Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καμιά φορά θέλω να το κάνω και αυτό..
Έζησα την ίδια κατάσταση με εσένα. Έκανα διαφορα και πολλά για να συνέλθω. Και δε μπορούσα. Το μόνο που δεν έκανα ηταν να την χτυπήσω, που φυσικά ένοιωθα τρομερή επιθυμία να το κάνω. Ένοιωθα οτι ειναι το μονο με το οποίο θα ίσιωνα. Δε ξερω να σου πω πως θα ειναι αμα το κανεις, ξερω να σου πω οτι μου κόστησε που δεν το έκανα. Σε χρόνο και σε πονο.

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποτέ δεν θα την χτυπούσα.. Ότι και να έκανε. Θεωρώ ανανδρο να σηκώσεις χέρι σε γυναίκα. Καλύτερο θα ήταν να πληρωνε με το ίδιο νόμισμα..

Επισκέπτης
ο έρωτας δεν περνάει με έρωτα... μόνο με πουτάνα. Tsolias speaking  ;)

Διαφωνω καθετα.
Δοκιμασες κανα καλο κρασακι με μεζε ? Καμια καλη φουντιτσα με τους κολητους παιζο0ντας Pro ή απλα αραζοντας ακουγοντας μουσικη ?
Μ' αυτα και μ' αυτα ξεχνας την καθε πουτανα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ναι, κ εγω για αυτο το λογο δε την χτυπησα. Ομως τα ενστικτα λενε αλλα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Το δικό σου λάθος είναι ότι γράφεις με greekglish... ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ POST ΣΟΥ!
Σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum,  απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον Η/Υ που δεν έχει Ελληνικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προς δημοσίευση μήνυμά σας στο παρακάτω link

κι εν συνεχεία να το μεταφέρετε στο thread (γραμμένο πλέον σωστά, μ' ελληνικούς χαρακτήρες) με copy + paste...

Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
(έκανε κατι αφότου χωρίσαμε)

Ρε φίλε εσύ τώρα το έχαψες αυτό? Συγνώμη αλλά εγώ δεν θα το πίστευα με τίποτα. Η καριόλα απλά κοιτούσε την πάρτη της και κατά 99% όταν σου ζήτησε να τα ξαναφτιάξετε θα την είχε σουτάρει ο άλλος. Σου λέει...πάμε στον "μαλάκα" που μας περιμένει.

Αυτό δεν το λέω για να σε προσβάλλω αλλά για να δεις πως σκέφτονται μερικές (και μερικοί ενίοτε).

Μετά από κάτι χρόνια γάμο, παιδιά, σκυλιά και παπαρούπες ένα έχω να σου πω. Ο στρατός είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για να βρεθείς με αντροπαρέα και να μαλακιστείς αγρίως χωρίς να σε νοιάζει η "εικόνα" σου.

Προσοχή να μην κάνεις χοντράδες για να μην αυξηθεί η θητεία σου και κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς.

Μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικά αυτά που λέω αλλά κάποτε θα με θυμηθείς...

Όσον αφορά την πουτανίτσα που λένε μερικά παιδιά...επειδή είσαι καψούρης με την άλλη πρέπει να είσαι σίγουρος...Το τελευταίο που θες είναι να πας να γαμήσεις και να μην...

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δίκιο έχεις φίλε μου.. Αλλα τι να κάνω... Υπάρχει πρόβλημα στον εγκέφαλο :headbang: !!! Παντως ευχαριστώ για τα σχόλια σας, ειλικρινα με βοηθάνε πολύ. Είναι σοφότερη μια γνώμη από κάποιον που βρίσκεται έξω από τον χορό..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γενικα την ευγενεια....Και δεν το ειπα για σενα αλλα για την κοπελα....Θα μπορουσε να ταν και δειγμα ευγενειας το να σου ανταποδωσει το χαμογελο εστω κ αν δεν της αρεσες η αν ειχε νευρα η το οτιδηποτε.....   :)

Είχε νεύρα το μπάζο, ε;
Γιατί άραγε; :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
:2funny: :2funny: :2funny:

Ποσο πλακα εχετε μερικες.

Σωστος!!!εξω οι καριολες που νομιζουν οτι ειναι καποιες!!!!

Βρε ουστ!!!

Εχετε δει τη μαπα σας και κυριως τα σκατα που κουβαλατε μεσα στο κεφαλι σας οι περισσοτερες, και λετε πως δεν υπαρχουν και Αντρες?

