Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Koροιδίστικα μπορεί να πληρώσεις και αλλού π.χ. σε κάποιο C.T. Εδώ το θέμα είναι πως πληρώνεις ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!
Μονεταριστης εγινες???
Koροιδίστικα μπορεί να πληρώσεις και αλλού π.χ. σε κάποιο C.T. Εδώ το θέμα είναι πως πληρώνεις ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!
Μονεταριστης εγινες???
Όχι.. Απλά... άφραγκος!
ντζοιν δε κλαμπ!!
Πωωπω ρε πούστη μου, στρατιές κάνουμε!
Και που να δεις ακομα!!
γαμώτο ... πέσαμε σε ξεβράκωτα λαμόγια ...
Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε! ;) Η λυση απο την αρχη..............ελεγχομενη χρεωκοπια!!
ναι .... έλα εσυ να ζησεις υστερα σε ενα κρατος που έχει δηλώσει χρεωκοπία ... ελεγχόμενη η μη ...
η ζωή θαναι ενα αποκρουστικό δράμα ..... δεν νομίζω να το θελήσεις .... αν γνώριζες ,...
ναι .... έλα εσυ να ζησεις υστερα σε ενα κρατος που έχει δηλώσει χρεωκοπία ... ελεγχόμενη η μη ...
η ζωή θαναι ενα αποκρουστικό δράμα ..... δεν νομίζω να το θελήσεις .... αν γνώριζες ,...
Δε ναμπερς ντου νοτ αντ απ!! Ειμαστε σε αδιεξοδο. Τα χειροτερα ακομα δεν εχουν ερθει!
Φυγη στο εξωτερικο................νοτ αντβιζαμπλ
εσύ δηλαδή γνωρίζεις?
Το ιδιο θα ειναι και να μην κηρυξουμε χρεωκοπια!! Καμια απο τις αγορες δεν μας δανειζει με λογικο επιτοκιο εκτος απο ΕΚΤ και ΔΝΤ !! ;)
πες μας ντε..μην μας κρατας σε αγωνια....
οτι έγραψα παραπάνω ... διάβασε ... τι άλλο θέλεις ? λύση για την κρίση ?
παρε τα assets σου και φυγε ...
ειναι δυσνοητα - κανε μου μια περιληψη...1-2 γραμμες
Το ιδιο θα ειναι και να μην κηρυξουμε χρεωκοπια!! Καμια απο τις αγορες δεν μας δανειζει με λογικο επιτοκιο εκτος απο ΕΚΤ και ΔΝΤ !! ;)
they never did, αυτό ήταν από την αρχή το πρόβλημα του μνημονίου ρε Λουκ.
παίρνουμε μέτρα που υποτίθεται ότι έχουν συγκεκριμένους στόχους.
ενώ πρωτοετής φοιτητής θα έβλεπε ότι με αυτά τα μέτρα οι στόχοι δεν πιάνονται.
Για τη φυγή στο εξωτερικό ... νο γκατς νο γκλόρυ!