razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 36
περι ορεξεως![]()
Σορρυ αλλα δεν ειμαι χορηγος
περι ορεξεως![]()
Με κριτκη απο απολυτο, Λαγουδάκη δεν νομίζω να μην ειναι αντικειμενικη!Εφ'όσον μπορείς να αντιμετωπίσεις το κόστος.
Εναλλακτικά, σε σπίτι κάποιου φίλου (αρκεί να μην σας παίρνει μάτι.....)
δε σου ζητησα να γινεις .και εξαλλου δεν ειναι χορηγος καποιος οταν πληρωσει το δωματιο.Σορρυ αλλα δεν ειμαι χορηγος
εγω λεω να γινει σε δασος με απολυτη υσηχια και καποτες ντουρεξοι agian Οι duo...
![]()
![]()
Ωραια, τοτε θα το πληρωνες εσυ???δε σου ζητησα να γινεις .και εξαλλου δεν ειναι χορηγος καποιος οταν πληρωσει το δωματιο.
παρτε κωλαρακι![]()
γιατι οχι?συνηθως κλεινω με πιστωτικη καρτα και το πληρωνω δεν εχω προβλημαΩραια, τοτε θα το πληρωνες εσυ???
να γνωριστουμε τοτες..γιατι οχι?συνηθως κλεινω με πιστωτικη καρτα και το πληρωνω δεν εχω προβλημα![]()
ρε παιδια τι μαλακες λετε?? θα αφησω κοπελα να πληρωσει ενω ειναι μαζι με εναν αντρα?ειστε χαζοι?δεν ειναι ενδειξη σεβασμου ο αντρας πρεπει να κερναει καλυτερα να μην βγω παρα να με κερασει εκεινη...
Εσυ το σκεφτεσαι για ενα ξενοδοχειο.ρε παιδια τι μαλακες λετε?? θα αφησω κοπελα να πληρωσει ενω ειναι μαζι με εναν αντρα?ειστε χαζοι?δεν ειναι ενδειξη σεβασμου ο αντρας πρεπει να κερναει καλυτερα να μην βγω παρα να με κερασει εκεινη...
δε γελασα χαμογελασαΚοπελια γιατι γελας αφου δε σε πειραζει να το κανεις....
ενταξει θα παω σε ξενοδοχειο...το θεμα ειναι οτι το θεωρω καπως σαν πουτανια και καλα πληρωνω και παλι για να γαμησωΕσυ το σκεφτεσαι για ενα ξενοδοχειο.
20 ευρω εχει. Αντε μας αγχωσες πια!![]()
οτι πειςδε γελασα χαμογελασαμαθε να διαβαζεις
![]()
ενταξει θα παω σε ξενοδοχειο...το θεμα ειναι οτι το θεωρω καπως σαν πουτανια και καλα πληρωνω και παλι για να γαμησω
εχει και με 12 ειπαμε ,ενταξει θα παω σε ξενοδοχειο...το θεμα ειναι οτι το θεωρω καπως σαν πουτανια και καλα πληρωνω και παλι για να γαμησω
ενταξει θα παω σε ξενοδοχειο...το θεμα ειναι οτι το θεωρω καπως σαν πουτανια και καλα πληρωνω και παλι για να γαμησω