Νέα

Χρειάζομαι βοήθεια-ιδέες για να γνωρίσω μια γκόμενα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinama pongolle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
περιγραφή:ξανθό μουνί,μεγάλα βυζιά
συμπεριφορά:τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο για ταινίες μιλάμε

Πες της τοτε:

-Εχεις δει το εννιαμιση βδομαδες???
-Ναι!
-Τι λες για μια επαναληψη τοτε.... :fuck1:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
καθως μιλατε για ταινιες,πετα της κ τπτ του στυλ "να σου δωσω τηλ. μου;"

ποιό τηλ μωρέ ....

υποτίθεται ότι τα video-clubs σε έχουν καταχωρημένο...

έλεος...

(θα τον περάσει για μ...κα)

φίλε εγώ σου λέω μίλα της στα ίσα και αντρίκια γιατί το θάρρος είναι αυτό που μετράει και υπερισχύει στις μέρες μας! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ και ο θεός μαζί σου.

Καλή τύχη.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναυαγια υπαρχουν και αποτις 2 μεριές.
αυτη που δεν αρεσει στον ενα αρεσει στον αλλο.
Αυτές που είναι για τα μπάζα κατά κανόνα βρίσκουν άντρα από την κατηγορία των απελπισμένων.
Αν το γαμήσι ήταν ελεύθερο αγαθό ποιος φουκαράς θα κοίταζε γυναίκες άνευ προσόντων.
Για να μπορούσε να σταθεί η φόρμουλα: γαμήσι=ελεύθερο αγαθό, δύο πράγματα έπρεπε να συμβούν.
Ή να μπορούσε η τεχνολογία να καταστήσει τους πάντες διαφορετικούς μεν αλλά ποθητούς ή να έμπαινε μια ποσόστωση στο πήδημα των νέων και όμορφων γυναικών και να ήταν υποχρεωμένος ο επιβήτορας, ως προσφορά στην κοινωνική συνοχή και γαλήνη, να καλαφατίζει και μερικές κακομούτσουνες.

Επισκέπτης
Αυτές που είναι για τα μπάζα κατά κανόνα βρίσκουν άντρα από την κατηγορία των απελπισμένων.
Αν το γαμήσι ήταν ελεύθερο αγαθό ποιος φουκαράς θα κοίταζε γυναίκες άνευ προσόντων.
Για να μπορούσε να σταθεί η φόρμουλα: γαμήσι=ελεύθερο αγαθό, δύο πράγματα έπρεπε να συμβούν.
Ή να μπορούσε η τεχνολογία να καταστήσει τους πάντες διαφορετικούς μεν αλλά ποθητούς ή να έμπαινε μια ποσόστωση στο πήδημα των νέων και όμορφων γυναικών και να ήταν υποχρεωμένος ο επιβήτορας, ως προσφορά στην κοινωνική συνοχή και γαλήνη, να καλαφατίζει και μερικές κακομούτσουνες.

???????????????????????/

ελευθερο το γαμήσι αλλα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η καθε γκομεναρα θα παει με τον πατσοκοιλια????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
???????????????????????/

ελευθερο το γαμήσι αλλα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η καθε γκομεναρα θα παει με τον πατσοκοιλια????
μπορει να ναι καλος κι ο πατσοκοιλιας στο θεμα...χαχαχαχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι εγω το πα και αλλου κι οι χοντρουλες στο θεμα μπορει να το χουν....δεν απορριπτω απολυτα...

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
γεια σας... είμαι καινούριος και δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ποστάρω... χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας... είμαι 20 χρονών και μου έχει καυλώσει η πωλήτρια από το βίντεο κλαμπ... αυτή πρέπει να είναι γύρω στα 30-35... δεν ξέρω πώς να την πλησιάσω... βοηθείστε με  :P

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Παρε 10 ταινιες πορνο και οταν τις επιστρεψεις πες της  : Εχω ξεπατωθει στη μαλακια για παρτυ σου , δεν παει αλλο , Θα πιουμε κανα καφε ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παρε 10 ταινιες πορνο και οταν τις επιστρεψεις πες της  : Εχω ξεπατωθει στη μαλακια για παρτυ σου , δεν παει αλλο , Θα πιουμε κανα καφε ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επεσα απο την καρεκλα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έγραψε ο lalak!!!!!! Χαχαχαχαχαχα

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
???????????????????????/

Έχεις δίκιο, ισχύει και το αντίστροφο.
Πάντως το ελεύθερο γαμήσι είναι μια ουτοπία.
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση είναι και θα παραμείνει προς το παρόν ένα οικονομικό αγαθό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έχεις δίκιο, ισχύει και το αντίστροφο.
Πάντως το ελεύθερο γαμήσι είναι μια ουτοπία.
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση είναι και θα παραμείνει προς το παρόν ένα οικονομικό αγαθό.
ελευθερο γαμησι ειναι μονο η μαλακια....(οχι αυτη που μας δερνει,η αλλη)

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
πλησιασε με τροπο και ρωτα "τι ωρα ειναι ?"
οτι και να απαντησει εσυ λες "εγω παλι νομιζω οτι ειναι ωρα να σε γαμησω" με σοβαρο υφος
:knockinb:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
πλησιασε με τροπο και ρωτα "τι ωρα ειναι ?"
οτι και να απαντησει εσυ λες "εγω παλι νομιζω οτι ειναι ωρα να σε γαμησω" με σοβαρο υφος
:knockinb:

αν το πει αυτο

1) θα φαει χαστουκι?

2) θα φαει βρισιδι?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
???????????????????????/

Άσε είδα σήμερα μια μουνάρα με έναν πατσοκοιλιά και τρελάθηκα.Μιλάμε για ΤΟ μωρό.Περίπου 25 ετών και αυτός 35+ με μπυροκοίλι τόσο μεγάλο που δε θα έβλεπε την πούτσα του.Μια σημαντική λεπτομέρεια...Ο τύπος είχε μια Cayenne...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Άσε είδα σήμερα μια μουνάρα με έναν πατσοκοιλιά και τρελάθηκα.Μιλάμε για ΤΟ μωρό.Περίπου 25 ετών και αυτός 35+ με μπυροκοίλι τόσο μεγάλο που δε θα έβλεπε την πούτσα του.Μια σημαντική λεπτομέρεια...Ο τύπος είχε μια Cayenne...
γιατι φιλε μην το λες μπορει να την καβαλαει καλα ο τυπος :knockinb:....ασχετο που δεν βλεπει το εργαλειο του..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom