Νέα

Χωρισμός. Η Αρχή νέας ζωής ή το Τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίσατε μετά απο μεγάλη σχέση. Και τώρα, ΤΙ ?

• Κάνω νέο δεσμό για να ξεχάσω την προηγούμενη ???

Ψήφοι: 11 13,9%
  • Κάθομαι μόνος λίγο καιρο ή/και κάνω προσπάθεια επανασύνδεσης ???

Ψήφοι: 5 6,3%
  • Επιστρέφω στην εργένικη ζωή, και εκτελώ ότι βρω μπροστά μου ???

Ψήφοι: 23 29,1%
  • Απογοητεύομαι και το ρίχνω στην καλογερική ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Συνειδητοποιώ ότι οι γυναίκες είναι π******ς και γλυκοκοιτάω αγοράκια ???

Ψήφοι: 7 8,9%
  • Το ρίχνω στο ποτό ή/και στα ναρκωτικά ???

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Αυτοκτονώ (...και με βρίσκουν αγκαλιά με μια φωτογραφία της) ???

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Ηρεμώ λίγο καιρό, και μετά συνεχίζω τη ζωή μου. ???

Ψήφοι: 25 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αντρες υπαρχουν....

Αντρες δεν υπαρχουν.....

:2funny: :2funny: :2funny:

Ποσο πλακα εχετε μερικες.

Εχετε δει τη μαπα σας και κυριως τα σκατα που κουβαλατε μεσα στο κεφαλι σας οι περισσοτερες, και λετε πως δεν υπαρχουν και Αντρες?

:2funny:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εχετε δει τη μαπα σας και κυριως τα σκατα που κουβαλατε μεσα στο κεφαλι σας οι περισσοτερες, και λετε πως δεν υπαρχουν και Αντρες?

Αναλλλλλλλλλλλλλλ... δεν ντρέπεσαι; μόλις γύρισα την πλάτη μου...  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Επειδή είδα παραπάνω μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για το εάν υπάρχουν ή όχι άντρες, παραθέτω προσωπική εμπειρία προ δεκαλέπτου:βγαίνω από το σπίτι μου, και περνά από μπροστά μου ένα αυτοκίνητο με μία αρκετά ευτραφή κοπέλα στο τιμόνι και μόνη της μέσα. Με κοιτάζει έντονα και της χαμογελάω. Εκείνη με κοίταξε με ένα ξινισμένο ύφος χιλίων καρδιναλίων, του στυλ δε μας παρατάς και συ ρε μεγάλε. Πού να της μίλαγα κιόλας!!!Θα φώναζε το εκατό!!!Ελάχιστο το παράδειγμα, πλην όμως ενδεικτικό πιστεύω. Και μετά απορούν οι γυναίκες πού είναι οι άντρες....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια χαρα Ανδρες κ Γυναικες υπαρχουν... αν καποιος/α πεφτει μονο στα αντιστοιχα μικρα γραμματα... κατι λαθος παιζει κ μ αυτον/η
ας ψαξει πρωτα τον εαυτο του..

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Το αυτο και δι υμας αγαπητε.....   :)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδή είδα παραπάνω μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για το εάν υπάρχουν ή όχι άντρες, παραθέτω προσωπική εμπειρία προ δεκαλέπτου:βγαίνω από το σπίτι μου, και περνά από μπροστά μου ένα αυτοκίνητο με μία αρκετά ευτραφή κοπέλα στο τιμόνι και μόνη της μέσα. Με κοιτάζει έντονα και της χαμογελάω. Εκείνη με κοίταξε με ένα ξινισμένο ύφος χιλίων καρδιναλίων, του στυλ δε μας παρατάς και συ ρε μεγάλε. Πού να της μίλαγα κιόλας!!!Θα φώναζε το εκατό!!!Ελάχιστο το παράδειγμα, πλην όμως ενδεικτικό πιστεύω. Και μετά απορούν οι γυναίκες πού είναι οι άντρες....

Δυστυχως κατι που στις μερες μας ειναι πολυ σπανιο πια, και γι αυτο οταν το πετυχαινω ειτε σε αντρες ειτε σε γυναικες το εκτιμω απεριοριστα, ειναι η ευγενεια.....Καποτε θεωρουνταν αυτονοητη, τωρα θεωρειται ακομα και ντροπη......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Δυστυχως κατι που στις μερες μας ειναι πολυ σπανιο πια, και γι αυτο οταν το πετυχαινω ειτε σε αντρες ειτε σε γυναικες το εκτιμω απεριοριστα, ειναι η ευγενεια.....Καποτε θεωρουνταν αυτονοητη, τωρα θεωρειται ακομα και ντροπη......
Δεν ξέρω σε ποια ευγένεια ακριβώς αναφέρεσαι φίλη μου.... Προσωπικά πάντως δεν είπα ο,τιδήποτε αγενές στην κοπέλα του παραδείγματος, απλά της χαμογέλασα....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξέρω σε ποια ευγένεια ακριβώς αναφέρεσαι φίλη μου.... Προσωπικά πάντως δεν είπα ο,τιδήποτε αγενές στην κοπέλα του παραδείγματος, απλά της χαμογέλασα....

Γενικα την ευγενεια....Και δεν το ειπα για σενα αλλα για την κοπελα....Θα μπορουσε να ταν και δειγμα ευγενειας το να σου ανταποδωσει το χαμογελο εστω κ αν δεν της αρεσες η αν ειχε νευρα η το οτιδηποτε.....  :)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Γενικα την ευγενεια....Και δεν το ειπα για σενα αλλα για την κοπελα....Θα μπορουσε να ταν και δειγμα ευγενειας το να σου ανταποδωσει το χαμογελο εστω κ αν δεν της αρεσες η αν ειχε νευρα η το οτιδηποτε.....   :)
Συμφωνούμε σε αυτό. Μακάρι νά έβλεπες το ύφος των χιλίων καρδιναλίων....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γενικα την ευγενεια....Και δεν το ειπα για σενα αλλα για την κοπελα....Θα μπορουσε να ταν και δειγμα ευγενειας το να σου ανταποδωσει το χαμογελο εστω κ αν δεν της αρεσες η αν ειχε νευρα η το οτιδηποτε.....   :)

Ειναι αυτη η ξινιλα και το τουπε που σου ελεγα στο chat.

Ειναι γεννημενες ξινισμενες και σνομπ, και απλα πρεπει να εισπρατουν την περιφρονηση μας γιατι δεν αξιζουν τιποτα παραπανω.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πιστεύω πάντως παιδιά ότι η ακριβής έννοια
δεν είναι αυτή της ευγένειας (που μπορεί να κρύβει
και κάτι το υποκριτικό πολλές φορές)..αλλά του σεβασμού!..

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πιστεύω πάντως παιδιά ότι η ακριβής έννοια
δεν είναι αυτή της ευγένειας (που μπορεί να κρύβει
και κάτι το υποκριτικό πολλές φορές)..αλλά του σεβασμού!..

Σεβεσαι καποιον που γνωριζεις.....Εισαι ευγενικος με καποιον αγνωστο.....    :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom