περιγραφή:ξανθό μουνί,μεγάλα βυζιά
συμπεριφορά:τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο για ταινίες μιλάμε
Πες της τοτε:
-Εχεις δει το εννιαμιση βδομαδες???
-Ναι!
-Τι λες για μια επαναληψη τοτε....
περιγραφή:ξανθό μουνί,μεγάλα βυζιά
συμπεριφορά:τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο για ταινίες μιλάμε
καθως μιλατε για ταινιες,πετα της κ τπτ του στυλ "να σου δωσω τηλ. μου;"
Αυτές που είναι για τα μπάζα κατά κανόνα βρίσκουν άντρα από την κατηγορία των απελπισμένων.ναυαγια υπαρχουν και αποτις 2 μεριές.
αυτη που δεν αρεσει στον ενα αρεσει στον αλλο.
Αυτές που είναι για τα μπάζα κατά κανόνα βρίσκουν άντρα από την κατηγορία των απελπισμένων.
Αν το γαμήσι ήταν ελεύθερο αγαθό ποιος φουκαράς θα κοίταζε γυναίκες άνευ προσόντων.
Για να μπορούσε να σταθεί η φόρμουλα: γαμήσι=ελεύθερο αγαθό, δύο πράγματα έπρεπε να συμβούν.
Ή να μπορούσε η τεχνολογία να καταστήσει τους πάντες διαφορετικούς μεν αλλά ποθητούς ή να έμπαινε μια ποσόστωση στο πήδημα των νέων και όμορφων γυναικών και να ήταν υποχρεωμένος ο επιβήτορας, ως προσφορά στην κοινωνική συνοχή και γαλήνη, να καλαφατίζει και μερικές κακομούτσουνες.
μπορει να ναι καλος κι ο πατσοκοιλιας στο θεμα...χαχαχαχ???????????????????????/
ελευθερο το γαμήσι αλλα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η καθε γκομεναρα θα παει με τον πατσοκοιλια????
μπορει να ναι καλος κι ο πατσοκοιλιας στο θεμα...χαχαχαχ
ναι εγω το πα και αλλου κι οι χοντρουλες στο θεμα μπορει να το χουν....δεν απορριπτω απολυτα...
γεια σας... είμαι καινούριος και δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ποστάρω... χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας... είμαι 20 χρονών και μου έχει καυλώσει η πωλήτρια από το βίντεο κλαμπ... αυτή πρέπει να είναι γύρω στα 30-35... δεν ξέρω πώς να την πλησιάσω... βοηθείστε με
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Παρε 10 ταινιες πορνο και οταν τις επιστρεψεις πες της : Εχω ξεπατωθει στη μαλακια για παρτυ σου , δεν παει αλλο , Θα πιουμε κανα καφε ?
επεσα απο την καρεκλα...Παρε 10 ταινιες πορνο και οταν τις επιστρεψεις πες της : Εχω ξεπατωθει στη μαλακια για παρτυ σου , δεν παει αλλο , Θα πιουμε κανα καφε ?
Έχεις δίκιο, ισχύει και το αντίστροφο.???????????????????????/
ελευθερο το γαμήσι αλλα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η καθε γκομεναρα θα παει με τον πατσοκοιλια????
ελευθερο γαμησι ειναι μονο η μαλακια....(οχι αυτη που μας δερνει,η αλλη)Έχεις δίκιο, ισχύει και το αντίστροφο.
Πάντως το ελεύθερο γαμήσι είναι μια ουτοπία.
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση είναι και θα παραμείνει προς το παρόν ένα οικονομικό αγαθό.
πλησιασε με τροπο και ρωτα "τι ωρα ειναι ?"
οτι και να απαντησει εσυ λες "εγω παλι νομιζω οτι ειναι ωρα να σε γαμησω" με σοβαρο υφος
Παρε 10 ταινιες πορνο και οταν τις επιστρεψεις πες της : Εχω ξεπατωθει στη μαλακια για παρτυ σου , δεν παει αλλο , Θα πιουμε κανα καφε ?
???????????????????????/
γιατι φιλε μην το λες μπορει να την καβαλαει καλα ο τυπος ....ασχετο που δεν βλεπει το εργαλειο του.....Άσε είδα σήμερα μια μουνάρα με έναν πατσοκοιλιά και τρελάθηκα.Μιλάμε για ΤΟ μωρό.Περίπου 25 ετών και αυτός 35+ με μπυροκοίλι τόσο μεγάλο που δε θα έβλεπε την πούτσα του.Μια σημαντική λεπτομέρεια...Ο τύπος είχε μια Cayenne...
γιατι φιλε μην το λες μπορει να την καβαλαει καλα ο τυπος ....ασχετο που δεν βλεπει το εργαλειο του.....