Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

  • Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

    Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

    Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

    Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

    Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

    Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

    Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

    Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

    Ψήφοι: 25 31,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.924
Like
15
Πόντοι
66
Και βάζω την παρακάτω εργασία για τους δύσπιστους,
πόσο εύκολα επηρρεάζεται ένας άντρας από την παρέα του για την κοπελιά του;;;
και πόσο πολύ πιο εύκολα επηρρεάζεται μια γυναίκα πό τις φίλες της;;;

συμφωνω οτι επηρεαζονται πιο πολυ οι γυναικες
αλλα εγω πχ δεν εχω επηρεαστει ποτε απο κανενα... προτιμω να φαω το κεφαλι μου, που το εχω κανει, παρα να επηρεαστω (αυτο ειναι δειγμα απιστευτου εγωισμου κ το ξερω ειμαι στο αλλο ακρο).. για τον πρωην μου δεν φανταζεσαι ποσα ακουσα κατα καιρους απο φιλες κλπ... χωρισα οταν θελησα εγω για δικους μου λογους.. κ τις εγραφα ολες.
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
συνάδελφε laplace...τι να σου πω και από που να αρχισω..και εγώ χωρίζω μετά από 17 χρόνια δεσμου και γάμου..ευτυχώς δεν έχω παιδιά,...την μια κυριακή μου έλεγε τι ωρα'ια που θα περάσουμε στις διακοπές και την άλλη χωρίζουμε γιατί εγώ θέλω να ζήσω την ζωή μου....και να πεις ότι δεν την ζούσε...ταξίδια,εξωτερικό,ψώνια αβέρτα,εκδρομές,διασκέδαση, ότι ήθελε εγώ απίκος..μέχρι και δουλειά της άνοιξα για μα μην δουλεύει υπάλληλος ...δεν μπορούσε έλεγε...εκεί ήταν η μαλακία μου, που ήθελα πάντα να είναι ικκανοποιημένη και να μην της λείπει τίποτα αντί να της χώνω 10 χριστοκάντηλα ημερησίως,...και τώρα που το σκέφτομαι πίστεψε με δεν βγάζω άκρη με την συμπεριφορά της..την μιά στιγμή άσπρο και την άλλη μαύρο...γι αυτό σε καταλαβαίνω απόλυτα το τι παιρνάς..και εγώ κομμάτια είμαι και προσπαθώ και με την βοήθεια φίλων να μαζευτώ...ξέρω ξέρω θα μας πουν ότι ο χρόνος είναι ο καλλίτερος γιατρός και συμφωνώ με αυτό αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή θα περάσουμε μέσα από την κόλαση αφού τις αγαπάμε ακόμα...πάντως ένα από τα καλλίτερα φάρμακα για τέτοιες περιπτώσεις είναι η δημιουργία μιας νέας σχέσης,διαπιστωμένο αυτό...σε κάνει να ξεχνιέσαι,βρίσκεις ένα καινούργιο ενδιαφέρον να ασχοληθείς...θα μπορούσα να γράφω ώρες για αυτά αλλά ρε φιλάρα κουράγιο και στους δυό μας....θα το περάσουμε και αυτό και να μου το θυμηθείς σε 6 μήνες θα γυρίσουν πίσω αλλά τότε θα έχει πετάξει το πουλί....ότι θές στην διάθεσή σου....
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ............ :dancing:
 

Επισκέπτης
τώρα βαριέμαι, αλλά σε κάποια φάση θα σου εξηγήσω τη διαφορά μεταξύ γυναικών και δίποδων, μπορεί να σου φέρει κι επιτυχία αλλά ίσως χρειαστείε βανάκι, κι όχι χοντάκι.

δεν χρειάζομαι φίλε τις συμβουλές σου για επιτυχία, μια χαρά τα καταφέρνω και μόνος μου, και στο τρανσαλπάκι μία μία μια χαρά βολεύονται
 
OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
erinal_w οσα λές για την δική σου σχέση μπορει να τα επικαλεστει και η πρώην μου..Αλήθεια όμως,κατάλαβε ποτε ο πρώην σου το πόσο πολυ ειχες κουραστει?γιατι εγω μεχρι χθες ημουν όλο ζάχαρη κ μέλι και μου το έπαιζε ολα τέλεια..Μαλιστα ειχαμε πάει και σε πάρτυ και υποτίθεται περάσαμε τέλεια ..

hondakias ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,δεν διστάζει μπροστα σε τπτ..Της λέω 'μα τώρα που νοίκιασα κοντα στο σπίτι σου για να μένουμε μαζί? ' 'η τώρα που ειναι ο πατέρας μου σοβαρα στο νοσοκομείο?΄
και μου πετάει ενα απλο 'δεν πειράζει,θα το ξεπεράσεις'..
Ποια?αυτη που υποτίθεται με αγαπούσε οσο τπτ κ ενδιαφερόταν παρα πολυ..

talos43 αδελφε ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!ειχαμε κανονισμένες διακοπές,ειχαμε εισητήρια για james,ειχαμε κλείσει διαφορα που θα κάναμε και ΕΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ το πουλάκι πέταξε..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα γυρίσουν πίσω 'με έμπειρίες' αλλα τότε θα πρεπει να ειμαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αν κάνω εγώ πίσω..Φίλε κουράγιο,παλι καλα που δεν είχατε παιδια..Βεβαια η δικη μου σχέση των 4 ετών δεν ειναι τπτ μπροστά σε σένα αλλα Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ειναι η ίδια..Γιατι προδοσία ειναι αδελφια να σου πουλάει αγαπητηλίκι,να κάνετε όνειρα ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΠΤ να σε χωρίζει..

underwater111 το κακο ειναι οτι λογω αθήνας που ζώ θα βγαίνω στα ίδια μέρη που πηγαιναμε,όπου κ να πάω θα εχω κάποια αναμνηση..Και πρεπει γρήγορα να γράψω νεες αναμνήσεις σε αυτα τα μέρη για να μεινουν αμυδρά πίσω οι παλιές..

 

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Μηνύματα
228
Like
8
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα. Για να χαλαρώσω λίγο το κλίμα πριν από λίγη ώρα ήμουν στο Gymnasium στην Αριστοτέλους - Θεσ/νίκη. Ένα ξανθό μωρό, έκανε στέπερ, είχε διαφανές μαύρο κολλάν και από μέσα στρίνγκ, όπου έδειχνε ολοφάνερα όλα τα κωλομέρια!!! Τι να λέμε τώρα περί αγάπης κλπ. Ενός γνωστού μου παντρεμένου με δύο παιδιά, ο "κεφάλας" της γράφει το σπίτι που πήραν μόνο στο όνομά της και μετά από λίγες μέρες, λούης η κυρία...
 

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Μηνύματα
671
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δε γίνεται να χωρίζεις μετά από 3-5-10 χρόνια και να πιστεύεις "δεν πειράζει, μια καριόλα ήταν". Με αυτή την καριόλα πέρασες 3-5-10 χρόνια και σίγουρα κάποια από αυτά τα πέρασες και πολύ καλα ... Αλλιώς, είσαι ένας μαλάκας που ξαφνικά ξύπνησε.
Προσπωπικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος αλλάζει και μάλιστα, κατά κανόνα πάει προς το χειρότερο. Η συνεσταλμένη, προσγειωμένη κοπελίτσα μόλις δεχθεί το φλερτ του λαμπερού λεφτά και δεχθεί το μικρόβιο της καλοζωϊας, ξεχνάει και πως λένε τη μάνα της. Το ίδιο και με τον προκομένο και φιλότιμο τυπάκο, που οι δουλειές του πάνε καλά και μπορεί να πάρει ένα 2ο καλύτερο αμαξάκι και να μη τη βγάζει με το φορτηγάκι της δουλειάς, συνέχεια.
Όποιον κοντινό σας άνθρωπο νοιώσετε να εξελίσσεται και να πηγαίνει προς το καλυτερο (όπως εσείς το καταλαβαίνετε), επικροτείστε τον και κρατήστε τον κοντά σας. Σπανίζουν αυτά στις μέρες μας και είναι θετική επιρροή.
Τι θέλω να πω, γιατί ξέφυγα ... Τα χαλάσατε ενώ εσύ σας έβλεπες μαζί ... ίσως και εκείνη να σας έβλεπε πριν 1 χρόνο ή 2 μήνες. Τώρα βλέπει άλλο έργο όμως. Το κεφάλι ψηλά και πας για άλλα καλύτερα και προς γνώση και συμμόρφωση. Ίσως να μην έβλεπες αυτά που σου έδειχνε ή ήσουν λίγο αφελής και δεν ανακάλυπτες ό,τι σου έκρυβε.
Στ' αρχίδια σου στην τελική, κλαϊν μαϊν ...
Ήσουν γαμάτος και θεός που ήσουν καλός κι αν έκανες και πράγματα που νοιώθεις ότι δεν άξιζε, ήσουν και λίγο γενναιόδωρος ή και παπάρας (το τελευταίο να το σκέφτεσαι αν ο θιγμένος εγωισμός σου, τελικά σε τονώνει).
Σου μιλάω από καρδιάς φίλε, είχα φανταστεί να γερνάω δίπλα σε μια κοπέλα και στην τελική  έφαγα από τα 3 το μακρύτερο. Η ζωή συνεχίζεται και εμείς την ακολουθούμε  ;)
 

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Μηνύματα
228
Like
8
Πόντοι
1
Δουλεύω σε ιδιωτική τράπεζα και ένα πουτανάκι-συνάδελφος ετών 30, κολλάει απροκάλυπτα μπροστά μας τον Διευθυντή μας, ωραίο άντρα, ψηλός παντρεμένος με τρία παιδιά, 45άρη. Του λέει μια φορά με πουτανίσιο νάζι πρόσφατα: "Τι θέλετε να κάνω στην άδειά σας για σας;". Και ο διευθυντής ο μάγκας που την έχει πάρει χαμπάρι βέβαια της απαντάει: "έλα να κάνεις baby-sitting τα παιδιά μου όταν θα έχω φύγει με την γυναίκα μου". Για αυτό μετά περνάνε τα χρόνια και μένουν μόνες τους, οι άπληστες, καριόλες. Η ζωή η ίδια τις τιμωρεί.
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
stofos δωσε!!

Α ρε πουστη μου, οσο παει και τις σιχαινομαι ακομα περισσοτερο τις γαμιολες τις Ελληνιδες!

Ψοφος στις πουτανες!
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
"Τι θέλετε να κάνω στην άδειά σας για σας;". Και ο διευθυντής ο μάγκας που την έχει πάρει χαμπάρι βέβαια της απαντάει: "έλα να κάνεις baby-sitting τα παιδιά μου όταν θα έχω φύγει με την γυναίκα μου".
Στοιχεία του κυρίου διευθυντή να του στείλω μια νταλίκα ουίσκι?????

Ή όπως άλλιως έλεγε κι ο δάσκαλος ¨ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ...¨

Sorry, που πηδάω το thread.
 

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από σχεδόν 4 έτη δεσμού, σήμερα χώρισα. Αιτία :‘δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου’.. Σίγουρα δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο.
Πάντως είναι τρομερό το πόσο εύκολα οι γυναίκες γυρνούν σελίδα…4 χρόνια σχέσης και στο εντελώς ξαφνικό τσούπ, σου πετάει ένα απλό χωρίζουμε κ τέρμα…
Τι να πω..
Πάλι καλά που είναι καλοκαιράκι και ευελπιστώ να την παλέψω εύκολα..
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δηλ μετά από κάποια χρόνια σχέσης να έχει φύγει ο έρωτας και ξαφνικά όλα να τελειώνουν?

Ετσι ακριβώς χώρισα κι εγώ πριν από 1,5 χρόνο. Ημασταν μάλιστα και παντρεμένοικαι με μένα δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Θα περάσεις το λούκι σου ,είναι απόλυτα λογικό αλλά πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι στην πραγματικότητα γλύτωσες από κάτι ευτελές που στην πορεία μπορεί να σου προκαλούσε πολύ μεγαλύτερη ζημιά.
 
OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
αδελφια σας ευχαριστώ ολους..
αλλα δεν μπορω να καταλάβω.,
Ημουν καλός μαζι της ΑΡΑ εγινα λαπάς στα μάτια της και με άφησε..
Παλιαιοτερα γαμούσα και κεράτωνα και ημουν αληταράς και πάλι δεν γούσταραν..
Τι στο καλο θέλουν ρε παιδια?
πχ η γειτόνισσα χωρισε στα 50 της γιατι 'δεν ταιριαζαν'...
Μα τι θέλουν ρε παιδια?
 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
694
Like
18
Πόντοι
6
Εεεεε κάτσε. Δε μπορεί να φταίνε για όλα οι γυναίκες. Επίσης έκανες ένα μεγάλο ατόπημα. Προσπάθησες να την κάνεις να σε λυπηθεί. Της είπες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τον πατέρα σου. Φίλε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε λυπούνται οι άλλοι, πόσο μάλλον η γκόμενα.
 

Επισκέπτης
ρε laplace, το μυαλό της γυναίκας σκέφτεται απίστευτα πράγματα που δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε,
μπορεί η πρώην δικιά σου να μπηκε στο τριπάκι ότι έγινε 25 χρονών και πρέπει να αρχίσει να βλέπει τη ζωή της πιο σοβαρά και να άρχισε να ψάχνεται για αποκατάσταση, και στο πρακτικό μυαλό της εσύ δεν ήσουν το κατάλληλο άτομο γιατί π.χ μένεις στο νοίκι, δεν έχεις δικό σου σπίτι, η δουλειά σου δεν σου δίνει δυνατότητα οικονομικής βελτίωσης στο μέλλον και χίλια δύο άλλα πράγματα.
και σου λέει bye bye τώρα laplace που είμαι ακόμα 25 χρονων και μπορώ να άνετα να ψάξω για κάτι καλλύτερο.

δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά, τα έχω δεί να συμβαίνουν σε γνωστούς μου και σε φίλους μου, έχω ακούσει ξαδέρφες μου που κατά τα άλλα είναι μια χαρά κορίτσια να τα ζυσητάνε
 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
694
Like
18
Πόντοι
6
Hondakias είναι κακό μια γυναίκα να θέλει να φτιάξει τη ζωή της? Αν δε μπορεί να της προσφέρει οικογένεια ένας άντρας πρέπει να τον υποστεί αιωνίως? Αν εσύ δλδ είσαι σε φάση γάμου και γνωρίσεις ένα πορνίδιο θα συνέχιζες μαζί της.  Προφανώς είναι πολλά που δε γνωρίζουμε για τη σχέση τους και όλα όσα λέμε είναι εικασίες. Κανένας δεν σηκώνεται ένα πρωί και λέει "κάτσε να χωρίσω". Πρέπει να προηγούνται κάποιες καταστάσεις για να οδηγηθεί εκεί το πράγμα. Πόσο μάλλον σε μια σχέση 4 ετών.
 

Επισκέπτης
αν εγώ τα είχα τέσσερα χρόνια με κάποια και την παρατούσα γιατί δεν είχε προίκα θα ήμουν προικοθήρας,
έτσι λοιπόν και μια γκόμενα που μετά από τέσσερα χρόνια σοβαρής σχέσης παρατάει κάποιον με τη λογική ότι δεν μπορεί να την εξασφαλίσει οικονομικά είναι το λιγότερο πουτάνα. που πήγαν τα αισθήματα της;; έτσι εύκολα τα ξέχασε;

δεν λέω ότι είναι η περίπτωση του laplace, το έχουμε ψιλογενικεύσει το θέμα
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, είναι κακό μία γυναίκα "να θέλει να φτιάξει τη ζωή της", προφανώς με τον μεγαλύτερο πλειοδότη, αλλά να μη θέλει να τη λένε αυτό που είναι.
 
OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
δηλαδη ρε παιδια εγκρίνεται το να κάνεις σχέδια και να σε πουλάνε?
το να κανονίζετε διακοπές,να ζηταει ιδιες μέρες με σενα αδεια για να πάτε διακοππές και μετα να την κάνει?
ΠΩΣ τα κάνεις αυτα?ΠΩΣ πουλας στον αλλον αγάπη,τον κάνεις να πιστεψει οτι κ αυριο θα ειναι δίπλα σου και ξαφνικά τον αφήνεις?
γιατι δεν μου το έλεγε πχ σε ενα διάστημα λίγων ημερων και όχι ξαφνικά σε μια μέρα κ ενω το προηγουμενο βράδυ ειχαμε περάσει τέλεια?
 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
694
Like
18
Πόντοι
6
Οι γυναίκες (εκτός από τις πουτάνες) θέλουν να εξασφαλιστούν οικονομικά για να δημιουργήσουν οικογένεια ώστε αύριο μεθαύριο να μπορούν να τα φέρουν εις πέρας με τα παιδιά.
Αν ο άλλος στα 4 χρόνια συμβιωσης δεν δείχνει να έχει διάθεση να προχωρήσει σοβαρά το "πράγμα" τότε μου φαίνεται λογικό να την κάνει. Άλλωστε για τις γυναίκες τα καλύτερα χρόνια είναι μεταξύ 20-30. Ας πουμε ότι η πρώην του laplace συνέχιζε να έχει σχέση μαζί του κ όταν πια αυτή ήταν σε ηλικία 30 ετών την χώριζε ο laplace, τί θα έκανε? Θα γύριζε το χρόνο πίσω? Χλωμό
 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
694
Like
18
Πόντοι
6
Ναι, είναι κακό μία γυναίκα "να θέλει να φτιάξει τη ζωή της", προφανώς με τον μεγαλύτερο πλειοδότη, αλλά να μη θέλει να τη λένε αυτό που είναι.

Εμείς οι άντρες δλδ γιατί θέλουμε ανα φτιάξουμε τη ζωή μας με την πιο ωραία γκόμενα? Άσε μην πιάσουμε τα συναισθήματα που έχουν άντρες-γυναίκες στις σχέσεις.
 

Επισκέπτης
ρε apirin αυτό που λες είναι άλλο, ο laplace όμως δεν μου φαίνεται ότι την είχε δεί έτσι τη σχέση, την είχε δεί σοβαρά για αυτό και έχει φάει φρίκη.
αν΄ο laplace ήταν στα φρύδια του, και την έγραφε και δεν την υπολόγιζε και την είχε για να περνάει την ώρα του τότε θα ήταν διακιολογημένη η κυρία
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom