πρώτον: μέσα στη πράσινη ομίχλη που ζεις έγραψες ότι μας προειδοποιήσαν το 2005, μετά την απογραφή Αλογοσκούφη. Σου απέδειξα ότι τα είχαν πει από πριν και νομίζω ότι εκεί λήγει το θέμα.
δεύτερον: δεν με νοιάζει ο χοντρός. το θέμα είναι ότι μόλις βγήκε ο ΓΑΠ πήγε να τον μιμηθεί, μετά από συμβουλές του rookie ΠΑΠ (ας κάνουμε και μεις μια απογραφή, μια και την έκανε η ΝΔ) αλλά η ΕΕ του έβγαλε κόκκινη κάρτα. Πήρε τα @@ μου ... αλλά το κακό είναι ότι πήρε και μια χώρα ολόκληρη στο λαιμό του.
τρίτον: να δούμε αυτές τις καταστροφικές ενέργειες των rookies ποιός θα διορθώσει. Αν και φοβάμαι ότι η ζημιά δεν είναι αναστρέψιμη πια.
Πιστεύεις ότι η κρίσιμη παράμετρος ήταν οι εσφαλμένοι χειρισμοί της κυβέρνησης του ΓΑΠ ή τα στοιχεία που ούτως ή άλλως θα έβγαιναν με κάποιον τρόπο; Η φούσκα δεν θα έσκαγε κάποια στιγμή;
Όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι σχετικός, αλλά βλέπω τι γίνεται με τις άλλες χώρες της λεγόμενης "περιφέρειας" και έχω την εντύπωση ότι η κατάσταση για την Ελλάδα έγινε μη αναστρέψιμη πριν αναλάβει το ΠΑΣΟΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανε σοβαρά λάθη.
Αυτά που λέει ο Σαμαράς ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε την κρίση ελλείμματος-χρέους κρίση δανεισμού νομίζω ότι δεν στέκουν. Αν ήταν έτσι, η Πορτογαλία, η Ισπανία, προσεχώς ίσως και η Ιταλία, γιατί έχουν πρόβλημα;
Δεν νομίζω ότι τους το δημιουργήσαμε εμείς.
Αν οι Πορτογάλοι την προηγούμενη εβδομάδα δανείστηκαν με 7% περίπου, εμείς με πόσο θα δανειζόμασταν τώρα;