You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρειάζομαι βοήθεια-ιδέες για να γνωρίσω μια γκόμενα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinama pongolle
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
περιγραφή:ξανθό μουνί,μεγάλα βυζιά
συμπεριφορά:τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο για ταινίες μιλάμε
Λόγω του τρόπου που περιέγραψες ... και μόνον, λυπάμαι αλλα δεν το 'χεις ...ακόμη τουλάχιστον.
Νέος είσαι και πολλά παρόμοια θα σου κάτσουν...στο μέλλον σου όμως ;)
Πες μας απο που εισαι αρχηγε... γιατι αν εισαι απο κατσικοχωρια τοτε εχεις ελπιδες να γαμησεις και χωρις φραγκα
πλακωσαν τα τζιμανια...
Λόγω του τρόπου που περιέγραψες ... και μόνον, λυπάμαι αλλα δεν το 'χεις ...ακόμη τουλάχιστον.
Νέος είσαι και πολλά παρόμοια θα σου κάτσουν...στο μέλλον σου όμως ;)
χαχα νομιζεις!
αμα εχει επιμονη ο τυπος θα τα καταφερει!
περιγραφή:ξανθό μουνί,μεγάλα βυζιά
συμπεριφορά:τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο για ταινίες μιλάμε
καθως μιλατε για ταινιες,πετα της κ τπτ του στυλ "να σου δωσω τηλ. μου;"
χαχα νομιζεις!
To Tζιμανι παιχταρα μου δεν κανει τον μαγκα πισω απο την οθονη αλλα σπρωχνει κανονικα και με τον Νομο
Πριν ενα μηνα γαμησα ξανθο μουνι με μεγαλα βυζια που δουλευε σε βιντεο κλαμπ στην Λαμια χωρις να σπρωξω φραγκο
Αν ειναι απο εκει γυρω εχει ελπιδες γιατι κυκλοφορουνε πολλα βλαχακια ξεκωλα
Του το εύχομαι ! Δεν έχω λόγο για το αντίθετο ;)χαχα νομιζεις!
To Tζιμανι παιχταρα μου δεν κανει τον μαγκα πισω απο την οθονη αλλα σπρωχνει κανονικα και με τον Νομο
Πριν ενα μηνα γαμησα ξανθο μουνι με μεγαλα βυζια που δουλευε σε βιντεο κλαμπ στην Λαμια χωρις να σπρωξω φραγκο
Αν ειναι απο εκει γυρω εχει ελπιδες γιατι κυκλοφορουνε πολλα βλαχακια ξεκωλα
κ ποσο εισαι ρε κωλογερε;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
γεια σας...είμαι καινούριος και δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ποστάρω...χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας....είμαι 20 χρονών και μου έχει καυλώσει η πωλήτρια από το βίντεο κλαμπ....αυτή πρέπει να είναι γύρω στα 30-35...δεν ξέρω πώς να την πλησιάσω...βοηθείστε με
Απλα ΞΕΧΑΣΕ την και βρες μια κοπελα στα 17-20 και ευχωμαι να στεριωσει η να παρετε αμφοτεροι καλες και ομορφες εμπειριες....
αν ομως θελεις μεγαλη μπορεις να πας σε κατι σπιτακια που εχουν ασπρη λαμπιτσα εξω με πολυ μικρο τιμημα 15-20 ευρω ....... να ξεκαυλωσεις
είμαι 20 χρονών και μου έχει καυλώσει η πωλήτρια από το βίντεο κλαμπ....αυτή πρέπει να είναι γύρω στα 30-35...δεν ξέρω πώς να την πλησιάσω...βοηθείστε με
ΕΥΚΟΛΑ... άρχισε να νοικιάζεις τσόντες (διαφορετικού είδους κάθε φορά) κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ DVD... με την πρώτη ευκαιρία που δεν θα έχει κόσμο κ θα μπορείτε να μιλήσετε, ρώτα την αν είναι καλή η ταινία... κι αν σου πει "δεν ξέρω" ξαναρώτα, εκείνη τι της αρέσει να βλέπει... τι σου προτείνει κλπ! ΑΝ είναι τεκνατζού κ ενδιαφέρεται, θα πιάσει το μήνυμα κ θα κάνει παιχνίδι μόνη της... (μου έχει τύχει παρόμοια φάση, αλλά όχι με τόση διαφορά ηλικίας μεταξύ μας κ καταλήξαμε να γαμιόμαστε όρθιοι στην αποθηκούλα του μαγαζιού το βράδυ στο κλείσιμο) ;)
Tι κρίμα μια φυσική ανάγκη σαν το γαμήσι να μην είναι ελεύθερο αγαθό.ΕΥΚΟΛΑ... άρχισε να νοικιάζεις τσόντες (διαφορετικού είδους κάθε φορά) κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ DVD... με την πρώτη ευκαιρία που δεν θα έχει κόσμο κ θα μπορείτε να μιλήσετε, ρώτα την αν είναι καλή η ταινία... κι αν σου πει "δεν ξέρω" ξαναρώτα, εκείνη τι της αρέσει να βλέπει... τι σου προτείνει κλπ! ΑΝ είναι τεκνατζού κ ενδιαφέρεται, θα πιάσει το μήνυμα κ θα κάνει παιχνίδι μόνη της... (μου έχει τύχει παρόμοια φάση, αλλά όχι με τόση διαφορά ηλικίας μεταξύ μας κ καταλήξαμε να γαμιόμαστε όρθιοι στην αποθηκούλα του μαγαζιού το βράδυ στο κλείσιμο) ;)
Να πρέπει να παίξεις μια ολόκληρη κωμωδία για να χορτάσει το ένστικτό σου.
Εγώ που θέλω να τις πηδήξω όλες τι να κάνω;
Eντάξει όχι όλες, μόνο αυτές που μου αρέσουνε.
Επισκέπτης
Tι κρίμα μια φυσική ανάγκη σαν το γαμήσι να μην είναι ελεύθερο αγαθό.
Να πρέπει να παίξεις μια ολόκληρη κωμωδία για να χορτάσει το ένστικτό σου.
αν στο πει η κορουλα σου ομως?
Συναγωνιστή, συμπάσχω μαζί σου καθημερινά... γι' αυτό κ σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Αυτή είναι η αιτία άλλωστε που έφτασα 40 ετών κ παραμένω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μηπως και εγω που εχω τοσα χρονια παντρεμενος δεν σκεφτομαι το ιδιο πραγμα καθημερινα ρε DuraΣυναγωνιστή, συμπάσχω μαζί σου καθημερινά... γι' αυτό κ σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Αυτή είναι η αιτία άλλωστε που έφτασα 40 ετών κ παραμένω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ;)
Και εγώ περίμενα πως θα μου απαντούσες γι' αυτές που δεν μ' αρέσουν.αν στο πει η κορουλα σου ομως?
Δεν είναι επίσης κρίμα οι μη ποθητές να μείνουν αγάμητες.
Επισκέπτης
Και εγώ περίμενα πως θα μου απαντούσες γι' αυτές που δεν μ' αρέσουν.
Δεν είναι επίσης κρίμα οι μη ποθητές να μείνουν αγάμητες.
ναυαγια υπαρχουν και αποτις 2 μεριές.
αυτη που δεν αρεσει στον ενα αρεσει στον αλλο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
α τις κορουλες αστες απεξω...ειναι ερωτευμενοι οι μπαμπαδες μαζι τους...δεν παιζει να μπει ανταγωνιστης στην μεση....αν στο πει η κορουλα σου ομως?
και για πηδημα μιλας ...εδω για γκομενο μιλαν και ουτε να το ακουσουν....
ΕΥΚΟΛΑ... άρχισε να νοικιάζεις τσόντες (διαφορετικού είδους κάθε φορά) κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ DVD... με την πρώτη ευκαιρία που δεν θα έχει κόσμο κ θα μπορείτε να μιλήσετε, ρώτα την αν είναι καλή η ταινία... κι αν σου πει "δεν ξέρω" ξαναρώτα, εκείνη τι της αρέσει να βλέπει... τι σου προτείνει κλπ! ΑΝ είναι τεκνατζού κ ενδιαφέρεται, θα πιάσει το μήνυμα κ θα κάνει παιχνίδι μόνη της... (μου έχει τύχει παρόμοια φάση, αλλά όχι με τόση διαφορά ηλικίας μεταξύ μας κ καταλήξαμε να γαμιόμαστε όρθιοι στην αποθηκούλα του μαγαζιού το βράδυ στο κλείσιμο) ;)
ελεος πια με τα παραμυθια σου....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 664K