Ρε πούστη μου...
κλασική περίπτωση φίλης που της μίλησε...
Τέλος πάντων. Και μόνο που επιβεβαιώθηκε αυτό, δεν αξίζει να στενοχωριέσαι. Κατά τη γνώμη μου λάθος έκανες που πήρες τηλέφωνο. Αλλά έτσι κι αλλιώς, το ξέρω ότι τώρα βλέπεις κάποιο φως στο τούνελ και έχεις αναθαρρήσει λίγο. ΜΗΝ υποκύψεις. Sorry που θα το πω για έναν άνθρωπο που αγαπούσες (και ίσως αγαπάς ακόμη), αλλά τέτοιες πουτανιές μόνο τιμωρία θέλουν. Ακούς εκεί "δε με κυνήγησες"!
Και τι είναι μωρή η σχέση? Κλέφτες κι αστυνόμοι? Με τέτοια ευκολία ρισκάρεις τη σχέση σου? Για να δεις αν ο άλλος θα σε κυνηγήσει? Έτσι θα καταλάβεις αν σε αγαπάει πραγματικά? Τόσα χρόνια δε σου αρκούν? Αλλά κάτσε και άκου την προπονημένη φίλη σου, κάνε ένα τεστ κι εσύ στον "δικό σου" και ξέχνα όλα τα υπόλοιπα.
Η ανώριμη ή στα αρχίδια της ή δεν ξέρει τι θέλει ή δεν ξέρω τι άλλο. Σε κάθε περίπτωση δεν αξίζει.
Θα διαφωνήσω με τον Liomas στο εξής: Ναι, μηδέν επικοινωνία, μηδέν ανταπόκριση, άσε τη να ψηθεί μόνη της, να πάει να γαμηθεί να ασπρίσει. Αλλά πρέπει να είσαι από κάπου και να βλέπεις, πού την οδήγησε αυτή της η μαλακία και πόσο το μετανιώνει. Εκεί το χαίρεσαι. Laplace να είσαι ψυχρός απέναντί της, σαν να είστε δύο άγνωστοι. Να πετάει τα υπονοούμενά της για να δει τι θα της πεις κι εσύ να της αλλάζεις κουβέντα. Δε σε νοιάζει τίποτα. Έπαιξε κι έχασε.