Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

  • Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

    Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

    Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

    Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

    Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

    Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

    Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

    Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

    Ψήφοι: 25 31,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εχετε σκεφτεί ότι μπορεί, απλώς, να κάνετε λάθος επιλογές; Το pick σας, δηλαδή, από τη μάζα να διακρίνεται από αστοχία υλικού; Ολοι οι προβληματισμοί που αναπτύσσονται θα μπορούσαν να μην υφίστανται αν η σχέση γίνεται με μία γυναίκα ξύπνια, ανεξάρτητη που δεν μας έχει καμία ανάγκη και ο δεσμός είναι μεταξύ δύο ανθρώπων που ναι μεν έχει ο καθένας τη ζωή του και συμβιώνουν. Διότι τα περισσότερα προβλήματα που περιγράφονται, έχουν να κάνουν με γυναικούλες ρε παιδιά. Ε, αν διαλέγεις γυναικούλα αυτά θα υποστείς.

Δεν μιλαμε για την συγκεκριμενη τωρα flyeron ;)

Γενικα το πηραμε το θεμα.

Αλλα πες μου, δεν ειναι μαλακια να χρειαστει να περασουν 4 χρονια ωστε να δειξει η καριολα το πραγματικο της προσωπο? Τοτε τι να σκεφτεις και τι να πρωτοπιστεψεις!

Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος και σωστος, παντα το πας προσεγγιστικα, και το θεμα ειναι να ειναι και αυτη στο ιδιο μηκος κυματος με εσενα, να μην θελει τις εντυπωσεις και ολες αυτες τις πιπες, αλλα κατι το σωστο και το ουσιαστικο. Αλλα τρεχα γυρευε...
 

Επισκέπτης
Ναι λαπλάς, γίνε όπως σου λένε οι φίλοι σου μιας και δεν επηρεάζεσαι από αυτούς όσο οι γυναίκες…. Μην κολλάς στα συναισθήματα που έδωσες. Τα συναισθήματα είναι για τις γυναικούλες και τα παιδιά. Εσύ είσαι άντρας και με αυτή την ιδιότητα γαμάς και δέρνεις παρέα με το τσιγάρο σου, τις μπύρες σου και την περιγραφή των ερωτικών επαφών που έζησες με την πρώην σου. Ξεφτίλισε τα συναισθήματα που ένοιωσες, αντί να χαίρεσαι για αυτά, ξεφτίλισε τον εαυτό σου με το πάθος και την ένταση που ένοιωσες γιατί δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο: ότι οι άνθρωποι χωρίζουν.
Εσύ λαπλάς όπως λέμε και οι «φίλοι σου» δεν έχεις παιδί μου ευθύνη καμία. Μην κάνει την βλακεία να κάνει αυτοκριτική. Η κοπέλα σου ήταν η μουρλή της ιστορίας.  Γίνε ένας σκληρός και εγωιστής άντρας που θα κερδίσει επάξια την επιφάνεια της ζωής. Αυτό να επιλέξεις. Να θεωρείς τις γυναίκες ως μισογύνης και να είσαι σίγουρος θα πάει η ζωή σου δρομολόγιο μονόδρομο προς την ευτυχία. Μην καταφέρεις να έχεις υγεία και ισορροπία στην ζωή σου. Γίνε και εσύ όμοιος με το πλήθος και τα κόμπλεξ του. Κατάργησε την ζωή σου θα τα καταφέρεις να γίνεις δυστυχής. Μάθε να μην δίνεις τίποτα και να τα ζητάς όλα. Θα γίνεις μια καταπληκτική προσωπικότητα και πραγματικά να διαιωνίσεις αυτό το είδος κρετίνων, σίγουρα είναι το νέο είδος ανθρώπων που όλοι επιζητούμε και ευχόμαστε να καταστρέψει αυτόν τον κόσμο.
Όσον αφορά την δική μου ιστορία που σου ανέφερα μπας και σου δημιουργηθούν ερωτήματα που βοηθούν καμία φορά – λέμε τώρα- την νόηση σε όσους την έχουν, δεν θα σου πω λεπτομέρειες γιατί θα ανασκαλέψω τα πάθη και τα απωθημένα πολλών, σε σημείο που θα αναταράξω την ήδη ταραγμένη ψυχοσύνθεσή τους και σήμερα βαριέμαι να παίξω με τα πλήθη. Θα σου πω όμως ότι δεν στην ανέφερα προς σύγκριση γιατί κάθε τι είναι Τελείως διαφορετικό και το μόνο που σου πρόσφερε η εμπειρία μου είναι ώθηση για σκέψη. Τι λέω τώρα θα μου πεις..
Για όσους καπηλεύτηκαν την ευκαιρία να βεβηλώσουν την αμυδρή εικόνα που έδωσα για την ζωή μου, έχω να δηλώσω ότι τους λυπάμαι βαθύτατα γιατί καταναλώνουν το οξυγόνο, παρασιτικά, ενώ  αυνανιζόμενοι δίνουν την άποψή τους για την ζωή που δεν έχουν την τόλμη να ζήσουν. Για τους psyho της παρέας βέβαια δεν τίθεται θέμα, με την αρρώστια δεν παλεύω, είναι αρμόδιοι οι ειδικοί.
Τέλος λαπλας, γράφεις κάπου « ο καλός δεν χάνεται».  Από την άλλη μας ανέφερες επίσης ότι ήσουν αληταράς παλαιότερα… Με λίγα λόγια φίλτατε, το νόμισμα αλλάζει τις πλευρές του. 
Ψάξε βρε αγόρι μου λιγάκι τον εαυτό σου επιτέλους. Δες γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάλαβες ποια είχες δίπλα σου. Βρες τι είναι επιλογή σου και τι όχι. Ξεκόλλα από τις βλακείες και τα κουτάκια αν θες να ζήσεις την διαφορά στην ζωή και να βγει ο εγκέφαλος σου από την κατήφεια της παραδοχής των μασημένων. Δες αν έχω έστω και λίγο δίκιο ξεπερνώντας το ότι σου μιλάει γυναίκα.

 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
Για μια ακομη φορα συμφωνω με ολους! 
Πως γινεται αυτο;  :think:  :cheesy:
 

Επισκέπτης
erinal_w   πως την έχεις δεί εδω μέσα;; όποιος έχει διαφορετική άποψη για τις γυναίκες από σένα είναι μίσογύνης, μίζερος πού δεν ξέρει από συνασισθήματα.
επειδή δηλαδή δεν τρώμε το παραμυθάκι της καλοκάγαθης κοπελίτσας που θα μας ερωτευτεί τρελλά για αυτό που ήμαστε και θα μας περιμένει να γυρίσουμε απο την οικοδομή για να φάμε στο φτωχικό μας ψωμί, κρεμμύδι και ελλιές και δεν θα την ενδιαφέρει τι λένε οι φίλες της για μας.
Καλό παραμυθάκι αλλά παραμυθάκι, η ζωή ειναι business και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του, απλά δεν το παραδέχεται πολλές φορές ούτε στον εαυτό του.
 

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
393
Like
4
Πόντοι
1
Αλλα πες μου, δεν ειναι μαλακια να χρειαστει να περασουν 4 χρονια ωστε να δειξει η καριολα το πραγματικο της προσωπο? Τοτε τι να σκεφτεις και τι να πρωτοπιστεψεις!
Μαλακία είναι κυνηγέ μου, αλλά περισσότερο δική μας, παρά δική της, γιατί δεν είναι δυνατό επί 4 χρόνια, 24/7 να προσποιείται. Κάποιες στιγμές είναι ο αληθινός και αφτιασίδωτος εαυτός της, απλά εμείς έχουμε κατεβάσει τις αντέννες και δεν αντιλαμβανόμαστε σχεδόν τίποτα, ή ακόμα χειρότερα μασκαρεύουμε συνειδητά εμείς οι ίδιοι την αλήθεια που μας στενοχωρεί, γινόμαστε δηλαδή συνεργοί. Το τελευταία έχει και μια ιδιότυπη γοητεία αν η γυναίκα για την οποία το κάνουμε είναι επιπέδου Σκλεναρίκοβα ή κάπου εκεί κοντά και εαν γίνεται για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο της μιας εποχής.
Φίλε Laplace, υπάρχουν και χειρότεροι τρόποι να ανακοινώσεις ένα χωρισμό, όπως με μήνυμα. Και φαντάσου να ζείτε και σε άλλη πόλη. Η πλήρης παράνοια τότε. Λένε ότι για να ξεπεράσεις κάποιον χρειάζεσαι το μισό χρονικό διάστημα σε σχέση με τα χρόνια που περάσατε μαζί. Με καταλύτη στρίπερ, ο υποτιθέμενος 1.5 χρόνος για μένα, συρρικνώθηκε σε 1.5 μήνα. Το τι επακολούθησε μετά από την εποχή που έγραφα και παραπάνω (θέρος) είναι θέμα άλλου thread. Laplace πόσταρε για να μην λιμνάζει η σκέψη σου.
 
OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
Ενα συνοπτικό πόστ των σημερινών σκέψεων μου..
Έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ..
Κάθε μέρα, κάθε λεπτό, τα πάντα αλλάζουν…
Το θέμα είναι να έχεις βρει τα πατήματα σου..
Πχ μπορεί να νιώθεις  ‘γαμώκαιδερνω’ (έστω και προσωρινά γιατί δεν ήμουν ποτέ έτσι σαν χαρακτήρας αλλά στα ερωτικά πάντα έτσι νιώθουμε  όταν έχουμε μόνιμο δεσμό) και ξαφνικά να σε προσγειώσει ένα ‘σεμνότυφο΄ κοριτσάκι στα μαλακά(όπως συνέβη με μένα)..Να έχεις γαμήσει ΜΟΥΝΑΡΕΣ  του 10 και να σε στείλει μια γκόμενα του 7…Να της δώσεις το δικαίωμα να νιώσει κάποια και να νομίσει ότι είναι του 10..Και να γυρίσει αυτό μπούμερανγκ..
Δεκτό, μέσα στην ζωή είναι και αυτό.. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα.. Δεν μπορεί να αρέσεις πάντα.. Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους..
Πρέπει μετά να δείξεις αν είσαι δυνατό σκαρί η λαπάς..
Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, αν είσαι ομαδαρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.. Εγώ το έκανα και έχασα, όμως με μια ήττα δεν σημαίνει ότι έχω ομάδα χάλια.. Μια ήττα πολλές φορές λειτουργεί προς όφελος σου.. Όσο ταπεινωτική και αν είναι αυτή η ήττα..
Πάντα πρέπει να υπάρχει η εναλλακτική λύση.. Το σχέδιο Β.. Το καλό είναι ότι από μια πρώην γκόμενα είχα βάλει μυαλό τουλάχιστον σε αυτό.. Πάντα είχα κ έχω τις καβάτζες μου για ‘σχέση πρώτων βοηθειών’ .. Τις πρόθυμες κοπέλες για ΑΜΕΣΗ σχέση.. Το θέμα είναι ότι όπως όλοι καταλαβαίνουμε αυτές οι γκόμενες είναι απλά ΓΙΑ ΠΗΔΟ.. Αυτό είναι το καλό και σημαίνει ότι ΔΕΝ θα ξαναπέσω με τα μούτρα και σε αυτές..
Ξέρω από πριν ότι είναι ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..

Το λάθος μας(Εμάς των ‘πληγωμένων’ κατά κάποια γενικότερη έννοια)  είναι ότι σκεφτόμασταν τι θα έπρεπε να κάναμε σωστότερα.. ΤΙΠΟΤΑ δεν θα έπρεπε να αλλάξουμε.. ΟΛΑ έπρεπε να γίνουν όπως έγιναν.. Γιατί αν δεν φερόμασταν όπως φερθήκαμε δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε..
Σκεφτόμαστε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΜΑΖΙ.. Απλά για μια αγκαλιά.. Μάταιο.. 4 χρόνια αγκαλιές και δεν τις λογάριασε, το ένα λεπτό τι είναι? Παιχνίδια του μυαλού είναι αυτά …
Θέλει νέα κόλπα.. Ας τα βρει, αφού δεν νιώθει ότι μπορεί να μείνει μαζί μου τι να κάνω? Ας πάει στο καλό αφού έτσι έχει μάθει.. Εγώ ξέρω ότι άνθρωπο που αγαπάς τον ΤΡΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ στα καλά και στα άσχημα.. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ, απλά είμαστε.. Και 3 χρόνια σκατά θα τα φάς αν ξέρεις ότι σε αγαπάει.. Όχι σαν κάτι κυράτσες που με την πρώτη στραβή σε αφήνουν.. πχ η άλλη μετα από 2 χρόνια δεσμού, άφησε τον φίλο μου επειδή λόγω άγχους πάχυνε.. Στο καλό κοπέλα μου,.. Θα μου πείτε : ‘αυτά τα ζητάς από μια που έχει κάνει μια και μόνο σχέση στην ζωή της? ’ . Ε είμαι ρομαντικός και το ζητάω από την καθεμία.. Από τους πάντες.. Δεν τις κακίζω που δεν το κάνουν, απλά δεν έχουν ακόμα ωριμάσει.. Δεν μετανιώνω φυσικά για τα όσα έκανα για εκείνη ή για όσα έχω κάνει για άλλους ανθρώπους.. Για τον οποιονδήποτε θα έκαναν πργμτ πχ για έναν καλό φίλο.. Ας μου έβγαινε σε κακό, δεν πειράζει..
Εμείς οι ‘προδομένοι’ σκεφτόμαστε αν θα βρούμε καλύτερη κοπέλα σε χαρακτήρα..
Στα αρχίδια μας αν βρούμε… Αν βρούμε θα κερδίσουμε και εμείς κ αυτή.. Αν δεν βρούμε ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ…Και όταν λέγαμε ότι βρήκαμε τι έγινε?

Μπορώ να πώ ότι πόνεσα πολύ αλλά σίγουρα λιγότερο από προηγούμενους χωρισμούς.. Και αυτό γιατί βαθιά μέσα μου ήξερα ότι σε γυναίκα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να εχεις 100% εμπιστοσύνη.. Θα μου πείτε: και γιατί δεν κράταγες πισινές? Μα γιατί το συναίσθημα δεν κρατιέται μέσα.. Βγαίνει χωρίς να το θες..
Αλήθεια αν μάθαινα ότι είχε άλλον θα με ΛΥΤΡΩΝΕ.. Αλλά το ‘χωρίς λόγο’ με γάμησε.. Γι’ αυτό και ‘κλαιγόμουν/ ομαι’.. Τώρα πλέον λίγες μέρες μετά νιώθω τρομερά δυνατός.. Όπως όταν μπλέκεις σε καβγά.. Μπορεί να της φάς και για λίγες μέρες νιώθεις ‘κάπως΄.. Τις επόμενες μέρες όμως το αίμα βράζει.. Νιώθεις ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ παρά το ξύλο που έφαγες…Έτοιμος.. Φτιαχμένος για νέες περιπέτειες.. Εδώ σηκώνουν το ανάστημα τους άνθρωποι που ‘έχασαν’ στην κυριολεξία  τον άνθρωπο τους, εμείς δεν θα το σηκώσουμε που μεταφορικά την ‘χάσαμε’ ? Και στο κάτω κάτω οι μεγάλες ομάδες πάντα θα βρίσκουν πρόθυμους ‘προπονητές’ για τον πάγκο τους.. Εξάλλου αν δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτά, φανταστείτε τι θα κάνω αν μου τύχει κάτι ‘πολύ πιο άσχημο’ που βέβαια δίνει διαφορετικό πόνο, αλλά πόνο που ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, όπως πχ κάποια απώλεια γονέα.. Αυτά σκέφτομαι και πεισμώνω.. Και σηκώνω το ανάστημα μου..


Σε αυτό το τόπικ γράφτηκαν τρομερά πράγματα.. Σοφίες(όπως ακριβώς το γράφω) που πάντα θα θυμάμαι. Σοφίες που δεν είναι γραμμένες στα βιβλία αλλά στις ψυχές των πληγωμένων  ή ταλαιπωρημένων (γιατί κακά τα ψέματα όλοι έχουμε πληγωθεί-ταλαιπωρηθεί)

Πλέον μπορώ να πω ότι δεν θέλω να γυρίσει πίσω.. Όσο σκέφτομαι ότι με έστειλε με την κολλητή της δίπλα να ακούει, τρελαίνομαι.. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.. Η μέρα της επανεμφάνισης  στα γκομενικά πλησιάζει.. Return of the king που λέει και ο Bruce..
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ..
ΣΤΟΝ @@ ΜΑΣ ΟΛΑ..
Κανένας καλός δεν χάθηκε..

 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Και αέρας στα πανιά σου!

Μόνο σε κάτι θα διαφωνήσω καθέτως & οριζοντίως.

Κανένας καλός δεν χάθηκε..

Κανένας μαλάκας δεν χάθηκε...
Τους καλούς τους έφαγε η μαύρη νύχτα.

Πάω να σκεφτώ αυνανιζόμενος τώρα πως να πιω το martini μου, shaken or stirred.

ΥΓ./Απορία: Ποια ζωή να ζήσουμε ακριβώς? Αυτή που μας στερήσανε ή αυτή που μας αναγκάζουνε? Μήπως αυτή που μας διατάζουνε?
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ναι λαπλάς, γίνε όπως σου λένε οι φίλοι σου μιας και δεν επηρεάζεσαι από αυτούς όσο οι γυναίκες…. Μην κολλάς στα συναισθήματα που έδωσες. Τα συναισθήματα είναι για τις γυναικούλες και τα παιδιά. Εσύ είσαι άντρας και με αυτή την ιδιότητα γαμάς και δέρνεις παρέα με το τσιγάρο σου, τις μπύρες σου και την περιγραφή των ερωτικών επαφών που έζησες με την πρώην σου. Ξεφτίλισε τα συναισθήματα που ένοιωσες, αντί να χαίρεσαι για αυτά, ξεφτίλισε τον εαυτό σου με το πάθος και την ένταση που ένοιωσες γιατί δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο: ότι οι άνθρωποι χωρίζουν.
Εσύ λαπλάς όπως λέμε και οι «φίλοι σου» δεν έχεις παιδί μου ευθύνη καμία. Μην κάνει την βλακεία να κάνει αυτοκριτική. Η κοπέλα σου ήταν η μουρλή της ιστορίας.  Γίνε ένας σκληρός και εγωιστής άντρας που θα κερδίσει επάξια την επιφάνεια της ζωής. Αυτό να επιλέξεις. Να θεωρείς τις γυναίκες ως μισογύνης και να είσαι σίγουρος θα πάει η ζωή σου δρομολόγιο μονόδρομο προς την ευτυχία. Μην καταφέρεις να έχεις υγεία και ισορροπία στην ζωή σου. Γίνε και εσύ όμοιος με το πλήθος και τα κόμπλεξ του. Κατάργησε την ζωή σου θα τα καταφέρεις να γίνεις δυστυχής. Μάθε να μην δίνεις τίποτα και να τα ζητάς όλα. Θα γίνεις μια καταπληκτική προσωπικότητα και πραγματικά να διαιωνίσεις αυτό το είδος κρετίνων, σίγουρα είναι το νέο είδος ανθρώπων που όλοι επιζητούμε και ευχόμαστε να καταστρέψει αυτόν τον κόσμο.
Όσον αφορά την δική μου ιστορία που σου ανέφερα μπας και σου δημιουργηθούν ερωτήματα που βοηθούν καμία φορά – λέμε τώρα- την νόηση σε όσους την έχουν, δεν θα σου πω λεπτομέρειες γιατί θα ανασκαλέψω τα πάθη και τα απωθημένα πολλών, σε σημείο που θα αναταράξω την ήδη ταραγμένη ψυχοσύνθεσή τους και σήμερα βαριέμαι να παίξω με τα πλήθη. Θα σου πω όμως ότι δεν στην ανέφερα προς σύγκριση γιατί κάθε τι είναι Τελείως διαφορετικό και το μόνο που σου πρόσφερε η εμπειρία μου είναι ώθηση για σκέψη. Τι λέω τώρα θα μου πεις..
Για όσους καπηλεύτηκαν την ευκαιρία να βεβηλώσουν την αμυδρή εικόνα που έδωσα για την ζωή μου, έχω να δηλώσω ότι τους λυπάμαι βαθύτατα γιατί καταναλώνουν το οξυγόνο, παρασιτικά, ενώ  αυνανιζόμενοι δίνουν την άποψή τους για την ζωή που δεν έχουν την τόλμη να ζήσουν. Για τους psyho της παρέας βέβαια δεν τίθεται θέμα, με την αρρώστια δεν παλεύω, είναι αρμόδιοι οι ειδικοί.
Τέλος λαπλας, γράφεις κάπου « ο καλός δεν χάνεται».  Από την άλλη μας ανέφερες επίσης ότι ήσουν αληταράς παλαιότερα… Με λίγα λόγια φίλτατε, το νόμισμα αλλάζει τις πλευρές του. 
Ψάξε βρε αγόρι μου λιγάκι τον εαυτό σου επιτέλους. Δες γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάλαβες ποια είχες δίπλα σου. Βρες τι είναι επιλογή σου και τι όχι. Ξεκόλλα από τις βλακείες και τα κουτάκια αν θες να ζήσεις την διαφορά στην ζωή και να βγει ο εγκέφαλος σου από την κατήφεια της παραδοχής των μασημένων. Δες αν έχω έστω και λίγο δίκιο ξεπερνώντας το ότι σου μιλάει γυναίκα.

Aυτη ειναι η μαλακια που σας δερνει κοπελα μου.

Αυτο το post δειχνει τον ακρατο κομπλεξισμο του ιδιομορφου αυτου πλασματος που λεγεται ΕΛΛΗΝΙΔΑ γυναικα, η κατα κοσμον ΕΛΕΕΙΝΙΔΑ γυναικα.

Τοσα γραψαμε, εσυ εκει, να πεις μια μαλακια περα απο καθε φαντασια, οτι του λεμε πως σωνει και καλα αυτη ειναι η πουτανα και αλλες πιπες.

Ισως δεν καταλαβες ομως οτι δεν ασχοληθηκαμε για παραπανω απο 10 Post με την γκομενα συγκεκριμενα, και ολα τα αλλα ηταν αλλου ειδους κουβεντα.

Αυτη ειναι η καταδικη σας, να μιλαμε εμεις για πραγματα τα οποια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ να καταλαβετε, και εσεις ΑΚΟΜΑ να νομιζετε οτι μιλαμε για εσας.

Αντε γεια λοιπον, εχετε αυτους που σας αξιζουν, και γραφετε ( οπως εσυ τωρα ) αυτα που σας επιτρεπει η λιγη νοημοσυνη σας, γιατι βλεπεις, δεν καταφερνεις να καλλιεργησεις το μυαλο και οτιδηποτε αλλο γυρω απο τον εαυτο σου, οταν μονιμως τρως πουτσες για να μην νιωθεις μονη.

Απορω ρε πουστη ποσο πισω ειστε γαμω την κοινωνια μου, τοσα πολλα γραφτηκαν αλλα εσυ εμεινες σε κατι μαλακιες που οπως και να το γραψαμε ( ειτε με αστειο ειτε με επιτηδες ασχημο τροπο ειτε με δεν ξερω και εγω τι ) δεν καταφερες να καταλαβεις το υφος μας και την αντιμετωπιση μας. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΣΤΕ.-
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Μόνο που είναι τσέχα κατά τα γραφόμενά της...
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σωστος ο laplace, χωσε pantera και γαμα τα available κρεατα προς καταναλωση και καλη τυχη μαγκες!!  :rockon:

 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
Μόνο σε κάτι θα διαφωνήσω καθέτως & οριζοντίως.

Κανένας μαλάκας δεν χάθηκε...
Τους καλούς τους έφαγε η μαύρη νύχτα.
Δυστυχως. Εχεις δικιο. Κανενας μαλακας δεν χαθηκε. Οπως πολυ σωστα ειχε πει καποτε και ο Φλεσφορφαντασι.
 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.924
Like
15
Πόντοι
66
ελληνιδα γυναικα ε?
που να μαθεις τωρα οτι ειναι τσεχα η εριναλ  :P

λαπλας ετσι.. το χεις παρει εγωιστικα βεβαια αλλα ετσι πρεπει για να το ξεπερασεις... αντε εχει κ αλλου πορτοκαλιες... κ απ οτι φαινεται δεν ηταν η "ιδανικη" γυναικα για σενα... αρα σε βαθος χρονου μπορει να ναι κ καλυτερα που χωρισατε

γενικα συμφωνω με τα τελευταια ποστς... εκτος απ αυτο που γραφεις βρε αναλχαντερ οτι της εβαλες τις φωνες επειδη αλλαξε σιντι... μα γιατι? :rolleyes: κ δεν εκανε τπτ? δεν σ εβρισε? δεν σου ριξε καμια μπουνια? μονο εγω τα κανω αυτα αμα μου υψωσει κανενας τη φωνη? :2funny:


Δεν αναφερθηκα στην καταγωγη. Το'πιασες πιστευω.... ;)

μμμ ναι καλα... χαχαχαχα
 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.924
Like
15
Πόντοι
66


καλα βλακωδη συμπεριφορα εχουν κ οι ανδρες... απλως διαφορετικου ειδους...
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ναι απλα εσας ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια, σε εμας δεν ειναι τοσο μεγαλο το μεριδιο, αν και μεγαλο, αλλα σε καμια περιπτωση το φαινομενο δεν ειναι τοσο συχνο.
 

Επισκέπτης
επειδή δηλαδή δεν τρώμε το παραμυθάκι της καλοκάγαθης κοπελίτσας που θα μας ερωτευτεί τρελλά για αυτό που ήμαστε και θα μας περιμένει να γυρίσουμε απο την οικοδομή για να φάμε στο φτωχικό μας ψωμί, κρεμμύδι και ελλιές και δεν θα την ενδιαφέρει τι λένε οι φίλες της για μας.
Καλό παραμυθάκι αλλά παραμυθάκι...

Κι όπως λένε "καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο!!!"  :2funny:
 

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
81
Like
58
Πόντοι
0
η ελληνιδα του σημερα ...μαλιστα ...βαριετε αφανταστα το νοικοκυριο...αντιθετως με αυτοκινητο και λεφτα στη τσεπη ειναι βασιλισα ..αμα ειναι και ωραια ντυνετε σαν ξεκολο και την βλεπει η θεα...ψαχνει το πλουσιο τον ομορφο τον εξυπνο..χωρις να κανει πισω σε τιποτα απο αυτα ...θελει τον αντρα οχι αντρα αλλα γκευ ..να ειναι ευαισθητος να πλενει τα πιατα να της περνει καθαριστρια και να κουβαλαει σαν μαλακας το καροτσακι με το μπεμπυ ενω αυτη με το σεξυ φορεμα θα περπατα αμεριμνη μανα και θα αυτοεπιβεβαιωνει την ομορφια της ....ωραιοπαθεια λεγεται η αρρωστια της ελληνιδας ..τον θελει τον ανδρα του χεριου της μεχρι να τον βαρεθει οπως στη συγκεκριμενη περιπτωση του παιδιου και μετα αφου κατεκτησε το φρουριο παμε για αλλα με τοση ψυχροτητα και αμελεια που ουτε τα ζωα δεν συμπεριφερονται ....λακηδες θελεται για ανδρες σας να σας κανουν τα χατηρια και αλλου να το παιζεται γκομενες για να νιωθετε ωραια ...ε ναι λοιπον σε αυτη σας τη σταση και μεις μπηκαμε σε αυτο το τρυπακι κυρια μου...ξερουμε να δινουμε ακει που αξιζει και οχι στις δηθεν επειδη ετσι τις βολευει ...ολα για αυτη τη Μια που περιμενει ο καθενας και μονο κρεας για ολες αυτες που νομισανε οτι γινανε καποιες με αλλουνου την μαγκια...α και να λετε στα αγορια σας ..ναι μωρο μου ο 3ος εισαι ...βαρεθηκα ρε κοριτσια να ειμαι ο 3ος για ολες σας ...
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Oι γυναίκες έχουν ως δόγμα να μην τις απορρίψουν ότι κι αν γίνει. Αντίθετα, πάντα στο μυαλό τους έχουν πως θα απορρίψουν με τρόπο που πληγώνει τον άλλον.

Προκειμένου να επιβιώσει ένας άντρας μέσα σε αυτή τη ζούγκλα και να σταματήσει να γίνεται το μπαλάκι της κάθε παλιοκαριόλας, πρέπει να μη δίνεται συναισθηματικά σε καμία. Αντίθετα, να τις έχει μόνο για τις ανάγκες του, όπως και αυτές έχουν τους άντρες μόνο για τις ανάγκες τους.
 

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
288
Κριτικές
66
Like
1.154
Πόντοι
6.830
Εχετε σκεφτεί ότι μπορεί, απλώς, να κάνετε λάθος επιλογές; Το pick σας, δηλαδή, από τη μάζα να διακρίνεται από αστοχία υλικού; Ολοι οι προβληματισμοί που αναπτύσσονται θα μπορούσαν να μην υφίστανται αν η σχέση γίνεται με μία γυναίκα ξύπνια, ανεξάρτητη που δεν μας έχει καμία ανάγκη και ο δεσμός είναι μεταξύ δύο ανθρώπων που ναι μεν έχει ο καθένας τη ζωή του και συμβιώνουν. Διότι τα περισσότερα προβλήματα που περιγράφονται, έχουν να κάνουν με γυναικούλες ρε παιδιά. Ε, αν διαλέγεις γυναικούλα αυτά θα υποστείς.
Μπα ολες βγαινουν με το ιδιο bug απο το εργοστασιο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom