Ηταν παρθενα ρε φιλε?
Μεγα λαθος.... απο οπου και να το παρεις ΜΕΓΑ λαθος ( δεν σε κατηγορω, εκτιμηση γεγονοτων κανω, θα προτιμουσα να εκτιμω κωλους και μουνια αλλα επειδη δεν εχει τιποτα ευκαιρο εδω εκτιμω απλα γεγονοτα
)
Εγω κανω αμαν και τι το σκηνικο με το οποιο ψαχνομαι τωρα να μην ειναι παρθενα φιλε γιατι πραγματικα θα εχω χασει εναν χρονο απο τη ζωη μου χωρις να εχει γινει τιποτα ακομα με την τυπισσα...
Icewg, για μενα κανεις το μεγαλυτερο λαθος που κανουμε ΟΛΟΙ. Οχι το 99,9%, ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ. ( ετσι εκλαμβανω οτι το βλεπεις δηλαδη, εαν δεν ειναι ετσι τοτε καταλαβα λαθος, και με συγχωρεις )
Και αυτο ειναι : Να θετεις τα πραγματα σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ μεταξυ τους. Και στην περιπτωση αυτη, ειναι η γυναικα και ο αντρας. ΔΕΝ τιθεται συγκρισης για εμενα.
Εχω καταφερει ( θελω να πιστευω ) και εχω θεσει προτεραιοτητες αναλογα με αυτα που με περιβαλλουν, ετσι και με τις γκομενες. Ετσι και με το σπιτι μου, αυτα τα οποια πιστευω, την μουσικη, τα υπαρχοντα μου, και οτιδηποτε αλλο.
Εαν μπαινουμε σε διαδικασια να συγκρινουμε, το χασαμε το παιχνιδι. Και αυτο κατα την γνωμη μου, γινεται γιατι : Η διαδικασια της συγκρισης, εχει ως απωτερο σκοπο, ως τελος, το να φερει καποιο ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ/ΠΟΣΟΤΙΚΟ αποτελεσμα. Ενα "καλυτερο η χειροτερο" με λιγα λογια. Καταλαβαινεις τι θελω να πω?
Γιατι να μην τρεξεις πισω απο μια γυναικα? Εφοσον το αξιζει, να τρεξεις! Και να πεσεις και κατω να γινεις χαμαλης φιλε. Να της κανεις και κανταδα, να γινεις Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να γινεις, αλλα αυτο ΟΧΙ για να αποκομισει αυτη μια εντυπωση για εσενα. ( να πει δηλαδη "Αααα αυτο ειναι καλο που εκανε, κατσε να το εχω στα υποψη" - γιατι μωρη καριολα αμα δεν το εκανα δεν θα ημουν και γαμω τα ατομα δηλαδη ? ) Γιατι αν οι πραξεις μας γινονται με γνωμονα το τι θα πει Η ΚΑΘΕΜΙΑ, τοτε παει χαθηκε για τα καλα το παιχνιδι πιστευω.
Εγω εκανα πραγματα που δεν εχω κανει ποτε μου, και τα οποια τα σκεφτομαι και λεω δεν παιζει να ημουν εγω αυτος εκεινη τη μερα. Και αυτο γιατι ρε φιλε δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο απο το να γινει αυτο ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ το θελω, και επειδη εγω το γουσταρω, και επειδη υπαρχει η ΜΙΑ πιθανοτητα να γουσταρε και αυτη και τοτε ειναι ΑΚΟΜΑ καλυτερα. Εαν δεν γουσταρε, τοτε να ειναι καλα, εγω θα συνεχισω να πιανω τα αρχιδια μου με το αριστερο χερι και να εχω το τηλεκοντρολ στο δεξι, ειτε ειμαι με αυτην ειτε οχι.
Οι σφαλιαρες και ολες αυτες ειναι μαλακιες ειναι για ατομα τα οποια ειναι γεννημενοι μαλακες και δεν το ξερουν. ( παρεπιπτοντως εγω στην πρωην, στη φαση με το αμαξι που ειπα πριν δεν εσκασα σφαλιαρα, αλλα τη συγκεκριμενη την ειχα σπασει στο ξυλο στο γαμησι πανω και το γουσταρε η καριολα ).
