Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

Επισκέπτης
Να σου κοπει ο ιμαντας,ρε πουστη!ΜΟΝΟ 42...Παρ'τα αρχιδια μου

Επισκέπτης
...και ενα τραγουδακι για παρτη σου,Νικολα!Ταιριαζει στην περισταση...[youtube=425,350]gdz_G1VGJ4c[/youtube] :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
to megalo soy lathos htan oti exases ton andrismo sou kai epeses sta podia ths kai parakalouses...
den mporeis na fantasteis poso epeses sta matia ths malaka!
sorry pou milaw etsi alla bgale egwismo kai antrismo kai ksekola apo authn.ti theleis??? na pas na glyfeis ta xysia tou allounou???
h gynaika trexei kai parakalaei.oxi o antras.autos einai o rolos ths gynaikas.na trexei pisw apo ton antra kai oso thn grafei na ton goustarei perissotero.
akou enan pou exei 11 xronia perissotera sthn plath tou apo sena.
stamata na eisai o MALAKAS KAI O KERATAS.
filika.

Το δικό σου λάθος είναι ότι γράφεις με greekglish... ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ POST ΣΟΥ!
Σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum,  απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον Η/Υ που δεν έχει Ελληνικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προς δημοσίευση μήνυμά σας στο παρακάτω link

κι εν συνεχεία να το μεταφέρετε στο thread (γραμμένο πλέον σωστά, μ' ελληνικούς χαρακτήρες) με copy + paste...

Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

xa0x0ax0a0xa0x0a0xa0x0ax0a

καλά αυτός δεν παίζει να ξαναποσταρει....

θα έκοψε λάσπη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Ρε μεγαλε ακομα ψαχνεσαι......... τι σου ειπαμε. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μετα από 4 μέρες πάλι εδω.. Τελικά έχετε δικαιο! Κατάλαβα πως δεν βγάζει πουθενά το να περιμένω. Το θέμα είναι να μπορέσω να βρω πάλι την δύναμη για να σταθώ στα πόδια μου και να δω διαφορετικά την ζωη...

Επισκέπτης
Μετα από 4 μέρες πάλι εδω.. Τελικά έχετε δικαιο! Κατάλαβα πως δεν βγάζει πουθενά το να περιμένω. Το θέμα είναι να μπορέσω να βρω πάλι την δύναμη για να σταθώ στα πόδια μου και να δω διαφορετικά την ζωη...
Χεσε μας ρε!Μια χαρα παιδι και καθεσαι και μυξοκλαις!Βγες και καντα ολα ωπα!Μην επαναλαμβανεις την μιζερια σου!Αντε αγορινα μου...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ειδικα εσεις οι αντρες με τοσες πουτανες γτ εχετε προβλημα να χωρισετε; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: χωριζεις και το ριχνεις στο πηδημα που το προβλημα;

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ξέρεις εκείνο που λένε... "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ"

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ειδικα εσεις οι αντρες με τοσες πουτανες γτ εχετε προβλημα να χωρισετε; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: χωριζεις και το ριχνεις στο πηδημα που το προβλημα;

να, αυτη ειναι η διαφορα μας.....οσο σκληροι και να δειχνουμε, ειμαστε πολυ πιο ευαισθητοι απο εσας, γι'αυτο μας πατατε στο σβερκο! παλιοκαριολες!!! :tickedoff: :headbang: :headbang: (δεν απευθυνετε ειδικα, σε σενα..)

RedBull

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις χώρισα και είμαι ψυχολογικα χάλια τι να κάνω..????? 6 μήνες σχέση έιχαμε, τι να κάνω είμαι άρρωστος με την κοπέλα μου, η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα, δεν έχω όρεξη για τίποτα, ακούω συνέχεια τραγούδια χωρισμού, ακούω συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι..

Δεν μπορώ άλλο τρέμω, νιώθω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου δεν ξέρω τι να κάνω μετά τον χωρισμό, τώρα που πάω που βαδίζω?? Δεν μπορώ να την ξεπεράσω με τίποτα.. Εγώ την είπα να  διαλύσουμε την σχέση μας, είμαι βλάκας νευριάζω με το παραμικρό.. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα, την πρώτη φόρα αυτή είχε κάνει το πρώτο βήμα και τα ξαναβρήκαμε, τώρα δεν ξέρω νιώθω ότι αν την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε θα πέσω πολύ χαμηλά..Την αγαπάω δεν έχω νιώσει έτσι για καμιά άλλη κοπέλα, όπως και τα συναισθήματα που προκείπτουν από αυτόν τον χωρισμό τα νιώθω για πρώτη φορά...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...

:(

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
τι μπορεις να περιμενεις εδω μεσα?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Eγώ την είπα να  διαλύσουμε την σχέση μας, είμαι βλάκας νευριάζω με το παραμικρό.. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε με την συγκεκριμένη κοπέλα, την πρώτη φόρα αυτή είχε κάνει το πρώτο βήμα και τα ξαναβρήκαμε, τώρα δεν ξέρω νιώθω ότι αν την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε θα πέσω πολύ χαμηλά..
γιατι της ειπες εσυ να χωρισετε?
κ τωρα κλαις? γιατι κλαις? συ δεν εισαι που γελαγες χθες που της ελεγες να παει στο καλο????

δεν θελω να ειμαι καυστικη κ σκληρη οποτε εξπλαιν καλυτερα... πριν ξεπερασω το αισθημα ευφοριας κ ρομαντισμου που νιωθω τελευταιως κ γινω κακια... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom