Επισκέπτης
Να σου κοπει ο ιμαντας,ρε πουστη!ΜΟΝΟ 42...Παρ'τα αρχιδια μου
den ehei akoma tin corvette kardia mouΝα σου κοπει ο ιμαντας,ρε πουστη!ΜΟΝΟ 42...Παρ'τα αρχιδια μου
xaxaxaxaxa .για τον μπονμπενιτο ηταν!!!!χαχαααχαχαχαχαχ!Με το καλο φιλαρακι...καλα χιλιομετραden ehei akoma tin corvette kardia mou
το καλοκαίρι θα την έχω που θα πάω να την πάρο από γερμανία
emmm κανε και εσύ μια παράθεση.... και έψαχνα να βρω πόθου κολλάει το 42xaxaxaxaxa .για τον μπονμπενιτο ηταν!!!!χαχαααχαχαχαχαχ!Με το καλο φιλαρακι...καλα χιλιομετρα
to megalo soy lathos htan oti exases ton andrismo sou kai epeses sta podia ths kai parakalouses...
den mporeis na fantasteis poso epeses sta matia ths malaka!
sorry pou milaw etsi alla bgale egwismo kai antrismo kai ksekola apo authn.ti theleis??? na pas na glyfeis ta xysia tou allounou???
h gynaika trexei kai parakalaei.oxi o antras.autos einai o rolos ths gynaikas.na trexei pisw apo ton antra kai oso thn grafei na ton goustarei perissotero.
akou enan pou exei 11 xronia perissotera sthn plath tou apo sena.
stamata na eisai o MALAKAS KAI O KERATAS.
filika.
Το δικό σου λάθος είναι ότι γράφεις με greekglish... ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ POST ΣΟΥ!
Σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum, απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον Η/Υ που δεν έχει Ελληνικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προς δημοσίευση μήνυμά σας στο παρακάτω link
κι εν συνεχεία να το μεταφέρετε στο thread (γραμμένο πλέον σωστά, μ' ελληνικούς χαρακτήρες) με copy + paste...
Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).
pSOLIA με συγκινεις :'(εγώ τις έγραψα όλες στα @@ μου μόλις γνώρισα την επομενη πουτάνα μου. μια Corvette του '77 String ray. αυτή η πουτάνα θα φύγει μονο όταν την διώξω εγώ. ;)
Χεσε μας ρε!Μια χαρα παιδι και καθεσαι και μυξοκλαις!Βγες και καντα ολα ωπα!Μην επαναλαμβανεις την μιζερια σου!Αντε αγορινα μου...Μετα από 4 μέρες πάλι εδω.. Τελικά έχετε δικαιο! Κατάλαβα πως δεν βγάζει πουθενά το να περιμένω. Το θέμα είναι να μπορέσω να βρω πάλι την δύναμη για να σταθώ στα πόδια μου και να δω διαφορετικά την ζωη...
το ξέρεις εκείνο που λένε... "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ"
το ξέρεις εκείνο που λένε... "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ"
ειδικα εσεις οι αντρες με τοσες πουτανες γτ εχετε προβλημα να χωρισετε; χωριζεις και το ριχνεις στο πηδημα που το προβλημα;
γιατι της ειπες εσυ να χωρισετε?Eγώ την είπα να διαλύσουμε την σχέση μας, είμαι βλάκας νευριάζω με το παραμικρό.. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα, την πρώτη φόρα αυτή είχε κάνει το πρώτο βήμα και τα ξαναβρήκαμε, τώρα δεν ξέρω νιώθω ότι αν την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε θα πέσω πολύ χαμηλά..