Νέα

Χρειάζομαι βοήθεια-ιδέες για να γνωρίσω μια γκόμενα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinama pongolle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πες μας απο που εισαι αρχηγε... γιατι αν εισαι απο κατσικοχωρια τοτε εχεις ελπιδες να γαμησεις και χωρις φραγκα  :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
περιγραφή:ξανθό μουνί,μεγάλα βυζιά
συμπεριφορά:τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο για ταινίες μιλάμε

Λόγω του τρόπου που περιέγραψες  ... και μόνον, λυπάμαι αλλα δεν το 'χεις ...ακόμη τουλάχιστον.
Νέος είσαι και πολλά παρόμοια θα σου κάτσουν...στο μέλλον σου όμως  ;)

xristos46

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λόγω του τρόπου που περιέγραψες  ... και μόνον, λυπάμαι αλλα δεν το 'χεις ...ακόμη τουλάχιστον.
Νέος είσαι και πολλά παρόμοια θα σου κάτσουν...στο μέλλον σου όμως  ;)

χαχα νομιζεις!

αμα εχει επιμονη ο τυπος θα τα καταφερει! :rockon:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
χαχα νομιζεις!

αμα εχει επιμονη ο τυπος θα τα καταφερει! :rockon:

To Tζιμανι παιχταρα μου δεν κανει τον μαγκα πισω απο την οθονη αλλα σπρωχνει κανονικα και με τον Νομο
Πριν ενα μηνα γαμησα ξανθο μουνι με μεγαλα βυζια που δουλευε σε βιντεο κλαμπ στην Λαμια χωρις να σπρωξω φραγκο
Αν ειναι απο εκει γυρω εχει ελπιδες γιατι κυκλοφορουνε πολλα βλαχακια ξεκωλα

xristos46

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
To Tζιμανι παιχταρα μου δεν κανει τον μαγκα πισω απο την οθονη αλλα σπρωχνει κανονικα και με τον Νομο
Πριν ενα μηνα γαμησα ξανθο μουνι με μεγαλα βυζια που δουλευε σε βιντεο κλαμπ στην Λαμια χωρις να σπρωξω φραγκο
Αν ειναι απο εκει γυρω εχει ελπιδες γιατι κυκλοφορουνε πολλα βλαχακια ξεκωλα

κ ποσο εισαι ρε κωλογερε; :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γεια σας...είμαι καινούριος και δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ποστάρω...χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας....είμαι 20 χρονών και μου έχει καυλώσει η πωλήτρια από το βίντεο κλαμπ....αυτή πρέπει να είναι γύρω στα 30-35...δεν ξέρω πώς να την πλησιάσω...βοηθείστε με  :P

Απλα ΞΕΧΑΣΕ την και βρες μια κοπελα στα 17-20  και ευχωμαι να στεριωσει η να παρετε αμφοτεροι καλες και ομορφες εμπειριες....

αν ομως θελεις μεγαλη μπορεις να πας σε κατι σπιτακια που εχουν ασπρη λαμπιτσα εξω με πολυ μικρο τιμημα 15-20 ευρω ....... να ξεκαυλωσεις

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

να της πείς να μπει  στο site , θα διαβάσει τον πόνο σου και θα σου προτείνει εκείνη τη βοήθεια που θέλεις .......

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
είμαι 20 χρονών και μου έχει καυλώσει η πωλήτρια από το βίντεο κλαμπ....αυτή πρέπει να είναι γύρω στα 30-35...δεν ξέρω πώς να την πλησιάσω...βοηθείστε με  :P

ΕΥΚΟΛΑ... άρχισε να νοικιάζεις τσόντες (διαφορετικού είδους κάθε φορά) κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ DVD... με την πρώτη ευκαιρία που δεν θα έχει κόσμο κ θα μπορείτε να μιλήσετε, ρώτα την αν είναι καλή η ταινία... κι αν σου πει "δεν ξέρω" ξαναρώτα, εκείνη τι της αρέσει να βλέπει... τι σου προτείνει κλπ! ΑΝ είναι τεκνατζού κ ενδιαφέρεται, θα πιάσει το μήνυμα κ θα κάνει παιχνίδι μόνη της... (μου έχει τύχει παρόμοια φάση, αλλά όχι με τόση διαφορά ηλικίας μεταξύ μας κ καταλήξαμε να γαμιόμαστε όρθιοι στην αποθηκούλα του μαγαζιού το βράδυ στο κλείσιμο) ;)

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΕΥΚΟΛΑ... άρχισε να νοικιάζεις τσόντες (διαφορετικού είδους κάθε φορά) κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ DVD... με την πρώτη ευκαιρία που δεν θα έχει κόσμο κ θα μπορείτε να μιλήσετε, ρώτα την αν είναι καλή η ταινία... κι αν σου πει "δεν ξέρω" ξαναρώτα, εκείνη τι της αρέσει να βλέπει... τι σου προτείνει κλπ! ΑΝ είναι τεκνατζού κ ενδιαφέρεται, θα πιάσει το μήνυμα κ θα κάνει παιχνίδι μόνη της... (μου έχει τύχει παρόμοια φάση, αλλά όχι με τόση διαφορά ηλικίας μεταξύ μας κ καταλήξαμε να γαμιόμαστε όρθιοι στην αποθηκούλα του μαγαζιού το βράδυ στο κλείσιμο) ;)
Tι κρίμα μια φυσική ανάγκη σαν το γαμήσι να μην είναι ελεύθερο αγαθό.
Να πρέπει να παίξεις μια ολόκληρη κωμωδία για να χορτάσει το ένστικτό σου.
Εγώ που θέλω να τις πηδήξω όλες τι να κάνω;
Eντάξει όχι όλες, μόνο αυτές που μου αρέσουνε.

Επισκέπτης
Tι κρίμα μια φυσική ανάγκη σαν το γαμήσι να μην είναι ελεύθερο αγαθό.
Να πρέπει να παίξεις μια ολόκληρη κωμωδία για να χορτάσει το ένστικτό σου.

αν στο πει η κορουλα σου ομως?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Συναγωνιστή, συμπάσχω μαζί σου καθημερινά... γι' αυτό κ σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Αυτή είναι η αιτία άλλωστε που έφτασα 40 ετών κ παραμένω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Συναγωνιστή, συμπάσχω μαζί σου καθημερινά... γι' αυτό κ σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Αυτή είναι η αιτία άλλωστε που έφτασα 40 ετών κ παραμένω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ;)
Μηπως και εγω που εχω τοσα χρονια παντρεμενος δεν σκεφτομαι το ιδιο πραγμα καθημερινα ρε Dura

Επισκέπτης
Και εγώ περίμενα πως θα μου απαντούσες γι' αυτές που δεν μ' αρέσουν.
Δεν είναι επίσης κρίμα οι μη ποθητές να μείνουν αγάμητες.

ναυαγια υπαρχουν και αποτις 2 μεριές.
αυτη που δεν αρεσει στον ενα αρεσει στον αλλο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν στο πει η κορουλα σου ομως?
α τις κορουλες αστες απεξω...ειναι ερωτευμενοι οι μπαμπαδες μαζι τους...δεν παιζει να μπει ανταγωνιστης στην μεση.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και για πηδημα μιλας ...εδω για γκομενο μιλαν και ουτε να το ακουσουν....

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

ελεος πια με τα παραμυθια σου.... :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom