Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
και οι αγορες, 'παιζουν' με algos ;)
Τα Ελληνικα ομολογα ειναι σε ντζανκ στατους εδω και καιρο! Λες να βρουμε αλλους δωρητες για να περναμε καλα???
και οι αγορες, 'παιζουν' με algos ;)
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα .... αλλά η δεδηλωμένη κάνει ακομα μεγαλύτερη ζημιά ...
με ελεγχόμενη χρεωκοπία τα επιτοκια θα ειναι δυσμενέστερα ....
επειδη δεν γνωριζω, πες μας σε 1-2 γραμμες τι συνεπαγεται μια πι8ανη χρεοκοπια
Ποια επιτοκια??? Εχεις δει τα επιτοκια τωρα??? Η διαφορα ειναι οτι με χρεωκοπια..........δανεια μονο απο ΕΚΤ και ΔΝΤ! Δεν βλεπω διαφορα εκτος αν πιστευεις οτι το 2011 και 2012 οι αγορες θα μας δανεισουν ξανα με ευνοικα επιτοκια παλι!
Ποια επιτοκια??? Εχεις δει τα επιτοκια τωρα??? Η διαφορα ειναι οτι με χρεωκοπια..........δανεια μονο απο ΕΚΤ και ΔΝΤ! Δεν βλεπω διαφορα εκτος αν πιστευεις οτι το 2011 και 2012 οι αγορες θα μας δανεισουν ξανα με ευνοικα επιτοκια παλι!
μια ζωη απαισιοδοξο αυτο το παιδι
το συστημα εχει ακομη μπολικο αερα μεσα....ρουλ οφ 8αμπ - οταν δεν 8α χουν δουλεια τα ct, τοτε να μιλησουμε για αγορες
μια ζωη απαισιοδοξο αυτο το παιδι
το συστημα εχει ακομη μπολικο αερα μεσα....ρουλ οφ 8αμπ - οταν δεν 8α χουν δουλεια τα ct, τοτε να μιλησουμε για αγορες
Αρ γιου ταλκινγκ το μι??
Λες και δεν γνωριζεις!!
Ασε τα τα ρουλ οβ θαμπ γιατι δεν θα τα πιστευω μονον οταν δω θαυματα!!
Όλι Ρεν, Όλι Ρεν δεν θα μας πάρεις τα ..... CT!!!
ρε Luc, με το χερι στην καρδια, πες μας %price deflation στο τουριστικο προιον...
Θα πηγαινουμε Τουρκια αν μας τα παρει!!
Εμενα μου αρεσει να μενω ........τσαμπα!! οποτε δεν γνωριζω!!
με κινδυνο, να υποστω τις συνεπεις του Tipos, οταν ο Ελληνας...(wannabe) Hotelier συνεχιζει ακα8εκτος, οι αγορες τι ειναι ΜΚΟ;
ο καλυτερος ουτε για front desk 3αστερου στο Hull δεν ειναι
με κινδυνο, να υποστω τις συνεπεις του Tipos, οταν ο Ελληνας...(wannabe) Hotelier συνεχιζει ακα8εκτος, οι αγορες τι ειναι ΜΚΟ;
ο καλυτερος ουτε για front desk 3αστερου στο Hull δεν ειναι
Θα ανοιξουμε αλλο μετωπο μου φαινεται!
Λες να εχει σχεσει με το ασσετ μπαμπλε!! Ενω ολα αυτα τα χρονια τα μαζευαν απο τον τουρισμο, και οι τιμες τους ηταν "ινελαστικ" (καλο αυτο γατε? ) δεν εκαναν ενα βασικο σενσιτιβιτι αναλισις.
Με τα παγια εξοδα που εχουν δεν βγαινουν ευκολα! Θα υπαρξει ανακατανομη σε αυτον τον τομεα και χρεωκοπιες!! Σαρβιβαλ οβ δε φιτεστ δεν ελεγες γατε??
Εγω θα ελεγα ασσετ ρεπρισινγκ!!
Θα ανοιξουμε αλλο μετωπο μου φαινεται!
Λες να εχει σχεσει με το ασσετ μπαμπλε!! Ενω ολα αυτα τα χρονια τα μαζευαν απο τον τουρισμο, και οι τιμες τους ηταν "ινελαστικ" (καλο αυτο γατε? ) δεν εκαναν ενα βασικο σενσιτιβιτι αναλισις.
Με τα παγια εξοδα που εχουν δεν βγαινουν ευκολα! Θα υπαρξει ανακατανομη σε αυτον τον τομεα και χρεωκοπιες!! Σαρβιβαλ οβ δε φιτεστ δεν ελεγες γατε??
Εγω θα ελεγα ασσετ ρεπρισινγκ!!
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231067142[/url]
Ούτε στην Ουγκάντα δε γίνονται αυτά...