Νέα

Χωροι που μπορεις να γαμησεις εκτος απο το σπιτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.036
Πόντοι
216
δε παιρνω θεση επι του θεματος,απλα ενα παλιο ρητο λεει:
τσιγγουνης στα λεφτα,τσιγγουνης στην καρδια... :grin: :grin:
τωρα αν καποιος δεν βγαινει οικονομικα να κερασει κτλ,καλυτερα να βγει καθολου με μια κοπελα...προσωπικη γνωμη ειναι,μη με φατε...
θα συμφωνησω μαζι σου αν δεν βγαινεις δεν πας πουθενα..

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
κολλαει στο οτι εχω μαθει να ιδρωνω για να βγαλω λεφτα δεν τα εχω βρει ετοιμα οπως εσυ
Επειδη τα εχω βρει ετοιμα ρε ζωο και δε μου ανηκουν γι αυτο τα σεβομαι και σκεφτομαι να τα ριξω στο καθε τσουλακι:uglystupid:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Να προσεχεις γενικα τους εξωτερικους χωρους γιατι κυκλοφορουν κ ανωμαλοι...Και δεν εννοω ματακηδες,αυτοι ειναι το λιγοτερο που κτκλοφορουν.Εννοω ληστες κ δολοφονους που για 10 ευρω θα σε σκοτωσουν...Εγω καποτε ημουν λατρης του σεξ στο αυτοκινητο αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα το χω κοψει μαχαιρι...Καμια πιπουλα και αυτη με το ενα ματι εξω να εξερευνα...

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη τα εχω βρει ετοιμα ρε ζωο και δε μου ανηκουν γι αυτο τα σεβομαι και σκεφτομαι που τα δινω :uglystupid:
οταν απογαλακτιστεις και πεταξεις το μπιμερο θα σου παρω κυαλια για να κοιτας τις γκομενες απο μακρυα! :cheesy: :cheesy:γιατι καμια δε θα σε πλησιαζει γυφτο!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96

Πωωωωωω ρε φιλεεεεε τι μωρο ειναι αυτο??? Ωραιος ρε καυλιαρη!!!!!! Θες να γαμησεις αυτο και σκεφτεσαι το εικοσαρικο του ξενοδοχειου? Αλλοι το δινουν για ενα πενταλεπτο γαμησι σε αθλιο μπουρδελο!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εγω στο ταπεινο c3 που επιχειρησα σεξ,ειναι τελειως αβολο...ασε που δε σου πιανεται,ενω σε ξενοδοχειακι εισαι αρχοντας...

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.036
Πόντοι
216
διακρινομαι μια ενταση στο χωρο...ηρεμηστε τεκνα..  :rockon: :rockon: :rockon:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
οταν απογαλακτιστεις και πεταξεις το μπιμερο θα σου παρω κυαλια για να κοιτας τις γκομενες απο μακρυα! :cheesy: :cheesy:γιατι καμια δε θα σε πλησιαζει γυφτο!

Θα στο πω για τελευταια φορα γιατι μαλλον δεν βλεπεις καλα..Γυφτος δεν ειναι αυτος που δεν κερναει αλλα αυτος που περιμενει να τον κερασουν...Γυφτισα....Που θες να χαλασουν και λεφτα για την παρτη σου σιγα ρε Ζιζελ...Ζωο εε ζωο

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω στο ταπεινο c3 που επιχειρησα σεξ,ειναι τελειως αβολο...ασε που δε σου πιανεται,ενω σε ξενοδοχειακι εισαι αρχοντας...
αφου υπαρχουν και με 12 ευρω πληρη διαμονη μεσω καρτας τι παιδευεσαι

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.036
Πόντοι
216

στο c3 εισαι καλυτερα οταν το παλεψα σ ενα cooper μιας κοπελας...μετα ηθελα μια ωρα να ισιωσω.. :2funny: :2funny:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θα στο πω για τελευταια φορα γιατι μαλλον δεν βλεπεις καλα..Γυφτος δεν ειναι αυτος που δεν κερναει αλλα αυτος που περιμενει να τον κερασουν...Γυφτισα....Που θες να χαλασουν και λεφτα για την παρτη σου σιγα ρε Ζιζελ...Ζωο εε ζωο
κοιτα δε με νοιαζει τι λες οι αλλοι που σε διαβαζουν βγαζουν συμπερασμα ποσο καφρος εισαι δεν με ενδιαφερει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom