Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Παραλίμνιε, σε έβρισα ποτέ;

Εκπροσωπεις οτι σιχαινομε, τα βολεμενα λαμογια και υποστηρικτες της χειροτερης κυβερνησης που περασε απο τον τοπο. Και επειδη τα "μετρα σας" τα νιωθω στο πετσι μου, οπως οι περισοτεροι Ελληνες εχω καθε δικαιωμα να σε βριζω. Μπροστα σας ακομα και οι ακροδεξιοι σαν το λαλακη33 μου ειναι πιο συμπαθεις. Και οχι μονο θα σας βριζω αλλα ευχομε να ερθει η μερα που θα βρεθειτε αντιμετωποι με την οργη του λαου. Και τοτε να δω που θα κρυφτητε λαμογια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αποτυχημένε ανθυπονταβατζάκο ΠΟΤΕ άλλαξαν οι κανομισμοί.

ΠΟΤΕ;;;;;;

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Όχι φίλε, εδώ είναι όλο το ζουμί:

Annex 3 – Reservations on the quality of the Greek data expressed by Eurostat between 2005 and 2009

Από το 2005 (αμέσως μετά την απογραφή Αλογοσκούφη που χτύπησε καμπανάκια) μας έλεγαν να τα διορθώσουμε.

Και εμείς του κοροϊδεύαμε με τέτοιου είδους φθηνά κόλπα (άλλα δήλωνε η ΕΣΥΕ στην Eurostat και άλλα ο υφυπουργός στην Βουλή:

Annex 5 – Exchange of letters on hospital liabilities

Από το 2005?!?!?!

“The reliability of Greek government deficit and debt statistics has been the subject of continuous and unique attention for several years. In 2004, Eurostat produced a comprehensive report on the revision of the Greek government deficit and debt figures, showing how the Greek statistical authorities had misreported figures on deficit and debt in the years between 1997 and 2003”

Δείτε www.antinews.gr/?p=66726]εδώ[/url] το πρωτότυπο κείμενο.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της προπαγάνδας!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εκπροσωπεις οτι σιχαινομε, τα βολεμενα λαμογια και υποστηρικτες της χειροτερης κυβερνησης που περασε απο τον τοπο. Και επειδη τα "μετρα σας" τα νιωθω στο πετσι μου, οπως οι περισοτεροι Ελληνες εχω καθε δικαιωμα να σε βριζω. Μπροστα σας ακομα και οι ακροδεξιοι σαν το λαλακη33 μου ειναι πιο συμπαθεις. Και οχι μονο θα σας βριζω αλλα ευχομε να ερθει η μερα που θα βρεθειτε αντιμετωποι με την οργη του λαου. Και τοτε να δω που θα κρυφτητε λαμογια.

Παραλίμνιε πάλι κατουρημένη φούντα κάπνισες;;;

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΕ

Δεν μας είπες: Από το 2005 και μετά την απογραφή Αλογοσκούφη μας έλεγαν να κοιτάξουμε τα στοιχεία μας?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
απορω γιατι ολοι οι δεξιοι εχετε τοση πικρα απο την ηττα στις εκλογες
αν εβγαινε δλδ ο Γκιουλεκας και ο Κακλαμανης θα αλλαζε κατι?

Επισκέπτης

Ταυτιζόμαστε απόλυτα με τον παραλίμνιο εδώ.
Για τα σιχάματα του ΠΑΣΟΚ εννοώ, σαν τον Βολταίρο ,
που πήγαν στην Κηφισιά με κρατικά λεφτά,
απέκτησαν saab με πράσινους μισθούς ,
ντύνονται με armani με πράσινα δάνεια
και απέκτησαν κότερα με πράσινα ... άλογα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Από το 2005?!?!?!

“The reliability of Greek government deficit and debt statistics has been the subject of continuous and unique attention for several years. In 2004, Eurostat produced a comprehensive report on the revision of the Greek government deficit and debt figures, showing how the Greek statistical authorities had misreported figures on deficit and debt in the years between 1997 and 2003”

Δείτε www.antinews.gr/?p=66726]εδώ[/url] το πρωτότυπο κείμενο.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της προπαγάνδας!

Πρώτον: Ουδέποτε είπα εγώ ότι και πριν το 2004 δεν έγιναν μαμουνιές. Για δείξε μου που το είπα;;;

Δεύτερον: Για ποιές μαμουνιές ακριβώς μιλάμε απο το 1997 μέχρι το 2004 όμως;
Ιδού:

Greece: 
The revision of data for the deficit between the March and September 2004 notifications was carried out on the
basis of new information provided by the Greek Authorities, at the request of Eurostat, for the period 2000-2003.
The change in the deficit figure is due mainly to:
- Downward revision for 2003 of estimate of tax revenues (mainly VAT) in public accounts;
- Downward revision for 2003 of payments received from EU institutions in the context of certain structural fund
programmes;
- Reclassification for 2003 of a payment from the postal savings bank to government as a financial transaction;
(for these first three items see News Release 62/2004 of 7 May 2004)
- Under-recording of military expenditures between 2000 and 2003;
- Over-estimation of surplus of social security funds between 2001 and 2003;
- Under-recording of interest between 2000 and 2003.
The revision of data for the debt between the March and September 2004 notifications was carried out on the
basis of new information provided by the Greek Authorities for the period 2000-2003. The change in the debt
figure is due mainly to:
- Under-estimation of outstanding debt, notably in relation to bonds with capitalised interest;
- Over-estimation of consolidating assets of social security.

Τρίτον: αυτά διορθώθηκαν.

Επισκέπτης
συνταξιουχος εισαι?
ή δημοσιος υπαλληλος?

Μόνο αυτούς γάμησε το ΠΑΣΟΚ;;;
Τους επαγγελματίες;;;

Μόνο από επιχειρήσεις ασχολούμενες με αυτοκίνητα ,
έκλεισαν 2500 με πάνω από 30.000 ανέργους ,
κόσμο που είχε δουλειά μέχρι αρχές του 2010 ...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μόνο αυτούς γάμησε το ΠΑΣΟΚ;;;
Τους επαγγελματίες;;;

Μόνο από επιχειρήσεις ασχολούμενες με αυτοκίνητα ,
έκλεισαν 2500 με πάνω από 30.000 ανέργους ,
κόσμο που είχε δουλειά μέχρι αρχές του 2010 ...
μαλον δεν ασχολεισε με τα αυτοκινητα
η κριση υπηρχε
απλα εδωσαν το φιλι της ζωης με την αποσυρση προπερσυ
με τι ασχολεισαι?

Επισκέπτης
μαλον δεν ασχολεισε με τα αυτοκινητα
η κριση υπηρχε
απλα εδωσαν το φιλι της ζωης με την αποσυρση προπερσυ
με τι ασχολεισαι?

Ρε φίλε ... οι 2500 επιχειρήσεις έκλεισαν το 2010
Και οι 30.000 έχασαν τη δουλειά τους το 2010.
Μέχρι τότε δούλευαν ...

πλάκα μας κάνεις;;;

Θα μας πεις δηλαδή ότι ο ΓΑΠ ενισχύει τη ... φυσική επιλογή και κάνει ευθανασία στις
ετοιμοθάνατες επιχειρήσεις ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΛΕΟΣ !!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ταυτιζόμαστε απόλυτα με τον παραλίμνιο εδώ.
Για τα σιχάματα του ΠΑΣΟΚ εννοώ, σαν τον Βολταίρο ,
που πήγαν στην Κηφισιά με κρατικά λεφτά,
απέκτησαν saab με πράσινους μισθούς ,
ντύνονται με armani με πράσινα δάνεια
και απέκτησαν κότερα με πράσινα ... άλογα!

