Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

makgamo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε! πλλλλακα μας κανεις και την περιμενεις κιολας
βρες μια αλλη να βγαζεις τα γουστα σου 24 εισαι ακομα εχεις να γνωρισεις
τετοιες φουτανες , και αν οπως λες οτι την αγαπας ακομα ενα θα σου πω που λεμε εμεισ οι βοριοι
( αμα ακουμπησουν ξενα αρχιδ... στο μουν... της γυναικας γλυκενεται και θα το ξανακανει )
και αν λεω ψεματα υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που μπορουν να στο επειβεβεωσουν

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο Πάριος λέει και το "πιο καλή η μοναξιά"... Προς τα εκεί βαδίζω....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Γάμησε τα είναι η κατάσταση βγαίνω με γκόμενες που γουστάρουν και εγώ αντί να ορμήξω, τις μιλάω για την πρώην...
Αυτη την λεξη ΠΡΩΗΝ πρεπει να την ξεχασεις ΤΩΡΑ και ορμα παρακατω,προσπερνατο

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ξέρω πως ενδεχομένως να το ξανακάνει. Έχω καταλάβει πως δεν αξίζει πως είναι τανάπου, αλλά το γαμημένο το μυαλό δεν ξεκολάει....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Βεβαια ολα αυτα που θα ακουσης εδω μεσα απο ολους τους συναγωνιστες ορθα ειναι
αλλα στην πραξη δυσκολα η μαλον δεν γινονται.........
Το τι θα κανης ακομα δεν υπαρχη στη σκεψη σου γιατι δεν θελης να υπαρχη λοιπον
μην καταναλωνεσαι σε ερωτησεις που απαντησεις δεν ερχονται για να σου
χαιδευουνε τα αυτια.
Εγω φιλε μου δεν εχω λυση για το προβλημα σου γιατι δεν υπαρχη...........
γι αυτο κλαψε και αφησε να περναη ο χρονος ...............

aswtoss

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο Πάριος λέει και το "πιο καλή η μοναξιά"... Προς τα εκεί βαδίζω....

Ξερεις κατι τετοιες συμπεριφορες τις ξενερωνουν τις γκομενες, ενω αν σε δει ή ακουσει να κυκλοφορεις με καμια αλλη μπορει να σε γουσταρει παραπανω.

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είναι στιγμές που λέω δεν παέι άλλο.. βαρέθηκα! Έρχονται όμως τα βραδια που μου λείπει.. Γιατί όμως και αυτή ήθελε μια νέα αρχή? Έχω να μιλήσω μαζί της 2 βγομάδες και μου λείπει...

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλά δεν θέλω καμία άλλη.. ΔΕΝ με συγκινεί καμία.. Ποσπαθώ να βρω μία ίδια, ίδιο όνομα, ίδια εμφάνιση κτλ.. ήταν τόσο τέλεια η σχέση που είχαμε.. Πως γίνεται σε έναν μήνα να τα διαγράφει όλα?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Είναι στιγμές που λέω δεν παέι άλλο.. βαρέθηκα! Έρχονται όμως τα βραδια που μου λείπει.. Γιατί όμως και αυτή ήθελε μια νέα αρχή? Έχω να μιλήσω μαζί της 2 βγομάδες και μου λείπει...
Πηγαινε σε ενα μασατζιδικο προς το παρον να σε τσιμπουκωσουνε λιγακι
και παρατα τις μονιμες σχεσεις καταστροφη ειναι....... αντε λεβεντη μου.

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα που βαράμε καμιά μαλακία και ξεχνιώμαστε ( Αλλα και εκεί, εκείνη έχω στο μυαλό μου...)  :headbang:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Γινεται.Τοσο ευκολα οσο δεν φανταζεσαι.Οσο δεν φανταζεται κανενας μας πριν την πατησει
Συμφωνω με  συναγωνιστη που ειπε πριν.
Κλαψε και ασε τον καιρο να περναει.
και Φυγε μακρυα

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
8 μήνες πέρασαν κιάλλο? Φοβάμαι μήπως αυτό κρατήσει για πάντα!! Και μόνο με αυτή την ιδέα τρελαινομαι..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλα που βαράμε καμιά μαλακία και ξεχνιώμαστε ( Αλλα και εκεί, εκείνη έχω στο μυαλό μου...)  :headbang:
Γραφεις στο προφιλ λατρεις των κοκινων σπιτιων,πηγεναι και απο εκει

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρεμπιπτόντως  είμαι και φαντάρος.. κα΄τι που κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη,.,.  :headbang:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Niko 2_10

Μην νομιζεις οτι σου εχει τυχη κατι ιδιαιτερο απο αυτο που τυχαινει σε πολλους απο εμας .

Πρωτα απο ολα θα πρεπει να ξεκολλησεις .
Πιστευω οτι μετα απο τοσα διαστημα το κολλημα σου ειναι εγωιστικο.
Πληγωθηκε ο εγωισμο σου φιλε και δεν ειναι κατι παραξενο .
Σου γκρεμιστικαν πολλα , μεσα σου και προπαντων η εμπιστοσυνη που θα πρεπει να δειχνεις σε καποιον ανθρωπο...και βεβαια γυναικα.

Εμεις οι αντρες λειτουργουμε συναισθηματικα ...μαλακες ειμαστε ..και προπαντων την πρωτη φορα που θα μας τυχει κατι τετοιο.

Εχουμε δυο καταθεσεις να κανουμε

1..) Της πουτσα μας
2..) Την ψυχη μας

Την πουτσα μας την βαζουμε οπου....την ψυχη μας ομως οταν την καταθεσουμε και μας την τσαλακωσουμε ....τσαλακωνετε και αλλο θεμα.

Η κοπελα αυτη ειναι για φτυσιμο .
Εισασταν μαζι ,τα ειχε με αλλον ,σε ΔΟΥΛΕΥΕ κανονικα και με τον νομο .
Σε καποια στιγμη σκεφτηκε ...κατσε να δω ο μαλακας ακομα ειναι κολλημενος μαζι μου ?
Σου εστειλε μηνυμα ...ανταποκρηθηκες....επιβαιωθηκε και εθρεψε τον εγωισμο της .
Κοιτακτοικε εμπρος στον καθρεπη και ειπε "ακομα λιωμενο τον εχω τον καραγκιοζη ".

Σου αξιζει φιλε κατι τετοιο ?
Θες να συνχωρεσεις τι ? Οτι δεν σε ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ?

Να την στειλεις στο ΔΙΑΟΛΟ...το πουτανακι .
Αυτες ειναι πουτανες και οχι οι κοπελες που δουλευουν στα μπουρδελα .

Διεγραψε τα ολα και πηγαινε εμπρος .
ΚΑι εαν σε καποια στιγμη καποια αλλη σου πει ...δεν μπορω αλλο ...θελω λιγο χρονο να σκεφτω και τετοιες μαλακιες ...πες της και εσυ ....Σου δινω οσο χρονο θες ...εμενα μη με ξαναπαρεις .

Οποια δεν σε σεβεται να την στελενεις στο ΔΙΑΟΛΟ...κατευθειαν ομως .

take care man

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Λοιπόν παιδία θα σας πω την δικιά μου ιστορία. Είμαι 24 χρονών και ως τώρα είχα αρκετές γκόμενες και εμπειρίες. Ήμουν ενάμιση χρόνο με μία κοπέλα (20 χρονών) φάνταζε η ιδανική! Καλή μαζί μου ερωτευμένη, ενθουσιασμένη, εγώ βέβαια ήμουν πιο επιφυλακτικός. ήταν φοιτήτρια μακριά από εκεί που έμενα, χωρίς αυτό να είναι εμπόδιο. Κάναμε πολλά σχέδια μαζί μέχρι και για αρραβώνες, οι οικογένειές μας ήξεραν κανονικά για την σχέση μας και ήταν πολλοί θετικοί. Μετά από έναν μήνα και 5 μήνες άρχιζε να αλλάζει η συμπεριφορά της, χωρίς να μου εξηγεί τι έχει.. Ώσπου μου ζήτησε να χωρίσουμε!! Όλα έγιναν ξαφνικά! Διέγραψε ότι είχαμε ζήσει έτσι απλά. Αφού χωρίσαμε προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη, την παρακάλεσα, έπεσα σχεδόν στα πόδια της, βέβαια αυτή ήταν ανένδοτη, χωρίς να μου δίνει μια εξήγηση για τον χωρισμό. Μέχρι και να αυτοκτονήσω ήθελα! Πέρασαν περίπου δύο μήνες και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα από άγνωστα σε μένα νούμερα, ως μία που με γουστάρει..

Αφού περνάει ακόμα ένας μήνας χωρίς να αποκαλύψει ότι είναι αυτή, ένα βράδυ μου λέει πως θέλει να κάνουμε μια νέα αρχή και τέτοια.. Ως κολλημένος εγώ έπεσα! Κανονίζουμε συνάντηση, κάνουμε πάλι σχέδια και την παραμονή της ημέρας που θα βρισκόμασταν μου λέει πως δεν είναι έτοιμη... Περιττό να σας πω πως έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.. Δεν το έβαλα κάτω και προσπαθούσα ακόμα. Έρχεται ο Σεπτέμβρης και γίνεται το ίδιο σκηνικό(λόγος για επανασύνδεση). Η ίδια όμως μου αποκαλύπτει πως όλο αυτό το διάστημα είχε βρει γκόμενο! Τον οποίο τον είχε γνωρίσει ενώ ήμασταν ακόμα μαζί (έκανε κατι αφότου χωρίσαμε). Για να μην σας τα πολυλογώ η ξενέρα μου ήταν απόλυτη!!! Αλλά ήμουν τόσο κολλημένος που επέμενα ακόμα!! Τελικά δεν βρεθήκαμε ποτέ! Από τότε που χωρίσαμε έχουν περάσει 8 μήνες και ακόμα ελπίζω ακόμα είμαι διαθετημένος να την συγχωρήσω!! Όλο αυτό το διάστημα δεν μου κάνει αίσθηση καμία άλλη γκόμενα! Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα-κόλλημα είναι σοβαρό.. Περιμένω τα συμβουλές σας- σχόλια!
                                       ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

To οτι εισαι ακομα ερωτευμενος μαζι της δεν σημενει οτι πρεπει να κατσης και μαζι της γιατη αυτο που εκανε περα απο πουτανια στην ψυχη ειναι και αχαριστια απο την μερια της τυπισας οπως μας τα λες ...... Το θεμα ειναι ενα οπως ελεγε καποτε ενας φηλος ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ  και η ζωη ειναι μπροστα σου να γνωρησης και να αγαπησης πολλες αλλα και καποια που θα ειναι ανταξια απεναντη σου και θα σε αγαπηση για αυτο που εισαι ετσι οπως εισαι μα με τα καλα σου μα με τα ασχημα σου οπως κι ολοι μας  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παντα θα εισαι επιφιλακτικος απο εδω και περα και ετσι μπορει να χασεις την ευκαιρεια που μπορει να περασει απο μπροστα σου και να ειναι πραγματικη αυτη κι οχι Ηθοποιος οπωσ η αλλη. Και πιστευο οτι πολλοι απο εδω μεσα εχουμε περασει η και περναμε το ιδιο καναλη με το δικο σου ,και να εισαι συγουρος οτι αυτη θα βγει χαμενη μετα απο ενα χρονικο διαστημα ,,,,, Κι αν σου ζητηση να ξανα βρεθητε μην το δεχτεις ,, σβησε και τα κινητα της και ακομα καλυτερα για μενα αλαξε εσυ αριθμο κινητου και Τελος.......... Οπως σου προ ειπα και πριν εισαι αρκετα μικρος ηλικιακα και θα εχεις πολλες ευκαιριες μπροστα σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλη τυχη  :) :) :) :)

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθώ να την δικαιολογήσω.. Και αυτό το πληρώνω.. Δεν μου είχε δώσει αφορμές, ήταν η τέλεια γκόμενα.. (ξαναλέω πως είχα αρκετές γκόμενες και ξέρω πάνω-κάτω να ξεχωρίζω) Και οι φίλοι μου έλεγαν τα καλύτερα για αυτήν.. πόσο καλή κοπέλα είναι και τέτοια.. Μακάρι να μπορέσω να προχωρήσω, προς το παρόν νοιώθω μισός, όΤι και να κάνω δεν το ευχαριστιέμαι..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Μικρε ξεκολα παρατατο το θεμα τελος η κουβεντα....
Ρε παιδια μην του απαντατε αφηστετον κακο του κανουμε.
[move]ΤΕΛΟΣ........................[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom