Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
(Μετά από όλα αααα αυτά, ο επόμενος συνομιλητής θα γράψει κάτω από το πόστ μου «κουράγιο φίλε – πουτάνα ήταν δεν σου άξιζε…χεχε)
Απευθυνομενος στον laplace ή στον πρωην σου?

Laplace, φτανει η μοιρολατρια. Στειλε πμ στον πιτσιλιστη και την παρεα του να βγειτε καμια τσαρκα  :rockon:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
ρε apirin αυτό που λες είναι άλλο, ο laplace όμως δεν μου φαίνεται ότι την είχε δεί έτσι τη σχέση, την είχε δεί σοβαρά για αυτό και έχει φάει φρίκη.
αν΄ο laplace ήταν στα φρύδια του, και την έγραφε και δεν την υπολόγιζε και την είχε για να περνάει την ώρα του τότε θα ήταν διακιολογημένη η κυρία

Καλύτερα να μη συζητάμε για το laplace γιατί δεν ξέρουμε τίποτα. Γενικά μιλάμε πάντα. Απλά να ξέρει οτι η ζωή συνεχίζεται. Άντε καλό πιτσίλισμα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν ήθελαν πραγματικά "να δημιουργήσουν οικογένεια" και να κάνουν παιδιά, τότε θα το έκαναν το πολύ μέχρι τα 25 και δε θα κοίταζαν να φάνε ότι τσαπού προλάβουν και μετά να βρουν ένα κορόιδο να τις τρέχει για εξωσωματική.

Επιπλέον ο συγκεκριμένος παθών μάλλον με ψιλομπάζο πήγε να φτιάξει τη ζωή του.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι την ειχα δει σοβαρά αλλα αυτη ΔΕΝ μου ελέγε τι ήθελε..
της ελεγε για σοβαρά στο μέλλον..
ε του πούστη,ας εκανε λίγο υπομονή..
της ευχομαι να μην εχει την μοίρα που ειχαν οι φίλες της..

Todok οχι δεν ήταν μπάζο..Αλλα δεν ηταν και απο τις καλύτερες εμφανησιακά που τα έιχα..
Ξερετε τι μας πληγωνει εμας τους χωρισμένους παρα την θέληση μας? ο φόβος οτι δεν θα ξαναβρούμε καποιον χαρακτήρα που να ταιριάζουμε τόσο..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε αν είναι δυνατόν κάθεσαι και ψάχνεις τις παπαριές μεγάλος άντρας?? Τράβα ντερλίκωσε κάνα κοψίδι, πιες κάνα μπυρόνι,ρίξε και ρέψιμο,  κοίτα τις μεταγραφές της τριφυλλάρας, πήγενε για κάνα μπανάκι, άιντε αμόλα καμιά τσάρκα να στανιάρεις. Άντε ξεκόλλα επιτέλους!

Μουνί ήταν, δεν ήταν ο αβραάμ πάπας! ΉΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕ!!!!!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Οπως ακριβως τα λεει ο σκιντο!
'Η αμα σε εχει πληγωσει τοσο πολυ πηγαινε να κανεις σχεση με την κολητη της να δεις πως θα την τσουξει!!!!!!!!!!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αν μπορούσα παιδια με την κολλητή της θα ήμουν..
ΤΡΟΜΕΡΟ νιμου...
:P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Οπως ακριβως τα λεει ο σκιντο!
'Η αμα σε εχει πληγωσει τοσο πολυ πηγαινε να κανεις σχεση με την κολητη της να δεις πως θα την τσουξει!!!!!!!!!!
μάλλον δίκιο έχεις...και εγώ τώρα θα την πέσω σε δυό φίλες της και ότι ήθελε προκύψει...ε..ρε έτσι και πετύχει...γλέντια... :rockon:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
talos43 αδελφέ τελικα λες να εφταιγε οτι 'παραήμασταν καλοι'?
και παλαιοτερα που το επαιζα αλητάκος τα ίδια σκατά αποτελεσματα είχαμε..
τελικα οι γυναικες δεν πιανονται πουθενά..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε φίλε είναι ανώμαλες σου λέω...κοιτάς να ικανοποιείς όλες τις επιθυμίες της ,να περνάει καλά, να πηγαίνετε όπου της αρέσει για να αισθάνεται ωραία και σε λέει λαπά ή ότι δεν είσαι στιβαρός άντρας που να μπορεί να στηριχθεί επάνω σου.και άμα γίνεις σατράπης,της χώνεις και κανένα χαστούκι,πάτε όπου θέλεις εσύ και στ αρχίδια σου αν της αρέσει ή όχι,την έχεις στο ένα πόδι να σου  φέρνει τις παντόφλες,δηλαδή την έχεις σαν ζώο  της αρέσει....αν αυτό δεν είναι ανωμαλία τότε τι είναι? μέχρι τώρα πίστευα ότι πρέπει να έχουν την δική τους προσωπικότητα και να μην την καταπιέζουμε εμείς,να έχουν την ελευθερία να κάνουν σχεδόν ότι θέλουν στα πλαίσια της λογικής βέβαια...αρχίδια...κάνουνε τις απελευθερωμένες και στην πραγματικότητα θέλουν αγριάδα...αφού λοιπόν έτσι θέλουν ..έτσι από εδώ και πέρα...να περνάμε εμείς καλά και στ αρχίδια μας γι αυτές.....να πάνε να γαμηθούνε....έπρεπε να γίνω 45 χρονών για να τις καταλάβω τι μαλακισμένες είναι..... :jerking:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Φιλε laplace...welcome to the club!
25αρα με μονο αντρα που γνωρισε μεχρι τωρα εσενα?Πολυ γνωριμη ιστορια...
Ακουγες γυρω σου πολλες περιπτωσεις απο γυναικες που πληγωνουν χωρις τυψεις και ελεγες "μπα σιγα μη συμβει σε μενα" γιατι ειχες την εντυπωση οτι το "σ'αγαπω" που σου ελεγε μεχρι την τελευταια μέρα ηταν το ιδιο αγνο και πραγματικο ,απο την ψυχη της δηλαδη, οπως τοτε που την ειχες πρωτογαμησει?
Ελεγες μηπως και οτι ειναι πολυ σωστος ανθρωπος για να σου ειναι τοσα χρονια πιστη και την ειχες εξιδανικευσει,ε?..χε χε.Επιτελους φιλε εγινες ακομη ενας απο μας που γνωρισες την πραγματικοτητα ...

Παραδεξου ομως οτι κι εσυ δεν την ηθελες 100% γιατι θα την ειχες ηδη παντρευτει/αραβωνιαστει μετα απο τοσα χρονια.
Να σου πω τι αλλο καταλαβα?Οτι δεν σε καλυπτε και τοσο εμφανισιακα.Συμφωνα με τους φιλους σου , που παντα κρινουν με το ματι και οχι με την καρδια, ηταν ψιλομπαζακι σε σχεση με σενα,σωστα?Αλλωστε αυτο φαινεται και απο το οτι αναφερεις πως ο χαρακτηρας της ηταν που σε κραταγε.Με λιγα λογια δεν εχασες και πολλα.Ισα ισα σου ανοιξε τα ματια για να επιλεξεις ωριμος πια τη συντροφο που πραγματικα σου ταιριαζει.Ολοι κανουμε επιπολαια την πρωτη μας επιλογη σε μικρη ηλικια.

Ειναι πολυ δυσκολοι οι πρωτοι μηνες για να συνηδητοποιησεις οτι αλλαξε η ζωη σου τοσο βιαια δρομο και ειναι φυσικο να νιωθεις προδωμενος.Νιωθεις οτι σου πηρε οτι καλυτερο ειχες αλλα θελει χρονο για να σου περασει.Εχεις θλιψη,αυπνιες ή πεταγεσαι νωρις τα χαραματα και το σκεφτεσαι?Μετα απο κανα 6μηνο που θα ηρεμησεις θα αρχισεις να παιρνεις τις απαντησεις που θες και θα δεις οτι οντως δεν ηταν η ιδανικη.
Επισης θα σου φαινεται δυσκολο οτι θα ξαναερωτευτεις.
Μην βιαζεσαι να το ξεπερασεις.Μην ασχολεισαι με γυναικες ερωτικα για μερικους μηνες.Πιες,καπνισε,βρισε ,βολταρε , κανε επιτελους τα χομπι σου και αγορασε τις μαλακιες που γπυσταρες παντα απο μικρος αλλα δεν το εκανες γιατι δεν ηθελες να φανεις ανωριμος στη γκομενα.Φροντισε την εμφανιση σου.Συζητα με τους φιλους σου τα γαμησια που της εκανες αφου πλεον δεν ειναι τιποτα για σενα και γελα με το γεγονος οτι αν τη δεις με τον επομενο θα εχει παρει απο εσενα το πρωτο σου αυτοκινητο που πειραματιστηκες επανω του εχοντας ριξει επανω της τα απιστευτα χιλιομετρα αν αυτο σε βοηθησει να σου περασει ο θυμος.
Ταπεινωθηκες που παρακαλεσες?Και τι εγινε,ανθρωπος εισαι με καρδια.Στο κατω κατω μονο αυτη το ξερει και οι φιλες της.
Εισαι μικρος ακομη και να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει και το γκομενακι που θελεις εμφανισιακα αλλα και στο χαρακτηρα ωστε να το σεβαστεις και να το αγαπησεις.Τελος!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
AssMaster  οχι δεν ηταν μπάζο,..ηταν ομως χειρότερη απο αρκετές που είχα παλαιότερα..

"και γελα με το γεγονος οτι αν τη δεις με τον επομενο θα εχει παρει απο εσενα το πρωτο σου αυτοκινητο που πειραματιστηκες επανω του εχοντας ριξει επανω της τα απιστευτα χιλιομετρα αν αυτο σε βοηθησει να σου περασει ο θυμος." ΘΕΙΚΗ ΑΤΑΚΑ!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγω ρε μαγκες αρχιζω και καταλαβαινω μερικα πραγματα τα οποια με τρομαζουν. ( ενταξει δεν με επιασε και κοψιμο αλλα λεμε τωρα )

Εχω συνειδητοποιησει οτι οι γκομενες εχουν πολλους ρολους πλεον, ειτε λογω κοινωνιας, ειτε λογω ενστικτου, ειτε οτιδηποτε σκατα θελετε να το πειτε.

Ας το παρουμε με κλειδια και πορτες. Η γυναικα επομενως οντας "πολυμορφικη" εχει πολλες πορτες για να ανοιξεις.

Οι αντρες ομως, οταν βρουμε καποια πραγματα πανω σε μια γυναικα, ανοιξουμε δηλαδη ΜΕΡΙΚΕΣ μονο πορτες τις με τα κλειδια που εχουμε στη διαθεση μας, ( γιατι μπορει μια γκομενα να γουσταρει να την δερνουν, αλλα αν παει ενας συγκεκριμενος αντρας να της σκασει κανα ψιλο μπορει να φαει και κλωτσια στα αρχιδια, αλλα εαν το κανει καποιος αλλος η γκομενα θα βγαλει το σκασμο και θα τον αφησει να τη γαμησει και απο τον κωλο ) αραζουμε και απλα ξεχναμε οτι υπαρχουν και αλλες πτυχες στη γαμημενη ψυχη του μαλακισμενου αυτου πλασματος που λεγεται γυναικα.

Τι θελω να πω με ολες αυτες τις πιπες που γραφω? Οτι εφοσον αυτες εχουν επιλεξει να ζουν με μια τοσο μεγαλη ποικιλια, εφοσον εμεις γουσταρουμε να τις ακολουθησουμε ΠΡΕΠΕΙ κατι να κανουμε ωστε να ανοιξουμε οσες περισσοτερες πορτες γινεται, μεσα σε ενα λογικο βαθος χρονου, ετσι ωστε να δει και η γκομενα οτι και εμεις ειμαστε φτιαγμενοι για περισσοτερα πραγματα απο οτι ηδη φαινεται, γιατι ειναι λιγο πολυ γνωστο οτι οι αντρες εχουν το συνηθειο να μην τα γαμανε ολα μεταξυ τους, να τα κατηγοριοποιουν ΣΥΝΗΘΩΣ σωστοτερα απο οτι οι αντιστοιχες γυναικες που ειναι μαζι την εκαστοτε περιοδο.

Το θεμα ειναι φυσικα κοινωνικο, δηλαδη μπαινει η λεξη πλειοψηφια στη μεση. Και επειδη δυστυχως οι Ελληνιδες την εχουνε δει βεντετα τα τελευταια χρονια και γουσταρουν καριερες, ενα ματσο πουτσες να τις γαμαει, ανεξαρτησια, παιδια ( που αμα μπορουσαν να γεννουσαν και απο τον κωλο θα το εκαναν ) και ο,τι αλλη μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι, εμεις ειτε πρεπει να στραφουμε σε διαφορετικες φασεις, δηλαδη να μπορεσουμε να διεγειρουμε αρκετα τις λιγες πτυχες που μπροουμε σε μια γυναικα, ειτε να την κρατησουμε με καποιο αλλο τροπο, ο οποιος τεινει περισσοτερο στην πολυμορφια στην οποια οι γυναικες εχουν επιλεξει να ζησουν τη ζωης τους.

Θα μου πειτε γιατι να μπουμε στον κοπο για ολα αυτα, και εδω δυστυχως μπαινει η γαμημενη εννοια της επιλογης, που εμεις δυσκολα εχουμε, γιατι εχουμε το κυνηγι. Ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ η ποιο γαμημενο αρχεγονο ενστικτο εδωσε το δικαιωμα επιλογης συντροφου στις γυναικες, και δεν τους εδωσε κατι αλλο, τωρα τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα, το σπιτι τους μεσα.

Ειτε λοιπον βρισκουμε το καλυτερο, μεχρι φυσικα να ερθει το επομενο καλυτερο, και αυτο γινεται κρατωντας μια πισινη που βασιζεται στα δεδομενα τα οποια υπαρχουν στην συγκεκρκιμενη γυναικα με την οποια βρισκομαστε, ειτε προχωραμε με τους δικους μας ορους και δεν κανουμε πραγματα τα οποια ΔΕΝ θα καναμε εαν δεν ημασταν μαζι με αυτην.

Δηλαδη laplace, μαλακια σου που βρηκες διαμερισμα επειδη ηταν κοντα στη κοπελα. Γιατι ρε φιλε, εσυ μπορει να ηθελες να ησουν σε υπαιθρο φαση, γιατι να συμβιβαστεις και να εισαι διπλα της? Αυτη δεν μπορουσε να σε ακολουθησει, επρεπε εσυ να βρεις σπιτι κοντα της? Αυτη γιατι δεν εκανε καποια κινηση? Γιατι ειχε τα γενια ειχε και τα χτενια απο οτι φαινεται, και ηταν το μελος της σχεσης το οποιο ηταν λιγοτερο καψουρεμενο. Εφοσον ησουν και ο πρωτος της, αυτηνης η καψουρα θα ηταν στην αρχη, ενω εσυ που εισαι περισσοτερο ψαγμενος στις σχεσεις, η καψουρα σου επηλθε απο το γεγονος οτι ηταν μια σταθερη κατα τα αλλα σχεση και βαδιζε καλα, ενω αυτη ειδε μια στασιμοτητα που δεν της αρεσε και ειπε κατσε να την κανω.

Και μενεις εσυ μαλακας, με ενα σπιτι που θα εχεις επειδη ειχες αποφασισει να ειναι εκει που ειναι επειδη βρισκεται κοντα στη γκομενα. Ενταξει, στα αρχιδια σου θα μου πεις, ηθελες και το εκανες, απλα ειναι μαλακια να κρινουμε τις αιτιες των κινησεων με γνωμονα ισως το πιο μαλακισμενο πλασμα που εχει υπαρξει ποτε στον πλανητη γη.

Το θεμα με τις γυναικες ειναι ποσο τους σπας τον τσαμπουκα, εφοσον ειναι τετοιες δηλαδη, γιατι υπαρχουν και πολυ λιγες που δεν το θελουν/χρειαζονται αυτο. Αλλα οι περισσοτερες ετσι ειναι. Πχ στη πρωην μου μια φορα που πηγε να αλλαξει το cd επειδη δεν γουσταρε αυτα που ακουγα, βγαζει το cd απο την πηγη ( στο αμαξι ) και τρωει μια παναγια ολη δικια της η σαπια, που θα αλλαξει το τραγουδι. Με ποιο δικαιωμα μωρη καριολα γαμω το σπιτι σου ? Ρωτησες αν εγω θελω να ακουσω τις μαλακιες που εσυ γουσταρεις? Στο δικο μου αμαξι δεν βρισκομαστε? Ε βγαλε το σκασμο και κατσε να σε γαμησω. Μονο ετσι καταλαβαινουν μερικες. Μπαινοντας μεσα στο μυαλο και στο σωμα τους με τον χειροτερο δυνατο τροπο, ωστε να τους κανεις εντυπωση οτι εισαι "δυνατο" αρσενικο ( βεβαια εδω παιζουν ρολο τα κριτηρια, αυτες πχ θα εχουν για δυνατο αρσενικο εαν φανε καμια ψιλη η καμια παναγια οπως παραπανω, αλλα στη πραγματικοτητα εαν γινεται αυτο συστηματικα τοτε η γκομενα απλα θα ειναι με καποιον μαλακα τεραστιων διαστασεων, απλα δεν θα το εχει παρει χαμπαρι γιατι αυτος της αξιζει, και ολοι ξερουμε οτι δεν μπορουμε να δουμε περα απο τις επιλογες μας ) ετσι ωστε να ικανοποιησουν την ημιτελη τους υπαρξη.

Γιατι οι περισσοτερες απο αυτες οπως ειπα και σε παλιοτερο post, δεν εχουν αυτο εδω το πραγμα που εχουμε εμεις αυτη τη στιγμη. Αυριο πχ μπορει να παμε ολοι μαζι τσαρκα, τυχαια τυπακια απο το Internet που λενε ο,τι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι, και που απλα δινει ο ενας κουραγιο στον αλλον. Ετσι απλα. Γιατι δεν εχουμε τοσο μεγαλη αναγκη να εχουμε παντα καποιο διπλα μας, γιατι θα εχουμε τον εαυτο μας, που δεν χρειαζεται μονιμως ενα μουνι για να λειτουργησει σωστα και να μην νιωθει μονος του.

Μην λυπασαι λοιπον για την φαση, απο οτι φανηκε τελικα κατα 99% δεν αξιζε, και αυτο φαινεται απο την συμπεριφορα της γκομενας ΜΕΤΑ την αποφαση ( και κατα την διαρκεια ) που σου ανακοινωσε.

You've been living in a dreamworld Neo...

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Anal_Hunter φίλε επεσες μέσα..Η πρώτης της σχέση και μετα το πρώτο κόλλημα σου λέει 'να ζήσω',,
Εγώ ο βλάκας τι ήθελα να κολλησω με την παρθένα?αφου η εμπειρία μου,μου εχει δείξει οτι ΟΛΕΣ μολις φύγουν τα μέλια,θέλουν ξένα εργαλεία..
ετσι ειναι..
αρχισα αδελφια να συνηδειτοποιώ το πόσο τυχερος ήμουν που χώρισα..
φανταζεστε να ειχαμε κάνει οικογενεια κ να ειχαμε και κανα παιδι μαζί?και να μου έλεγε τα ίδια?
πλεον οι γυναικες εχουν μπει σε φάση 'καλοπέρασης΄ και δεν τις πιανει τπτ..

ο καλος δεν χάνεται...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Φίλε Anal_Hunter, ξέρεις ότι προσωπικά σε έχω παραδεχτεί και ομολογώ ότι το post αυτό είναι από τα ελάχιστα (4-5) εδώ μέσα που διάβασα προσεκτικά 3 φορές όχι γιατί είσαι δυσνόητος στη γραφή αλλά λόγω ενδιαφέροντος.

Θέλω να τοποθετηθώ πιο περιληπτικά βέβαια από σένα αν και κατά βάση συμφωνώ. Απλά θέλω να το προχωρήσω. Δυστυχώς ενώ πολύ σωστά τα λες για το γυναικείο γίγνεσθαι και μάλιστα το επίκαιρο λόγω εποχής κάνεις τεράστιο λάθος όπως το 99,99% των ανδρών (μιλάω για straight έτσι...?) και το οποίο λάθος οδηγεί ανετότατα στο τελικό αποτέλεσμα που ΣΩΣΤΑ παρουσίασες.
Το λάθος για το οποίο αναφέρομαι είναι βασικότατο: ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΠΑΛΟΥ. Το έχω ξαναγράψει και αλλού. Μπορεί να είναι τοποθέτηση "μπάλας" ή "ποδοσφαιρική" αλλά επειδή εμείς οι άντρες καταλαβαίνουμε από δικούς μας όρους το παρουσιάζω έτσι. Είναι απλό, έχεις καλύτερη ομάδα, περισσότερα λεφτά, διασυνδέσεις, πρόεδρο με @@@ και κατεβαίνεις στο γήπεδο υποτιμώντας τον (την) αντίπαλο και χάνεις απλά και ίσως και με κατεβασμένα χέρια. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: ο ένας επειδή ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ τον αντίπαλο που έπαιξε έξυπνα, στωικά, με αντεπιθέσεις και άμυνα γρανίτη. Ο δεύτερος μπορεί να είναι πιο σπάνιος (αλλά υπαρκτός) να ήταν στημένο το παιχνίδι εξαρχής...
Προσπαθείστε να αναλύσετε τη φιλοσοφική αυτή προσέγγιση. Όταν το έμαθα και εγώ από τότε όλα άλλαξαν στη σχέση μου με τις γυναίκες. Είτε τις κυνήγησα είτε με κυνήγησαν...Αλλωστε οι εντυπώσεις και να τις κερδίσεις δε μένουν στην ιστορία αλλά το αποτέλεσμα.
Τι θέλει να πει ο ποιητής (εγώ...δηλαδή!) με όλα αυτά: Αφού βρε αδέλφια τους δίνουμε χώρο να παίξουν μπάλα, τους υποτιμάμε ως ανθρώπους και αντιπάλους, τρέχουμε πίσω τους και κάνουμε σα μουρλά (το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς), μαζεύουμε τα σάλια μας στο πρώτο ξέκωλο (εντάξει όλοι μας κοιτάμε αλλά ας προσπαθήσουμε...πιο πολύ) και άλλα πολλά ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ότι ο αντίπαλος θα σας τον "ρίξει" στα αυτιά μόλις βρει ευκαιρία;;;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: προσπαθήστε να μποϋκοτάρετε τον τρόπο που κινούμαστε ως σήμερα. Φερθείτε ως άντρες ΑΝΤΡΕΣ με κεφαλαίο όχι σφαλιάρες, χαστούκια ούτε λουλουδάκια, ωραία ντυσίματα, ούτε γυμναστήρια, δουλειά μέχρι το βράδυ. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ και όποια γουστάρει ας ακολουθήσει μόνο δώστε τους να το καταλάβουν. Αν εξαιρέσουμε τις σχέσεις πληρωμής (για τις οποίες πραγματεύεται το εδώ site) στη ζωή που θέλουμε και άρα στη σχέση μας θα πρέπει και οι ΔΥΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΦΛΕΒΕΣ ο ένας για τον άλλο σε κάθε στιγμή. Η στιγμή που αυτό χαθεί σημαίνει και τον οριστικό χωρισμό, το τέλος πριν αρχίσει η δουλεία, η εκμετάλλευση, η παρακμή...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ηταν παρθενα ρε φιλε?

Μεγα λαθος.... απο οπου και να το παρεις ΜΕΓΑ λαθος ( δεν σε κατηγορω, εκτιμηση γεγονοτων κανω, θα προτιμουσα να εκτιμω κωλους και μουνια αλλα επειδη δεν εχει τιποτα ευκαιρο εδω εκτιμω απλα γεγονοτα  :2funny: )

Εγω κανω αμαν και τι το σκηνικο με το οποιο ψαχνομαι τωρα να μην ειναι παρθενα φιλε γιατι πραγματικα θα εχω χασει εναν χρονο απο τη ζωη μου χωρις να εχει γινει τιποτα ακομα με την τυπισσα...  :headbang:

Icewg, για μενα κανεις το μεγαλυτερο λαθος που κανουμε ΟΛΟΙ. Οχι το 99,9%, ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ. ( ετσι εκλαμβανω οτι το βλεπεις δηλαδη, εαν δεν ειναι ετσι τοτε καταλαβα λαθος, και με συγχωρεις )

Και αυτο ειναι : Να θετεις τα πραγματα σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ μεταξυ τους. Και στην περιπτωση αυτη, ειναι η γυναικα και ο αντρας. ΔΕΝ τιθεται συγκρισης για εμενα.

Εχω καταφερει ( θελω να πιστευω ) και εχω θεσει προτεραιοτητες αναλογα με αυτα που με περιβαλλουν, ετσι και με τις γκομενες. Ετσι και με το σπιτι μου, αυτα τα οποια πιστευω, την μουσικη, τα υπαρχοντα μου, και οτιδηποτε αλλο.

Εαν μπαινουμε σε διαδικασια να συγκρινουμε, το χασαμε το παιχνιδι. Και αυτο κατα την γνωμη μου, γινεται γιατι : Η διαδικασια της συγκρισης, εχει ως απωτερο σκοπο, ως τελος, το να φερει καποιο ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ/ΠΟΣΟΤΙΚΟ αποτελεσμα. Ενα "καλυτερο η χειροτερο" με λιγα λογια. Καταλαβαινεις τι θελω να πω?

Γιατι να μην τρεξεις πισω απο μια γυναικα? Εφοσον το αξιζει, να τρεξεις! Και να πεσεις και κατω να γινεις χαμαλης φιλε. Να της κανεις και κανταδα, να γινεις Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να γινεις, αλλα αυτο ΟΧΙ για να αποκομισει αυτη μια εντυπωση για εσενα. ( να πει δηλαδη "Αααα αυτο ειναι καλο που εκανε, κατσε να το εχω στα υποψη" - γιατι μωρη καριολα αμα δεν το εκανα δεν θα ημουν και γαμω τα ατομα δηλαδη ? ) Γιατι αν οι πραξεις μας γινονται με γνωμονα το τι θα πει Η ΚΑΘΕΜΙΑ, τοτε παει χαθηκε για τα καλα το παιχνιδι πιστευω.

Εγω εκανα πραγματα που δεν εχω κανει ποτε μου, και τα οποια τα σκεφτομαι και λεω δεν παιζει να ημουν εγω αυτος εκεινη τη μερα. Και αυτο γιατι ρε φιλε δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο απο το να γινει αυτο ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ το θελω, και επειδη εγω το γουσταρω, και επειδη υπαρχει η ΜΙΑ πιθανοτητα να γουσταρε και αυτη και τοτε ειναι ΑΚΟΜΑ καλυτερα. Εαν δεν γουσταρε, τοτε να ειναι καλα, εγω θα συνεχισω να πιανω τα αρχιδια μου με το αριστερο χερι και να εχω το τηλεκοντρολ στο δεξι, ειτε ειμαι με αυτην ειτε οχι.

Οι σφαλιαρες και ολες αυτες ειναι μαλακιες ειναι για ατομα τα οποια ειναι γεννημενοι μαλακες και δεν το ξερουν. ( παρεπιπτοντως εγω στην πρωην, στη φαση με το αμαξι που ειπα πριν δεν εσκασα σφαλιαρα, αλλα τη συγκεκριμενη την ειχα σπασει στο ξυλο στο γαμησι πανω και το γουσταρε η καριολα ).

Δεν υπαρχουν standards iwcg, και το ξερεις πολυ καλα οπως ολοι μας. Δεν υπαρχει μια νορμα συγκεκριμενη η οποια θα πιανει παντα, η η οποια θα αποτυγχανει παντα. Αυτα εξαρτωνται απο το ποσο θελουμε εμεις να τα κανουμε, απο το ποσο ειμαστε αποφασισμενοι ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ( και οχι να προσπαθησουμε... ) και απο το αν τα κανουμε επειδη ΕΜΕΙΣ θα νιωσουμε καλα και οχι για να τραβηξουμε τα βλεμματα πανω μας.

Εγω δεν το βλεπω σαν παιχνιδι, το βλεπω σαν συνεργασια. Οπως οταν πχ εχεις 5 ατομα να φορτωνουν/ξεφορτωνουν απο ενα σπιτι σε ενα φορτηγακι. Ο ενας κανει κατι, ο αλλος ανταποκρινεται, ο αλλος επισης κτλ κτλ. Ετσι και εδω. Κανεις εσυ κατι, βλεπεις το μπαλακι να εχει ερθει σωστα ωστε να μπορεις και εσυ να το στειλεις εξισου σωστα? Το κανεις. Ετσι απλα. Δεν εισαι σε αντιπαλο στρατοπεδο, ΑΥΤΟ ειναι το λαθος που κανουμε. Εαν θες να εισαι με καποια ( μιλαω για σχεση οχι για κανα γαμησι η τιποτα τετοιο ) τοτε πρεπει να σκισεις τα διαχωριστικα και να πας στο μερος της, η να ερθει αυτη στο δικο σου ( το ιδιο πραγμα ειναι ). Να υπαρχει συνεργασια δηλαδη, να μη το βλεπεις οτι πρεπει να υπαρχει μια στανταρ αντιμετωπιση, γιατι ακομα και ετσι οπως το εθεσες εσυ, τιθεται θεμα αντιπαλων στρατοπεδων. Ομως, τα στρατοπεδα που ειναι απεναντι το ενα απο το αλλο, δεν ειναι παντα ιδια. Οποτε, σε μια γκομενα, τα λουλουδια μπορει να ειναι σημαντικα, σε μια αλλη οχι. Οπως και για εσενα μπορει ενα τηλεφωνο να ειναι σημαντικο, καποιος αλλος θελει δωρο στην επετειο, η κατι παρομοιο τελος παντων.

Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι τετοιες καταστασεις θελουν μπουνια στο μαχαιρι. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω. Και το βλεπω ετσι γιατι δεν γουσταρω να συμβιβαζομαι. Εχω καψει τα απειρα σκηνικα, μερικα εκ των οποιων εαν καθοντουσαν σε αλλη φαση θα ηταν ονειρικα. Και αυτο γιατι δεν γουσταρα να κοροιδευω την γκομενα που ηταν τρελαμενη μαζι μου και οχι μονο σε επιπεδο εμφανισης, αλλα σε επιπεδο πραγματικου ενδιαφεροντος, και πανω απο ολα δεν γουσταρα να κοροιδευω τον εαυτο μου με καταστασεις τις οποιες δημιουργω τεχνητα και δεν ερχονται απο μονες τους.

Η ολα η τιποτα. Γιατι να κατσεις με μια γκομενα, επειδη την κερδισες και ειναι τροπαιο σου? Οχι δεν θα παρω, προτιμω να μεινω μονος παρα το ατομο που εχω διπλα μου να κοιμαται περισσοτερο απο εμενα και μολις το βλεπω το πρωι να θελω να του σπασω τα μουτρα. Δεν γαμιεται, καλυτερα μονος και ησυχος παρα να μπαινω σε παιχνιδια και να παιζω κρυφτο και κυριως με αυτα που αισθανομαι.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εχετε σκεφτεί ότι μπορεί, απλώς, να κάνετε λάθος επιλογές; Το pick σας, δηλαδή, από τη μάζα να διακρίνεται από αστοχία υλικού; Ολοι οι προβληματισμοί που αναπτύσσονται θα μπορούσαν να μην υφίστανται αν η σχέση γίνεται με μία γυναίκα ξύπνια, ανεξάρτητη που δεν μας έχει καμία ανάγκη και ο δεσμός είναι μεταξύ δύο ανθρώπων που ναι μεν έχει ο καθένας τη ζωή του και συμβιώνουν. Διότι τα περισσότερα προβλήματα που περιγράφονται, έχουν να κάνουν με γυναικούλες ρε παιδιά. Ε, αν διαλέγεις γυναικούλα αυτά θα υποστείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom