epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πορσε καγιεν......... η καμια πουτανα βιζητου ητα η ειναι μαζι του μονο για τα λευτα.Αν εχει φυσικα
Πορσε καγιεν......... η καμια πουτανα βιζητου ητα η ειναι μαζι του μονο για τα λευτα.Αν εχει φυσικα
πεστο στην γκομενα σου!εξασφαλισμενο γαμισι θα χεις....μωρέ γκομενίτσα έχουμε,ένα απλό γαμήσι θέλω
οπως παιζει να ειναι gay και να πηγαιναν μαζι για σολαριουμ και αποτριχωση κοιλιτσας...ή να ταν απλα η αδερφή τουτο να είναι αξιόλογος και με χιουμορ δεν παιζει?
ε μα καλα του λες εχει γκομενα και θελει να σπρωξει την 35αρα με τα αρθριτικα.......πεστο στην γκομενα σου!εξασφαλισμενο γαμισι θα χεις....
το να είναι αξιόλογος και με χιουμορ δεν παιζει?
μαλιστα τωρα μαθαμε οτι και η κλωνος γαμιεται με χοντρους κοιλαραδες μπαρμπες αν εχουν χιουμορ
για ποια αλλη ξερεις για πες....μαθαμε οτι και η κλωνος
οχι...θα του πει απλα να μη βλεπει τοσο γκουσγκουνη...αν το πει αυτο
1) θα φαει χαστουκι?
2) θα φαει βρισιδι?
αλλα να μην ειναι τιποτα ρατσιστακια
δεν εχεις ελπιδες.
απόλυτα σωστός φίλε επίσης μπορεί να είναι από εκείνες τις υποτεθεμένα μοντέλα που ψάχνουν να βρουν ένα θύμα με λεφτά για να την ταϊζουν εμ τι να πάει το κορίτσι για δουλειά αφού υπάρχουν τέτοια κορόιδα άλλωστε θα της το 'πε και η μαμα της (κορίτσι μου μην παντρευτείς κανέναν φτωχό να βρεις πλούσιο για να σ' έχει βασίλισσα) όλες αυτές είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨYXHΠορσε καγιεν......... η καμια πουτανα βιζητου ητα η ειναι μαζι του μονο για τα λευτα.Αν εχει φυσικα
απόλυτα σωστός φίλε επίσης μπορεί να είναι από εκείνες τις υποτεθεμένα μοντέλα που ψάχνουν να βρουν ένα θύμα με λεφτά για να την ταϊζουν εμ τι να πάει το κορίτσι για δουλειά αφού υπάρχουν τέτοια κορόιδα άλλωστε θα της το 'πε και η μαμα της (κορίτσι μου μην παντρευτείς κανέναν φτωχό να βρεις πλούσιο για να σ' έχει βασίλισσα) όλες αυτές είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨYXH
σου φαινεται τοσο απιθανο;!και φυσικα για να αποφευχθει να τις πει καποιος ετσι πουτανες λενε "α ολα και ολα εχει χιουμορ και πλουσιο εσωτερικο κοσμο για αυτο αγαπω τοσο τον μπουμπηηη μουυυ"
σου φαινεται τοσο απιθανο;!
το παραχεσες...ναι ειναι πασιγνωστο οτι η γυναικες δεν κοιτανε ιδιαιετερα την εμφανιση του αλλου ουτε και με τα οικονομικα του ασχολουνται ειδικα αν εχει χιουμορ και πλουσιο εσωτερικο κοσμο...δεν παει να ναι χοντρουλος μπαρμπας με κατασπρα βρακια με κατρουλια!
Εχει χιουμορ και επιπεδο ο ανθρωπος! Για αυτο ειναι μαζι του
το παραχεσες...
αλλο παχουλος 35αρης και αλλο 60αρης βοδι που τα κανει πανω του!ε στο παραδειγμα που αναφερθηκε πριν καναμε λογο για ενα χοντρουλο μπαρμπα...τι πετακτηκες σαν την τσουτσου τωρα?
αλλο παχουλος 35αρης και αλλο 60αρης βοδι που τα κανει πανω του!
ελεος!
το παχος διορθωνεται καλε μου...παχουλος ηταν η με μια τεραστια κοιλαρα?διαβαζε καλυτερα
αλλα ναι οσο πιο μεγαλο χιουμορ εχει τοσο συχωρειται το ξιγκι του