Ειδες λοιπον που ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ???Κρατα το,λοιπον,αυτο και διαχειρισου το αναλογα!!!Οντας μεσα στην δινη που προκαλεσε η βυθιση,νοιωθεις(πιθανον)μετεωρος,χωρις σημειο αναφορας,να αγεσαι και να φερεσαι ανευ λογου και αιτιας και ανευ σημασιας!Θα ακους,ομιλουσες κεφαλες,με την καθεμια τους,να ξερναει πανω σου(με πρωτη και καλυτερη την αφεντομουτσουναρα μου)ολα τα απωθημενα της!Ακου τες!Ακου τους παντες!Δεξου το χαδι τους και ,πρωτα και πανω απ'ολα...ΦΙΛΤΡΑΡΙΖΕ ΤΑ!Μην τα καταπινεις!Πανακεια και θεραπεια αμεσης αποκαταστασης δεν υπαρχει!ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!Αναλογισου ομως,το πιο σημαντικο απ'ολα!ΟΤΙ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ!Κρατα την γνωση που απεκτησες απ΄τον δεσμο σου!Αποκτησε κι'αλλη!Αυτα θα'ναι παντα δικα σου!Μοιραζε τα!Η αγαπη καταργει τα μαθηματικα!Οσο διαιρειται πολλαπλασιαζεται!Μην εγκλωβιζεσαι!Ανταποκρισου στα καλεσματα της φυσης,της Μαιρης,Της Ολγας(μονο την Ντινα μην πλησιασεις γιατι θα σε γαμησω!Ειπαμε,Αναρχικος-Αναρχικος,να τα μοιραζω ολα,αλλα οχι να γινεις εσυ καλα και να θελω εγω χαπια!Ολα κι'ολα)Μην ξεχνας ποτε οτι ζεις!ΖΕΙΣ,δεν επιβιωνεις!Και μην παρατησεις,επ'ουδενι την κοινωνικη σου ζωη!Φλερταρε!Ποτε δεν ξερεις ποια ειναι διπλα σου κι'αν αυριο μ'αυτην θα ζησεις τον ερωτα της ζωης σου!Μην περιμενεις να εκτιναχθεις,εν ριπη,απο τα ταρταρα στα ουρανια!ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!Αποφυγε την!Αν εξακολουθησεις να εχεις επαφες μαζι της,θα'σαι ο ΤΡΙΤΟΣ της παρεας!Αν το πραξεις(που μαλλον ΔΕΝ)θα εγκλωβιστεις σε μια ατελεσφορη περιστροφη,ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΝΗ,με το προσωπο σου να κοιτα το κεντρο και την πλατη στραμμενη στη ζωη!Μπορουμε να συζητουμε και να γραφουμε ωρες,αλλα,μαλλον,δεν θα κερδισουμε κατι σημαντικο προς το παρον!Καθε μερα,λοιπον,εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!Καθε μερα,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!Μην κανεις την οθονη του υπολογιστη σου,το παραθυρο σου στον κοσμο!Ηζωη ειναι στον δρομο,οχι στο διαδικτυο!...κι'οπως λεει και το σκυλοτραγουδο...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ!Ειμαι απολυτα βεβαιος οτι θα την ευγνωμωνει για τον χωρισμο σας!Καλη τυχη μαγκα!