Επισκέπτης
γιατί μπρε δεν είμαι?..
επειδή είσαι το λεωωωω
γιατί μπρε δεν είμαι?..
σέβεσαι τους πάντες μέχρις ότου παραβιάσουν το σεβασμό αυτό!..
εντάξει..να σημειώσω ότιΔεν ειναι ολοι αξιοι σεβασμου συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια.....Θα πρεπει καποιος να πληρει καποιες προϋποθεσεις για να τον σεβαστω......Αντιθετως ειμαι ευγενικη με ολους μεχρι να παραβιασουν τα ορια μου.....
σέβεσαι τους πάντες μέχρις ότου παραβιάσουν το σεβασμό αυτό!..
μηδενιστικός λιγάκι ο κωλοκυνηγός!... :-* :-*
Για εμενα παει το "δεν εχω σεβασμο για κανεναν εαν αυτος δεν τον κερδισει πρωτα".
Οχι οτι του καιω το σπιτι δηλαδη με το καλημερα, απλα ο σεβασμος ειναι κατι το οποιο ερχεται με τον καιρο ( τον πολυυυυυυ καιρο μαλιστα ) και οχι απο την αρχη.
Ευγενεια επισης πανω κατω το ιδιο, δηλαδη ευγενικος σε ατομα που δεν με νοιαζουν και δεν με ενδιαφερουν ουτε κατα 1/1000 δεν εκφραζω.
anal το thrash εσωσε τη σεξουαλικη σου ζωη
συνεχισε ετσι το πρωκτικο ασαλιωτο κ στεγνα
Για το σεβασμο συμφωνω.....Και γω λιγο πολυ ετσι φερομαι.....
Για την ευγενεια ομως διαφωνω.....Και μενα δε με νοιαζει η ταμιας στο σουπερ μαρκετ, ο/η υπαλληλος σ εκαποιο καταστημα κτλ, αλλα θα φερθω ευγενικα, δεν θα τους βρισω ουτε θα τους μιλησω αποτομα.....
anal το thrash εσωσε τη σεξουαλικη σου ζωη
συνεχισε ετσι το πρωκτικο ασαλιωτο κ στεγνα
προχωρα μπροστα και μη ριξεις πισω ουτε μιση ματια!Λοιπόν παιδία θα σας πω την δικιά μου ιστορία. Είμαι 24 χρονών και ως τώρα είχα αρκετές γκόμενες και εμπειρίες. Ήμουν ενάμιση χρόνο με μία κοπέλα (20 χρονών) φάνταζε η ιδανική! Καλή μαζί μου ερωτευμένη, ενθουσιασμένη, εγώ βέβαια ήμουν πιο επιφυλακτικός. ήταν φοιτήτρια μακριά από εκεί που έμενα, χωρίς αυτό να είναι εμπόδιο. Κάναμε πολλά σχέδια μαζί μέχρι και για αρραβώνες, οι οικογένειές μας ήξεραν κανονικά για την σχέση μας και ήταν πολλοί θετικοί. Μετά από έναν μήνα και 5 μήνες άρχιζε να αλλάζει η συμπεριφορά της, χωρίς να μου εξηγεί τι έχει.. Ώσπου μου ζήτησε να χωρίσουμε!! Όλα έγιναν ξαφνικά! Διέγραψε ότι είχαμε ζήσει έτσι απλά. Αφού χωρίσαμε προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη, την παρακάλεσα, έπεσα σχεδόν στα πόδια της, βέβαια αυτή ήταν ανένδοτη, χωρίς να μου δίνει μια εξήγηση για τον χωρισμό. Μέχρι και να αυτοκτονήσω ήθελα! Πέρασαν περίπου δύο μήνες και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα από άγνωστα σε μένα νούμερα, ως μία που με γουστάρει.. Αφού περνάει ακόμα ένας μήνας χωρίς να αποκαλύψει ότι είναι αυτή, ένα βράδυ μου λέει πως θέλει να κάνουμε μια νέα αρχή και τέτοια.. Ως κολλημένος εγώ έπεσα! Κανονίζουμε συνάντηση, κάνουμε πάλι σχέδια και την παραμονή της ημέρας που θα βρισκόμασταν μου λέει πως δεν είναι έτοιμη... Περιττό να σας πω πως έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.. Δεν το έβαλα κάτω και προσπαθούσα ακόμα. Έρχεται ο Σεπτέμβρης και γίνεται το ίδιο σκηνικό(λόγος για επανασύνδεση). Η ίδια όμως μου αποκαλύπτει πως όλο αυτό το διάστημα είχε βρει γκόμενο! Τον οποίο τον είχε γνωρίσει ενώ ήμασταν ακόμα μαζί (έκανε κατι αφότου χωρίσαμε). Για να μην σας τα πολυλογώ η ξενέρα μου ήταν απόλυτη!!! Αλλά ήμουν τόσο κολλημένος που επέμενα ακόμα!! Τελικά δεν βρεθήκαμε ποτέ! Από τότε που χωρίσαμε έχουν περάσει 8 μήνες και ακόμα ελπίζω ακόμα είμαι διαθετημένος να την συγχωρήσω!! Όλο αυτό το διάστημα δεν μου κάνει αίσθηση καμία άλλη γκόμενα! Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα-κόλλημα είναι σοβαρό.. Περιμένω τα συμβουλές σας- σχόλια!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ολοι μας λιγο πολυ εχουμε φαει μια τετοια πατατα...αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αγαπησεις τον εαυτο σου περισσοτερο απο αυτη,οσο τσαλακωνεις την περιφανεια και την αξιοπρεπεια σου,μαλακας θα εισαι για αυτη αλλα πολυ περισσοτερο μαλακας θα αισθανεσαι εσυ αργοτερα οταν αυτη η κατασταση ξεθυμανει στο μυαλο σου...Η αληθεια ειναι οτι μια γυναικα σαν και αυτη δεν τη θες...,δεν εχεις να την κανεις τιποτα απολυτως,δεν εχει να σου προσφερει τιποτα εκτος απο ανασφαλεια,το κακκο ομως ειναι οτι θα αργησεις να το καταλαβεις,μεχρι τοτε μην την αφησεις να σε ταπεινωνει...Λοιπόν παιδία θα σας πω την δικιά μου ιστορία. Είμαι 24 χρονών και ως τώρα είχα αρκετές γκόμενες και εμπειρίες. Ήμουν ενάμιση χρόνο με μία κοπέλα (20 χρονών) φάνταζε η ιδανική! Καλή μαζί μου ερωτευμένη, ενθουσιασμένη, εγώ βέβαια ήμουν πιο επιφυλακτικός. ήταν φοιτήτρια μακριά από εκεί που έμενα, χωρίς αυτό να είναι εμπόδιο. Κάναμε πολλά σχέδια μαζί μέχρι και για αρραβώνες, οι οικογένειές μας ήξεραν κανονικά για την σχέση μας και ήταν πολλοί θετικοί. Μετά από έναν μήνα και 5 μήνες άρχιζε να αλλάζει η συμπεριφορά της, χωρίς να μου εξηγεί τι έχει.. Ώσπου μου ζήτησε να χωρίσουμε!! Όλα έγιναν ξαφνικά! Διέγραψε ότι είχαμε ζήσει έτσι απλά. Αφού χωρίσαμε προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη, την παρακάλεσα, έπεσα σχεδόν στα πόδια της, βέβαια αυτή ήταν ανένδοτη, χωρίς να μου δίνει μια εξήγηση για τον χωρισμό. Μέχρι και να αυτοκτονήσω ήθελα! Πέρασαν περίπου δύο μήνες και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα από άγνωστα σε μένα νούμερα, ως μία που με γουστάρει.. Αφού περνάει ακόμα ένας μήνας χωρίς να αποκαλύψει ότι είναι αυτή, ένα βράδυ μου λέει πως θέλει να κάνουμε μια νέα αρχή και τέτοια.. Ως κολλημένος εγώ έπεσα! Κανονίζουμε συνάντηση, κάνουμε πάλι σχέδια και την παραμονή της ημέρας που θα βρισκόμασταν μου λέει πως δεν είναι έτοιμη... Περιττό να σας πω πως έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.. Δεν το έβαλα κάτω και προσπαθούσα ακόμα. Έρχεται ο Σεπτέμβρης και γίνεται το ίδιο σκηνικό(λόγος για επανασύνδεση). Η ίδια όμως μου αποκαλύπτει πως όλο αυτό το διάστημα είχε βρει γκόμενο! Τον οποίο τον είχε γνωρίσει ενώ ήμασταν ακόμα μαζί (έκανε κατι αφότου χωρίσαμε). Για να μην σας τα πολυλογώ η ξενέρα μου ήταν απόλυτη!!! Αλλά ήμουν τόσο κολλημένος που επέμενα ακόμα!! Τελικά δεν βρεθήκαμε ποτέ! Από τότε που χωρίσαμε έχουν περάσει 8 μήνες και ακόμα ελπίζω ακόμα είμαι διαθετημένος να την συγχωρήσω!! Όλο αυτό το διάστημα δεν μου κάνει αίσθηση καμία άλλη γκόμενα! Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα-κόλλημα είναι σοβαρό.. Περιμένω τα συμβουλές σας- σχόλια!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Φίλε μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Γάμησε τα είναι η κατάσταση βγαίνω με γκόμενες που γουστάρουν και εγώ αντί να ορμήξω, τις μιλάω για την πρώην...