:2funny:

Επισκέπτης
Νικόλαε,

Θα σου πω και εγώ την άποψη μου.
Οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που ζεις κάνουν λάθοι. Πολλά, διαρκή και συχνά επαναλαμβανόμενα. Απο αυτά μαθαίνουν.Κυρίως απο αυτά για να μην πω μονο και εάν..μάθουν. Ας υποθέσουμε ότι εσύ έκανες μια λανθασμένη επιλογή που σου κόστισε συναίσθημα και σου προσέφερε πόνο. Μικρό το κόστος.. αγαπητέ. Ούτε παιδια ούτε σκυλιά είχες. Παρόλα αυτά έχεις ψυχή. Αυτό να μην αφήσεις κανένα να στο στερήσει ή να στο φθείρει. Εκτός αν σκοπός σου σε αυτήν την ζωή ειναι να γίνεις ένα οικτρό προσομοιωμα της αηδίας. Να ξέρεις ότι οι φίλοι σου οι αληθινοι και όσοι σε αγαπούν ξέρουν πως θα σε βοηθήσουν. Κατανοώ οτι σου κάνει καλό να το συζητάς έστω και με αγνώστους. Παρόλα αυτά ακόμα και εάν ζήσεις μίσος, πίκρα, πόνο, ανάγκη να επανέλθεις, φόβο, θυμό κτλ...καθε ενα ξεχωριστά και όλα αυτά μαζί...είσαι τυχερός που αγάπησες έστω και το λάθος άτομο. Είσαι γενναίος. Γιατι σήμερα οι άνθρωποι έπαψαν να ειναι γενναίοι και να αγαπούν. Είναι σαν τις διαφημίσεις, σύντομοι και ατακαδόροι..
Κάθε ένας απο εμάς λίγο η πολύ έχει ζήσει τον χωρισμό. ΑΥτό ήδη το ξέρεις αλλα δεν σε καθησυχάζει.Οχι ακόμα.
Ομως ρε συ νικολάκη μάθε απο αυτό. Δες την ουσία. Και η ουσία δεν ειναι αν εσυ εκανες λάθος, αν αυτή ηταν καριόλα. Αν δεν ειστε μαζί. Αν έχασες χρονο. Σημασία είναι οτι έζησες..

Επισκέπτης
Μπραβο ρε ερινακι!
Πολυ σωστα μιλησες.. :thumbsup:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νικόλαε,

Οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που ζεις κάνουν λάθοι. Πολλά, διαρκή και συχνά επαναλαμβανόμενα. Απο αυτά μαθαίνουν.Κυρίως απο αυτά για να μην πω μονο και εάν..μάθουν. Ας υποθέσουμε ότι εσύ έκανες μια λανθασμένη επιλογή που σου κόστισε συναίσθημα και σου προσέφερε πόνο. Μικρό το κόστος.. αγαπητέ. Ούτε παιδια ούτε σκυλιά είχες. Παρόλα αυτά έχεις ψυχή. Αυτό να μην αφήσεις κανένα να στο στερήσει ή να στο φθείρει. Εκτός αν σκοπός σου σε αυτήν την ζωή ειναι να γίνεις ένα οικτρό προσομοιωμα της αηδίας. Να ξέρεις ότι οι φίλοι σου οι αληθινοι και όσοι σε αγαπούν ξέρουν πως θα σε βοηθήσουν. Κατανοώ οτι σου κάνει καλό να το συζητάς έστω και με αγνώστους. Παρόλα αυτά ακόμα και εάν ζήσεις μίσος, πίκρα, πόνο, ανάγκη να επανέλθεις, φόβο, θυμό κτλ...καθε ενα ξεχωριστά και όλα αυτά μαζί...είσαι τυχερός που αγάπησες έστω και το λάθος άτομο. Είσαι γενναίος. Γιατι σήμερα οι άνθρωποι έπαψαν να ειναι γενναίοι και να αγαπούν. Είναι σαν τις διαφημίσεις, σύντομοι και ατακαδόροι..
Κάθε ένας απο εμάς λίγο η πολύ έχει ζήσει τον χωρισμό. ΑΥτό ήδη το ξέρεις αλλα δεν σε καθησυχάζει.Οχι ακόμα.
Ομως ρε συ νικολάκη μάθε απο αυτό. Δες την ουσία. Και η ουσία δεν ειναι αν εσυ εκανες λάθος, αν αυτή ηταν καριόλα. Αν δεν ειστε μαζί. Αν έχασες χρονο. Σημασία είναι οτι έζησες..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:respect

Επισκέπτης
Νικόλαε,

...ki'εμαθες ποσο υπεροχο ειναι το ν'αγαπας!Τωρα που ξερεις λοιπον...

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρεις ποιο ειναι το κακό? Πως οι περισσότερες αγαπάνε χωρίς να ξέρουν την πραγματική ένοια της λέξης.. Και όταν το ακούω τρελαίνομαι!! Αγαπάω για μένα σημαίνει πως δίνω και την ζωή μου για τον άλλο(στην κυριολεξία)!

Επισκέπτης
Ξέρεις ποιο ειναι το κακό? Πως οι περισσότερες αγαπάνε χωρίς να ξέρουν την πραγματική ένοια της λέξης.. Και όταν το ακούω τρελαίνομαι!! Αγαπάω για μένα σημαίνει πως δίνω και την ζωή μου για τον άλλο(στην κυριολεξία)!

Πολλές και πολλοι νικολαε.. Για δύσκολες έννοιες μιλάς και για σπάνιες, μην περιμένεις να τις βρεις εύκολα. Αλλά μπορεί και να σαι τυχερός... Οπότε ζήσε. Και επελεξε να ζεις όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που θες. Εχει κοστος αλλά η άποψη μου ειναι οτι αξίζει. Να δινεις την ζωη σου... μεγαλη κουβεντα πας να ανοίξεις.. Την ζωή σου δεν την δινεις για έναν άνθρωπο που καψουρευτηκες νομιζω. Θέλει πιο βάθια αισθήματα. Βέβαια εισαι 20 και αγαπας με την ψυχή σου.. οποτε ίσως έχεις δίκιο..

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άλλο καψούρα άλλο αγάπη... Τέλος πάντων σημασία έχει πως αυτ΄΄η την ώρα αυτή μπορεί να γλενταέι με κανέναν γκόμενΟ και εγώ κάθομαι εδώ και στέλνω μηνύματα..

Επισκέπτης
Ξέρεις ποιο ειναι το κακό? Πως οι περισσότερες αγαπάνε χωρίς να ξέρουν την πραγματική έννοια της λέξης.. Και όταν το ακούω τρελαίνομαι!! Αγαπάω για μένα σημαίνει πως δίνω και την ζωή μου για τον άλλο(στην κυριολεξία)!
Ειδες λοιπον που ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ???Κρατα το,λοιπον,αυτο και διαχειρισου το αναλογα!!!Οντας μεσα στην δινη που προκαλεσε η βυθιση,νοιωθεις(πιθανον)μετεωρος,χωρις σημειο αναφορας,να αγεσαι και να φερεσαι ανευ λογου και αιτιας και ανευ σημασιας!Θα ακους,ομιλουσες κεφαλες,με την καθεμια τους,να ξερναει πανω σου(με πρωτη και καλυτερη την αφεντομουτσουναρα μου)ολα τα απωθημενα της!Ακου τες!Ακου τους παντες!Δεξου το χαδι τους και ,πρωτα και πανω απ'ολα...ΦΙΛΤΡΑΡΙΖΕ ΤΑ!Μην τα καταπινεις!Πανακεια και θεραπεια αμεσης αποκαταστασης δεν υπαρχει!ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!Αναλογισου ομως,το πιο σημαντικο απ'ολα!ΟΤΙ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ!Κρατα την γνωση που απεκτησες απ΄τον δεσμο σου!Αποκτησε κι'αλλη!Αυτα θα'ναι παντα δικα σου!Μοιραζε τα!Η αγαπη καταργει τα μαθηματικα!Οσο διαιρειται πολλαπλασιαζεται!Μην εγκλωβιζεσαι!Ανταποκρισου στα καλεσματα της φυσης,της Μαιρης,Της Ολγας(μονο την Ντινα μην πλησιασεις γιατι θα σε γαμησω!Ειπαμε,Αναρχικος-Αναρχικος,να τα μοιραζω ολα,αλλα οχι να γινεις εσυ καλα και να θελω εγω χαπια!Ολα κι'ολα)Μην ξεχνας ποτε οτι ζεις!ΖΕΙΣ,δεν επιβιωνεις!Και μην παρατησεις,επ'ουδενι την κοινωνικη σου ζωη!Φλερταρε!Ποτε δεν ξερεις ποια ειναι διπλα σου κι'αν αυριο μ'αυτην θα ζησεις τον ερωτα της ζωης σου!Μην περιμενεις να εκτιναχθεις,εν ριπη,απο τα ταρταρα στα ουρανια!ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!Αποφυγε την!Αν εξακολουθησεις να εχεις επαφες μαζι της,θα'σαι ο ΤΡΙΤΟΣ της παρεας!Αν το πραξεις(που μαλλον ΔΕΝ)θα εγκλωβιστεις σε μια ατελεσφορη περιστροφη,ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΝΗ,με το προσωπο σου να κοιτα το κεντρο και την πλατη στραμμενη στη ζωη!Μπορουμε να συζητουμε και να γραφουμε ωρες,αλλα,μαλλον,δεν θα κερδισουμε κατι σημαντικο προς το παρον!Καθε μερα,λοιπον,εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!Καθε μερα,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!Μην κανεις  την οθονη του υπολογιστη σου,το παραθυρο σου στον κοσμο!Ηζωη ειναι στον δρομο,οχι στο διαδικτυο!...κι'οπως λεει και το σκυλοτραγουδο...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ!Ειμαι απολυτα βεβαιος οτι θα την ευγνωμωνει για τον χωρισμο σας!Καλη τυχη μαγκα!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ειδες λοιπον που ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ???Κρατα το,λοιπον,αυτο και διαχειρισου το αναλογα!!!Οντας μεσα στην δινη που προκαλεσε η βυθιση,νοιωθεις(πιθανον)μετεωρος,χωρις σημειο αναφορας,να αγεσαι και να φερεσαι ανευ λογου και αιτιας και ανευ σημασιας!Θα ακους,ομιλουσες κεφαλες,με την καθεμια τους,να ξερναει πανω σου(με πρωτη και καλυτερη την αφεντομουτσουναρα μου)ολα τα απωθημενα της!Ακου τες!Ακου τους παντες!Δεξου το χαδι τους και ,πρωτα και πανω απ'ολα...ΦΙΛΤΡΑΡΙΖΕ ΤΑ!Μην τα καταπινεις!Πανακεια και θεραπεια αμεσης αποκαταστασης δεν υπαρχει!ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!Αναλογισου ομως,το πιο σημαντικο απ'ολα!ΟΤΙ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ!Κρατα την γνωση που απεκτησες απ΄τον δεσμο σου!Αποκτησε κι'αλλη!Αυτα θα'ναι παντα δικα σου!Μοιραζε τα!Η αγαπη καταργει τα μαθηματικα!Οσο διαιρειται πολλαπλασιαζεται!Μην εγκλωβιζεσαι!Ανταποκρισου στα καλεσματα της φυσης,της Μαιρης,Της Ολγας(μονο την Ντινα μην πλησιασεις γιατι θα σε γαμησω!Ειπαμε,Αναρχικος-Αναρχικος,να τα μοιραζω ολα,αλλα οχι να γινεις εσυ καλα και να θελω εγω χαπια!Ολα κι'ολα)Μην ξεχνας ποτε οτι ζεις!ΖΕΙΣ,δεν επιβιωνεις!Και μην παρατησεις,επ'ουδενι την κοινωνικη σου ζωη!Φλερταρε!Ποτε δεν ξερεις ποια ειναι διπλα σου κι'αν αυριο μ'αυτην θα ζησεις τον ερωτα της ζωης σου!Μην περιμενεις να εκτιναχθεις,εν ριπη,απο τα ταρταρα στα ουρανια!ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!Αποφυγε την!Αν εξακολουθησεις να εχεις επαφες μαζι της,θα'σαι ο ΤΡΙΤΟΣ της παρεας!Αν το πραξεις(που μαλλον ΔΕΝ)θα εγκλωβιστεις σε μια ατελεσφορη περιστροφη,ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΝΗ,με το προσωπο σου να κοιτα το κεντρο και την πλατη στραμμενη στη ζωη!Μπορουμε να συζητουμε και να γραφουμε ωρες,αλλα,μαλλον,δεν θα κερδισουμε κατι σημαντικο προς το παρον!Καθε μερα,λοιπον,εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!Καθε μερα,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!Μην κανεις  την οθονη του υπολογιστη σου,το παραθυρο σου στον κοσμο!Ηζωη ειναι στον δρομο,οχι στο διαδικτυο!...κι'οπως λεει και το σκυλοτραγουδο...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ!Ειμαι απολυτα βεβαιος οτι θα την ευγνωμωνει για τον χωρισμο σας!Καλη τυχη μαγκα!
Νίκο, αν μετά απ αυτό δε συμμορφωθείς είσαι άσπλαχνος, είμαι βέβαιος ότι πέρασε τουλάχιστον 65 λεπτα πληκτολογώντας αυτό το σεντονάκι ο  NOT_SO_EASY_BIKER. :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Διαφωνω καθετα.
Δοκιμασες κανα καλο κρασακι με μεζε ? Καμια καλη φουντιτσα με τους κολητους παιζο0ντας Pro ή απλα αραζοντας ακουγοντας μουσικη ?
Μ' αυτα και μ' αυτα ξεχνας την καθε πουτανα.
εγώ τις έγραψα όλες στα @@ μου μόλις γνώρισα την επομενη πουτάνα μου. μια Corvette του '77 String ray. αυτή η πουτάνα θα φύγει μονο όταν την διώξω εγώ.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom