Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σου εχω εξηγησει οτι δουλευω για να φαω δε με ταιζει ο παππους μου και η μαμα μου οπως εσενα!Μην την αλλαζεις ψαχνε για θυματα...Αντιος!
σου εχω εξηγησει οτι δουλευω για να φαω δε με ταιζει ο παππους μου και η μαμα μου οπως εσενα!Μην την αλλαζεις ψαχνε για θυματα...Αντιος!
θα συμφωνησω μαζι σου αν δεν βγαινεις δεν πας πουθενα..δε παιρνω θεση επι του θεματος,απλα ενα παλιο ρητο λεει:
τσιγγουνης στα λεφτα,τσιγγουνης στην καρδια...![]()
τωρα αν καποιος δεν βγαινει οικονομικα να κερασει κτλ,καλυτερα να βγει καθολου με μια κοπελα...προσωπικη γνωμη ειναι,μη με φατε...
οποτε θες...σπραΐτ ή σεβεν απ??ελα ποτε θα βγουμε να μου παρεις sprite απο τα λιντ ειναι σε προσφορα!![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ποτε θα βγουμε να μου παρεις sprite απο τα λιντ ειναι σε προσφορα!![]()
![]()
![]()
![]()
σου εχω εξηγησει οτι δουλευω για να φαω δε με ταιζει ο παππους μου και η μαμα μου οπως εσενα!γεια!
θα συμφωνησω μαζι σου αν δεν βγαινεις δεν πας πουθενα..
ναι εχω το φυλλαδιο προσφορων της εβδομαδας!οποτε θες...σπραΐτ ή σεβεν απ??![]()
![]()
![]()
μετα θα εχω ελπιδες για παραταση της βραδιας?![]()
![]()
κολλαει στο οτι εχω μαθει να ιδρωνω για να βγαλω λεφτα δεν τα εχω βρει ετοιμα οπως εσυΠου κολλαει αυτο δεν μας ειπες ομως...
Επειδη τα εχω βρει ετοιμα ρε ζωο και δε μου ανηκουν γι αυτο τα σεβομαι και σκεφτομαι να τα ριξω στο καθε τσουλακικολλαει στο οτι εχω μαθει να ιδρωνω για να βγαλω λεφτα δεν τα εχω βρει ετοιμα οπως εσυ
οταν απογαλακτιστεις και πεταξεις το μπιμερο θα σου παρω κυαλια για να κοιτας τις γκομενες απο μακρυα!Επειδη τα εχω βρει ετοιμα ρε ζωο και δε μου ανηκουν γι αυτο τα σεβομαι και σκεφτομαι που τα δινω![]()
παρτε κωλαρακι![]()
οταν απογαλακτιστεις και πεταξεις το μπιμερο θα σου παρω κυαλια για να κοιτας τις γκομενες απο μακρυα!![]()
γιατι καμια δε θα σε πλησιαζει γυφτο!
αφου υπαρχουν και με 12 ευρω πληρη διαμονη μεσω καρτας τι παιδευεσαιεγω στο ταπεινο c3 που επιχειρησα σεξ,ειναι τελειως αβολο...ασε που δε σου πιανεται,ενω σε ξενοδοχειακι εισαι αρχοντας...
εγω στο ταπεινο c3 που επιχειρησα σεξ,ειναι τελειως αβολο...ασε που δε σου πιανεται,ενω σε ξενοδοχειακι εισαι αρχοντας...
κοιτα δε με νοιαζει τι λες οι αλλοι που σε διαβαζουν βγαζουν συμπερασμα ποσο καφρος εισαι δεν με ενδιαφερει.Θα στο πω για τελευταια φορα γιατι μαλλον δεν βλεπεις καλα..Γυφτος δεν ειναι αυτος που δεν κερναει αλλα αυτος που περιμενει να τον κερασουν...Γυφτισα....Που θες να χαλασουν και λεφτα για την παρτη σου σιγα ρε Ζιζελ...Ζωο εε ζωο
στην Αθηνα ναι,αλλα στην περιφερεια οχι...αφου υπαρχουν και με 12 ευρω πληρη διαμονη μεσω καρτας τι παιδευεσαι
ανστο c3 εισαι καλυτερα οταν το παλεψα σ ενα cooper μιας κοπελας...μετα ηθελα μια ωρα να ισιωσω..![]()
![]()