You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αντε εγώ ήμουν τυφλωμένος και δεν είχα κρίση για το τι άνθρωπος είναι.. Και οι φίλοι μου ρε γαμωτο να την πατήσουν έτσι?? Ακόμα μου λέει πως είμαι ο έρωτας της ζωής της πως με μένα θέλει να κάνει οικογένεια και τέτοια.. Γιατί ο κάνει αυτό??
Τι σχεση εχουν οι φιλοι σου ρε αρχηγε?Αντε εγώ ήμουν τυφλωμένος και δεν είχα κρίση για το τι άνθρωπος είναι.. Και οι φίλοι μου ρε γαμωτο να την πατήσουν έτσι?? Ακόμα μου λέει πως είμαι ο έρωτας της ζωής της πως με μένα θέλει να κάνει οικογένεια και τέτοια.. Γιατί ο κάνει αυτό??
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Οι φιλοι σου δεν εχουν καμια σχεση .
Γιατι σου λεει τις παπαριες που σου λεει ?
Γιατι θελει να σε εχει στην καβατζα ρε μεγαλε .
Εαν παει κατι στραβα με τον αλλον να μην μεινει ετσι ....
Και το εκανε αυτο σε εσενα ...στον ερωτα της ζωης της ...σε εσενα που θελει να κανει οικογενια μαζι σου ....στους αλλους τι κανει ?
Οχι μονο θα το ξανακανει.....με ΑΝΕΣΗ κιολας ...απλα ειναι στο αιμα της .
Μπουρλοτο
Γιατι σου λεει τις παπαριες που σου λεει ?
Γιατι θελει να σε εχει στην καβατζα ρε μεγαλε .
Εαν παει κατι στραβα με τον αλλον να μην μεινει ετσι ....
Και το εκανε αυτο σε εσενα ...στον ερωτα της ζωης της ...σε εσενα που θελει να κανει οικογενια μαζι σου ....στους αλλους τι κανει ?
Οχι μονο θα το ξανακανει.....με ΑΝΕΣΗ κιολας ...απλα ειναι στο αιμα της .
Μπουρλοτο
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Αντε εγώ ήμουν τυφλωμένος και δεν είχα κρίση για το τι άνθρωπος είναι.. Και οι φίλοι μου ρε γαμωτο να την πατήσουν έτσι?? Ακόμα μου λέει πως είμαι ο έρωτας της ζωής της πως με μένα θέλει να κάνει οικογένεια και τέτοια.. Γιατί ο κάνει αυτό??
Οι φιλοι βλεπουν παντα αυτα που μπορουν να δουνε δεν ειναι και μεσα στην σχεση για να ξερουν καλυτερα απο σενα για σενα ;) ;)
Τωρα αν αυτη η κοπελα την προτηνες για το ΟΣΚΑΡ του καλυτερου ηθοποιου θα εβγενε πρωτη με ολο αυτο το θεατρο που σου παιζη > > >
Τωρα το οτι θελει να κανη και οικογενεια μαζι σου εκει ειναι για να γελας μετα απο ολα αυτα
Νικολακι ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΛΑ ΓΙΑΤΗ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τό χουνε πεί τόσο πολλοί που σχεδόν δεν έχει νόημα να το επαναλάβω. Ξεκόλλα. Και σταμάτα να αυτοψήνεσαι ότι "θαπάρει τηλέφωνο" "ενδιαφέρεται ακόμα" "εμένα αγαπάει κατά βάθος" και άλλα τέτοια ψυχοφθόρα. Ο παράγων στρατός είναι σίγουρα επιβαρυντικός για ψυχολογικά στραπάτσα. Έχω περάσει ίδια ακριβώς κατάσταση πριν πάρα πολλά χρόνια. Ξεκόλλα.
Ξεκόλλα. Μην γράψεις τίποτα αλλο εδώ. Μόνο κακό σου κάνει όσο καλές συμβουλές κι αν σου δίνουνε, εσυ προσπαθείς να τις βγάλεις λανθασμένες γιατί "κατά βάθος σ αγαπάει". Αρχίδια, σε διαβεβαιώ ότι ούτε που σε σκέφτεται τώρα που τον έχει χωμένο μέχρι τις αμυγδαλές της. Ξεκόλλα
Ξεκόλλα. Μην γράψεις τίποτα αλλο εδώ. Μόνο κακό σου κάνει όσο καλές συμβουλές κι αν σου δίνουνε, εσυ προσπαθείς να τις βγάλεις λανθασμένες γιατί "κατά βάθος σ αγαπάει". Αρχίδια, σε διαβεβαιώ ότι ούτε που σε σκέφτεται τώρα που τον έχει χωμένο μέχρι τις αμυγδαλές της. Ξεκόλλα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ο έρωτας δεν περνάει με έρωτα... μόνο με πουτάνα. Tsolias speaking ;)Λοιπόν παιδία θα σας πω την δικιά μου ιστορία. Είμαι 24 χρονών και ως τώρα είχα αρκετές γκόμενες και εμπειρίες. Ήμουν ενάμιση χρόνο με μία κοπέλα (20 χρονών) φάνταζε η ιδανική! Καλή μαζί μου ερωτευμένη, ενθουσιασμένη, εγώ βέβαια ήμουν πιο επιφυλακτικός. ήταν φοιτήτρια μακριά από εκεί που έμενα, χωρίς αυτό να είναι εμπόδιο. Κάναμε πολλά σχέδια μαζί μέχρι και για αρραβώνες, οι οικογένειές μας ήξεραν κανονικά για την σχέση μας και ήταν πολλοί θετικοί. Μετά από έναν μήνα και 5 μήνες άρχιζε να αλλάζει η συμπεριφορά της, χωρίς να μου εξηγεί τι έχει.. Ώσπου μου ζήτησε να χωρίσουμε!! Όλα έγιναν ξαφνικά! Διέγραψε ότι είχαμε ζήσει έτσι απλά. Αφού χωρίσαμε προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη, την παρακάλεσα, έπεσα σχεδόν στα πόδια της, βέβαια αυτή ήταν ανένδοτη, χωρίς να μου δίνει μια εξήγηση για τον χωρισμό. Μέχρι και να αυτοκτονήσω ήθελα! Πέρασαν περίπου δύο μήνες και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα από άγνωστα σε μένα νούμερα, ως μία που με γουστάρει.. Αφού περνάει ακόμα ένας μήνας χωρίς να αποκαλύψει ότι είναι αυτή, ένα βράδυ μου λέει πως θέλει να κάνουμε μια νέα αρχή και τέτοια.. Ως κολλημένος εγώ έπεσα! Κανονίζουμε συνάντηση, κάνουμε πάλι σχέδια και την παραμονή της ημέρας που θα βρισκόμασταν μου λέει πως δεν είναι έτοιμη... Περιττό να σας πω πως έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.. Δεν το έβαλα κάτω και προσπαθούσα ακόμα. Έρχεται ο Σεπτέμβρης και γίνεται το ίδιο σκηνικό(λόγος για επανασύνδεση). Η ίδια όμως μου αποκαλύπτει πως όλο αυτό το διάστημα είχε βρει γκόμενο! Τον οποίο τον είχε γνωρίσει ενώ ήμασταν ακόμα μαζί (έκανε κατι αφότου χωρίσαμε). Για να μην σας τα πολυλογώ η ξενέρα μου ήταν απόλυτη!!! Αλλά ήμουν τόσο κολλημένος που επέμενα ακόμα!! Τελικά δεν βρεθήκαμε ποτέ! Από τότε που χωρίσαμε έχουν περάσει 8 μήνες και ακόμα ελπίζω ακόμα είμαι διαθετημένος να την συγχωρήσω!! Όλο αυτό το διάστημα δεν μου κάνει αίσθηση καμία άλλη γκόμενα! Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα-κόλλημα είναι σοβαρό.. Περιμένω τα συμβουλές σας- σχόλια!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Φιλε Νικο εγραψα και πριν η γυναικα ειναι πουτανα και οχι αυτες που ειναι στα μπουρδελα σκεψουτο ΠΟΥΤΑΝΑ στην ψυχη???Ευχαριστώ για τα σχόλια σας.. Ελπίζω να μου κάνουν καλό και να ξεκολήσω.. Τέλος το θέμα γιατί κατάλαβα, πως όσο το σκαλίζω, τόσο πιο πολύ φουντώνω!! Μάλλον χρειάζομαι ένα γερό ταρακούνημα ώστε να προσγειωθώ στην πραγματικότητα
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Νίκο, να σε ρωτήσω κατι? Θες να τη σπάσεις στο ξύλο?
Επισκέπτης
Τό χουνε πεί τόσο πολλοί που σχεδόν δεν έχει νόημα να το επαναλάβω. Ξεκόλλα. Και σταμάτα να αυτοψήνεσαι ότι "θαπάρει τηλέφωνο" "ενδιαφέρεται ακόμα" "εμένα αγαπάει κατά βάθος" και άλλα τέτοια ψυχοφθόρα. Ο παράγων στρατός είναι σίγουρα επιβαρυντικός για ψυχολογικά στραπάτσα. Έχω περάσει ίδια ακριβώς κατάσταση πριν πάρα πολλά χρόνια. Ξεκόλλα.
naperasoumekala
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
to megalo soy lathos htan oti exases ton andrismo sou kai epeses sta podia ths kai parakalouses...
den mporeis na fantasteis poso epeses sta matia ths malaka!
sorry pou milaw etsi alla bgale egwismo kai antrismo kai ksekola apo authn.ti theleis??? na pas na glyfeis ta xysia tou allounou???
h gynaika trexei kai parakalaei.oxi o antras.autos einai o rolos ths gynaikas.na trexei pisw apo ton antra kai oso thn grafei na ton goustarei perissotero.
akou enan pou exei 11 xronia perissotera sthn plath tou apo sena.
stamata na eisai o MALAKAS KAI O KERATAS.
filika.
den mporeis na fantasteis poso epeses sta matia ths malaka!
sorry pou milaw etsi alla bgale egwismo kai antrismo kai ksekola apo authn.ti theleis??? na pas na glyfeis ta xysia tou allounou???
h gynaika trexei kai parakalaei.oxi o antras.autos einai o rolos ths gynaikas.na trexei pisw apo ton antra kai oso thn grafei na ton goustarei perissotero.
akou enan pou exei 11 xronia perissotera sthn plath tou apo sena.
stamata na eisai o MALAKAS KAI O KERATAS.
filika.
Επισκέπτης
Α ρε φιλαράκι πόσα χρόνια πίσω με έφερες τώρα. Ίδιο λούκι είχα τραβήξει κι εγώ φαντάρος.Παρεμπιπτόντως είμαι και φαντάρος.. κα΄τι που κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη,.,.
Δε μπορείς να φανταστείς όμως πόσο γρήγορα και ΟΡΙΣΤΙΚΑ μπορείς να το ξεπεράσεις αν δεν αφήσεις να σε πάρει από κάτω
και δε χάσεις τον εαυτό σου.γράψ΄την στα τέτοια σου και ούτε ξύλο ούτε τίποτα. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.
και θυμήσου μόνο αυτό το Νικο δεν τον ξαναγεννάει η μάνα του.