Δεν υπαρχουν standards iwcg, και το ξερεις πολυ καλα οπως ολοι μας. Δεν υπαρχει μια νορμα συγκεκριμενη η οποια θα πιανει παντα, η η οποια θα αποτυγχανει παντα. Αυτα εξαρτωνται απο το ποσο θελουμε εμεις να τα κανουμε, απο το ποσο ειμαστε αποφασισμενοι ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ( και οχι να προσπαθησουμε... ) και απο το αν τα κανουμε επειδη ΕΜΕΙΣ θα νιωσουμε καλα και οχι για να τραβηξουμε τα βλεμματα πανω μας.
Εγω δεν το βλεπω σαν παιχνιδι, το βλεπω σαν συνεργασια. Οπως οταν πχ εχεις 5 ατομα να φορτωνουν/ξεφορτωνουν απο ενα σπιτι σε ενα φορτηγακι. Ο ενας κανει κατι, ο αλλος ανταποκρινεται, ο αλλος επισης κτλ κτλ. Ετσι και εδω. Κανεις εσυ κατι, βλεπεις το μπαλακι να εχει ερθει σωστα ωστε να μπορεις και εσυ να το στειλεις εξισου σωστα? Το κανεις. Ετσι απλα. Δεν εισαι σε αντιπαλο στρατοπεδο, ΑΥΤΟ ειναι το λαθος που κανουμε. Εαν θες να εισαι με καποια ( μιλαω για σχεση οχι για κανα γαμησι η τιποτα τετοιο ) τοτε πρεπει να σκισεις τα διαχωριστικα και να πας στο μερος της, η να ερθει αυτη στο δικο σου ( το ιδιο πραγμα ειναι ). Να υπαρχει συνεργασια δηλαδη, να μη το βλεπεις οτι πρεπει να υπαρχει μια στανταρ αντιμετωπιση, γιατι ακομα και ετσι οπως το εθεσες εσυ, τιθεται θεμα αντιπαλων στρατοπεδων. Ομως, τα στρατοπεδα που ειναι απεναντι το ενα απο το αλλο, δεν ειναι παντα ιδια. Οποτε, σε μια γκομενα, τα λουλουδια μπορει να ειναι σημαντικα, σε μια αλλη οχι. Οπως και για εσενα μπορει ενα τηλεφωνο να ειναι σημαντικο, καποιος αλλος θελει δωρο στην επετειο, η κατι παρομοιο τελος παντων.
Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι τετοιες καταστασεις θελουν μπουνια στο μαχαιρι. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω. Και το βλεπω ετσι γιατι δεν γουσταρω να συμβιβαζομαι. Εχω καψει τα απειρα σκηνικα, μερικα εκ των οποιων εαν καθοντουσαν σε αλλη φαση θα ηταν ονειρικα. Και αυτο γιατι δεν γουσταρα να κοροιδευω την γκομενα που ηταν τρελαμενη μαζι μου και οχι μονο σε επιπεδο εμφανισης, αλλα σε επιπεδο πραγματικου ενδιαφεροντος, και πανω απο ολα δεν γουσταρα να κοροιδευω τον εαυτο μου με καταστασεις τις οποιες δημιουργω τεχνητα και δεν ερχονται απο μονες τους.
Η ολα η τιποτα. Γιατι να κατσεις με μια γκομενα, επειδη την κερδισες και ειναι τροπαιο σου? Οχι δεν θα παρω, προτιμω να μεινω μονος παρα το ατομο που εχω διπλα μου να κοιμαται περισσοτερο απο εμενα και μολις το βλεπω το πρωι να θελω να του σπασω τα μουτρα. Δεν γαμιεται, καλυτερα μονος και ησυχος παρα να μπαινω σε παιχνιδια και να παιζω κρυφτο και κυριως με αυτα που αισθανομαι.