Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν μπορώ άλλο τρέμω, νιώθω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου δεν ξέρω τι να κάνω μετά τον χωρισμό, τώρα που πάω που βαδίζω??

:(
Δυστυχως δεν γινεται τιποτα. Ηρθε το τελος του κοσμου. Πηγαινε εξω απο το σπιτι της και βαλε τα κλαματα  :rockon:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μόλις χώρισα και είμαι ψυχολογικα χάλια τι να κάνω..????? 6 μήνες σχέση έιχαμε, τι να κάνω είμαι άρρωστος με την κοπέλα μου, η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα, δεν έχω όρεξη για τίποτα, ακούω συνέχεια τραγούδια χωρισμού, ακούω συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι..

Δεν μπορώ άλλο τρέμω, νιώθω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου δεν ξέρω τι να κάνω μετά τον χωρισμό, τώρα που πάω που βαδίζω?? Δεν μπορώ να την ξεπεράσω με τίποτα.. Εγώ την είπα να  διαλύσουμε την σχέση μας, είμαι βλάκας νευριάζω με το παραμικρό.. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα, την πρώτη φόρα αυτή είχε κάνει το πρώτο βήμα και τα ξαναβρήκαμε, τώρα δεν ξέρω νιώθω ότι αν την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε θα πέσω πολύ χαμηλά..Την αγαπάω δεν έχω νιώσει έτσι για καμιά άλλη κοπέλα, όπως και τα συναισθήματα που προκείπτουν από αυτόν τον χωρισμό τα νιώθω για πρώτη φορά...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...

Πιες ενα Red Bull αυτοπεποιθησης και παρτο τηλεφωνο το κοριτσι ρε βλακα,που το χωρισες  για ασημαντη αφορμη απ οτι φαινεται(πανω στα νευρα σου)...Δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι οτι θα πεσεις χαμηλα,αφου η κοπελα σου ηδη την πρωτη φορα επεσε εκει που φοβασαι εσυ να πεσεις...πιο αντρας μου φαινεται ειναι αυτη απο σενα...Ακομη εδω εισαι???Βουρ στο τηλεφωνο και μη σε ξαναπετυχω εδω μεσα :cheesy: Αντε και να μαθεις να ελεγχεις τα νευρα σου...το μονο που κανουν ειναι να θολωνουν την κριση και να μας βαζουν να κανουμε μαλακιες που τις μετανοιωνουμε...

Φιλικα παντα ;)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606
φιλαρακι κανουμε τραμπα??? :tooth:

M.NATALI.RU

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις χώρισα και είμαι ψυχολογικα χάλια τι να κάνω..????? 6 μήνες σχέση έιχαμε, τι να κάνω είμαι άρρωστος με την κοπέλα μου, η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα, δεν έχω όρεξη για τίποτα, ακούω συνέχεια τραγούδια χωρισμού, ακούω συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι..

Δεν μπορώ άλλο τρέμω, νιώθω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου δεν ξέρω τι να κάνω μετά τον χωρισμό, τώρα που πάω που βαδίζω?? Δεν μπορώ να την ξεπεράσω με τίποτα.. Εγώ την είπα να  διαλύσουμε την σχέση μας, είμαι βλάκας νευριάζω με το παραμικρό.. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα, την πρώτη φόρα αυτή είχε κάνει το πρώτο βήμα και τα ξαναβρήκαμε, τώρα δεν ξέρω νιώθω ότι αν την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε θα πέσω πολύ χαμηλά..Την αγαπάω δεν έχω νιώσει έτσι για καμιά άλλη κοπέλα, όπως και τα συναισθήματα που προκείπτουν από αυτόν τον χωρισμό τα νιώθω για πρώτη φορά...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...

το καλιτερο φαρμακο μετα απο χωριζμο
ειναι κινουρια γνοριμια...............
οσο γριγουρα τοσο καλιτερα............ :-* :-* :-*

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πηγαινε σ ενα dvd club και παρε την ομωνυμη ταινια ,ισως σε βοηθησει να νοιωσεις καλυτερα,με τη ζετα μακρυπουλια και τον γιαννη τσιμιτσελη
[youtube=425,350]HSgTmMmjc4I[/youtube]

Επισκέπτης
πιες ενα redbull k θα γιανεις :tooth:

ξεκινα με call girl για αποψε το βραδυ κ αυριο επισκεπτεσαι κανα στουντιακι κ μετα μασαζακι.Λεφτα να χεις να χαλας.Δεν σας καταλαβαινω ορισμενους :think:

iceman21

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
7.489
Πόντοι
1.056
Συγχαρητήρια φίλε μου..έκανες την καλύτερη επιλογη.
6 μήνες σχέση είναι αρκετά μεγάλο διάστημα.
Μέχρι να φτάσει το 6μηνο η γκόμενα δεν ανοίγεται και πάρα πολύ.Απο εκεί και πέρα όμως αρχίζει να "βγάζει"τα κουσούρια της.
Οπότε 6 μήνες και σουτ...

alex267

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αφου σου αρεσει παρε ενα τηλεφωνο , τι παει να πει θα πεσω χαμηλα???
Αν σου απαντησει καλος αν οχι παρε μετα απο 2 μερες και αν παλι δεν απαντησει, ΤΕΛΟΣ.
Ολοι νομιζω το περναμε αυτο το σταδιο με καποια που μας αρεσει και το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι( οσο πιο γρηγορα να βρεις κατι αλλο )

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ρε μεγαλε εκανες ολοκληρο θρεντ εδω μεσα για να μας πεις οτι χωρισες και οτι εισαι χαλια?

Αντι να λυσεις το προβλημα σου καθεσαι και παπαριζεις εδω μεσα

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Αστους ολους να λενε ρε. Την θες ρε συ ακομα? Αν την θες πραγματικα να ριξεις τα μουτρα σου (γιατι οπως λες εσυ εφταιγες) και να την παρεις τηλεφωνο. Και ζητα και κανενα συγνωμη αφου εφταιγες οπως λες.  :rockon: :rockon: :rockon:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πιες ενα Red Bull αυτοπεποιθησης και παρτο τηλεφωνο το κοριτσι ρε βλακα,που το χωρισες  για ασημαντη αφορμη απ οτι φαινεται(πανω στα νευρα σου)
Σωστα Φρεντι κρουγκερ. Αλλα μην την παρεις τωρα ομως . Ειναι με τον αλλον

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σωστα Φρεντι κρουγκερ. Αλλα μην την παρεις τωρα ομως . Ειναι με τον αλλον
βοιδουλη χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα
(ediT: μα που πηγε το ποστ σου με το HCN?)

ρεντμπουλ θα μας πεις τπτ παραπανω για το θεμα που πραγματευεται το θρενδ σου
ή θα υποθετουμε κ θα κανουμε χαβαλε?
μπορουμε κ τα 2 εμεις.. ειμαστε τοσο καλοι *P

Πιες ενα Red Bull αυτοπεποιθησης και παρτο τηλεφωνο το κοριτσι ρε βλακα,που το χωρισες  για ασημαντη αφορμη απ οτι φαινεται(πανω στα νευρα σου)...Δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι οτι θα πεσεις χαμηλα,αφου η κοπελα σου ηδη την πρωτη φορα επεσε εκει που φοβασαι εσυ να πεσεις...πιο αντρας μου φαινεται ειναι αυτη απο σενα...Ακομη εδω εισαι???Βουρ στο τηλεφωνο και μη σε ξαναπετυχω εδω μεσα :cheesy: Αντε και να μαθεις να ελεγχεις τα νευρα σου...το μονο που κανουν ειναι να θολωνουν την κριση και να μας βαζουν να κανουμε μαλακιες που τις μετανοιωνουμε...

Φιλικα παντα ;)

+1 ντεννις μου :P

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
βοιδουλη χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα
(ediT: μα που πηγε το ποστ σου με το HCN?)

ρεντμπουλ θα μας πεις τπτ παραπανω για το θεμα που πραγματευεται το θρενδ σου
ή θα υποθετουμε κ θα κανουμε χαβαλε?
μπορουμε κ τα 2 εμεις.. ειμαστε τοσο καλοι *P
Το εσβησα, λεω ασε μην το παρει στα σοβαρα και βρω και κανενα μπελα

RedBull

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι να σας πω χάζευα στο ιντερνετ.. Δεν την παίρνω τηλέφωνο με τίποτα. Τώρα γιατί χωρίσαμε? δεν μπορώ να σας πω, πάντως δεν πήγε με άλλον. Θα περιμένω μέχρι τις 12 αν δεν πάρει θα τρελαθώ δεν ξέρω μπορεί και να την πάρω τηλέφωνο. Πάντως πιστέυω πως ο χωρισμός είναι οριστικός ούτε ένα τηλέφωνο ούτε μία αναπάντητη..Είμαι πολύ χάλια.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πριν τις 12 πρεπει να δρασεις,τωρα που ναι ζεστα τα πραματα,μην κρυωσουν,πεσε στα ποδια της και εν αναγκη κανε της γλυφομουνι,αν ανταποκριθει την γλυτωσες,θα ειναι ξανα δικια σου

iceman21

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
7.489
Πόντοι
1.056
Δεν ήρθε και η συντέλεια ρε αδερφέ...
Αν νομίζεις πάντως ότι ήρθε ... πήγαινε και πλακώσου στα ξύδια.

Πίνω...για να ξεχνώ τον πόνο (Ζήκος)  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom