Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τι να σας πω χάζευα στο ιντερνετ.. Δεν την παίρνω τηλέφωνο με τίποτα. Τώρα γιατί χωρίσαμε? δεν μπορώ να σας πω, πάντως δεν πήγε με άλλον. Θα περιμένω μέχρι τις 12 αν δεν πάρει θα τρελαθώ δεν ξέρω μπορεί και να την πάρω τηλέφωνο. Πάντως πιστέυω πως ο χωρισμός είναι οριστικός ούτε ένα τηλέφωνο ούτε μία αναπάντητη..Είμαι πολύ χάλια.
Μεσα στο ιδιο ποστ εχεις αλλαξει ηδη γνωμη δυο φορες...'δεν θα την παρω με τιποτα τηλ'και δυο σειρες πιο κατω 'μπορει και να την παρω..'..εχεις θα λεγα πολυ παρορμητικο τροπο σκεψης...κατσε λιγο για σημερα,κανε κατι αλλο,πανε μια βολτα μονος σου να σκεφτεις τι πραγματικα σημαινει αυτη η κοπελα για σενα...και οταν καταληξεις,πραξε αναλογα...

Γιατι να σε παρει τηλ εκεινη?Δεν εχει δικαιωμα να σκεφτεται κι αυτη μηπως πεσει χαμηλα?Εκεινη δεν εχει εγωισμο? :think:

By the way,'κοκκινε ταυρε',γιατι ζητας απο την παρεα του 'κοκκινου φωτος' συμβουλες?? :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τι να σας πω χάζευα στο ιντερνετ.. Δεν την παίρνω τηλέφωνο με τίποτα. Τώρα γιατί χωρίσαμε? δεν μπορώ να σας πω, πάντως δεν πήγε με άλλον. Θα περιμένω μέχρι τις 12 αν δεν πάρει θα τρελαθώ δεν ξέρω μπορεί και να την πάρω τηλέφωνο. Πάντως πιστέυω πως ο χωρισμός είναι οριστικός ούτε ένα τηλέφωνο ούτε μία αναπάντητη..Είμαι πολύ χάλια.
ρε φιλε (κανω υπομονη αλλα...)

εσυ της ειπες να χωρισετε .. ΕΣΥ.. ναι... Ε Σ Υ
γιατι να σε παρει τηλεφωνο?
κ γιατι μας το λες εμας αφου δε μπορεις να μας πεις τπτ περισσοτερο? δλδ σε τι μπορουμε να βοηθησουμε? να βγαλουμε τη μαγικη μπαλα κ να κανουμε προβλεψεις????

ασχετα με το τι εγινε
αν δεν εχεις καν το θαρρος να παρεις ενα τηλεφωνο αφου τ ην θελεις κ την αγαπας (λες...) κ εχεις τρελαθει ενω (απ οτι καταλαβαινουμε) την χωρισες για ασημαντον αφορμη
χαρη θα της κανεις.. μπας κ βρει κανενα αλλο  που να της αξιζει πραγματικα

ετσι παιζουμε με τους ανθρωπους νομιζεις? κ μετα κλαιγομαστε κ χτυπιομαστε που δεν εκτιμησαμε αυτο που ειχαμε αλλα εχουμε κ την απαιτηση να ριξουν τα μουτρα τους οι αλλοι να μας ξαναπροσεγγισουν...

τι ηλικια εχετε? γιατι αυτα που λες ειναι για ηλικιες σχολειου..

τα νευρα μου.. παω να πιω ενα ρεντ μπουλ *P

ps: εαν ο λογος ειναι σημαντικοτατος... αι τεηκ εβριθινγκ μπακ... *P

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Εσυ ρε δεν ειπες οτι φταις? Εκεινη πρεπει να σε παρει η εσυ να την παρεις? Εισαι και εγωιστακος παρ' οτι φταις? Τοτε καλα να παθεις!  :rockon: :rockon: :rockon:

RedBull

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
6 μήνες ρε γαμώτο.. Την πρώτη φορά επειδή την έιχε στείλει ένας μαλάκας μηνύμα να πάνε για καφέ και δεν του είπε κατεθείαν όχι αλλά το πήγε μια από εκεί μια από εδώ και με΄τα του είπε πως έχει σχέση. Όταν τα είδα τα μηνύματα νευρίασα πάρα πολύ χωρίσαμε, τα ξανα φτιάξαμε την επόμενη μέρα.

Γιατί χωρίσαμε τώρα? πάλι για μικρο πράγματα μην φανταστείτε τίποτα σοβαρό, (στο κρεβάτι μια χαρά είμασταν) αλλά όλα μαζι πιστεύω είναι αιτία χωρισμού..

Πω δεν ξέρω τι να κάνω είμαι σε πολύ κακή κατάσταση..

Τέλος πάντων δεν ξέρω γιατί άνοιξα το θέμα ίσως επειδή είμαι πολλές ώρες στο σπίτι και δεν ξέρω τι να κάνω, ίσως επειδή έχω την ανάγκη να μιλήσω και να ακούσω πολλές συμβουλές.

λοιπόν θα μπώ ποιο μέτα ίσως κατα τη 1 ή 2 ίσως και 3 γεια σας...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μηπως τη λενε Δαναουλα την κοπελα σου φιλε? :2funny: :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παρε την τηλεφωνο και πες της 'Ακομα να με παρεις , να με παρακαλεσεις να γυρισω ;'  :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606

By the way,'κοκκινε ταυρε',γιατι ζητας απο την παρεα του 'κοκκινου φωτος' συμβουλες?? :think:
[/quote]για καταναλωση μαλλον....

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ρε φιλε (κανω υπομονη αλλα...)

εσυ της ειπες να χωρισετε .. ΕΣΥ.. ναι... Ε Σ Υ
γιατι να σε παρει τηλεφωνο?
κ γιατι μας το λες εμας αφου δε μπορεις να μας πεις τπτ περισσοτερο? δλδ σε τι μπορουμε να βοηθησουμε? να βγαλουμε τη μαγικη μπαλα κ να κανουμε προβλεψεις????

ασχετα με το τι εγινε
αν δεν εχεις καν το θαρρος να παρεις ενα τηλεφωνο αφου τ ην θελεις κ την αγαπας (λες...) κ εχεις τρελαθει ενω (απ οτι καταλαβαινουμε) την χωρισες για ασημαντον αφορμη
χαρη θα της κανεις.. μπας κ βρει κανενα αλλο  που να της αξιζει πραγματικα

ετσι παιζουμε με τους ανθρωπους νομιζεις? κ μετα κλαιγομαστε κ χτυπιομαστε που δεν εκτιμησαμε αυτο που ειχαμε αλλα εχουμε κ την απαιτηση να ριξουν τα μουτρα τους οι αλλοι να μας ξαναπροσεγγισουν...

τι ηλικια εχετε? γιατι αυτα που λες ειναι για ηλικιες σχολειου..

τα νευρα μου.. παω να πιω ενα ρεντ μπουλ *P

ps: εαν ο λογος ειναι σημαντικοτατος... αι τεηκ εβριθινγκ μπακ... *P
Respect! :rockon:

RedBull

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρε την τηλεφωνο και πες της 'Ακομα να με παρεις , να με παρακαλεσεις να γυρισω ;'  :rockon:

Πω αυτό είναι!!! ρε φίλε έγραψες σκεφτομαι να το κάνω αλήθεια..Το είδα και τρελάθηκα..

Κάποιος που ρώτησε για ηλικιές 21 εγώ 20 η κοπελια.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
6 μήνες ρε γαμώτο.. Την πρώτη φορά επειδή την έιχε στείλει ένας μαλάκας μηνύμα να πάνε για καφέ και δεν του είπε κατεθείαν όχι αλλά το πήγε μια από εκεί μια από εδώ και με΄τα του είπε πως έχει σχέση.
την παλιοπουτανα...αισχος,θεσσαλονικια ε?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πω αυτό είναι!!! ρε φίλε έγραψες σκεφτομαι να το κάνω αλήθεια..Το είδα και τρελάθηκα..

Και μολις το κανεις πες της 'κλεινω και παρε με εσυ για να μην χρεωνομαι'

RedBull

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όχι τηλέφωνο, θα την στείλω μήνυμα "ακόμα να με πάρεις, να με παρακαλέσεις να γυρίσω"

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ναι περιμενε... θα σου στειλει κ παρακαλια
παθετικ..
6 μήνες ρε γαμώτο.. Την πρώτη φορά επειδή την έιχε στείλει ένας μαλάκας μηνύμα να πάνε για καφέ και δεν του είπε κατεθείαν όχι αλλά το πήγε μια από εκεί μια από εδώ και με΄τα του είπε πως έχει σχέση. Όταν τα είδα τα μηνύματα νευρίασα πάρα πολύ χωρίσαμε, τα ξανα φτιάξαμε την επόμενη μέρα.

Γιατί χωρίσαμε τώρα? πάλι για μικρο πράγματα μην φανταστείτε τίποτα σοβαρό, (στο κρεβάτι μια χαρά είμασταν) αλλά όλα μαζι πιστεύω είναι αιτία χωρισμού..

Τέλος πάντων δεν ξέρω γιατί άνοιξα το θέμα ίσως επειδή είμαι πολλές ώρες στο σπίτι και δεν ξέρω τι να κάνω, ίσως επειδή έχω την ανάγκη να μιλήσω και να ακούσω πολλές συμβουλές.

λοιπόν θα μπώ ποιο μέτα ίσως κατα τη 1 ή 2 ίσως και 3 γεια σας...
ισως επειδη εισαι 16 χρονων κ πολυ λεω στον εγκεφαλο κ τσακωνεσαι για σμσ?

ασε να πηξει το μυαλο πρωτα κ μετα κανεις κ σχεσεις...
κ αστην τη κοπελα στην ησυχια της
δεν μας αρεσουν οι παραλογοι ζηλιαρηδες νευρικοι κ καλα ανδρες
α κ 6 μηνες δεν ειναι κ κανενα τεραστιο διαστημα χαλαρωσε...

βλακειες φευγω απ το θεμα.. αποχωρω οικειοθελως χαχα

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
θα την πάρεις τηλ και θα της πεις:

από τότε που χωρίσαμε
ειν η ζωή μου όλη
πρόβλημα που η λύση του
ρίχνεται στο πιστόλι....

ΩΠΑ ΛΕΩ... Επανάσταση ωρέ...

(πίστεψε με θα γυρίσει τρέχοντας....χαχαχαχα)

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε κανά στούντιο, ή μπουρδέλα....

με τίποταμικρέ, θα νιώθεις χάλια μετά και ειδικά αν τα ξαναβρείτε

χρειάζονται κότσια και αναισθησία μεγάλη να μπορείς να πνίγεις τον πόνο σου σε μπουρδέλα και τέτοια συναφή, δεν είναι για παρηγοριές, ίσα ίσα που θα καταλάβεις τί είχες και θα το συγκρίνεις με το αγοραίο που θα πάρεις και θα χαλαστείς άσχημα...

απο την άλλη συμφωνό και επαυξάνω μια νέα γνωριμία, έστω και φλέρτ θα σε ανεβάσει...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, απλά στην περίπτωσή σου, μην το πληρώσεις, επιδίωξε το αυθεντικό...μόνο έτσι

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Γιατί χωρίσαμε τώρα? πάλι για μικρο πράγματα μην φανταστείτε τίποτα σοβαρό...

κόψε τις μαλακίες και πάρε το κορίτσι τηλ και πες αυτό που μας λες:
Είμαι πολύ χάλια...
και ζήτα και κανα "συγνώμη"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom