Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αδερφέ μου Anal_Hunter,

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ΚΕΝΤΡΟ έπεσες! Είπες αυτά ακριβώς που ΟΛΟΙ μας έχουμε στο μυαλό μας. Πόσο σωστός είσαι!

Χαιρομαι που το βλεπεις και εσυ ετσι. :)

Αν το εβλεπαν ετσι και οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ θα ηταν καλυτερα τα πραγματα. Γιατι στο εξωτερικο αυτο ειναι καπως πιο κατανοητο. ( μιλαω εκ πειρας )

Αλλα δεν εχω γκομενα για να το εφαρμοσω, η καριολα με εχει στο φτυσιμο  :2funny:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
BiteMeIaMfresH δυστυχώς με την κολλητη δίπλα..Η οποια ειχε χωρίσει και αυτη πριν λιγες ημέρες..Αυτην βεβαια την έστειλε ο δικός της..
peloponisios χαχαχα πολυ σωστός..
Φίλε Anal_Hunter αυτη η απαντηση της αξίζει!  :rockon:
talos43 φίλε περιμένω απάντηση..

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
έχω ερωτήσεις..

1. είπες ότι η κοπέλα είναι 25. εσύ πόσο είσαι?
2. όταν λες είναι κορίτσι για γάμο τί εννοείς ακριβώς?

επέρχονται και άλλες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
29 ειπε οτι ειναι ο laplace αν δεν κανω λαθος, σε προηγουμενο post.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ΑΝ, λεω ΑΝ που ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ γιατι πρώτη φορα την ακουσα τόσο ΑΠΟΛΥΤΗ,μου στειλει σμς του στύλ 'ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ', 'ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ', πως θα το χειριζόταν ο καλος μπουρδελιάρης-μπάκουρος αν την ήθελε πίσω?
  • [li]Για να σκέφτεσαι πως ΙΣΩΣ είναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο... είσαι ακόμη μουνόδουλος. Ξεκόλα! Δεν είπα οτι θα την ξεχάσεις και θα τη γράψεις στα παπάρια σου από την μια μέρα στην άλλη, αλλά όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο το καλύτερο για την ψυχική σου ηρεμία.[/li]

[li]AN συμβεί αυτό που είπες, απάντησε με SMS "γαμάω άλλη - μην με ξαναενοχλήσεις". Έτσι απλά! Κι αν θες να τη στείλεις κανονικά... ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! Ποτε!!!!! Η αναμονή και η περιέργεια θα της τσακίσουν τον εγωισμό και θα της φύγει ο τσαμπουκάς.[/li]

[li]Δεν γυρνάμε ΠΟΤΕ σε γυναίκα που μας έφτυσε!!! Ποτέ!!!! Ακόμη κι αν σου τηλεφωνήσει και κλαίει και σε παρακαλάει και ικετευει να σε δει μια "τελευταία φορά"! ΠΟΤΕ! Και μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις έρωτα μαζί της "για το αντίο"! ... θα πονέσεις τόσο πολυ που θα το μετανιώνεις χρόνια![/li]

[li]Βρες ΑΜΕΣΑ μια γκόμενα και φύγε διακοπές μαζί της! Άμεσα! Κι αν δεν μπορείς να βρεις, πάρε μια CG/CT και κάν' την για μια παραλία... ένα ταξειδι... ΚΑΠΟΥ![/li]

[li]Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Να ξεκολλήσεις γρήγορα - ειδικά στο μυαλό και τις σκέψεις σου για αυτήν, και να προετοιμαστείς ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ για το ΤΙ θα κάνεις ΟΤΑΝ την δεις να φιλιέται με κάποιον άλλο! Θα πρέπει τότε να έχεις κάτι άλλο, κάποια γκόμενα να γαμάς και να γουστάρεις... διότι αλλιώς θα ανοίξει η γη να σε καταπιεί![/li]

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ΑΝ,λεω ΑΝ που ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ γιατι πρώτη φορα την ακουσα τόσο ΑΠΟΛΥΤΗ,μου στειλει σμς του στύλ 'ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ', 'ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ' ,πως θα το χειριζόταν ο καλος μπουρδελιάρης-μπάκουρος αν την ήθελε πίσω ?

Απλά, δεν θα απαντούσε... :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ενταξει ναι τιθεται θεμα "σιχασιας", εγω προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε σε καμια που ημουν μαζι, και δεν σκοπευω, εκτος και αν την συγκαταλεγω και αυτη στις πουτανες, που προφανως και δεν θα με νοιαζει η γνωμη της για το θεμα :)

ναι εγω τρομερα σιχαινομαι.. γι αυτο δεν θα μπορουσα να κανω κ το επαγγελμα της ιεροδουλης ποτε πιστευω... οχι για την ηθικη του θεματος... μ εκνευριζουν οσοι μιλανε για δηθεν ηθικη.. ανηθικα ειναι αλλα πραγματα... αλλα γιατι θα αηδιαζα να μ αγγιζει ο πασα ενας.. μονο ο γκομενος κανενας αλλος λοοολ

παντως εχω μια απορια... λες οτι δε μπορουν να ελεγχθουν οι ορεξεις ενος ανδρα... τοτε ο λαπλας, εσυ κ ο καθενας που οταν εχει μια σχεση την οποια βλεπει σοβαρα, αγαπαει κλπ γιατι τις ελεγχετε? γιατι δεν συνεχιζετε να πηγαινετε με ιεροδουλες κ οχι μονο να περνατε απεξω? :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα 2,3 και 4 γαμησανε  :rockon:

Ενταξει δεν σημαινει οτι ειναι μουνοδουλος απλα λογικο ειναι να εχει φαει ενα σκαλωμα εφοσον του ηρθε κατακεφαλα. Θελει χρονο, οπως θα ηθελε ο καθενας/καθεμια.

Εγω παντως μια φορα που με χωρισε γκομενα ενω μου ελεγε οτι ηθελε να ειμαστε μαζι, καταφερα και δεν της εριξα ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ματια μεσα σε δεκα μηνες, στους οποιους την εβλεπα ΚΑΘΕ μερα λογω του χωρου που ημασταν. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ομως, να βλεπατε τα μουτρα της καθε φορα, priceless.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο αλήτης ο έτσι ο αλλιώς, θα της τον κάρφωνε όπως ποτέ άλλοτε, θα της έκανε πρόταση γάμου και θα την έστηνε στην εκκλησία... Διάλεξε και πάρε.

Φυσικά, με όλα τα έξοδα του γάμου δικά της... :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ναι εγω τρομερα σιχαινομαι.. γι αυτο δεν θα μπορουσα να κανω κ το επαγγελμα της ιεροδουλης ποτε πιστευω... οχι για την ηθικη του θεματος... μ εκνευριζουν οσοι μιλανε για δηθεν ηθικη.. ανηθικα ειναι αλλα πραγματα... αλλα γιατι θα αηδιαζα να μ αγγιζει ο πασα ενας.. μονο ο γκομενος κανενας αλλος λοοολ

παντως εχω μια απορια... λες οτι δε μπορουν να ελεγχθουν οι ορεξεις ενος ανδρα... τοτε ο λαπλας, εσυ κ ο καθενας που οταν εχει μια σχεση την οποια βλεπει σοβαρα, αγαπαει κλπ γιατι τις ελεγχετε? γιατι δεν συνεχιζετε να πηγαινετε με ιεροδουλες κ οχι μονο να περνατε απεξω? :P

Ειπα οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ελεγξουμε τις ορμες μας, οχι οτι δεν μπορουμε. ;)

Οι γυναικες ΔΕΝ μπορουν, γιατι οταν μια γυναικα θελει πουτσο, συμπεριφερεται με τροπο ο οποιος ειναι για σεμιναρια ψυχολογιας. ( η ελλειψης της ), με λιγα λογια το καταλαβαινεις απο τα 500 μετρα μακρια.

Μονο το οτι σιχαινεσαι τους αλλους ειναι για σενα ο ανασταλτικος παραγοντας στο να γινοσουν πουτανα? Το οτι θα μπορουσες να κανεις double fisting δηλαδη δεν σε χαλαγε ε  :2funny: :P

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Agent_Nina 29,ειχαμε 4 χρόνια διαφορά..

PATHFINDER σκληρός(οπως πάντα) αλλα λογικά τα όσα μου λές..

Anal_Hunter αυτο ειναι..Μεσα σε λιγες ώρες τα 'σαγαπώ παρα πολυ' γίνονται 'δεν ειμαι ερωτευμένη'

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω το προηγουμενο λαπ-τοπ το σκασα στον τοιχο.BiteMeIaMfresH που σε εσυ βρε ψυχη;

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ο πατέρας ενός φίλου μου λέει στο γιό του μια μέρα (μπροστά κι εγώ): 

Αγόρι μου τώρα που μεγάλωσες θα σου δώσω μια συμβουλή για τις γυναίκες:  ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ...  :rockon:

και γαμώ τις αντιλήψεις...ζορμπαναραίικα βλαχαδερα του κόσμου τούτου ενωθείτε...
και μετά αναρωτιέσαι μα γιατί με παράτησε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ειπα οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ελεγξουμε τις ορμες μας, οχι οτι δεν μπορουμε. ;)

Οι γυναικες ΔΕΝ μπορουν, γιατι οταν μια γυναικα θελει πουτσο, συμπεριφερεται με τροπο ο οποιος ειναι για σεμιναρια ψυχολογιας. ( η ελλειψης της ), με λιγα λογια το καταλαβαινεις απο τα 500 μετρα μακρια.

Μονο το οτι σιχαινεσαι τους αλλους ειναι για σενα ο ανασταλτικος παραγοντας στο να γινοσουν πουτανα? Το οτι θα μπορουσες να κανεις double fisting δηλαδη δεν σε χαλαγε ε  :2funny: :P
ελα αηδιες... δεν μιλαμε για αυτα :P
κ δεν θα εκανα φυσικα... ασε ειδα το τοπικ με τα εξτριμ κ τρομαξα χαχαχαχα

δεν θα το εκανα κ γι αλλλους λογους.. γιατι για μενα το σεξ ειναι εγκεφαλικο.. ναι ναι κλασικη γυναικα λολ... κ δεν μπορω να κανω κατι χωρις να το αισθανομαι.. περαν τουτου ειναι κ αηδια τελος. :P

σπατουλα εγω παλι θα του εσκαγα το δικο του στο τοιχο γιατι πολυ βρισιδι του εριξε κ εκνευρισε εμενα... αλλα μετα ειπα να μην...  :2funny:
εδω ειμαι κ τωρα παω μαθημα δυστυχως

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Άμα κάνει να εμφανιστεί πες της ότι έχεις βρει καλύτερο μουνί και δε γουστάρεις.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
να προετοιμαστείς ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ για το ΤΙ θα κάνεις ΟΤΑΝ την δεις να φιλιέται με κάποιον άλλο! Θα πρέπει τότε να έχεις κάτι άλλο, κάποια γκόμενα να γαμάς και να γουστάρεις... διότι αλλιώς θα ανοίξει η γη να σε καταπιεί!

Σαν την διαφήμιση της Ζίρο ένα πράγμα ε? Πως είσαι? "Τα καταφέεερνωωω"....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
laplace, η ιστορία είναι τελειωμένη, βάλτη στο συρτάρι με τις αναμνήσεις και φύγε μπροστά!!!Μην εξετάζεις πώς και γιατί, δεν έχουν νόημα, δε βγαίνει άκρη και τσάμπα χαλιέσαι...Να εύχεσαι να μην ξαναζητήσει επαφή, τηλεφωνική ή οτιδήποτε άλλο, κι αν αυτό συμβεί, πρόσφερέ της την παγωμένη σου σιωπή ...Όχι για λόγους πείσματος, εκδίκησης ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γιατί πραγματικά αυτή η σχέση δεν έχει πλέον μέλλον, τουλάχιστον όχι υγιές...Άσε το χρόνο να γίνει ο γιατρός σου, κάθε μέρα που θα περνάει θα βάζει ένα βάλσαμο στην ανοιχτή πληγή, μέχρις ότου όλα να γίνουν καλύτερα...έστω και χωρίς αυτήν :)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θα μπορούσε να μας γράψει και στα @@ του βέβαια ο άνθρωπος. Ακούς εκεί συμβουλές από post whores του bourdela.com...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Άμα κάνει να εμφανιστεί πες της ότι έχεις βρει καλύτερο μουνί και δε γουστάρεις.
Τίποτα ρε! ΟΥΤΕ ΜΑΤΙΑ - ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ! Οι γυναίκες είναι σαν τα μικρά παιδιά: Όσο ασχολείσαι μαζί τους, γουστάρουν. Γουστάρουν και ικανοποιούν την αυταρέσκειά τους! Επιβεβαιώνουν πως ναι, είναι μουνάρες και χαίρονται. Αν τις αγνοήσεις, ξαφνικά γίνεσαι "απρόβλεπτος" και καίνε φλάτζες! Τρελαίνονται από την περιέργεια "γιατί να με φτύνει εμένα την μουνάρα που για πάρτη μου άλλοι με παρακαλάνε?"

ΚΑΜΙΑ επαφή! Πάμε για αλλά! Υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ μουνιά εκεί έξω που σε περιμένουν... αρκει να το αποφασίσεις!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κιαλλος μεγαλος ανδρας χώρισε :P

Todok θα της χρειαζόταν αυτο,,το ειχα πει παλια σε μια πρώην..Και με κυνηγούσε ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ μετά..

fleshforfantasy εχεις δίκιο,απλά υποθετικά ρώτησα..Δεν θα ξαναγυρίσει,.,Και ΑΝ ξαναγυρίσιε θα το κάνει σε κανα 2-3 μηνες που θα είμαι 'καβατζωμένος' καθότι είπαμε ειναι αρκετές πρόθυμες να 'παρηγορήσουν'..

peloponisios όχι φίλε,μαρεσει να διαβάζω τις απόψεις ΟΛΩΝ..

Υ.Γ. η μαλακία ειναι οτι οι ανδρες κολλάμε με τον χαρακτήρα,,Αν ηταν πχ η Σακίρα με σκατά χαρακτήρα την ξεπερνάς ευκολα..Αν ομως ειναι η Μαρία απο το Παγκράτι με καλό(οπως σου δειχνει) χαρακτήρα τότε κολλάς..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom