τομέα, αλλά τόνισε ότι τα κενά θα πρέπει να καλυφθούν με μετατάξεις, ιδιαίτερα στους τομείς της Παιδείας και της Υγείας.

Οι αριθμοί που έδωσε στη δημοσιότητα το ΕΒΕΑ προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και του υπουργείου Εσωτερικών, τα οποία ενημερώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009. Η επεξεργασία έγινε από το Κέντρο Μελετών και Ερευνας (ΚΕΜΕ) του ΕΒΕΑ και από αυτή προκύπτει ότι:

Οι συνολικός αριθμός των υπαλλήλων στον στενό δημόσιο τομέα ανέρχεται στις 370.517. Από αυτούς, οι 268.832 είναι μόνιμοι και οι 101.685 είναι με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Στα υπουργεία υπηρετούν 92.179 υπάλληλοι, στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου 116.979, στους ΟΤΑ οι 83.529 και στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου οι 77.830.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο των 370.517 υπαλλήλων του δημοσίου τομέα, οι 165.262, δηλαδή το 45%, απασχολούνται σε δύο μόνο υπουργεία: Στο υπουργείο Υγείας, που εποπτεύει τις υγειονομικές μονάδες της χώρας, και στο υπουργείο Εσωτερικών (μαζί με τους δήμους και τις νομαρχίες).
Ενστολοι
Το «παζλ» των εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα με κάποια σχέση μονιμότητας, συμπληρώνεται από το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό, που ανέρχεται σε 177.600 άτομα. Ακολουθεί η «στρατιά» των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τις 550.000.

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΒΕΑ, συνολικά οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα ανέρχονται σε 1.098.117 άτομα. Από αυτούς:

Μόνιμοι υπάλληλοι είναι 268.832 εργαζόμενοι, το 24,5%.

Αν στους μόνιμους συνυπολογιστεί και το στρατιωτικό προσωπικό (177.600), ο συνολικός αριθμός τους φθάνει τα 446.432 άτομα, ή ποσοστό 40,7% του συνόλου.

Οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ανέρχονται σε 101.685, ή ποσοστό 9,3% του συνόλου.

Οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου φτάνουν τις 550.000, ή το 50% του συνόλου.

Τέλος, αναφερόμενος στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος επισήμανε ότι αυτές αποτελούν «επιτυχία της κυβέρνησης» και ένα «δίχτυ ασφαλείας», το οποίο όμως θα αποδειχθεί πρόσκαιρο, αν δεν επιταχυνθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές και τα αναπτυξιακά μέτρα.

Κ. Μίχαλος, Πρόεδρος ΕΒΕΑ

Ο Κ. Μίχαλος ζήτησε το «πάγωμα» των προσλήψεων για αόριστο χρονικό διάστημα, ή πάντως -στη χειρότερη περίπτωση- για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Εξυγίανση, πώληση ή «λουκέτο» άμεσα για τις ΔΕΚΟ

Ο Κ. Μίχαλος επισημαίνει πως «ό,τι εξέθρεψαν ή δεν τόλμησαν να αγγίζουν οι κυβερνήσεις των τριών τελευταίων δεκαετιών, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε τώρα»

Την αποκρατικοποίηση ακόμη και κερδοφόρων ΔΕΚΟ, την πώληση σε «καλή τιμή» των υπερχρεωμένων και «λουκέτο» σε ΔΕΚΟ που «δεν προσφέρουν τίποτε», πρότεινε χθες ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, σχετική μελέτη του Επιμελητηρίου για τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες των επιχειρήσεων αυτού του τομέα.

«Η σημερινή κατάσταση με τις ΔΕΚΟ δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ. Μίχαλος. «Δεν μπορούμε να ζητάμε θυσίες από τον μισθωτό, από το συνταξιούχο και τη μικρομεσαία επιχείρηση και την ίδια στιγμή να σπαταλάμε πολύτιμους πόρους σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Ό,τι εξέθρεψαν ή δεν τόλμησαν να αγγίζουν οι κυβερνήσεις των τριών τελευταίων δεκαετιών, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σήμερα».

Η μελέτη, επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, επιβεβαιώνει τη θέση ότι οι ΔΕΚΟ αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια μια ανοικτή πληγή για την ελληνική οικονομία, μία μόνιμη πηγή σπατάλης και ελλειμμάτων. Οι κυριότερες αδυναμίες εμφανίζονται σχεδόν παντού, αλλά στη μελέτη κωδικοποιήθηκαν σε τέσσερις τομείς: του στρατηγικού σχεδιασμού, της οργάνωσης και λειτουργίας, του ανθρώπινου δυναμικού και της οικονομικής διαχείρισης των αποτελεσμάτων.

Τιμολόγια
Το ΕΒΕΑ, με τη μελέτη του, προτείνει μεταξύ άλλων: Η τιμολογιακή πολιτική των ΔΕΚΟ θα πρέπει να προσαρμόζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στις συνθήκες της αγοράς και της κοινωνίας, ενώ αναγκαίο είναι να καταργηθούν οι μη βιώσιμες από τις υπηρεσίες που παρέχουν. Οι δευτερεύουσες απολαβές των στελεχών (μπόνους κ.λπ.) θα πρέπει να μειωθούν κατά 10%-15%, οι προσλήψεις να γίνονται με όρους και μισθολόγιο ιδιωτικού τομέα και να εξυγιανθούν οι ΔΕΚΟ μέσω συγχωνεύσεων, αποκρατικοποιήσεων, ακόμη και διακοπής λειτουργίας κάποιων.

Ο Κ. Μίχαλος τάχθηκε υπέρ της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, διότι «’η κερδοφορία της είναι αρρωστημένη, αφού δεν έχει πραγματοποιήσει τις επενδύσεις που έπρεπε να είχε ολοκληρώσει από χρόνια». Επίσης, ζήτησε την αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ «σε πολύ καλή τιμή», καθώς και άλλων ΔΕΚΟ στον τομέα των μεταφορών.

 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
17
Πόντοι
16
Ρε σεις, υπάρχει άραγε άλλο κράτος στον κόσμο, που να μην ξέρει πόσους υπαλλήλους έχει????

Αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα, και δείχνει πόσο διαλυμένοι είμαστε...  :uglystupid:
 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
Τι χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων για την ελληνική οικονομία από τα στοιχεία που παρουσίασε το Κέντρο Μελετών του ΕΒΕΑ για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων;
Προσεγγίζουν τα 1,1 εκατομμύρια, εκ των οποίων οι 550.000 είναι συμβασιούχοι ορισμένοι χρόνου! Aπό το σύνολο δε των δημοσίων υπαλλήλων πάνω από 165.000 απασχολούνται σε φορείς του υπουργείου Yγείας και του υπουργείου Eσωτερικών, συμπεριλαμβανομένων των Δήμων και των Nομαρχιών.
Και δεν είναι μόνο ο αριθμός που τρομάζει αποκαλύπτοντας ταυτοχρόνως και το μέγεθος του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που επιβίωνε φορτώνοντας τους φορολογούμενους με προσλήψεις εκατοντάδων χιλιάδων ημετέρων ψηφοφόρων. Είναι και το γεγονός ότι μέχρι πρότινος, όπως ευθαρσώς ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών, δεν ήταν γνωστό πόσους υπαλλήλους πληρώνει το Δημόσιο και με ποια ποσά.
Eίναι αποκαλυπτικά τα στοιχεία για τον υπερτροφικό δημόσιο τομέα: Aπό το σύνολο του εργατικού δυναμικού, ένας στους πέντε είναι δημόσιος υπάλληλος με χαμηλή παραγωγικότητα. H συντήρηση αυτού του υπερδιογκωμένου και αντιπαραγωγικού δημοσίου τομέα είναι η κύρια αιτία δημιουργίας και αναπαραγωγής των δημοσιονομικών ελλειμμάτων που οδήγησε τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.
Tούτη την κρίσιμη ώρα, με την ελληνική οικονομία να επιχειρεί να ισορροπήσει στην κόψη του ξυραφιού, με την αβεβαιότητα για το κόστος δανεισμού να κυριαρχεί, ήρθε η ώρα για μεγάλες αποφάσεις, για υλοποίηση ριζικών τομών στο Δημόσιο.
Στη δραστική μείωση του δημοσίου τομέα, του κόστους λειτουργίας του συγκλίνουν όλα τα μέτρα και οι δράσεις που επέβαλε στην Eλλάδα η EE προκειμένου να δημιουργηθεί ο μηχανισμός σωτηρίας. Στον ίδιο στόχο είναι προσανατολισμένες και οι συστάσεις του OOΣA και του Διεθνούς Nομισματικού Tαμείου.
Aυτό που πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό από όλους είναι ότι η Eλλάδα δεν μπορεί να συντηρεί πλέον έναν αντιπαραγωγικό δημόσιο τομέα που λειτουργεί εις βάρος των υγιών παραγωγικών τομέων της χώρας. Ή θα εξαφανίσουμε τις αιτίες της κακοδαιμονίας ή η χώρα θα χρεοκοπήσει.    ημερησια  13/04/2010
 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
ακομα 200.000 μου λειπουν θα τους βρω!!!  μονο και μονο τους γνωστους του βολταιρου που βολευτηκαν στο δημοσιο να βρω, ενταξει ειμαι :2funny: :2funny: :2funny:
 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
ακομα 200.000 μου λειπουν θα τους βρω!!!  μονο και μονο τους γνωστους του βολταιρου που βολευτηκαν στο δημοσιο να βρω, ενταξει ειμαι :2funny: :2funny: :2funny:

Στο άρθρο της ημερησίας αν προσέξεις,οι 550.000 υπηρετούντες με σύμβαση ορισμένου χρόνου είναι κατα προσέγγιση...

Τρέχα γύρευε δηλαδή ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πόσοι ακριβώς είναι...

Πάντως είτε είναι 1..300.000,είτε 1.100.000, είτε 800.000 και τα 3 νούμερα είναι τραγικά...

 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
[size=20pt]ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ:[/size]


Σελίδα 74

Πίνακας 3.14 Προσωπικό Δημοσίου, περιφερειών, νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων,
νοσηλευτικών ιδρυμάτων και σωμάτων ασφαλείας(1)(2)

(1) Δεν περιλαμβάνεται το στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.
 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
[size=20pt]ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ:[/size]


Σελίδα 74

Πίνακας 3.14 Προσωπικό Δημοσίου, περιφερειών, νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων,
νοσηλευτικών ιδρυμάτων και σωμάτων ασφαλείας(1)(2)

(1) Δεν περιλαμβάνεται το στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.
τι ζοριζεσε αφου δε σε πιστεουμε, ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο καρεκλοκενταυρο
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Σαυρουκο, σαν το διαολο το λιβανι αποφευγεις τις απαντησεις!

εγω τα αφηνω τα υποννοουμενα, εσυ δεν τολμας ουτε αυτα να αντιμετωπισεις!!!



 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
17
Πόντοι
16
[size=20pt]ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ:[/size]


Σελίδα 74

Πίνακας 3.14 Προσωπικό Δημοσίου, περιφερειών, νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων,
νοσηλευτικών ιδρυμάτων και σωμάτων ασφαλείας(1)(2)

(1) Δεν περιλαμβάνεται το στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.

Ο Πάγκαλος μόλις πριν λίγες μέρες είπε ότι δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό.

Μάλλον έσυ τα ξέρεις καλύτερα.  :jerking:  :jerking:  :jerking:

 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
[size=20pt]ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ:[/size]


Σελίδα 74

Πίνακας 3.14 Προσωπικό Δημοσίου, περιφερειών, νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων,
νοσηλευτικών ιδρυμάτων και σωμάτων ασφαλείας(1)(2)

(1) Δεν περιλαμβάνεται το στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.
ρε παντελως ηλιθιε για πες μας ποσο στρατιωτικο προσωπικο εχουμε;; τοσο ωστε να φτασουμε τις 730.000 που λεει ο ραγκουσης;; ποσο χαμερπης γυμνοσαλιαγκας, μπορει να γινεις;;;
 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
[size=20pt]ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ:[/size]


Σελίδα 74

Πίνακας 3.14 Προσωπικό Δημοσίου, περιφερειών, νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων,
νοσηλευτικών ιδρυμάτων και σωμάτων ασφαλείας(1)(2)

(1) Δεν περιλαμβάνεται το στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.
Ωραίο το πινακάκι...
Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...
















ααααα θυμήθηκα!!!

"GREEK STATISTICS" :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ συνεχίστε ακάθεκτοι ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ... :jerking:
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
"Το Υπουργείο Πολιτισμού αποφάσισε πως από δω και πέρα δεν προκηρύσσει την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού για τους φορείς του, αλλά απλά την ανακοινώνει.

Πόσο καθαρές και νόμιμες είναι όμως αυτές οι ανακοινώσεις;

Οι υποσημείώσεις και τα ψιλά γράμματα το δηλώνουν καθαρά:

Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν υποψήφιοι που...

να πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης, τότε κατ’ εξαίρεση μπορεί για αντικειμενικούς λόγους συνιστάμενους στις επιτακτικές ειδικές ομοειδείς ανάγκες των έργων της Υπηρεσίας που πρέπει να συνεχιστούν χωρίς διακοπή μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά και με ειδική αιτιολόγηση και υποψήφιοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της τρίμηνης διακοπής.

Αυτό εντοπίσαμε στην προκήρυξη του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης που δημοσιεύτηκε στις 6/04/2010.

Επειδή εμείς αδυνατούμε να καταλάβουμε ρωτάμε απλά

τι εννοεί ο ποιητής;

Οι επιλογή των ωρομισθίων δε θα πραγματοποιηθεί μέσω ΑΣΕΠ ούτε και αυτή τη φορά, αλλά οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Πόσο εύκολα και αθόρυβα θα «επιλεγούν ξεχωριστά και με ειδική αιτιολόγηση και υποψήφιοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις»;;;

Κύριε Γερουλάνο, μας υποσχεθήκατε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Δε λέω, δύσκολο το έργο σας, αφού άλλωστε μιλάμε για το Υπουργείο Πολιτισμού, που σπάνια υπήρξε έστω και για λίγο καθαρό…
Επιμένουμε να ζητάμε παράταση από το ΥΠΠΟΤ.

Απριλίου 15, 2010 in Uncategorized | Γράψτε ένα σχόλιο

Ωραία! Οι νέες προκηρύξεις τρέχουν, ο κόσμος τρέχει κι αυτός να κάνει τα χαρτιά του, η γη συνεχίζει να γυρίζει ΚΑΙ το θέμα μας παραμένει ακόμα ανοιχτό..

Τέλος του μήνα θα απολυθούμε κι ούτε καν θα πληρωθούμε άμεσα.

Οι νέες προσλήψεις δεν εμποδίζουν σε καμία περίπτωση την παράταση της δικής μας σύμβασης

έως και να συμπληρωθούν οι 495 ώρες που ανέφερε η προκήρυξη της 3ης Φλεβάρη.

Εσείς θα αντέχατε αυτή την κοροϊδία;

Ένα χρόνο άνεργοι, να μας καλούν επιτέλους κάπου για τρίμηνη εργασία και τελικά στο μήνα επάνω να μας απολύουν!

Φτάνει πια με αυτή την απαξίωση και την εκμετάλλευση!

Ζητάμε για άλλη μια φορά από το Υπουργείο Πολιτισμού να επιληφθεί της υπόθεσής μας άμεσα και δίκαια."

 

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Μηνύματα
258
Κριτικές
5
Like
471
Πόντοι
301
φιλτατε αιγεα ουτε τοτε ουτε τωρα υπαρχουν λεφτα απλα ηρθαν σε καποια συμφωνια για μακροχρονιους διακανονισμους με μικρες δοσεις οι οποιες θα μας πνιξουν στους τοκους .η προιγουμενη κυβερνηση δεν παραλαμβανε απλα γιατι δεν ειχαν παρει αυτοι τις μιζες.με πιανεις ;)εγω δεν ψηφηζω κανεναν φιλτατε ουτε δεξιους ουτε αριστερους ουτε κανεναν ειναι ολοι για τον πουτσο :jerking: :jerking: :jerking:
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
φιλτατε αιγεα ουτε τοτε ουτε τωρα υπαρχουν λεφτα απλα ηρθαν σε καποια συμφωνια για μακροχρονιους διακανονισμους με μικρες δοσεις οι οποιες θα μας πνιξουν στους τοκους .η προιγουμενη κυβερνηση δεν παραλαμβανε απλα γιατι δεν ειχαν παρει αυτοι τις μιζες.με πιανεις ;)εγω δεν ψηφηζω κανεναν φιλτατε ουτε δεξιους ουτε αριστερους ουτε κανεναν ειναι ολοι για τον πουτσο :jerking: :jerking: :jerking:
φιλτατε δημητρη οι γερμανοι εχοντας αναγνωρισει το λαθος τους σχετικα με το υποβρυχιο ειχαν προτεινει αντισταθμιστικα ωφελη[ αναβαθμησει οπλικων συστηματων κ.α], ο χοντρος παρ' οτι ομοιδεατης της μερκελ αρνηθηκε να τα παραλαβει, οι γερμανοι ομωε τωρα που μας βρηκαν σε αναγκη μας τον εβαλαβ ασαλιωτο, τα αλλα ειανι παπαρολογιες..
 

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Μηνύματα
6.236
Like
0
Πόντοι
66
φιλτατε αιγεα ουτε τοτε ουτε τωρα υπαρχουν λεφτα απλα ηρθαν σε καποια συμφωνια για μακροχρονιους διακανονισμους με μικρες δοσεις οι οποιες θα μας πνιξουν στους τοκους .η προιγουμενη κυβερνηση δεν παραλαμβανε απλα γιατι δεν ειχαν παρει αυτοι τις μιζες.με πιανεις ;)εγω δεν ψηφηζω κανεναν φιλτατε ουτε δεξιους ουτε αριστερους ουτε κανεναν ειναι ολοι για τον πουτσο :jerking: :jerking: :jerking:

αν ηταν ολοι σαν κι εσενα δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτην την κατασταση!
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
αν ηταν ολοι σαν κι εσενα δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτην την κατασταση!
που ησουν να μας διασκεδασεις;; δινεις αλλο νοημα στην λεξη διασκεδαση, κληρονομικο το εχεις η στην πορεια το ανακαλυψες το αστειρευτο χιουμορ σου;;
 

karavidas

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
προτιμω ναμαι φασιστας κ σκουληκι παρα σοσιαλιστικο γουρουνι
[size=20pt]ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ:[/size]


Σελίδα 74

Πίνακας 3.14 Προσωπικό Δημοσίου, περιφερειών, νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων,
νοσηλευτικών ιδρυμάτων και σωμάτων ασφαλείας(1)(2)

(1) Δεν περιλαμβάνεται το στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.
 

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Μηνύματα
6.236
Like
0
Πόντοι
66
που ησουν να μας διασκεδασεις;; δινεις αλλο νοημα στην λεξη διασκεδαση, κληρονομικο το εχεις η στην πορεια το ανακαλυψες το αστειρευτο χιουμορ σου;;


διαφωνεις σε αυτο που εγραψα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom