Επισκέπτης
Οχι αν δεν υπαρχει μυαλο....
ας έχει κ καμια άλλη μυαλό
Οχι αν δεν υπαρχει μυαλο....
ας έχει κ καμια άλλη μυαλό
Ερχεσαι στα λογια μου....
Να εχει, αλλα εσυ δεν θα την εχεις για πολυ....
ποτέ δεν ξέρεις - τώρα κάνουμε πλάκα νομίζω ;)
Συζηταμε σε φιλικο τονο.......
αντρες υπαρχουν....
Αντρες δεν υπαρχουν.....
Ποσο πλακα εχετε μερικες.
Εχετε δει τη μαπα σας και κυριως τα σκατα που κουβαλατε μεσα στο κεφαλι σας οι περισσοτερες, και λετε πως δεν υπαρχουν και Αντρες?
Ποσο πλακα εχετε μερικες.
Εχετε δει τη μαπα σας και κυριως τα σκατα που κουβαλατε μεσα στο κεφαλι σας οι περισσοτερες, και λετε πως δεν υπαρχουν και Αντρες?
Επειδή είδα παραπάνω μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για το εάν υπάρχουν ή όχι άντρες, παραθέτω προσωπική εμπειρία προ δεκαλέπτου:βγαίνω από το σπίτι μου, και περνά από μπροστά μου ένα αυτοκίνητο με μία αρκετά ευτραφή κοπέλα στο τιμόνι και μόνη της μέσα. Με κοιτάζει έντονα και της χαμογελάω. Εκείνη με κοίταξε με ένα ξινισμένο ύφος χιλίων καρδιναλίων, του στυλ δε μας παρατάς και συ ρε μεγάλε. Πού να της μίλαγα κιόλας!!!Θα φώναζε το εκατό!!!Ελάχιστο το παράδειγμα, πλην όμως ενδεικτικό πιστεύω. Και μετά απορούν οι γυναίκες πού είναι οι άντρες....
Δεν ξέρω σε ποια ευγένεια ακριβώς αναφέρεσαι φίλη μου.... Προσωπικά πάντως δεν είπα ο,τιδήποτε αγενές στην κοπέλα του παραδείγματος, απλά της χαμογέλασα....Δυστυχως κατι που στις μερες μας ειναι πολυ σπανιο πια, και γι αυτο οταν το πετυχαινω ειτε σε αντρες ειτε σε γυναικες το εκτιμω απεριοριστα, ειναι η ευγενεια.....Καποτε θεωρουνταν αυτονοητη, τωρα θεωρειται ακομα και ντροπη......
Δεν ξέρω σε ποια ευγένεια ακριβώς αναφέρεσαι φίλη μου.... Προσωπικά πάντως δεν είπα ο,τιδήποτε αγενές στην κοπέλα του παραδείγματος, απλά της χαμογέλασα....
Συμφωνούμε σε αυτό. Μακάρι νά έβλεπες το ύφος των χιλίων καρδιναλίων....Γενικα την ευγενεια....Και δεν το ειπα για σενα αλλα για την κοπελα....Θα μπορουσε να ταν και δειγμα ευγενειας το να σου ανταποδωσει το χαμογελο εστω κ αν δεν της αρεσες η αν ειχε νευρα η το οτιδηποτε.....
Γενικα την ευγενεια....Και δεν το ειπα για σενα αλλα για την κοπελα....Θα μπορουσε να ταν και δειγμα ευγενειας το να σου ανταποδωσει το χαμογελο εστω κ αν δεν της αρεσες η αν ειχε νευρα η το οτιδηποτε.....
πιστεύω πάντως παιδιά ότι η ακριβής έννοια
δεν είναι αυτή της ευγένειας (που μπορεί να κρύβει
και κάτι το υποκριτικό πολλές φορές)..αλλά του σεβασμού!..
σέβεσαι τους πάντες μέχρις ότου παραβιάσουν το σεβασμό αυτό!..Σεβεσαι καποιον που γνωριζεις.....Εισαι ευγενικος με καποιον αγνωστο.....
πιστεύω πάντως παιδιά ότι η ακριβής έννοια
δεν είναι αυτή της ευγένειας (που μπορεί να κρύβει
και κάτι το υποκριτικό πολλές φορές)..αλλά του σεβασμού!..
γιατί μπρε δεν είμαι?..γεια σου ρε σεβάσμιε νικολάκη