Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πες μου εχω δικιο η οχι;σε αυτο εχεις ενα δικιο οπως το θετεις.....
πες μου εχω δικιο η οχι;σε αυτο εχεις ενα δικιο οπως το θετεις.....
Μην την αλλαζεις ψαχνε για θυματα...Αντιος!
τσεκαρε π.μ.για ποιο μερος?ακριβως?
Εισαι λαθος γιατι παιζουν πολλες παραμετροι που πιθανον δεν γνωριζειςδε παιρνω θεση επι του θεματος,απλα ενα παλιο ρητο λεει:
τσιγγουνης στα λεφτα,τσιγγουνης στην καρδια...![]()
τωρα αν καποιος δεν βγαινει οικονομικα να κερασει κτλ,καλυτερα να βγει καθολου με μια κοπελα...προσωπικη γνωμη ειναι,μη με φατε...
σου εχω στειλει πμ.εχω για θεσσαλονικητσεκαρε π.μ.![]()
μη βιαζεσαι να με κρινεις με ενα ποστ που διαβασες...μια χαρα αληθινος ειμαι μαν...κ in your face σε συμπεριφορα...το να κανω δωρο σε μια κοπελα κατι ή να κερασω μια μπυρα,μοχιτο,κτλ ειναι γιατι το θελω,δεν θα κατσω να το ψειρισω...στα υπολοιπα που λες για τα φραγκα συμφωνω.Να σται αληθινοι ασχετα απ τη γκομενα
το κερασμα ειναι δειγμα φιλοτιμιας και ανθρωπιας εαν εισαι τοσο γυφτος μην κερασεις ουτε τους φιλους σου στη γιορτη σου!![]()
![]()
εαν θελεις μπορω να σου δωσω οδηγιες![]()
στειλε οτι εχεις,θενκς αγκεν!σου εχω στειλει πμ.εχω για θεσσαλονικη
θα σου πω καποια σαιτ να κοιταςΓια δωσε και σε μενα για Θεσσαλονικη αν ξερεις....
ειμαι μονοποντος ειναι η αληθεια ....θα εχεις μικρο πουτσακι
δηλαδη για πες...Εισαι λαθος γιατι παιζουν πολλες παραμετροι που πιθανον δεν γνωριζεις
ωχ τι ακουω..Αμα το μουνι σε γουσταρει δεν θα κολλησει στα λεφτα
Στη ζωη μου οσες και αν γαμησα ποτε καμια δεν μου γιατι δεν με κερασες γτ δν πηρες κατι πιο ακτιβο κτλπ
Εκτος αμα τις βλεπετε ολες σαν τις πουτανες στα μπουρδελα
Εγω βγηκα με μια προχτες ηπιαμε κατι μπυρες απ το περιπτερο και περασαμε 100φορες καλυτερα απ οτι στα μαγαζια που δηθεν πανε ολοι για να το παιξουν..Και μετα οταν φυγει το μουνι κλαιγονται που χαλασαν 10ευρω για ποτο
Να σται αληθινοι ασχετα απ τη γκομενα
Θελει?οκ
Δεν θελει?πουλο
και για το πιο ακυρο γαμησι
Γαμησα σε παραλια γυμνηστων ενα μουνι απο Γερμανια μεσα στη σκηνη
Επισης ειχα γαμησι μια σε τουαλετες αλλα αυτο δεν ειναι και τοσο περιεργο
βαριεμαι να αναλυω τωρα αργοτερα ισως θα σου στειλω πμ αν ειναιδηλαδη για πες...
βαριεμαι να αναλυω τωρα αργοτερα ισως θα σου στειλω πμ αν ειναι
αχαχουχα μπηπως δεν εχεις επιχειρημα?λεω εγω τωρα...βαριεμαι να αναλυω τωρα αργοτερα ισως θα σου στειλω πμ αν ειναι
eδω εισαι ξεδοντιαρη εσυ
που γαμιόσουν εσύ τόσον καιρόeδω εισαι ξεδοντιαρη εσυ![]()