Λαλάκη ξέχασες το Lear Jet:
800px-Salon_du_Bourget_20090619_157.jpg

BWY το μόνο SAAB που είχα ποτά στην ζωή μου ήταν ένα μεταχειρισμένο του 1980 με καμιά 120 χιλιάδες μίλια:
URL]]

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μέχρι τότε δούλευαν ...
Το παρατραβας...Φυσικο ειναι να υπαρχει μεγαλη πτωση στην αγορα αυτοκινητων. Ηταν λογικο δηλαδη ο Ελληνας να αλλαζει καθε 3 χρονια αυτοκινητο? Και 7 στις 10 να αγοραζει πανω απο 1600cc? Ηταν αποτελεσμα της γενικοτερης "φουσκας" η αγορα αυτοκινητων, και για αυτο δεν υπαρχει λυση η επιστροφη.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πρώτον: Ουδέποτε είπα εγώ ότι και πριν το 2004 δεν έγιναν μαμουνιές. Για δείξε μου που το είπα;;;

Δεύτερον: Για ποιές μαμουνιές ακριβώς μιλάμε απο το 1997 μέχρι το 2004 όμως;
Ιδού:

Τρίτον: αυτά διορθώθηκαν.

πρώτον: μέσα στη πράσινη ομίχλη που ζεις έγραψες ότι μας προειδοποιήσαν το 2005, μετά την απογραφή Αλογοσκούφη. Σου απέδειξα ότι τα είχαν πει από πριν και νομίζω ότι εκεί λήγει το θέμα.

δεύτερον: δεν με νοιάζει ο χοντρός. το θέμα είναι ότι μόλις βγήκε ο ΓΑΠ πήγε να τον μιμηθεί, μετά από συμβουλές του rookie ΠΑΠ (ας κάνουμε και μεις μια απογραφή, μια και την έκανε η ΝΔ) αλλά η ΕΕ του έβγαλε κόκκινη κάρτα. Πήρε τα @@ μου ... αλλά το κακό είναι ότι πήρε και μια χώρα ολόκληρη στο λαιμό του.

τρίτον: να δούμε αυτές τις καταστροφικές ενέργειες των rookies ποιός θα διορθώσει. Αν και φοβάμαι ότι η ζημιά δεν είναι αναστρέψιμη πια.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μέχρι τότε δούλευαν ...

πλάκα μας κάνεις;;;

Θα μας πεις δηλαδή ότι ο ΓΑΠ ενισχύει τη ... φυσική επιλογή και κάνει ευθανασία στις
ετοιμοθάνατες επιχειρήσεις ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΛΕΟΣ !!!!!
η αποσυρση εγινε, οχι για οικολογικους λογους, αλλα για να δωσει ανασα ζωης στην πεθαμενη αγορα αυτοκινητου
μετα ξαναμπηκε σε κομα
αν δεν ριξουν λεφτα οι τραπεζες δεν γινεται τιποτα

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Το παρατραβας...Φυσικο ειναι να υπαρχει μεγαλη πτωση στην αγορα αυτοκινητων. Ηταν λογικο δηλαδη ο Ελληνας να αλλαζει καθε 3 χρονια αυτοκινητο? Και 7 στις 10 να αγοραζει πανω απο 1600cc? Ηταν αποτελεσμα της γενικοτερης "φουσκας" η αγορα αυτοκινητων, και για αυτο δεν υπαρχει λυση η επιστροφη.

η Ελλαδα δεν παραγει τπτ, και ως εκ τουτου, ολα ειναι εν δυναμει 'φουσκες'

οσο για τους 'μαντραδες', οι περισσοτεροι αγραμματα 'σκουπιδια' ησαν (νεο) Ελληνες της αρπακτης

οποιος δεν μπορει, 'Gastarbeiter' στην Ασια

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
η αποσυρση εγινε, οχι για οικολογικους λογους, αλλα για να δωσει ανασα ζωης στην πεθαμενη αγορα αυτοκινητου
μετα ξαναμπηκε σε κομα
αν δεν ριξουν λεφτα οι τραπεζες δεν γινεται τιποτα

περίμενε πρώτα να δουν τι θα κάνουν τα 400-500 που έχει η καθεμιά στις αλάνες της από κατασχέσεις.

ήδη η eurobank εκλεισε το σχετικό unit ... μέχρι τουλάχιστον να έρθουν καλύτερες μέρες .. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom