Νέα

Χωροι που μπορεις να γαμησεις εκτος απο το σπιτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
εγω προσωπικα δε θα εβγαινα με ενα γυφτο τωρα η καθε γυναικα κρινει οπως εκεινη θελει.
Συγνωμη που ειμαστε φοιτητες και δεν εχουμε λεφτα να κερασουμε μια κυρια σαν και σας Valerie ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

Τις Ελλεινιδες μου μεσα...

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συγνωμη που ειμαστε φοιτητες και δεν εχουμε λευτα να κερασουμε μια κυρια σαν και σας Valerie ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
εγω δεν ειμαι φοιτητρια ομως και εχω δουλεψει δε με ταιζε ο μπαμπας μου στα καφε και στα μπιλιαρδα που συχναζες εσυ :cheesy:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
εγω δεν ειμαι φοιτητρια ομως και εχω δουλεψει δε με ταιζε ο μπαμπας μου στα καφε και στα μπιλιαρδα που συχναζες εσυ :cheesy:

Ε για να το λες εσυ ετσι θα ναι κατι θα ξερεις παραπανω...Να σου πω βλεπεις και το μελλον?

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
εγω προσωπικα δε θα εβγαινα με ενα γυφτο τωρα η καθε γυναικα κρινει οπως εκεινη θελει.

Γυφτος δεν ειναι αυτος που δεν κερναει... αλλα αυτος που περιμενει να τον κερασουν...Eχω αδικο πριγγιπισα Valerie??

Επισκέπτης
εγω που δεν εχω λεφτα πληρωνει το ξενοδοχειο η γκομενα  :grin:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
αναλογα τι κερναει ενα καφε 2 ευρω η μια πορτοκαλαδα 1,5 η σε κεντρο μπουκαλι 150 ε :cheesy:?

Νταξει τι να μας πεις τωρα...Αμα περιμενεις να σε κερασουν...Μετα εμεις ειμαστε οι  γυφτοι

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εαν κερασει 3 φορες τη βδομαδα μια πορτοκαλαδα απο το λιντλ θα ζημιωθει :cheesy: :cheesy:0.63 εχει :cheesy:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
Μην την αλλαζεις ψαχνε για θυματα...Αντιος!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δε παιρνω θεση επι του θεματος,απλα ενα παλιο ρητο λεει:
τσιγγουνης στα λεφτα,τσιγγουνης στην καρδια... :grin: :grin:
τωρα αν καποιος δεν βγαινει οικονομικα να κερασει κτλ,καλυτερα να βγει καθολου με μια κοπελα...προσωπικη γνωμη ειναι,μη με φατε...

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δε παιρνω θεση επι του θεματος,απλα ενα παλιο ρητο λεει:
τσιγγουνης στα λεφτα,τσιγγουνης στην καρδια... :grin: :grin:
τωρα αν καποιος δεν βγαινει οικονομικα να κερασει κτλ,καλυτερα να βγει καθολου με μια κοπελα...προσωπικη γνωμη ειναι,μη με φατε...
ελα ποτε θα βγουμε να μου παρεις sprite απο τα λιντ ειναι σε προσφορα! :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom