Κατάθλιψη; ;) ;) ;) ;) ;)Δεν περιμένω τίποτα..
Πάντως με ένα στριπτιζάδικο σήμερα κάτι γίνεται. Από αύριο βλέπεις πάλι.
Κατάθλιψη; ;) ;) ;) ;) ;)Δεν περιμένω τίποτα..
Δυστυχως δεν γινεται τιποτα. Ηρθε το τελος του κοσμου. Πηγαινε εξω απο το σπιτι της και βαλε τα κλαματαΔεν μπορώ άλλο τρέμω, νιώθω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου δεν ξέρω τι να κάνω μετά τον χωρισμό, τώρα που πάω που βαδίζω??
Πιες ενα Red Bull αυτοπεποιθησης και παρτο τηλεφωνο το κοριτσι ρε βλακα,που το χωρισες για ασημαντη αφορμη απ οτι φαινεται(πανω στα νευρα σου)...Δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι οτι θα πεσεις χαμηλα,αφου η κοπελα σου ηδη την πρωτη φορα επεσε εκει που φοβασαι εσυ να πεσεις...πιο αντρας μου φαινεται ειναι αυτη απο σενα...Ακομη εδω εισαι???Βουρ στο τηλεφωνο και μη σε ξαναπετυχω εδω μεσα Αντε και να μαθεις να ελεγχεις τα νευρα σου...το μονο που κανουν ειναι να θολωνουν την κριση και να μας βαζουν να κανουμε μαλακιες που τις μετανοιωνουμε...Μόλις χώρισα και είμαι ψυχολογικα χάλια τι να κάνω..????? 6 μήνες σχέση έιχαμε, τι να κάνω είμαι άρρωστος με την κοπέλα μου, η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα, δεν έχω όρεξη για τίποτα, ακούω συνέχεια τραγούδια χωρισμού, ακούω συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι..
Δεν μπορώ άλλο τρέμω, νιώθω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου δεν ξέρω τι να κάνω μετά τον χωρισμό, τώρα που πάω που βαδίζω?? Δεν μπορώ να την ξεπεράσω με τίποτα.. Εγώ την είπα να διαλύσουμε την σχέση μας, είμαι βλάκας νευριάζω με το παραμικρό.. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα, την πρώτη φόρα αυτή είχε κάνει το πρώτο βήμα και τα ξαναβρήκαμε, τώρα δεν ξέρω νιώθω ότι αν την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε θα πέσω πολύ χαμηλά..Την αγαπάω δεν έχω νιώσει έτσι για καμιά άλλη κοπέλα, όπως και τα συναισθήματα που προκείπτουν από αυτόν τον χωρισμό τα νιώθω για πρώτη φορά...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...
το καλιτερο φαρμακο μετα απο χωριζμοΜόλις χώρισα και είμαι ψυχολογικα χάλια τι να κάνω..????? 6 μήνες σχέση έιχαμε, τι να κάνω είμαι άρρωστος με την κοπέλα μου, η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα, δεν έχω όρεξη για τίποτα, ακούω συνέχεια τραγούδια χωρισμού, ακούω συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι..
Δεν μπορώ άλλο τρέμω, νιώθω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου δεν ξέρω τι να κάνω μετά τον χωρισμό, τώρα που πάω που βαδίζω?? Δεν μπορώ να την ξεπεράσω με τίποτα.. Εγώ την είπα να διαλύσουμε την σχέση μας, είμαι βλάκας νευριάζω με το παραμικρό.. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα, την πρώτη φόρα αυτή είχε κάνει το πρώτο βήμα και τα ξαναβρήκαμε, τώρα δεν ξέρω νιώθω ότι αν την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε θα πέσω πολύ χαμηλά..Την αγαπάω δεν έχω νιώσει έτσι για καμιά άλλη κοπέλα, όπως και τα συναισθήματα που προκείπτουν από αυτόν τον χωρισμό τα νιώθω για πρώτη φορά...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...
κ τωρα κλαις? γιατι κλαις?
Σωστα Φρεντι κρουγκερ. Αλλα μην την παρεις τωρα ομως . Ειναι με τον αλλονΠιες ενα Red Bull αυτοπεποιθησης και παρτο τηλεφωνο το κοριτσι ρε βλακα,που το χωρισες για ασημαντη αφορμη απ οτι φαινεται(πανω στα νευρα σου)
βοιδουλη χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααΣωστα Φρεντι κρουγκερ. Αλλα μην την παρεις τωρα ομως . Ειναι με τον αλλον
Πιες ενα Red Bull αυτοπεποιθησης και παρτο τηλεφωνο το κοριτσι ρε βλακα,που το χωρισες για ασημαντη αφορμη απ οτι φαινεται(πανω στα νευρα σου)...Δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι οτι θα πεσεις χαμηλα,αφου η κοπελα σου ηδη την πρωτη φορα επεσε εκει που φοβασαι εσυ να πεσεις...πιο αντρας μου φαινεται ειναι αυτη απο σενα...Ακομη εδω εισαι???Βουρ στο τηλεφωνο και μη σε ξαναπετυχω εδω μεσα Αντε και να μαθεις να ελεγχεις τα νευρα σου...το μονο που κανουν ειναι να θολωνουν την κριση και να μας βαζουν να κανουμε μαλακιες που τις μετανοιωνουμε...
Φιλικα παντα ;)
Το εσβησα, λεω ασε μην το παρει στα σοβαρα και βρω και κανενα μπελαβοιδουλη χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα
(ediT: μα που πηγε το ποστ σου με το HCN?)
ρεντμπουλ θα μας πεις τπτ παραπανω για το θεμα που πραγματευεται το θρενδ σου
ή θα υποθετουμε κ θα κανουμε χαβαλε?
μπορουμε κ τα 2 εμεις.. ειμαστε τοσο καλοι *P